praegune kellaaeg 15.08.2025 03:58:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
anubis
HV Guru

|
20.07.2023 19:18:28
|
|
|
Rasmus kirjutas: |
Ma ei väida siinkohal, et mõlemad pooled käitusid normaalselt, aga olukord oli selline nagu see oli.
|
Üks pool käitus nagu enamik 16-aastaseid või veel-mitte-18-aastaseid on käitnud.
Teine pool käitus nagu kurjategijast värdjas.
Selline võrdlus tekitab küsimuse kuidas sina käituks.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
20.07.2023 19:22:52
|
|
|
Rasmus, vasta enda esitatud küsimustele, kuidas sina neid vastuseid näed. Hetkel on küll raske muud välja lugeda, kui seda, mis siin välja loeti.
Kirjutada mingit ümber nurga juttu ja siis imestada, et teised seda valesti mõistavad - rumal. 16-aastased on aastakümneid klubides käinud, vägistamisi on ikkagi vähe. Või peaks ööklubisse minev naine eeldama, et ta vägistatakse? Selgita, mida sa siis silmas pidasid.
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
20.07.2023 20:00:01
|
|
|
Ärge ainult, jumala eest, Kajale mainige et Soomes on veel ka muid toredaid makse, nagu näiteks TV maks, jne…
Ilmselt on ainult aja küsimus, millal neid ka siin rakendama hakatakse.
anubis’st tsiteerides: Sotsialismi häda on see, et ükskord saab teiste inimeste raha otsa….
Eks jääb siis ootama, kust seda raha juurde lüpsma hakatakse.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.07.2023 20:16:31
|
|
|
Kuidas see telekamaks toimib? Iga ekraani eest, mis on võimeline liikuvat pilti näitama peab maksma?
Tänapäeval saab ju telekat isegi mobiilis vaadata ehk üsna keeruline defineerida mis asi see telekas täpselt on.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
20.07.2023 20:21:44
|
|
|
napoleon, süsteem on palju lihtsam, ekraane ei loeta, lihtsalt maksad…
tsitaat: |
Finland's has a Public Broadcasting Tax, which replaced the old TV licence. In 2021 it's 2.5% of the part of your total income over €14,000, to a maximum of €163. The tax is not charged if your income is less than €14,000.
Public Broadcasting Tax is collected at the same time as other taxes, and does not require any action on the taxpayer's part; it is automatically included in taxpayers' withholding calculations. |
Isegil “ekraani” omamine, pole vajalik…
Ma pakun, et see oleks meie reformsotsialistide märg unelm, ei mingit administratiivkulu ainult tulu…
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
20.07.2023 20:22:09
|
|
|
UK's ka telekamaks, aga sellest võimalik loobuda, kui käsi südamel vannud, et bbc ei vaata.
Aga siis pommitavad sind kirjadega, et kohe paneme vangi ja inspektorid igal kell vajuvad uksest sisse kontrollima
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
20.07.2023 20:25:44
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Kuidas see telekamaks toimib? Iga ekraani eest, mis on võimeline liikuvat pilti näitama peab maksma?
Tänapäeval saab ju telekat isegi mobiilis vaadata ehk üsna keeruline defineerida mis asi see telekas täpselt on. |
Siin saadab üks asutus sulle postiga arve. Kui ei maksa, arestib maksuamet sinu pangakonto
Päris mitusada eurot aastas, et mingid vennad saaksid luksusliku pensioniiga nautida
Ma paar aastat ei maksnud, kuna elasin mujal. See neid ei seganud. Leidsid mu üles ja esitasid arve, värdjad
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
viimati muutis degrass 20.07.2023 20:27:34, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.07.2023 20:26:45
|
|
|
mkay, põhimõtteliselt maksad selle eest, et sul on võimalik tasuta riigitelevisiooni vaadata.
Iseenesest suht tobe asja keeruliseks ajada kui isegi ekraani omama ei pea. Tõstku parem tulumaksu vms. kui pole võimalustki seda telekamaksu mitte maksta
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
20.07.2023 20:32:58
|
|
|
Eestis maksame ju kah, lihtsalt teiste maksude kaudu.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
20.07.2023 20:34:48
|
|
|
sakinaga kirjutas: |
Eestis maksame ju kah, lihtsalt teiste maksude kaudu. |
Automaksu samuti, kütuseaktsiisi kaudu aga nagu näha on endiselt vähe…
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.07.2023 20:40:47
|
|
|
Etz kirjutas: |
Automaksu samuti, kütuseaktsiisi kaudu aga nagu näha on endiselt vähe…  |
Kusjuures ma selle automaksu üle võib-olla väga ei jonniks kui nimetaks selle hoopis teemaksuks ehk maksan selle eest, et tee on korras ja hooldatud ning mul on võimalus teed kasutada.
Aga nagu aru saan, pole see mingist otsast sihtotstarbeline ehk autoomaniku jaoks sellest maksust midagi paremaks ei muutu.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
20.07.2023 20:53:06
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Etz kirjutas: |
Automaksu samuti, kütuseaktsiisi kaudu aga nagu näha on endiselt vähe…  |
Kusjuures ma selle automaksu üle võib-olla väga ei jonniks kui nimetaks selle hoopis teemaksuks ehk maksan selle eest, et tee on korras ja hooldatud ning mul on võimalus teed kasutada.
Aga nagu aru saan, pole see mingist otsast sihtotstarbeline ehk autoomaniku jaoks sellest maksust midagi paremaks ei muutu. |
Ma usun, et kui see reaalselt infrastruktuuri pandaks oleks vastuseis sellele poole väiksem.
Paraku läheb see siiski puhtalt eelarve aukude täiteks. (Mis ei saanud tulla praegusele koosseisule üllatusena ja mida ka rõõmsalt sügavamaks kaevati).
Lisaks avatakse sellega ka tore Pandora laegas, kui maks juba kehtestatud, küll siis seda määra ka kruvima hakatakse ja ma julgen arvata, et mitte THI järgi, vaid ikka vastavalt sellele kuidas raha vaja on.
Samuti julgen ma lahjemat sorti mürki võtta, et raha vajadus mitte ajas ei vähene vaid kasvab, nii nagu ka süües kasvab isu.
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
630
HV kasutaja
|
20.07.2023 21:02:57
|
|
|
anubis kirjutas: |
Ma ei väida siinkohal, et mõlemad pooled käitusid normaalselt, aga olukord oli selline nagu see oli.
|
Üks pool käitus nagu enamik 16-aastaseid või veel-mitte-18-aastaseid on käitnud.
Selline võrdlus tekitab küsimuse kuidas sina käituks. |
Ei, enamik 16 aastaseid ei hakka klubides pereisadega sebima. Ei käitunud ikka küll nii, nagu enamik.
Kohtuotsus ei ole avalik, aga kuidagi väga täpselt kõik paistavad teadvat, mis täpselt toimus.
Tegelikult on ainult ühe ajakirjaniku tekst ja ainus tasakaalustav teine pool on kohtuotsus, mis
tegelikult peab olema kaalutletud ja nemad ajakirjanikuga ei nõustu. Ehk, ikkagi, on siis loos palju
puudu ja päris nii 1-1'le teema see ei olnud.
Ei, ma ei pea ka normaalseks meeste käitumist või seda, et keegi peaks arvestama vägivallaga klubisse
minekul. Aga jah, antud loos on kohus otsuse teinud. Ja päris nii mustvalge see ei ole kui ajakirjanik väidab.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Superman21
HV vaatleja
|
20.07.2023 21:22:48
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
Räägi siis värvidest. |
No problem.
1. Miks läheb keskmine inimene ööklubisse? Riigi geopoliitilise olukorra üle arutlema? Ontlikult meelt lahutama ja kultuurselt olelema? Nii võib mõelda vaid see, kes tõesti pole väga ammu ööklubis käinud. Seda on väga karm öelda, aga reaalsuses ongi ööklubi pmst "lihalett". Tehakse panuseid ja kes "võidab", see ka mingi noosiga sealt ära tuleb.
2. Miks läheb keskmine mees ööklubisse? Ennast täis jooma ja niisama chillima? Energiaringe tegema?
3. Miks on väga tihti nii, et ööklubidesse sissepääs on naistele teatud kellaajani või üldse tasuta?
4. Miks tahavad ööklubisse minna alaealised tütarlapsed? Lähevad sinna marke koguma või? Arvavad, et kui nad alaealisena ei oska olukorda adekvaatselt hinnata ja tahavad "täiskasvanutena" täiskasvanute maailmas tegutseda, siis ei peagi vastutust kandma, kui asjad veidi nihu lähevad?
Vot need on esialgsed mõtlemise kohad. |
Üksi punkt ei õigusta korgijooki ja grupivägistamist.
Ma arvasin, et sul on täpsemalt infot selle juhtumi kohta, aga ilmseöt mitte. |
Artiklis on kirjas, et anti MDMA. Ei ole kuulnud, et see omaks uimaseks tegevat mõju või paneks kõigega nõustuma.
Kohtuotsuse järgi ei olnud tõendeid, mis vägistamisele viitaksid. See, et prokurör on süüs veendunud, ei ole mingi näitaja. Prokuröride töö ongi kahtluse puhul süüdistus esitada. Kohus otsustab, kas on õigustatud kahtlus ja kas tõendeid on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
20.07.2023 21:23:44
|
|
|
Rasmuse klubiloogika järgi vist on naised ka vägistamises peasüüdlased, sest mis nad siis riietuvad niiviisi...
|
|
Kommentaarid: 733 loe/lisa |
   |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
20.07.2023 21:24:26
|
|
|
Rasmus ju õigustab ja kiidab osside neljapäevakuid ka kui üritusi, mis liikluskultuuri ja ohutust edendavad.
Kokkusattumus? Mina arvan, et mitte.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
20.07.2023 21:48:56
|
|
|
Superman21 kirjutas: |
Spoiler 
Räägi siis värvidest. |
No problem.
1. Miks läheb keskmine inimene ööklubisse? Riigi geopoliitilise olukorra üle arutlema? Ontlikult meelt lahutama ja kultuurselt olelema? Nii võib mõelda vaid see, kes tõesti pole väga ammu ööklubis käinud. Seda on väga karm öelda, aga reaalsuses ongi ööklubi pmst "lihalett". Tehakse panuseid ja kes "võidab", see ka mingi noosiga sealt ära tuleb.
2. Miks läheb keskmine mees ööklubisse? Ennast täis jooma ja niisama chillima? Energiaringe tegema?
3. Miks on väga tihti nii, et ööklubidesse sissepääs on naistele teatud kellaajani või üldse tasuta?
4. Miks tahavad ööklubisse minna alaealised tütarlapsed? Lähevad sinna marke koguma või? Arvavad, et kui nad alaealisena ei oska olukorda adekvaatselt hinnata ja tahavad "täiskasvanutena" täiskasvanute maailmas tegutseda, siis ei peagi vastutust kandma, kui asjad veidi nihu lähevad?
Artiklis on kirjas, et anti MDMA. Ei ole kuulnud, et see omaks uimaseks tegevat mõju või paneks kõigega nõustuma.
|
Ok, mäletasin valesti, et oli korgijook.
Ecstasy uimaseks tõesti ei tee ja nõustuma ka ei pane, küll aga põhjustab, nagu nimigi ütleb - ekstaasi ja ajab mõne päris "tiiraseks".
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
20.07.2023 22:43:49
|
|
|
Seal räägib mitmest juhtumist, kohe järgmine on korgijoogiga. Samamoodi karistus tühistati ühes kohtuastmes. Ohvrit solgutatakse ja tema peab tõestama.
Ohver peab andma analüüse, tegema ekspertiise ja protseduure, rääkima hulgale ametnikele ja uurijatele ikka ja jälle, mis temaga tehti. Mida tehti. Kuidas tehti. Üksikasjadest. Nendest, mida tahaks ammu unustada.
Vägistaja endaga tihti ühendust ei võetagi, samal ajal kui ohvril hekseldatakse läbi kogu minevik – äkki ikkagi andis naine ise kuidagi vägistamiseks põhjuse? |
Soovitaks sellistele "ei tea kes täpselt süüdi on" jutumeestele (või mõne lähedasele) seda "kogemust" siis saate äkki targemaks.
viimati muutis anubis 20.07.2023 22:45:19, muudetud 1 kord |
|
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.07.2023 22:50:52
|
|
|
UK's ka telekamaks, aga sellest võimalik loobuda, kui käsi südamel vannud, et bbc ei vaata.
Aga siis pommitavad sind kirjadega, et kohe paneme vangi ja inspektorid igal kell vajuvad uksest sisse kontrollima  |
Jah umbes nii ongi. Iirimaal samuti. Linnades elades käis ka mul inspektor ukse taga. Ütlesin, et jah teler on, kuid ma televisiooni ei vaata, mis on aus vastus, siiani. Pandi kirja ja aasta oli rahus.
Nüüd väidetavalt olla karmimaks läinud, et kui sul on teler kodus, siis tahavad, et maksaksid, aga sisse neid laskma ei pea ja tõestamiskohustus jääb inspektorile. Isegi kui ta aknast mul telerit näeb, saan ma öelda, et see on ekraan ehk monitor, mil puudub signaali vastuvõtmisvõimalus.
Väga vähesed maksavad, kes ei viitsi vaielda nendega või kardavad.
Kokkuvõttes on nii, et võõrast tuppa laskma ei pea, isegi siis kui ta on TV License Inspector. Võimatu tõestada. Kõigi märkide järgi sureb see üritus varsti välja, sest iga aastaga on neid maksjaid vähem.
Neid hoiatuskirju olen ka vist mingi 5 tk saanud kunagi, adresseeritud: "The Occupier". Ütlesin, et sellenimelist siin ei ela ja panin ukse kinni
Superman21 kirjutas: |
Spoiler 
Räägi siis värvidest. |
No problem.
|
Ok, mäletasin valesti, et oli korgijook.
Ecstasy uimaseks tõesti ei tee ja nõustuma ka ei pane, küll aga põhjustab, nagu nimigi ütleb - ekstaasi ja ajab mõne päris "tiiraseks". |
Ekspressi artiklis on 2 juhtumit, teises oli siiski korgijook.
2021. aasta septembris joodab mitme lapse isa noore naise täis ja paneb tema napsu sisse korgijooki. Neiul tekivad tasakaaluhäired, ta muutub uimaseks, aeglaseks ja täiesti abituks. Mees vägistab teda. Neiu keha tahaks vastu punnida, aga jõudu pole.
Ta ei suuda end liigutada. Mees on tugev, sitke spordimees, kelle kohta annab otsingumootor eeskujulikke tulemusi spordis. Ta vägistab neiu kaks korda, kolmas kord ebaõnnestub. Mehe seksisoovist jäävad naise reitele ja põlvele verevalumid. See mees on ka varem vägistamise eest süüdi mõistetud, ka siis juhtus kõik samamoodi – enne vahekorda uimastas ta neiu.
Maakohus mõistab mehe süüdi, seitsmeks aastaks ja kuueks kuuks reaalselt vanglasse. Kuid ringkonnakohus mõistab õigeks. Pole tõendeid, et neiu ei soovinud vahekorda! Kannatanu jutt pole usutav.
Prokuratuur ei jäta jonni ja kaebab otsuse kõige kõrgema astme kohtusse. Oli ju tõendatud uimastamine! |
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
21.07.2023 00:14:54
|
|
|
netcat kirjutas: |
Faktiks jääb see, et pereisad läksid ööklubisse keppi otsima ja faktiks jääb see, et 16-aastane läks illegaalselt ööklubisse. Ma ei väida siinkohal, et mõlemad pooled käitusid normaalselt, aga olukord oli selline nagu see oli. Ehk siis tõsiasja nentimine ei muuda veel olukorda normaalseks või aksepteeritavaks.
|
Vägistamine on kuritegu. Ööklubisse minek mitte. Kas tõesti on raske vahet teha? Kepi otsimine on okei kui selle otsija leiab kellegi, kes soovib sama.
Kui sa ei ürita väita, et nende arust piiga soovis sama, ja nad uimastasid, sundisid ja hiljem ähvardasid teda ainult suurest eksitusest, siis jää parem vait, siin pole midagi väljavabandamisväärset. Kui ohver poleks olnud alaealine, ja oleks viibinud ööklubis, nagu sa ütled, "legaalselt", mis siis vabanduseks kõlbaks? Korgijoogi ohvrid ei ole kõik ju alaealised. |
anubis kirjutas: |
|
Selline võrdlus tekitab küsimuse kuidas sina käituks. |
Rasmus, vasta enda esitatud küsimustele, kuidas sina neid vastuseid näed. Hetkel on küll raske muud välja lugeda, kui seda, mis siin välja loeti.
Kirjutada mingit ümber nurga juttu ja siis imestada, et teised seda valesti mõistavad - rumal. 16-aastased on aastakümneid klubides käinud, vägistamisi on ikkagi vähe. Või peaks ööklubisse minev naine eeldama, et ta vägistatakse? Selgita, mida sa siis silmas pidasid. |
Mulle tundub, et te ei osanud praegu lugeda. Kirjutasin selgelt, et ma ei pea pereisade käitumist normaalseks ja minu hinnangul on tegemist igati kriminaalse teoga. Küll aga ei anna ma hinnanguid ainult selle põhjal, mida ajakirjandus kirjutab või siis mitte.
Ei ole need 16-aastased neiud ka alati nii süütukesed midagi. Otsivad samuti "teravaid elamusi" ja kui asi lappesse läheb, siis on kõik teised süüdi, aga nemad muidugi mitte. Kui 16-aastane juba ööklubisse "sattus", siis ilmselgelt mitte ainult uudishimust. Väga suur on huvi nii alkoholi kui ka kangema kraami vastu. Ega ilmaasjata ei ole juba praegu koolides murekohad, kus 10-aastased juntsud vapevad ja ka kangemat kraami proovivad. Turul on kõike suht vabalt saadaval.
Ma imestan, et kohati ollakse nii naiivsed ja arvatakse, et noored ei tea elust justkui midagi. Teavad vägagi hästi ja manipuleerivad samuti vägagi hästi. Ma ei saa hakata siin detailsemalt teemasid avama, sest läheb suht isiklikuks, aga nii mõndagi on juhtunud nii minu kolleegidega kui ka mujal tutvusringkonnas. Soovitan natuke rohkem uurida võimalusel nende täiskasvanute käest, kes noorte ja nende muredega rohkem kokku puutuvad. Laurx oli vist kunagi kuidagiviisi selliste teemadega seotud. Ma arvan, et ta võib nii mõndagi huvitavat pajatada.
Tasub mõelda ka selle peale, et need "pereisad" ei pruugi olla alati 40+ mehed. Võivad olla täiesti vabalt ka 20-25 aastased ja sellise vanusevahe juures on narratiiv juba hoopis teine.
Ehk siis veelkord. Ma ei pea mitte ühestki asendist juhtunut normaalseks, aga ma ei kavatse ka pead liiva alla peita ja nentida, et ainult üks osapool on "kõiges süüdi" ja 16-aastased neiud on täiesti süütukesed, kes puhtjuhuslikult "sattusid ööklubisse" ja kellest said kannatajad. Jah, nad olid kannatajad, aga ega nende käitumine just väga riskivaba ka ei olnud.
Päris maailmas ei ole asi alati ilus, eetiline ja seaduslik. Maailm on igasuguseid imelikke inimesi täis, kellel on erinevad arusaamised ja tõlgendused nii väärtustest, moraalist kui ka seadustest.
Seetõttu ei tohikski osalise teovõimega isikud (alaealised) sattuda kohtadesse, kus riskid on suuremad. Ometigi nad satuvad ja mitte juhuslikult, vaid täitsa teadlikult. Ka ma ise olen olnud alaealine ja sattunud olukordadesse, millesse ma ei oleks pidanud selles vanuses sattuma. Kõik alaealised ei istu ontlikult kodus käed põlvedel ja ei oota oma 18-aastaseks saamise sünnipäeva.
Betamax kirjutas: |
Rasmuse klubiloogika järgi vist on naised ka vägistamises peasüüdlased, sest mis nad siis riietuvad niiviisi... |
Palun nii lolle väiteid mitte kunagi enam esitada. Ma ei ole mitte kunagi mitte midagi sellist öelnud ja sinu loogika on täiesti vale.
softis kirjutas: |
Rasmus ju õigustab ja kiidab osside neljapäevakuid ka kui üritusi, mis liikluskultuuri ja ohutust edendavad.
Kokkusattumus? Mina arvan, et mitte. |
Soovitan väga-väga hoolikalt nüüd oma sõnu valida. Kui sa ei ole antud maailmaga väga hästi kursis, siis enne, kui sildistama hakkad tee omale asjad palun selgeks.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.07.2023 00:43:28
|
|
|
Ei, sa ei öelnud, aga loogika on sama - ise nad läksid klubisse, oma viga, et vägistati või siis ise panid sellised riided selga, oma viga, et ära vägistati.
Ja juba tuli ära ka selline passiiv-agressiivne ähvardus...
|
|
   |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
21.07.2023 00:58:01
|
|
|
Ei, sa ei öelnud, aga loogika on sama - ise nad läksid klubisse, oma viga, et vägistati või siis ise panid sellised riided selga, oma viga, et ära vägistati.
Ja juba tuli ära ka selline passiiv-agressiivne ähvardus... |
See oli sinu loogika, mitte minu oma. Ma ei ole mitte kuskil öelnud, et 16-aastane on ise selles süüdi, et ta ära vägistati. Lõpeta ära palun.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.07.2023 01:08:44
|
|
|
Ja juba tuli ära ka selline passiiv-agressiivne ähvardus... |
See oli sinu loogika, mitte minu oma. Ma ei ole mitte kuskil öelnud, et 16-aastane on ise selles süüdi, et ta ära vägistati. Lõpeta ära palun. |
Ei ole. See on sinu loogika. Sa hakkaisd rääkima mingitest "värvidest" ja sellest, millest ajakirjandus väidetavalt ei tea. Seejärel hakkasid sa küsima küsimusi stiilis nagu oleks see alaealine ise süüdi selles kõiges.
Siis hakkasid hakkasid mingit filosoofiat siin arendama ja musta valgeks rääkima.
Ütle ausalt, kas sa klassi ees ütled kah oma õpilastele, et kui lähete alaealistena salaja klubisse ja ära vägistatakse, siis on nad ise süüdi ja vsjoo? Sest praegu sa õigustad vägistajaid, sest mida muud seal klubides ikka tehakse.
|
|
   |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
21.07.2023 01:22:39
|
|
|
Naise koht on rusika ja kööginurga vahel.
Daah.
/s
|
|
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
21.07.2023 01:55:45
|
|
|
Ma ei ole selle klubides käimise maailmaga enam kümmekond aastast kursis aga järjest enam kuuleb mingeid korgijoogi lugusid. Mulle ei mahu pähe kuipalju neid potentsiaalseid vägistajaid siis ühiskonnas on? Kes nad profiililt on?
https://www.narko.ee/ained/ghb/
Ainet tarvitatakse ecstasy või amfetamiini alternatiivina pidudel. Seda pruugivad ka kulturistid, et kasvatada lihasmassi.
Väikeste annuste korral on mõju sarnane alkoholiga – lõbusus, jutukus, seksuaalse erutuvuse tõus (eriti meestel), |
Kas tegelikult proovitakse naistes lihtsalt elevust tekitada aga kogused on valed ja siis on täielik mälukaotus?
Mulle tundub täiesti vastuvõetamatu, et keegi tahaks teadvusetu naisega vahekorras olla!? Et kas ühiskond on tõesti nii alla käinud?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|