Kas keegi startuppija võtaks tegemisse muruniidukilaadse roboti, mis sõidab mõõda lamekatuseid, et kajakad ja muud ei saaks kevadel pesitsema hakata. Oleks selline piisavalt massiivne ja tugev, et nokaga pähe saades sodiks ei lendaks ning tekkivad kuhilad laiali suudaks ajada.
Selle eest oleks isegi nõus maksma. Äkki annab robottoluimejat kasutada kui üle serva sõitmine kuidagi füüsiliselt tõkestada?
Krt, see pole ju ilmastikukindel ..
Kas keegi startuppija võtaks tegemisse muruniidukilaadse roboti, mis sõidab mõõda lamekatuseid, et kajakad ja muud ei saaks kevadel pesitsema hakata. Oleks selline piisavalt massiivne ja tugev, et nokaga pähe saades sodiks ei lendaks ning tekkivad kuhilad laiali suudaks ajada.
Selle eest oleks isegi nõus maksma. Äkki annab robottoluimejat kasutada kui üle serva sõitmine kuidagi füüsiliselt tõkestada?
Paneelikate katused ei ole enamasti viiluga vaid servadega sissepoole bituumen.seal peal saab pesatada samas ei sõidaks ka robot sealt maha. Robot ei peaks muud tegem kui piisava sagedusega kõik kohad katusel läbi sõitma..
Niidukid sobiksid. Niitma st mootorit käiama ei pea. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Robot ei sõida nagunii ääre pealt alla. Tal sellejaoks andurid. Muidu tuleks pidevalt teiselt korruselt kolinaga ju alla trepist _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kas lamekatuse puhul see ei aitaks kui sinna lihtsalt kass ringi patseerima saata? Maha murdmiseks on kajakas kassi jaoks vist liiga suur tükk, aga kui kajakal on võime natuke tuleviku peale mõelda, siis hiljem pojad pesast võib küll kass hommikueineks nahka pista.
Kas lamekatuse puhul see ei aitaks kui sinna lihtsalt kass ringi patseerima saata? Maha murdmiseks on kajakas kassi jaoks vist liiga suur tükk, aga kui kajakal on võime natuke tuleviku peale mõelda, siis hiljem pojad pesast võib küll kass hommikueineks nahka pista.
Sa oled elus kajakat näinud? See kass süüakse esimese 10 minutiga ära.
Maxima tagant saad mõne härra kes mõne pudeli eest päevad otsa katusel tokiga vehib
Pärast lükkad tüübi, lumelabidaga, trotuaatilt kokku ja võtad pingilt järgmise? _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Kas mõnes Tallinna poes võiks olla kohapeal olemas hea valik rannatenniseks sobivaid spordipäikeseprille?
Teismelisele vaja seega kindlasti peaks proovima suurust-istuvust.
A miks mitte? Lolle vaja paika panna ja ma üksi ei jakksa _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kas Sold OUT on kuidagi Betamax konto kaaperdanud või miks see peetamaks nii palju trollib viimasel ajal?
Ukraina sõda murdis lõpuks vist. Covidi jms elas üle aga vat see oli viimane piisk. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
A miks mitte? Lolle vaja paika panna ja ma üksi ei jakksa
Oled sa kindel, et sa ise selle tegevuse käigus lolliks ei jää?
Hoiab just meeled teravana _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
See foorum on siin liiga tõsine minu jaoks. Kõiksugu parketiohvitserid, poliiteksperdid, tuuma- ja kliimateadlased, lisaks veel natsid, marksistid, sotsid, tiblad...
Ma ei saa endiselt aru, miks siinne kontingent enda talenti HV Foorumis päevast-päeva raiskab _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
See foorum on siin liiga tõsine minu jaoks. Kõiksugu parketiohvitserid, poliiteksperdid, tuuma- ja kliimateadlased, lisaks veel natsid, marksistid, sotsid, tiblad...
Ma ei saa endiselt aru, miks siinne kontingent enda talenti HV Foorumis päevast-päeva raiskab
Hea koht harjutamiseks. Alati on keegi, kes hakkab filtreerima. _________________ Rakvere parasiit
Kõigil oma koorem kanda _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kasutan rakendust Google Play Books. Kõik asjad saab väga hästi tehtud.
oliver. kirjutas:
E-lugerite osas küss.
Vaatan, et on ka e-raamatute laenutus tekkinud ja värki (mirko.ee). Aga tavalise e-lugeriga ei ole selle teenusega vist muhvigi pistmist, ainult osta ja lae alla.
On kellelgi kogemusi Androidi jooksutavate e-lugeritega? Onyx Boox on üks selline, millel saadavus olemas.
Kas õnnestub sinna suvalisi kohalikke äppe installida või on kitsam valik? Seesama Mirko, Elisa äpp jne pakuks huvi.
Ma ei saa endiselt aru, miks siinne kontingent enda talenti HV Foorumis päevast-päeva raiskab
Lugesin kord sellist asja "Everyone is a helicopter pilot until real pilot shows up", sama siin, kõik on viroloogid ja kliimateadlased, kuniks ... targemad hoiavad siis moka maas.
Wow, that escalated quickly..
Kuidas Betamax helikopteri piloodiga samastub?
Ei seostugi, see oli hea tsitaat ilmestamaks seda, kuidas kõik on siin eksperdid hetkeni, mil tegelik ekspert välja ilmub. Külapoe taga on ka eksperdid kõikidel aladel ma olen kuulnud.
Wow, that escalated quickly..
Kuidas Betamax helikopteri piloodiga samastub? :roll:
Ei seostugi, see oli hea tsitaat ilmestamaks seda, kuidas kõik on siin eksperdid hetkeni, mil tegelik ekspert välja ilmub. Külapoe taga on ka eksperdid kõikidel aladel ma olen kuulnud.
Kasutan rakendust Google Play Books. Kõik asjad saab väga hästi tehtud.
oliver. kirjutas:
E-lugerite osas küss.
Vaatan, et on ka e-raamatute laenutus tekkinud ja värki (mirko.ee). Aga tavalise e-lugeriga ei ole selle teenusega vist muhvigi pistmist, ainult osta ja lae alla.
On kellelgi kogemusi Androidi jooksutavate e-lugeritega? Onyx Boox on üks selline, millel saadavus olemas.
Kas õnnestub sinna suvalisi kohalikke äppe installida või on kitsam valik? Seesama Mirko, Elisa äpp jne pakuks huvi.
mis e-luger sul on? Onyx?
Tavaline Androidil baseeruv tahvelarvuti. _________________ Rakvere parasiit
Kui on wireless klapid koos mikrofoniga,kas siis siis ei saagi mikrit välja lülitada ja kasutada eraldiseisvat mikrofon laua peal.Poisil juhtmega steelseries klapid töötasid nii aga uued HyperX wireless ei saanud tööle. _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.