praegune kellaaeg 01.11.2024 00:54:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
oliver989
Kreisi kasutaja
|
16.06.2023 15:58:43
|
|
|
Mu ThinkPad L490 (intel AC 9260) sarnane häda, et peale restarti automaatselt ära ei connectinud, pidi ise vajutama connect.
Aitas driveri rollback, versioon 21.80.2.3 töötab korralikult.
Windowsi automaatse driveri uuendamine tuleb ära keelata, muidu jäädki rollbackima
|
|
tagasi üles |
|
|
BA79
HV kasutaja
|
16.06.2023 16:39:24
|
|
|
reimers66 kirjutas: |
Ikka veel aegajalt jupsib ja jamab Kui käima pannes jupsib, hoian power nuppu all kuni välja lülitab ja käima pannes kohe korras
Kummaline igaljuhul |
See viitab probleemidele, kas BIOSe või emaplaadi tasandil. Äkki toiteahela jooted/komponendid tekitavad sellist probleemi?
Mul nt vana Lenovo kaotas aegajalt SATA DVD kirjutaja ära ja ei buutinud vahel selle vea esinemisel üles. Aitas ainult aku ajutine eemaldamine. Mis probleemi tegelikult põhjustas jäigi selgeks tegemata.
Enam pole probleem esinenud, aga jah, kummaline igatahes.
|
|
tagasi üles |
|
|
reimers66
HV Guru
|
03.07.2023 18:49:47
|
|
|
Ma nüüd puhkuse ajal proovin uuesti garantiisse saata Päris kurnav on arvutit mõnikord käima panna (10x restart jne)
|
|
tagasi üles |
|
|
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|