Tavaline concerned ja ei juhtu midagi ja ei saa juhtuda.
venelased ennemgi valet nuppu vajutanud või laengu arvutamisega puusse pannud.... _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mina selliseid detaile ei tea ja juhul kui teaks ei avaldaks neid päris kindlasti foorumis.
Ma tean päris täpselt mida tohib ja ei tohi kellega ja kus arutada.
Detaile ei tea aga ometi tulevad absoluutsed väited...
Eelnev info on milnetist läbi käinud, nii, et pole midagi salajast ega keelatut. Aga - vabalt, ole hea ja anna vajalikesse kohtadesse teada, kui ootamatult pikemaks ajaks ära kaon - ju siis ikka oli midagi
Igatahes - ei tasu absoluutseid väiteid, piiratud info pealt, esitada.
Meil polnud relvastust vaja... Terras (see endine kindral, mitte tugitoolikindral ega ta poeg) ütles, et kui praegu Venemaa üle piiri tuleks, siis poleks Eestil piisavalt relvastust.
Terras on nüüd poliitik, mitte kindral ja ta räägib seda, mida partei nõuab.( nagu ka Kunnas ).
Mina selliseid detaile ei tea ja juhul kui teaks ei avaldaks neid päris kindlasti foorumis.
Ma tean päris täpselt mida tohib ja ei tohi kellega ja kus arutada.
Detaile ei tea aga ometi tulevad absoluutsed väited...
Eelnev info on milnetist läbi käinud, nii, et pole midagi salajast ega keelatut. Aga - vabalt, ole hea ja anna vajalikesse kohtadesse teada, kui ootamatult pikemaks ajaks ära kaon - ju siis ikka oli midagi
Igatahes - ei tasu absoluutseid väiteid, piiratud info pealt, esitada.
Ja kõik selle nimel, et üks narkoärikast neegritatt maha lasti Tea, kas fake-pisaratega poliitikud põlvitamas ka kirstu kohal nagu kriminaal-Floydi puhul?
viimati muutis CnZ 01.07.2023 03:13:08, muudetud 1 kord
French President Emmanuel Macron has faced backlash after he was spotted at an Elton John concert while riots and violence engulfed the streets of Paris for a third consecutive night.
Spordi teemaline uudis aga klassifitseerub konflikitide alla. Nimelt Pariisi Saint-Germaini (PSG) treener Christophe Galtier areteeriti Prantsusmaal koos oma pojaga, prokuröri süüdistus on: rassistlikke ja islamofoobsete märkuste pärast.
Herr Galtier oli prantsuse kulbi Nice peatreener hooajal 2021/22 ja tema poeg oli sel ajal abitreener.
Ühes kirjavahetuses mainis treener Galtier nii: "tegelikult ei tohiks meil meeskonnas olla nii palju mustanahalisi ja moslemeid".
"kits" väitis: "Ta (Galtier) ütles mulle, et soovib meeskonna koosseisu põhjalikult muuta ja piirata moslemite maksimaalset arvu."
Wagneri palgasõdurite rühmituse juht Jevgeni Prigožin sulges reedel avaldatud mitmete meediaaruannete kohaselt oma Peterburis asuva meediaettevõtte.
Meediagrupp Patriot, mille Prigožin asutas 2019. aastal, hõlmab Interneti-uuringute agentuuri, mis on laialt tuntud kui "trolli tehas", mis viib läbi online-mõjutusoperatsioone venemaa äriliste ja poliitiliste huvide edendamiseks välismaal.
Tea mismoodi see Wagneri dünaamika Valgevenega välja mängib. Saan aru, et Kreml hetkel teeb vähemalt Venemaal Wagneri brändile täielikku tühistamist, riigimeediale anti käsk Prigožinit enam mitte mainida, k.a nende enda meediaimpeerium pandi kinni.
Elon tegi twitteri katki, kõigepealt lubati lugemine ainult sisselogitutele ja nüüd:
No minu jaoks tegi katki juba see, et nõutakse sisselogimist, et sisu näha.
Samal põhjusel on mul juba ammusest ajast facebook blokitud, kuna need samuti ei lase sisu näha ilma sisselogimata.
Eks siis nüüd jääb osa Ukraina sõja kajastusest lihtsalt lugemata
Kontot mina teha ei kavatse. Kunagi ammu mul oli twitteri konto aga lõpetasin ära.
See vist pidi olema temp, kuna see nn miljardi dollari leping googlega jooksis siin täis mingi osa infra hoidmiseks, mida Musk polnud nõus pikendama. Pidid taristut ära liigutama kiirelt sealt, aga eks see ligadilogadi toimib
Pole küll õige teema selle arutamiseks aga eks Musk leidis viisi kuidas saada Twitterile rohkem kasutajaid. Taas selline lühiajaline positiivne efekt ja pikaajaline negatiivne efekt. Kui ma mingit uudist kuskilt maksumüüri tagant ei saa lugeda, siis ma lihtsalt ei loe mitte ei hakka kontot tegema. Aitab muidugi ka selle "Data scraping" vastu. Eks internet on juba pea enamuses bottide mänguväljak
tsitaat:
Imperva Inc. recently released 2023 Imperva Bad Bot Report, a global analysis of automated bot traffic across the internet. In 2022, nearly half (47.4%) of all internet traffic came from bots, a 5.1% increase over the previous year
Milleks postitada siia linke, milledele avalik ligipääs puudub? _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Etz, täna ei ole, homme on, kes seda Elonit ette teab. Aga lihtsam on siis mitte klikkida Twitteri linkidel, kui see ei sobi, kõik Twitteri lingid on nüüdsest sellised. Paratamatult suur osa Ukraina sõja infost läbi Twitteri liigub.
Telegrami infot veel vähemalt näeb jah aga nende video player on küll allapoole igasugust arvestust. Videosi pausile panna ei saa jms. Pmst paned mängima ja näed ainult järelejäänud aega. Nagu üheksakümnendad oleks tagasi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.