parim sanktsioon oleks, kui OPEC nafta hinna alla laseks, aga sellest võib ainult unistada
Kui mitte juba, siis lähitulevikus põrkuks see juba filosoofilisel tasandil rohepöörde dogmadega, mida üritatakse järjest enam karmimaks teha ja fossiile lakke maksustada. See küsimus on tõenäoliselt neile rohelibledele globaalsem probleem kui miski sõjake
Vale väide. Rohepöördega tulevad ja on juba tulnud röögatud maksud, aga seda maksuraha ei saa naftamüüja endale.
Vanaisa leinamas oma 9aastast lapslaselast, kes sai täna Kiievi pommitamises surma venemaa poolt, tuletame meelde, et täna on rahvusvaheline lastekaitsepäev:
Kiievi andmeil on Ukrainast Venemaale viidud üle 16 000 lapse, neist üle 10 000 on leitud, kuid vaid 300 ringis on kodumaale tagasi toimetatud, kirjutab The Guardian.
Vote for re-export of weapons to Ukraine failed in Switzerland...
The National Council rejected the parliamentary motion of its Security Policy Committee (SIK-N) by 98 votes to 75
It is necessary to prevent a counteroffensive of the Armed Forces, because it will only lead to new victims on the part of Ukraine. This was announced by the Prime Minister of Hungary, Viktor Orban.
"Before the Ukrainians launch a counterattack, we must do everything in our power to achieve a ceasefire and start peace talks."
He also added that Hungary will never fight with Russia and will not allow itself to be drawn into the conflict in Ukraine.
It is necessary to prevent a counteroffensive of the Armed Forces, because it will only lead to new victims on the part of Ukraine. This was announced by the Prime Minister of Hungary, Viktor Orban.
"Before the Ukrainians launch a counterattack, we must do everything in our power to achieve a ceasefire and start peace talks."
He also added that Hungary will never fight with Russia and will not allow itself to be drawn into the conflict in Ukraine.
Milleks Ungarile enam siis NATO? Välja visata selline
Just selleks ongi vaja. Vastasel juhul on see tingimusteta kapituleerumine. Lausa ennetav, tordi ja lilledega. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Procter & Gamble "P&G on üks Venemaa suurimaid välisinvestoreid, kes on seal tegutsenud 1991. aastast. Ettevõte on otsustanud küll Venemaal reklaamist loobuda, kuid riiki jääda ja seetõttu kuulutas rahvusvaheline korruptsiooni ennetuse agentuur ta sõja toetajaks."
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Procter_%26_Gamble_brands
When you look at President Putin's long-term strategic aims and objectives, there is no question: Russia is significantly worse off today than it was before the full-scale invasion," Mr Blinken said at Helsinki City Hall.
"Where Putin aimed to project strength, he has revealed weakness. Where he intended to divide, he has united," he said.
Secretary of State Antony Blinken said the war launched by President Vladimir Putin was a "case study in failure".
“The only mistake” Russia and Belarus made was “that we didn’t resolve this issue in 2014-2015, when Ukraine had no army and wasn’t prepared,” Belarusian dictator Alexander Lukashenko said.
Ei tea mis siis praegu juba toimuks, oleksid otsapidi poolas? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Orban jälle üritamas rahu poole tüürida. Huvitav, et veremaa talvise pealetungi alguses kus "ründajad kannavad suuremaid kaotusi, kui kaitsjad" ei olnud Ukrainlaste elude säästmine prioriteet.
Aga nüüd kus on oht, et verelased kaotavad jälle suure tüki okupeeritud terriooriumi tulid Orbanile äkki meelde Ukrainlaste kannatused.
Wagner chief Prigozhin claims the Russian military laid hundreds of land mines in an apparent attempt to prevent his troops from withdrawing from Bakhmut
Prigozhin says "no provocations experienced from the Ukrainian military, but what about the OTHER side - on the retreat from Bakhmut we found our route was mined with hundreds of land mines, laid down by (Russia's) MoD."
https://twitter.com/christogrozev/status/1664694516786384907
Wagneri liider Jevgeni Prigožin väitis, et venemaa kaitse on mineerinud tee, mida Wagneri rühmitus kasutas Bahmutist lahkumiseks.
https://vk.com/wall-177427428_3083
Ma arvan, et poliitiline opositsioon peab lihtsalt vastanduma. Mida vastuolulisemalt, seda kõmulisem, seda rohkem saab tasuta reklaami. Ma ei tea, et kas täna eesti keskkoolides harjutatakse näiteks debatti selliselt, et antakse loositud teema ja pannakse kaks erinevat maailmavaadet omavahel argumenteerima. Minu ajal midagi sellist nagu oleks olnud. Ülikoolis ma selliste teemadega enam ei tegelenud.
Ma tunnetan, et nende poliitikute avaldused on sarnased sellele mustrile - sest keegi ei saa ju päriselt nii arulage olla, et toetab selleks konfliktis venemaad.
-Koppel-, valijad, kes on debatist huvitatud, et vali populiste. Ja inimesed, kes valivad populiste, ei ole v6imelised debatti pidama. Debatt eeldab m6lema osapoole huvi probleemi üle arutada. Populistide elektoraad on, kui viisakalt väljendada, väga lihtsad inimesed. Ainus millest nad aru saavad, on "selged" s6numid. Affektkommunikatsioon on selle nähtuse nimi. Debatt on seal täiesti mittevajalik ja enamasti ei ole ka v6imalik.
Ma arvasin, et see Nigel Farage on mingi kõvem intellektuaal. Lasin ennast ära petta tema aristokraatlikust kõnemaneerist. Received Pronunciation, or RP for short, is also sometimes called the Queen’s English or BBC English.
"No, Nigel Farage does not have a degree. He attended Dulwich College, which is a high school for boys in the UK."
Kaks venemaa lähimat sõpra on viimastel päevadel selgeks teinud, et nad ei pruugi olla nii lähedased sõbrad, kui bandiit (70) tahaks.
Kasahstani president Kassõm-Jomart Tokajev on karm venemaa-valgevene liidu ja selle vastu, et neil on koos tuumarelvad .
Armeenia peaminister Nikol Pašinjan teatab, et nad "ei ole venemaa liitlased sõjas Ukrainaga".
-Koppel-, valijad, kes on debatist huvitatud, et vali populiste. Ja inimesed, kes valivad populiste, ei ole v6imelised debatti pidama. Debatt eeldab m6lema osapoole huvi probleemi üle arutada. Populistide elektoraad on, kui viisakalt väljendada, väga lihtsad inimesed. Ainus millest nad aru saavad, on "selged" s6numid. Affektkommunikatsioon on selle nähtuse nimi. Debatt on seal täiesti mittevajalik ja enamasti ei ole ka v6imalik.
Ma arvasin, et see Nigel Farage on mingi kõvem intellektuaal. Lasin ennast ära petta tema aristokraatlikust kõnemaneerist. Received Pronunciation, or RP for short, is also sometimes called the Queen’s English or BBC English.
"No, Nigel Farage does not have a degree. He attended Dulwich College, which is a high school for boys in the UK."
Sarnasus on olemas. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Scholz pidi seal rahvast üle karjuma, Hitleri kõnestiil oligi karjumine. Sellest ka sarnasus.
No tämber ja kogu heliline pool on ikka kuradima sarnane. Ma olen vanu II maailmasõja dokke lademes vaadanud ja kohe klikkis esimestest lausetest ära, et kus ma seda kuulnud oled.
Kui ta veel žestikuleerinud kah oleks, siis 1:1 sarnasus
V6i, nagu üks hea kolleeg Austriast ütles: "oleks keegi tema postkaarte ostnud, oleks see k6ik olemata jäänud." _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Lol, fake või varsti keegi leitakse surnuna ja keegi saab rikkaks
Wagneri boss on ikka väga härga täis läinud _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tundub, et ukrainlased on alustanud selle oodatud pealetungiga. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Tundub, et ukrainlased on alustanud selle oodatud pealetungiga.
Sakslaste uudistekanalid hommikust saati kirjutavad sellest, kuid enamasti väga umbmääraselt. Kas kohapealt on infot, kaugele j6utud on? _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
If you needed proof that the Russian military is fighting in Ukraine using Soviet maps from the 1980s or earlier, the Ministry of Defense reported today about battles “near the Soviet collective farm October” — something that hasn’t existed for three decades.
https://twitter.com/yarotrof/status/1665724355052011522
polkovnik Serhi Hrabskõi / Sergei Grabski kirjutas:
Venemaa kaotab Ukrainas kuus umbes 150 tanki, praeguseks on tõendatud vähemalt 2000 tanki kaotus. Millal saavad Venemaal tankid otsa?
Seda ei juhtu. Venemaa kasutab praegu Nõukogude Liidu ehitatud tankide varu, aga see ehitati 50 aastaga. Nõukogude Liidus suunati kõik ressursid kolossaalse armee üles ehitamiseks ja relvastamiseks. Maailma ajaloos pole olnud teist sellist armeed ja sedavõrd militariseeritud riiki nagu NSV Liit. Lõpuks see meeletu relvade hulk, mis oli absoluutselt kasutu, selle riigi ka hukutas.
Praeguse seisuga suudab Venemaa kuus ehitada 20 uut tanki ja taastada kuni 60 laobaasidest võetud vana tanki. Kui rääkida Venemaa tankide hävitamisest, siis see võtab väga kaua aega. Juhul kui keegi üldse endale sellise ülesande püstitab. Praegu on ülesanded teised: vaja on hävitada Vene armee ründepotentsiaal, et nad ei suudaks enam korraldada pealetungioperatsioone. Selleks tuleb hävitada laod, juhtimispunktid jne.
Kui hävitada kuus 150 tanki ja teada on, et venelastel tuleb 80 asemele, siis see „mäng“ kestab väga kaua. Meie hävitame, nemad ehitavad juurde – ja siis tekiks selline efekt nagu kiigel, mille liikumisamplituud muutub muudkui väiksemaks ja väiksemaks. Aga et jõuda kriitilise punktini, kus kiik jääb seisma, läheb vahel palju aega.
On veel üks probleem. Venelastel pole puudust elavjõust, kuid neil on tekkinud puudus teatud spetsialistidest, sh tankistidest. Tanke on venelastel endiselt palju, kuid küsimus on selles, kui palju on neil tankiste, kui palju suudavad nad välja õpetada ja milline on selle väljaõppe kvaliteet.
Venelased on teenistusse toonud Hruštšovi-aegsed T-62 tankid ja Stalini ajal loodud T-54/55 tankid. Kas me võime selles sõjas veel näha lõpuks näiteks maailmasõja-aegseid T-34 tanke?
Ma ei välistaks seda. Kui ma olin Nõukogude armee nooremohvitser ja rääkisin oma sõpradega, kes teenisid ohvitseridena Kaug-Idas, siis nemad jutustasid mulle, et nende juures hoiustatakse teise maailmasõja aegseid tanke IS-2 ja IS-3. Vähe sellest – nad rääkisid, et Kaug-Ida kindlustustes seisavad 19. sajandist pärinevad mitraljöösid. Need olid kuulipilduja eelkäijad, mis vänta keerutades tulistati tühjaks ja siis tuli neid tükk aega jälle laadida – iga raud eraldi.
Ma ei imestaks, kui venelased saadaksid lahingusse T-34 tankid. Ja sellele annaks propaganda veel sellise paatose, et à la nende tankidega sõdisid meie vanaisad ja nüüd läheme sõdime meie ka. Meil vahet pole, meil tuleb lihtsalt ära hävitada see, mille nad meile vastu saadavad. T-62, T-72 või T-90 – mis vahet seal on? Need kõik põlevad ühtemoodi hästi! Minu meelest on tank üldse tänapäevaks oma tähtsuse kaotanud ja selles sõjas pole erilist efektiivsust üles näidanud. Eeskätt läheb neid vaja veel tuletoetuseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.