praegune kellaaeg 09.06.2023 20:16:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum  |
|
DVDRW
HV Guru

|
24.05.2023 13:22:28
|
|
|
Hmm kahtlane. Aga recovery keysid sul alles pole? Need tuleb alati üles kirjutada kui 2FA lood. Muidu telo kaob ära ja oledki jännis
|
|
tagasi üles |
|
 |
jaanjaapan
HV kasutaja

|
24.05.2023 13:54:30
|
|
|
No nüüd jah targem, ma ei teadnud, et see kahtlane, ega neist appidest midagi ja korraga Tradogre nõudis seda 2FA-d ja siis tegin kiiruga suvalise... ma ei mäletagi kas sain recovery key, vb sain ja siis tegin screenshoti.
Mul krüptot nüüd paari kuuga kogunend sinna alla 100€, ses suhtes ma väga ei muretsend kui tegin seda, sest seal polnud midagi ja, et nagunii sinna Tradeorgi üle 100€ ei jäta...
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
HV Guru

|
24.05.2023 16:47:57
|
|
|
Telefoni igast suvalist jama ei tasu paigaldada, jah. Eriti kui asi puudutab varasid.
|
 |
jaanjaapan
HV kasutaja

|
25.05.2023 20:48:10
|
|
|
rmc, kui mul oleks suuremad varad, siis walletid, exchanged + pangad hoiaks eraldi moblas
Mul kaevuril on juba 10 eri coinide mining profil-i nüüdseks tekkinud, ETH-i järgsel ajastul, eri coine kaevanud... noja igale coinile on enamasti vaja ka oma walletit + väikesed coinid on igaüks oma eri vahetuses tihti. TradeOrge ongi vist hetkel parim koht, kuhu saab otse mitmeid coine kühveldada ja siis hangeldada nendega. - Ogret kasutan ajast kui hakkasin kogutud ERGO-t müüma, siis hea kaasfoorumlane soovitas seda kohta
Kokkuvõtteks kõik need eri wallet-d + exchanged omi igasugu turvavärkidega on üsna tüütu, eriti kui tahan nii oma ~20€ väärt coinid fiat-ks teha + nagu öeldakse, et ka AHV kukub vahest puu otsast alla - ikka juhtub ükskord - nüüd siis jännis ühe turva-äpiga, ei mäletagi, miks just selle äpi otsa komistasin... valisin nagu ikka, nende esimeste G.Play poe otsingutulemuste seast hea scooriga, kompaktsema äpi - ja nüüd siis niimoodi Üks hetk Trageogre seda nõudma hakkas sign-in jaoks, muidu mujal mul seda va 2FA-d pole nõutud
mõtlesin, et annakski sellele samale Authenticator App-le näiteks oma Revoluti virtuaalse pangakaardi numbrid, enne kannaks kõik €-i N26-te, kuigi isegi kui keegi saab kaardi andmed, ei saa sealt nii lihtsalt ülekandeid teha, ilma, et läbi oma telefoni Revo äpi neid ei kinnitaks. Noja siis kui saan selle 3 day trial-i tehtud ja 2FA koodid ette, logida sisse, prooviks asendada 2FA appi Ogre-s või uue konto ogre-sse teha.
Seejärel saaksin delite-da oma virtuaalse kredo kaardi ja kui vaja uut, saab tasuta teha uute numbritega virtual kaardi
Palju lihtsam kui burner kaart teha mõnest oma füüsilisest panga kaardist, mille andmed annaks sellele tüssu 2FA äpile, ja seejärel sulgen peale numbrite andmist kaardi, aga siis peaks ootama kuni uus kaart saadetakse, ja maksma ka ca 5€
No kui see äpp peaks nii alatu olema, et peale kaardi andmete andmist ka ikka ei tööta nagu vanasti, siis tuleks Tradeogre-le kuhugi meil saata või otsida mingit Ogre gruppi kuskil Telegramis, nagu näiteks on mmpos-el Telegramis support
Peaks nagu ohutu olema tühja + hiljem suletud kaardi andmete jagamine ka tüssuäpile, või mis
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|