Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DOOM III & Resurrection of Evil märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 99, 100, 101  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Marek Säde
HV veteran

sõnum 03.08.2004 23:50:47 vasta tsitaadiga

tsitaat:
pl1600 kirjutas:
vapustavalt udune sein
http://www.zone.ee/jukkamus/piix/02.jpg

Eks see Geforce jama ole. (Ära ainult löö icon_redface.gif )

viimati muutis Marek Säde 03.08.2004 23:52:21, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
madmel
HV veteran
madmel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.08.2004 23:51:47 vasta tsitaadiga

Nii siis tegina ka juba ühe toa läbi...aga moment ei tahagi seda graafikat nii väga hinnata kui just neid helisi.5.1 mängides ja pimedas toas on helid minu arust küll hästi välja kukkund.
Praegu rohkem ei kommenteeri icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
MatrixMan
Kreisi kasutaja
MatrixMan

sõnum 04.08.2004 00:16:31 vasta tsitaadiga

See surround oli jah täiest uskumatult hea icon_eek.gif
Mul sama jama, et 512 ramiga hakkab lihtsalt swappima,
sellepärast mängides quality high, mitte Ultra
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 04.08.2004 01:01:36 vasta tsitaadiga

veider, et nii paljudel jääb rammist puudu icon_confused.gif
peale mängimist vaatasin, et mul oli peak ram usage 430MB icon_rolleyes.gif (enne mängimist miski 170MB vist)
ja proovisin, ning mu video annab 800x600@medium ka välja täitsa normaalselt icon_smile.gif

No_Limit
HV veteran
No_Limit

sõnum 04.08.2004 01:09:35 vasta tsitaadiga

Ütleme nii, et 1024mb rammist väheseks ei jää! Pigem jääb asi vast Radeon 9600pro taha! Ultra high peal oli mõnes heas kohas väike lag sees, kuid EI TOHI NII OLLA, panin high peale ja kõik korras!
Nitrobread
HV vaatleja
Nitrobread

sõnum 04.08.2004 01:10:01 vasta tsitaadiga

Super lahe mäng! Best game ever! thumbs_up.gif Alguses mängides ajab judinad peale, eriti need torude vahelt roomavad kahepealised jne kollid. Öösel pimedas toas pole veel mänginud (kuna enda arvutis seda tööle ei saaks--->sõbra pool mängisin), aga tahan igaljuhul ära proovida. Graafika on 5+ thumbs_up.gif , samuti häälitsused jne. Igati korraliku tükiga on maha saadud! Ahjaa... pumppüss võiks kiirema laadimisega olla icon_lol.gif !
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 04.08.2004 01:13:58 vasta tsitaadiga

Kaugel keegi on ka? mõnel siin läbi.
Ise olen "Delta Labs 2"-s.
Jube põnev rsk icon_razz.gif 512mb ja 1gb ei märka eriti vahet... nõksusi ple ollagi 512mb rammiga. Täna proovisin. homme saan vist jälle 1gb kasutada. Hetkel ei sobi mu kingston epoxi emmega kokku urr... vahetan sõbra pqi mälude vastu ära.

Vot selle liftiga läksin juba alla mis kirjas seal kirjutatakse. Homme pelan edasi.
http://www.zone.ee/platoonsgtelias/1/Doom_III_7.JPG?2

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HDD
HV veteran
HDD

sõnum 04.08.2004 01:14:49 vasta tsitaadiga

ei game on krralik .. Ikki vahel tulid kylmavärina nahale icon_biggrin.gif
Sain mingi fucking C/C++ visuali errori mingi 3 tasemes ... icon_neutral.gif icon_cry.gif

eix666
HV veteran
eix666

sõnum 04.08.2004 01:25:51 vasta tsitaadiga

minu süsteemiga jookseb isegi suht talutavalt (800x600 @low) ja 99% ajast tundub ka fps hea (st ei veni ega ammugi jõnksa)...täpseid numbreid ei oska öelda, mul põhiline et jookseb... 8)
pilt on üllatavalt hea...ütleks, et parem kui FarCry (tundub, et Doom3 saadi tegelikult päris hästi madalamatel masinatel jooksma, võibolla et isegi paremini kui FarCry, minu õnnetu 8500 peal on Doom3 küll ilusam kui FarCry)...samas eks osa ole ka selles, et ma ei süüvi sellesse, kas nüüd mingi tekstuur kuskil nurgas on vähe udune või mitte...mina vaatan üldpilti, mis on ikka pagana ilus...ja üldine atmosfäär on minu meelest ka ikka vägagi õnnestunud...

mängust aga niipalju, et kui piisavalt kaua mängida ja korralikult sisse elada, siis alguses on ikka vägagi spooky...mitu korda leidsin ennast mängus kuhugi pimedasse nurka piilmas, endal süda peksab rinnus, et kas nüüd keegi hüppab kraesse või mitte...edasi liikudes hakkab see efekt ära kaduma, tekib väike oskus enda selja taha teleportivaid vastaseid ära aimata jne...aga esimene mängukord oli ikka väga tugev elamus (üks vähestest FPS'idest, mis mind tõesti arvuti taha naelutas)...mäng võib küll vahetevahel väheke üksluiseks (ja ka ettearvatavaks) muutuma, aga ei midagi liiga drastilist....ülihästi õnnestunud atmosfäär lubab üldiselt sellest miinusest üle vaadata...
AI ei ole otseselt loll, aga erilist geniaalsust ka üles ei näita...niiet selle suhtes jääks suht neutraalseks, põõsasse pole pandud...megahästi aga õnnestunud ka pole....
see Blade'ilik tuhastumine, njah, oleks võibolla tõesti veidi toredam olnud kui need laibad oleks põrandale jäänud ja neid oleks liigutada saanud jne...aga samas kui palju põrandal olevaid laipu ikka vahtida, mängulisuse koha pealt ei puutu asjasse ja see tuhastumine on IMHO piisavalt stiilselt tehtud, et häirima ei hakkaks...

heli on ka väga hea....see taustaheli suudab väga hästi pinget kruvida, samas jääb usutavuse piiridesse (ei tundu olevat mingeid ebavajalikke või ebausutavaid helisid)...raadioühenduse katked on ka minumeelest väga õnnestunud nüanss...

üldiselt võib öelda, et üle pika aja üks väga vähestest FPS'idest mis mind tõsiselt huvitama hakkas....mina annaks skooriks 9/10 (FarCry, millega seda pidevalt võrreldakse saaks 8/10, dzungel näiteks oli küll ilus, aga kuidagi tühi tundus mäng, atmosfääris jäi midagi puudu)...
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 04.08.2004 01:27:39 vasta tsitaadiga

Mina nuriseks küll veidike graafika peale... udune on ja mitte vähe... täpselt nagu alphas oli. Aga noh oodatud mäng ja põnev ning rämedalt õudne õnneks thumbs_up.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Sendler
HV kasutaja

sõnum 04.08.2004 01:43:27 vasta tsitaadiga

Catalyst 4.9 beta`ga lippab 9600xt`ga päris voolavalt medium/1024*768
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 34
tagasi üles
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

sõnum 04.08.2004 01:44:39 vasta tsitaadiga

sai siis niisama(sest ainult 256mb ram hetkel) proovitud korra ja täitsa lõpp kui kuumaks kütab videkaardil mälud, nagu täitsa tuliseks kohe. loomulikult kaart seda ilmselt välja ei kannata ja nii lendangi ma pärast 5 minutit mängimist tagasi deskile. thumbs_down.gif
MatrixMan
Kreisi kasutaja
MatrixMan

sõnum 04.08.2004 02:04:41 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mina nuriseks küll veidike graafika peale... udune on ja mitte vähe... täpselt nagu alphas oli. Aga noh oodatud mäng ja põnev ning rämedalt õudne õnneks thumbs_up.gif

Mingi hoiatus peaks olema sellist mängu mängides...,
vahepeal jätab süda paar lööki vahele icon_smile.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 04.08.2004 02:13:03 vasta tsitaadiga

MatrixMan kirjutas:

mul oli vastupidi....löögirütm tõusis ikka päris jõudsalt... icon_lol.gif
tagasi üles
sumpz
Kreisi kasutaja
sumpz

sõnum 04.08.2004 02:30:58 vasta tsitaadiga

Mixom Tools BeaverTooth 30" Industrial Chainsaw on päris nunnu asi :p mingi perverssne rahuldus tekib selle kasutamisest icon_biggrin.gif
siiamaani küll ainult kiidusõnu lausuda icon_smile.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 04.08.2004 02:43:10 vasta tsitaadiga

varem arvasin, et pole mõtet...aga nüüd sai proovitud 800x600@medium ..ja minu suurimaks üllatuseks...jookseb raibe...icon_biggrin.gif
frapsiga sai vaadatud, et kui palju vastaseid korraga kraanil ja jõhkram tulistamine toimub siis kukub fps kuhugi 25 kanti....aga püsib ikkagi täielikult mängitav (ei jõnka...ja venimistunnet kah ei teki)...
kui tulistamist ei toimu, siis fps ilusti 60....
ja mina veel kahtlesin oma r8500 võimetes... 8)
minu poolt müts maha ID ees....ei uskunud, et minu süsteem asja nii korralikult välja veab... thumbs_up.gif

*hakkab mõtisklema, et kas uut videokaarti ikka on vaja, praegune tore üllatus võib paraja portsu raha säästa* 8)
tagasi üles
Tbit
HV Guru

sõnum 04.08.2004 03:31:54 vasta tsitaadiga

mängumootor nagu ma ise ka koguaeg arvasin ja lootsin on see d3 põhiline osa, ja mis ikkagi võimas et see jookseb niivõrd siledalt, on leitud tõeliselt hea balanss tööjõu jaoutuses või milles iganes, nagu paljud märgivad kaart on tulisem kui muude mängudega kuid samas fps püsib, ise märkasin sama asja, ideaalne masina resursside ärakasutamine, lihtsalt id on jälle oma nime ajalukku kirjutamas. nagu mõnest vanemast videost meelde jäänud loodavad vennad et umbes aasta pärast saab nad näha neid esimesi õigeid modifikatsioone mis mootori selle võimete piirini viib, kui midagi peaks tulema sarnast nagu tuli q3 mootorile cod siis vist...urr mis masinat see tahab.
öösel ma muidugi seda ei mängi sest ma tahan ka elada icon_razz1.gif

tagasi üles
2III7
HV veteran
2III7

sõnum 04.08.2004 08:23:58 vasta tsitaadiga

tean et ei tohi mängimise kohta abi küsida, aga, kus saab ustele koode? icon_redface.gif
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 143
tagasi üles
biker
HV kasutaja

sõnum 04.08.2004 08:49:51 vasta tsitaadiga

2III7 kirjutas:
tean et ei tohi mängimise kohta abi küsida, aga, kus saab ustele koode? icon_redface.gif

Use PDA
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.08.2004 08:50:49 vasta tsitaadiga

noh... oleme ausad, graafika on masendav ämber (varjud on lahe, kõik on kottpime, tyybid näevad välja nagu coneheads), relvad on eriti andetud (shotgun on mõttetu pos ja sec attacki kah pole) ja tekstuurid! arghh, nagu mängiks quake 2'te....2,5/5 saab, sedagi tutvuste poolest

minu ainuke lootus on, et selle mootori baasil synnib avp3
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 04.08.2004 08:53:55 vasta tsitaadiga

hmm... mängin High peal ja mäng on tõesti hästi ilus ja õudne (1024X768)AA off)... kui oleks AI vaid vastastel parem ja poleks seda lambist vastaste tekkimist siis ültleks, et parim mäng icon_smile.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Taavi_789
HV kasutaja

sõnum 04.08.2004 09:32:16 vasta tsitaadiga

MatrixMan kirjutas:
tsitaat:

Hoiatus on mängu installima hakates täitsa olemas, age 17+ orsmth. icon_lol.gif
Mäng on hea, jookseb ilusti 800*600 medium detailidega. Oma seiklemistega olen jõudnud ka sinna Delta Labs 2.

corvette
HV veteran

sõnum 04.08.2004 09:46:17 vasta tsitaadiga

Mäng on tõesti suurepärane, olen eix666 ülaltoodud reviuuga täiesti nõus. Ei saa aru inimestest kes nurisevad graafika jms kallal, inimesed, kamoon, jätke laitmine, pole mingit probleemi teha parema graafikaga mängu, kuid kas te sellele ka mõtlete, et mis seda vedama hakkab? ID on tõesti kiiduväärt teo ära teinud et on saanud isegi sellise graafika juures praegused high-end masinatega mängu tööle. Parema jaoks lihtsalt ei jätkuks ressursse.

Olen ise omadega seal maal, kus sain just ülesande Alpha Labsi minna, suht alguses, pole kaugele jõudnud, sest iga nurga taga pean mingi ~30 mintsa ennast maharahustama suurest närvipingest ja hirmust icon_biggrin.gif Just selline peabki üks Doom olema. Suured tänud ID'le!

Soovitus: Äre kunagi sea endale mängudes ette suuri lootusi ja ootusi, sest vastasel juhul on pettumus veelgi suurem icon_wink.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
kunnar
Kreisi kasutaja
kunnar

sõnum 04.08.2004 09:49:42 vasta tsitaadiga

ei saaks öelda nüüd et kollid seal nii lollid on, pane taskulamp tööle ja nad kohe leiavad su üles icon_lol.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.08.2004 09:53:58 vasta tsitaadiga

no ma ei tea... Far cry on sees toimuva läbu puhul sama tegija, isegi parem, välisest maailmast parem ei räägi yldse. kurat, isegi närused tynnid on far crys käegakatsutavalt reaalsed, doomis ei ole nad seda mitte. ja selle närvipinge kohta- pärast 2 zombit ja impi oli see läinud, ainuke asi mis suutis korraks pulsi üles lyya, olid esimesed ämblikuvõrgud ja ämblikud, sest nendega ei ole ma synnist saati eriline sõber icon_razz1.gif loll kysimus, aga miks ei lenda mariinid 2 meetrit tagasi, kui shotgunniga minu käest saavad, mina aga lendan ja kaotan igasuguse võime sihtida? pealegi ei saa aru, kellele kavatseb ID seda mootorit myya... järgmise 2-3 aasta jooksul näeme 25 duumi eri planeedil ja ajas? icon_razz1.gif brr, legendaane duumi shotgun? sof2 kuulivestis tyypi rinda lastes lendab too yle toa, jobioja järel, doom 3 on shotgun mingi nali vist, närune püstol võtab 2 headshotiga mariini maha nagu laksti (tean, olen seda ise korduvalt teinud) aga shotgun vajab selleks 2 lasku otse rinda või näkku... tõsised relvad tõesti. nende tehtavast helist parem yldse ei räägi, sest pole midagi rääkida, kuradi tongipüstolid, ei midagi muud

viimati muutis Scart 04.08.2004 09:57:08, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DOOM III & Resurrection of Evil mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 99, 100, 101  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.