Okei kuttid ma teen endale homseks söögi valmis. Ärge vahepeal teemaga liiga hoogu minge _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Okei kuttid ma teen endale homseks söögi valmis. Ärge vahepeal teemaga liiga hoogu minge
Mingi Ahto Leemet oled?
Ma olen smart jah, võtan toidu kaasa, topeltkogus. Esimene ports kopa toolis ja teise teen õhtul parklas _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Siuke mulje jääb nagu ilma neliveota ei tohiks ühtegi autot osta.
Õigeid nelikveoga masinaid vist enam ei toodetagi, kui Jimny ja Hilux välja arvata.
Ainult mingid AWD värgid, lukke pole, aeglustit pole...mis teed sellisega...
Ford Ranger, Mitsubishi L200, Isuzu dmax jne
Jeep Wrangler ja Gladiator, Mercedes G klass, USA kastikad, Toyota Land Cruiser, jne.
See igapäeva nelikvedu polegi hardcore maastikule mõeldud, aga lumesupis väga hea.
Võid nimekirjast maha tõmmata, uutel on ees lahtine differ ja taga LSD. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Võid nimekirjast maha tõmmata, uutel on ees lahtine differ ja taga LSD.
Tihti sa liikluses sillalukke kasutad? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Tihti sa liikluses sillalukke kasutad?
Sõltub, kus liigelda... Horvaatias tagumist isegi korra kasutasin... _________________ ...life is random...so am I...
No ei ole ju. Miks sellist jura toota vaja on? Milleks see siis üldse leiutatud on?
Igal neliveo omanikul on ilmselt kogemus olemas talvel üherattaveoga, jah saab hakkama aga nelivedu on ju hoopis parem
Siin mitu korda mainitud ju, et nelivedu mugavusvarustus ehk tegelt on mugavam talvistes teeoludes, keegi vist pole väitnud(võib olla läks silmist mööda), et üherattaveoga ei saa hakkama, lihtsalt mugavam kui veos osalevad mõlemad sillad.
Mul on vist kogu juhistaaži jooksul 5 korda olnud olukord kus mõlemad sillad võinuks vedada. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. 5213582 - helista.
Mul on vist kogu juhistaaži jooksul 5 korda olnud olukord kus mõlemad sillad võinuks vedada.
Mul pole airbagi siiani ühtegi korda vaja läinud, kuigi viimased paarkümmend aastat on mu autodel see olemas olnud. Et siis mõnikord piisab ka ühest korrast.
Mul on vist kogu juhistaaži jooksul 5 korda olnud olukord kus mõlemad sillad võinuks vedada.
Mul pole airbagi siiani ühtegi korda vaja läinud, kuigi viimased paarkümmend aastat on mu autodel see olemas olnud. Et siis mõnikord piisab ka ühest korrast.
Nelikveo kulusid kannad pidevalt igakord kui autoga sõidad - airbagi kulu on keeruline tuntavas skaalas registreerida.
Sõltub, kus liigelda... Horvaatias tagumist isegi korra kasutasin...
Igapäevasõidukil lsd tagasillas oleks hulga etem, kui sillalukk ... ka nendel nn pärismaasturitel sai osta lahtise, lsd-ga või lukuga. Mul on ka mõlemal sillal lukud, kuid see tuleneb pigem auto kunagisest otstarbest Soome piirivalves. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Sõltub, kus liigelda... Horvaatias tagumist isegi korra kasutasin...
Igapäevasõidukil lsd tagasillas oleks hulga etem, kui sillalukk ... ka nendel nn pärismaasturitel sai osta lahtise, lsd-ga või lukuga. Mul on ka mõlemal sillal lukud, kuid see tuleneb pigem auto kunagisest otstarbest Soome piirivalves.
Nõus, ma niisama mölisen siin.
99% ajast, piisab keskdifferentsiaali lukust ja LSD’st. _________________ ...life is random...so am I...
Noh, läks vaikseks ära. Tõmbame ikka mingi sae käima uuesti - kus need tulihingelised tekstiilmati vennad on nüüd, küsitluse järgi kasutatakse kummimatte ikka rohkem
Noh, läks vaikseks ära. Tõmbame ikka mingi sae käima uuesti - kus need tulihingelised tekstiilmati vennad on nüüd, küsitluse järgi kasutatakse kummimatte ikka rohkem
Pesin just autodel tekstiilimatid ära, igakevadine rutiin, ei olnud läbi vettinud, ega ära mädanenud, põrandavaip ka alt nagu uus.
So who is the Lexus UX 250h for?
When it’s all said and done, we would say that the Lexus UX 250h F Sport is well-suited for someone that needs the fuel efficiency of a hybrid, wants the fun-to-drive nature of a sporty hatchback, but doesn’t want to be seen in a Toyota Corolla. So if money is not an issue and you want something with a luxury badge while getting the fuel efficiency that you need, then the Lexus UX 250h could be a viable option.
Võtab hästi kokku Toyota vs Lexus teema. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
So who is the Lexus UX 250h for?
When it’s all said and done, we would say that the Lexus UX 250h F Sport is well-suited for someone that needs the fuel efficiency of a hybrid, wants the fun-to-drive nature of a sporty hatchback, but doesn’t want to be seen in a Toyota Corolla. So if money is not an issue and you want something with a luxury badge while getting the fuel efficiency that you need, then the Lexus UX 250h could be a viable option.
Võtab hästi kokku Toyota vs Lexus teema.
Miks rikud teise mehe õhtut niimoodi, kohe hakkad saama selle eest.
Pole nagu põhjust raporteerida millestki. Hetkel "kõik toimib" ja probleeme ei esine
Mul ei ole toyota badge vastu mitte midagi, ma olen neid omanud ka 3tk eelnevalt. Täiesti vabalt võiks toyotaga sõita ainult, et mulle ei meeldi nende välimus (noh, kui Supra välja arvata) ja eriti ei meeldi mulle nende sisu (kui Supra välja arvata). Mulle tundub, et Toyotade sisedisain on tehtud spetsiaalselt selline, et oleks võimalik Lexust müüa. Täna on enamus uutest mudelitest ka juba TNGA platvormil, ehk mõneti sarnased, aga samas nii erinevad. Kui uus Camry ja ES300h välja tulid, siis kohe hakkasid levima jutud, et ES on lihtsalt kulda ja karda riietetud Camry. Otsustasin seda kontrollida, võtsin mõlemad päevase vahega prooviks. Täiesti erinevad masinad. Samamoodi ei meenuta Corolla Cross mitte mingil moel UX250h'd, mul olid need kaks kodus kõrvuti, isegi pilt on olemas. Cross on mõõtmetelt suurem ja meenutab RAV4 väikest venda. Gabariitidelt võiks Crossi võrrelda NX'ga, aga muus osas pole midagi võrrelda. TMC lineup on tegelikult üsna kavalasti paigas, Toyota nime all antakse sulle entry ja medium levelit, tahad kõrgemat, pead marki vahetama. Ega teistel on ju ka sama loogikat kasutatud, VAG näiteks, seal on pink kohe eriti pikk, algab skodast ja lõppeb audiga, vahepeal saad veel seati ja vw'd.
Päris asjalik vastus üle pika aja, mitte polnud fanboy stiilis _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Toyota nime all antakse sulle entry ja medium levelit, tahad kõrgemat, pead marki vahetama. Ega teistel on ju ka sama loogikat kasutatud, VAG näiteks, seal on pink kohe eriti pikk, algab skodast ja lõppeb audiga, vahepeal saad veel seati ja vw'd.
Kogu praegune automüük in a nutshell, alati tuleb pakkuda kliendile võimalust ennast kellestki teisest paremaks pidada. "Vähemalt ei sõida ma škoda/Toyotaga"-meestele tuleb anda nende võimalus, sakslased pakuvat veel mitut levelit, et ka audimehed saaks passatitele ülevalt alla vaadata jne. Ilma kompleksideta vennad sõidavad škoda või daciaga ja peavad ennast targemaks kui kõik ülejäänud, sest odavam ja peaaegu sama hea
Toyota nime all antakse sulle entry ja medium levelit, tahad kõrgemat, pead marki vahetama. Ega teistel on ju ka sama loogikat kasutatud, VAG näiteks, seal on pink kohe eriti pikk, algab skodast ja lõppeb audiga, vahepeal saad veel seati ja vw'd.
Kogu praegune automüük in a nutshell, alati tuleb pakkuda kliendile võimalust ennast kellestki teisest paremaks pidada. "Vähemalt ei sõida ma škoda/Toyotaga"-meestele tuleb anda nende võimalus, sakslased pakuvat veel mitut levelit, et ka audimehed saaks passatitele ülevalt alla vaadata jne. Ilma kompleksideta vennad sõidavad škoda või daciaga ja peavad ennast targemaks kui kõik ülejäänud, sest odavam ja peaaegu sama hea
Sa lähened asjale meelevaldselt teisest küljest, mis otseselt pole vale, kindlasti on kuhjaga neid, kes tahavad teistele ülalt alla vaadata. Samas jälle on neid, kellele loevad päriselt ka need väärtused, mida selle lisaraha eest pakutakse, näitaks disain ja materjalid. Loodetavati märkad vahet, mis on odavatel, halva lõikega ja sünteetilisest materjalidest riiete ja hästiistuvate, heast materjalist riiete vahel ? Autodega on sama lugu.
ja sina loodetavasti märkad seda vahet, kuidas osad inimesed kannavad täpselt seda, mida ise tahavad ja ei tunne üldse vajadust oma arvamust või eelistust alati teistele nina alla hõõruda, ja siis need teised, kes peavad kogu aeg seletama, kuidas mingi asi on odav ja halva lõikega, aga temale loevad ikka need päris väärtused, mille eest tuleb lihtsalt natuke rohkem maksta
kogemata unustasin selleks talveks tekstiilimatid kummimattide vastu vahetada _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.