seda küll, aga tänapäevastele tavalistele sõiduautodele piisaks 17", need suuremad pigem ikka visuaali pärast
Ma mõtlesin just sama, et tänapäevastel masinatel vähemalt endal hetkel pähe ei tule nn laiatarbemasinatest, millel üle 17 tolli velge pidurite pärast vaja oleks. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Üks pisut vandenõuteoreetiline lähenemine - suured veljed suurte rehvidega on head rahaloomad rehvitootjatele ja autotootjatele. Saab ju suure rehvi eest kordades rohkem raha nõuda.
See rehvitootjate vandenõuteema meenutab mulle mõne aasta tagust juhtumit, kus kolkagarages rehve vahetamas käisin. Ukseliistul oli kirjas, et 2,1, aga vana lasi tuimalt 2,5 kopikatega sinna sisse. Kui tähelepanu juhtisin, et tehase tähis näitab 2,1, siis tuli jutt, et see on selleks, et rehvid kuluksid kiiremini ja saaks rohkem rehve müüa
Üks pisut vandenõuteoreetiline lähenemine - suured veljed suurte rehvidega on head rahaloomad rehvitootjatele ja autotootjatele. Saab ju suure rehvi eest kordades rohkem raha nõuda.
See rehvitootjate vandenõuteema meenutab mulle mõne aasta tagust juhtumit, kus kolkagarages rehve vahetamas käisin. Ukseliistul oli kirjas, et 2,1, aga vana lasi tuimalt 2,5 kopikatega sinna sisse. Kui tähelepanu juhtisin, et tehase tähis näitab 2,1, siis tuli jutt, et see on selleks, et rehvid kuluksid kiiremini ja saaks rohkem rehve müüa
Tegelikult on ikka nii, et mida laiem rehv seda parem haardumine teega, kuigi see omakorda sõltub masina massist ja kummisegu nakketegurist. Laiema rehviga suurendatakse rehvi kontaktpinda teekattega ja seetõttu väheneb kulumine, ning kummi kuumenemine suurtel kiirustel. Mis omakorda pikendab rehvide nende kasutusiga. See kehtib eriti võimsa mootoriga masinate kohta. Minu arvates see 0,siiasinna ei mängi erilist rolli, kui just talvel või kusagil porimülkas ei sõida. Olen proovinud 2.0 või 2.5 mingit erilist vahet ei ole, muutud ainult juhitavuse/sõidu dünaamika.
Tegelikult on ikka nii, et mida laiem rehv seda parem haardumine teega, kuigi see omakorda sõltub masina massist ja kummisegu nakketegurist. Laiema rehviga suurendatakse rehvi kontaktpinda teekattega ja seetõttu väheneb kulumine, ning kummi kuumenemine suurtel kiirustel. Mis omakorda pikendab rehvide nende kasutusiga. See kehtib eriti võimsa mootoriga masinate kohta. Minu arvates see 0,siiasinna ei mängi erilist rolli, kui just talvel või kusagil porimülkas ei sõida. Olen proovinud 2.0 või 2.5 mingit erilist vahet ei ole, muutud ainult juhitavuse/sõidu dünaamika.
Ma ei tea, millise roikaga sa sõidad, et vahet pole, aga mul oli reaalselt 90 kmh juures tunne nagu sõidaks vankriratastega. Esimeses Circle K-s lasin rõhud õigeks ja vähemalt hambad ei plagisenud enam.
seda küll, aga tänapäevastele tavalistele sõiduautodele piisaks 17", need suuremad pigem ikka visuaali pärast
Ma mõtlesin just sama, et tänapäevastel masinatel vähemalt endal hetkel pähe ei tule nn laiatarbemasinatest, millel üle 17 tolli velge pidurite pärast vaja oleks.
Minu Seati alla kah ei mahu, 18” on selline nibin-nabin, tehasevelg on 19”
Täiesti laiatarbe linnamaastur… _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Ma mõtlesin just sama, et tänapäevastel masinatel vähemalt endal hetkel pähe ei tule nn laiatarbemasinatest, millel üle 17 tolli velge pidurite pärast vaja oleks.
Khmm, pole küll laiatarbemasin, aga B5
Sellel ka tehasepoolselt 760i veermik ja pidurid
Suvalised 18" alla ei mahugi, pidurid jäävad ette
See pole ka tavaline auto. Sportautode/väga võimsate masinate osas täitsa arusaadav, et suuremad rattad vajalikud, et esisupportid ära mahutada. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Saja pealt pidurdades ei peagi vahet olema, 200+ on vaja ka pidama saada. Selle saksas pidurivedelikku tüvis mõõdetakse, meil on suva.
BrutaH kirjutas:
Suurema diameetriga ratta puhul on rehvi kontaktpind maapinnaga pisut suurem kui väiksema diameetriga sama laia rehvi puhul.
Velje suurendamisega ratta mõõt eriti ei kasva, kõrguse number järjest kahaneb. 155R13 on 58cm, 195/65R16 on 66cm, 255/40R18 sama suur. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Amortikad, rooliliigendid, stabikaliigendid ja šarniirid kuluvad ka kiiremini, kui rehv on õhem ja kõrgema rõhuga. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Aastaringi musta värvi 15" plekkvelg, enam ei viitis ilukilpe ka peale lüüa. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Psühhopaat.
Anyways, tüngraua saaga vist sai enneaegse lõpu. Koristasin garaaži ja grampsu kola seest tuli välja Nissani märkidega tunks, aga ilma vändata. Kui nüüd Onda oma sobib, siis ülibueno ikka.
Ainus asi et tunksi peal on kirjas, et 750 kg max. Sõiduautomobiil ju kaalub rohkem? Arvatavasti oli see komplektis Nissan Sunny'ga.
Jummel, räägid tavalistest sõiduautodest ja siis lendavad B5 ja Cupra teemasse
Mul on kõik, tavalised sõiduautod, võin teh. passi näidata… _________________ ...life is random...so am I...
Kui sedaanile 17" ka suveks jätaks, siis need kaoks pigem kiiremini kui suured ja laiad 19"
Diffri korpusest saab ka kenasti tõsta _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Suvel 20", talvel 19". Väiksemad alla ei mahu _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Nendele vingetele veljesuurustele panete premium reffit või säästukad?
Ikka permjumm reffid jah, sisse laseme maasikamaitselist premjumm õhkku.. _________________ ...life is random...so am I...
Mul nii suvekad ju talvekad 21tolliste peal, min tootja lubatud mõõt 20tolli veljel(väiksemad vist ei mahu piduriketaste tõttu ära), aga selle puhul polnud reaalselt mitte ühtegi põhjamaist lamelli saada(või noh mina vähemalt ei leidnud) ja siis sai teine komplekt 21tolliseid velgi juurde soetatud, millele oli sobivams mõõdus lamelle.
Jah tean, oleks kunagi nende pärast hunnikusse sõitnud.
Ma ei ole elus ei enne ega pärast, suutnud niiskel asfaldil autol külge ette saada ja seda 40km/h tunnikiiruse juures.
Järgmine päev lendas see rämps utiili. _________________ ...life is random...so am I...
Ameeriklased on kõik segi peast või? Mis alus peaks see "liiga lihtne varastada" tagasikutsumiseks olema? KIA ja Hyundai saadavad kukele selle prokuröri - ühtegi reeglit ei ole rikutud.
tsitaat:
“The bottom line is, Kia’s and Hyundai’s failure to install standard safety features on many of their vehicles have put vehicle owners and the public at risk,” Attorney General Bonta said. “We now ask the federal government to require these companies to correct their mistake through a nationwide recall and help us in our continued efforts to protect the public from these unsafe vehicles.”
buzzwords "public safety" ja "risk" ... mis pagana mood on need "unsafe vehicles"
Tundub nagu mingi rahva arvamusega manipuleerimine neile, kes sisusse ei süübi.
viimati muutis -Koppel- 24.04.2023 12:22:37, muudetud 1 kord
Lolliks peast läinud. 2200 eurot kogemata liiga palju kirjutanud _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Lolliks peast läinud. 2200 eurot kogemata liiga palju kirjutanud
Palju reaalne väärtus võiks olla kui tõesti on null roostega mint condition lihtne ökopunn? Muretu ilmselt olema ei hakka. igasugused simmerid, kaitsekummid hakkavad nagunii leemendama.
Miks keegi peaks tahtma üldse neid varastada? Peast soojad, et Kia ja Hyundai varastamist väärt on?
Neid varastatakse lihtsalt pulli pärast, Tiktok ja värki.
Kuna teatud mudelite ärandamine on üsna lihtne, siis tatikad teevad lihtsalt masinaga lõbusõitu kuni auto ribadeks.
Ja kuna sitavaresed ei oska tihti kohe hinnata, kas on ärandatav või ei, siis klaas lüüakse puruks ikkagi, et uurida.
Mõnes osariigis rohkem, mõnes vähem teemaks.
Kia-omanikuna on jäänud lihtsalt silma, mida Redditis kurdetakse.
Miks keegi peaks tahtma üldse neid varastada? Peast soojad, et Kia ja Hyundai varastamist väärt on?
Kui tänapäeval näed, et tehakse massiliselt midagi eriti lolli, siis võib kindel olla, et tegemist on TikToki trendiga. Ehk siis Kiade varastamine on hetkel TikTokis populaarne. #kiaboys
Lolliks peast läinud. 2200 eurot kogemata liiga palju kirjutanud
Palju reaalne väärtus võiks olla kui tõesti on null roostega mint condition lihtne ökopunn? Muretu ilmselt olema ei hakka. igasugused simmerid, kaitsekummid hakkavad nagunii leemendama.
Tagasild kukub nendel ära. A no mine tea äkki mõni kollektsionäär võtab ära kellel just selline pleekinud punane kollektsioonist puudu... _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.