praegune kellaaeg 19.06.2025 01:47:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
18.05.2020 23:18:00
|
|
|
tont23 kirjutas: |
Dj-E kirjutas: |
tont23 kirjutas: |
keegi veel mängib? sai mingi sümboolse hinna eest ostetud alguses töötas vist aga enam win10-ga ei tööta, on vähemalt korra uuesti ka proovitud uuesti installida... kellelgi samu probleeme? iseenesest mängiks
olen googeldanud ja otsinud probleemile lahendust aga siiani pole leidnud läbi steami aktiveeritud , käivitan mängu ,viskab dirt3 logo ette, pilt mustaks ja siis desktopile tagasi |
Dirt 3 Complete Edition-i testisin paar nädalat tagasi. Kõik töötas korralikult Steamis.
PS! MSI Afterburner ja Rivatuner võivad kah sokkida. Kui kasutad neist ühte siis tasuks kinni panna. |
pole kumbagi peal...mis GPU on ? endal gtx1060 (6gb) ja sai täna lastud ka uusimad driverid peale |
Conf on profiilis mul.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
14.04.2023 14:03:07
|
|
|
Aasta on 2023 ja ma ikka veel mängin DiRT 3.
Aga asjad on päris halvaks läinud. Mäng aina crashib lambi kohtade peal (mitte ralli jooksul, ainult menüüst rajale või rajalt menüüsse minemise ajal ja ka järgmisele rajale minemise käigus) ja lisaks on mingi profile save glitch tekkinud alates win10-st. Nimelt profiili salvestamise hetkel äkki viskab fullscreenist välja windowed mode'i peale pisikese resoga ja hangub... see roheline salvestamise ikoon küll liigub, aga jääbki nii. Windows ise läheb megaaa aeglaseks (Arvuti on võimas) ja üldiselt ctrl+alt+del ja task manager aitavad aeglaselt nikerdades dirt3 killida.
Julmalt viskab kopa ette, kui on sõidetud 3-4 korda järjest ühte ja sama rada, sest 1 korrast ei piisa, kui mäng crashib mingil moel pidevalt.
Kahju, sest Dirt 4 ja eriti 5 on jube rõvedad mängud, 4 proovisin ja pettusin, 5 kindlasti endale ei soeta (videotest juba näha, kui jälk graafika näiteks).
Selle veidra crashimise kohta olen juba 4-5 aastat netist abi otsinud ja mitte miski pole seda asja parandanud, täpselt samamoodi laseb edasi, 2023 millegipärast veel hullemini. 2022 kevadel sain ikka pool tundi mängida ja mitu korda progressi salvestada, kuni mingi crash tuli. Nüüd enamasti ei saa 1 race ka tehtud, et salvestada...
Ja seegi on imelik, et muusika jääb tihti vait, kui tuleb kas menüü või järgmine track ette. Varem juhtus ka, see ennustas lähenevat crashi.
Olen mängu korduvalt reinstallinud.
_________________ Psycho the rapist (ja nüüd eemalda tühikud) |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
14.04.2023 16:22:21
|
|
|
Mängin samamoodi tänasel päevalgi aga kirjeldatud probleemi pole kunagi esinenud. Väga halb ikka, et 12 aastat vana mäng teeb praegustele pika puuga ära. Sama efekt on ka Racedriver GRID'il, et 15 aastat vana mäng aga nii head ja vahelduvat rinkamängu pole keegi peale seda teinud. Jah, contenti on autode näol küll vähe aga see vähene on nii hea presentatsiooniga, et üsna kaua läheb aega kuni igavaks kisub. Tänapäevaseid mänge ei kipu isegi ostma, mängimisest rääkimata (BeamNG.drive on erand).
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
14.04.2023 17:01:28
|
|
|
rocky-b kirjutas: |
Tänapäevaseid mänge ei kipu isegi ostma, mängimisest rääkimata (BeamNG.drive on erand). |
Ma kaldun samas suunas. FS2020 ja Forza Horizon 4 ja 5 olid ainsad tänapäevased mängud, mille endale ostsin, need on päris kenad.
Dirt 3 graafika on reaalselt parem kui Dirt 4 ja 5, kuigi ehk D3 textuuride resolutsioon on lahjem. Aga puud on ilusamad ja selgemad, rajad on loomulikumad, taevas on foto (mitte mingi genereeritud sodi). Paljudes uuemates mängudes (k.a. D4 ja D5) on mingi imelik tehnoloogia võetud kasutusse, mistõttu puud ja taimed näevad välja nagu mingid rohekast paberist kiiruga kokkukärtsutatud monstrumid.
Selles teemas on mõni postitaja varem öelnud, et graafika on teise- või kolmandajärguline lausa. Noh ma ei tea, mis inimesega on siis tegu. Minu arvates on graafika samal pulgal mängitavusega. Ilma üheta pole ka teist. Korralik ja kena visuaal annab emotisonaalselt hea rahulduse. Ma usun, et keegi meist ei sõidaks autoga, mis on kas jõleda välimusega (roostes, mäda, mõlkis), kuigi sõidab väga mugavalt, või siis väga kena ja vinge välimusega auto, millega on ülimalt ebamugav ja tülikas sõita.
Crashimisega seoses äkki loeb juba arvuti enda kiirus ja mälumaht, võibolla see 2011.a mäng ei suuda selle mahuga toime tulla? Lihtsalt üks oletus. Näiteks GTA 3. seeria mänge ma pole ammu enam käima saanud (III, VC, SA).
_________________ Psycho the rapist (ja nüüd eemalda tühikud) |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
14.04.2023 17:41:22
|
|
|
Dirt 4 ja Dirt 5 on tõesti miski veider graafika. Viiendas on lisaks värvid liiga kontrastsed.
Tegelikult tänapäevaseid mänge on mitmeid, mis on head, aga need kalduvad rohkem simu poolele (Assetto Corsad, viimased 3 WRC-d, kohe-kohe või mitte nii kohe peaks uus Forza Motorsport tulema).
Esimene GRID on tõesti ajalukku läinud, kui üks parimaid arkaadikaid. Minu meelest on seal mängus parim karjäärimudel, mida ma võidusõidumängudes mänginud olen.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|