Oh jummel. Necro Blood mist selle unique boonusega mis triggerdab corpse explosioni oled sa surematu
Kogu selle aja ma lihtsalt spämmisin ühte skilli ja ma ei saanud mingit matsu sisse bossilt ever passisin tema lähedal ja liikusin kaasa. See on ikka absurd kuidas sa oled surematu lihtsalt
See ei jõua never 1.0-i
Viimased tunnid leveldan Druiidi. Ma tean, et võrreldes teiste tegelastega nõrk aga Pulverize on lihtsalt nii mõnus. Konkreetselt HULK SMASH _________________ Slow is smooth and smooth is fast
aap14, sama aga ma ei tea.. mulle tundub ÜLI norm olema PLUSS ma loodan, et nad salaja buffivad tänu kisale Druidi
Leveldades Storm Strike ja Landslidega on HAIGELT norm.. ei tundu, et megalt aeglasem oleks..
Tundub jah, et LAUNCH saab DRUID olema endal _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kella 22:15 alates ei lae enam dungoneid ära... it's happening
edit: ei lase teleda enam suurde linna. Ei saa ka sisse kõndida - nähtamatu sein...
Nad sunnivad inimesi disconnectima _________________ Slow is smooth and smooth is fast
viimati muutis aap14 27.03.2023 22:28:06, muudetud 1 kord
Mis arvate kas Blizz teeb mingeid muudatusi veel?
Barb peaks räige nerfi saama hetke seisu vaadates.
Alk tegi päris hea video ja paneb mu kahtlema kas ikka alustada Druidiga.. eriti kui nad Barbi ära nerfivad.
Barbil on lihtsalt nii haigelt damage reduction asju, neli main hand legendary powerit millest KAKS on 2H powerid...
Sellepärast vaatan, et Druid vb ei saa ikka nii hästi hakkama.. samas WW tööle lükkamiseks läheb ilmselt päris mitut unique vaja mida ilmselt nii lihtsalt enam ei leia.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Sõltub kust kohast vaadata. End game me ei tea aga loogiline on, et barb on seal väga tugev, sest neil on eelis relvades ja leg powerite osas. Tegelikult on vihjatud, et need kes on saanud endgame contenti proovida siis barb on väga hea seal.
Selle beta osas ei maksa järeldusi teha muud kui seda, et kui sa unique geari ei saa või ei ole veel, siis mida annab teha leg gear asjadega. Betas oli leg drop rate 3x kõrgem kui seda on live reliisis. Seega see tuleb ära unustada, et supled erienvates combodes ja valikutes.
Druid on tegelt libahuntide poweriga isegi liiga võimas. Seda kinnitavad paljud, kes on ka kuni level 50 skille uurinud ja seal läheb asi käest ära. Nerfi võivad saada paljud enne launchi VÕI siis kidnlasti enne season 1 algus (3 nädalat peale launchi).
Mina lähen tõenäoliselt keskteed ja teen esimesena mängu läbi sortsuga, sest olgem ausad 3 nädalaga ei saa sa kindlasti mingi uber chari tehtud enne kui season algab ja seal tuleb nagunii otsast peale teha. Seega tasub jälgida peale launchi, mis klassid tegelikult on kuni level 100 keskmiselt head valikud, et siis season 1 jaosk teha hea valik. Seal loeb see palju, sest on erinevad lisad, mis on AINULT seasonis ja peale seda tehakse delete asjadele, ehk neid ei saa väljaspool seasonit (dev kinnitas seda). _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Nagu alati oli Barb hea, seni kuni mingi dmg/slow tormi sees istuv boss sind tule jms loopis, palju õnne "ülitugeva" tegelasega 5min lihtsalt mööda ruumi ringi jooksmisel ja elus püsimisel.
Sorc ja rouge pidid kõige tugevamad olema ja nüüd vaja Barb kärpima hakata?
Ma ei ole üheski Diablos näinud kedagi Barb kasutamas, ka selles beetas, linn oli mingeid necro luukeresid pidevalt täis ja Barbarian osutus kellegi meelest enim mängitavaks tegelaseks? Kus loogika on?
Barb nägin ma esimesel betal päris palju. Teisel oli selge, et paljud tahtsid necrot ja druidi proovida. Kõige rohkem nägin ma sorce ja siis oli barb/necro järgmsiena populaarsus mõlema beta peale kokku. Oli näha, et osad tahtsid enamasti barb gearida üles ja ka socr oli paljudel max upgrade.
Minul aga oli kummaline seik, kus sorc gear tuli väga raskelt ja kuidagi üldse ei tahtnud droppida, viimasel päeval teises betas sain alles +1 hydra ja siis ka 2 itemit järjest. Tundub, et osades dungeonites ei dropi osad leg powerid üldse. Selle kohta tegin ma juba märkmed endale, kuhu minna ja mida farmida selle klassi jaoks. Necroga sain ma väga palju valikuid sama rogue. Barb sakkis samamoodi geari ei tulnud ja andsin alla viimasel betal. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Tasub ära mainida, et Wudijo mängib pidevalt seda endgame closed betat ja ta tegi äsja tier listi ja pani Barbi S tieri endgames.
NÜÜD.. ainus trikk, mis juhtuda võib on, et Blizzard paneb oma need endgame betad kinni ja nerfivad RÄIGELT barbi jms klasse enne release.
Oh well.. Eks näis aga Druid või Barb launch minu jaoks tuleb
PS! Kui Diablo III launch oli.. tegin oma esimeseks chariks BARBi.. jõudsin ACT II päeva lõpuks.. järgmine päev login sisse, KONTO HACKED kõik varustus pealt ära võetud, naked barb
Siis otsustasin, et teen Wizardi... ja omfg milline piin oli INFERNOS... samal ajal kui oleksin oma Barbiga edasi mänginud oli endgame Infernos jummmala EZPZ, lihtsalt aeglane tiba.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.