Kas selle aastanumbri sees juhtub, et härra anubis kommenteerib Hiinast Bidenite maffiaperele saadetud miljoneid või läheb see musta auku nagu kõik muu, mis narratiivi ei toeta?
Arvan, et selle KGB agendiga läheb nagu ühe teise mōjuagendiga, kus täies elujōudus täkku täis poliitikust saab kohtupingis ühtäkki ratastoolis multimorbiidne rauk, kes lōpuks orkestri saatel lafettil Arlingtoni lohistatakse _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Arvan, et selle KGB agendiga läheb nagu ühe teise mōjuagendiga, kus täies elujōudus täkku täis poliitikust saab kohtupingis ühtäkki ratastoolis multimorbiidne rauk, kes lōpuks orkestri saatel lafettil Arlingtoni lohistatakse
TDS on ikka päris tugevalt kusagil mädanema lasknud need ajud.
Trumpi masti laia skaalaga mees võib saada ähvardusi/hoiatusi igasugustest suundadest ning mõnda neist võib ta ohtlikuks pidada. Ei saa ka välistada, kus Trumpi nõunikud-advokaadid võivad teda briifida arengustest, mis võivad viia tema vangistamiseni ja äkiline Trump võib sellisele infole reageerida.
Alati ei tarvitse kõik olla nii lihtne "lihtsalt valetab" või "ei saa asjadest aru". Sealjuures teatud ohustava info avalikustamine võib olla teadlikult kaalutud tegu, kus tihti eriti avalikult tuntud nimed, ei pea lahinguid ainult juristidega kohtus, vaid inforuumi haldamine ja oma otseste ja kaudsete toetajate kaasamine võib protsessi omale soodsas suunas kallutada.
Eestis on isegi prokuratuuri süüdisatud, kuidas tuntud nimede puhul süüdistuse avang antakse propagandistlikult info-meediaruum oma narratiiviga vallutades ja hiljem kohtus kipub süüdistus sootuks tühjaks visisema ja õigeid tõendeid nagu ei olegi esitada.
Prokuratuur on mõnel juhul om akaitseks andnud mõista, et selline meedia abil süüaluse õõnestamine olla teadlik tegevus a'la "kui me ei saa teda päriselt karistada siis tema imago saame ikka rikkuda".
USA-s võib sarnaselt toimida, kus tihti esimene uudis lajatatakse, kuidas isikut võib oodata 70 aastane vangistus, aga tegelikult ei tarvitseta isegi ametliku süüdistuseni jõuda. _________________ ---
Kuna Trump on jätkuvalt vaba mees ja teema vedajad siin juba backtrackivad saades aru kui õhukesel jääl kogu see kaasus on, siis siin on AI genereeritud pildid milline võiks välja näha Trumpi vahistamine, kohtuistung, vangaelu ja vanglast põgenemine https://twitter.com/EliotHiggins/status/1637927681734987777
Kuna Trump on jätkuvalt vaba mees ja teema vedajad siin juba backtrackivad saades aru kui õhukesel jääl kogu see kaasus on, siis siin on AI genereeritud pildid milline võiks välja näha Trumpi vahistamine, kohtuistung, vangaelu ja vanglast põgenemine https://twitter.com/EliotHiggins/status/1637927681734987777
Spoiler
Ainus kes seda ütles, et Trump vahistatakse, oli Trump.
Fox shareholders don't seem to care about the revelations in the Dominion case, including Rupert Murdoch admitting he didn't stop election lies.
...
“Shareholders, from a purely mathematical perspective, are looking at what this is doing to their viewership, and their viewership rates are strong,” he said. “If anything (the Dominion case) is likely driving up viewership for Fox. If they still get the advertising revenue coming in, whatever they’d lose to Dominion isn’t that significant.”
Trumpi elektoraat on "eriline"
M00t kirjutas:
nagu jumalat üritataks maha võtta
Ta ju ongi nagu jumal. K6ik need Trumpi fanboy'd siin, nagu koguduse (loe: sekti) liikmed _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Spoiler
"Tunnistage kohe üles, kes mulle püksi s*ttus!!?"
Kõige stabiilsem geenius.
Jajah. Ehk siis ainult tema sõnade tõttu tehti juba ettevalmistusi NYC's võimalike rahutuste valguses?
Nüüd pole olnud midagi? Võibolla sa lähed ja ütled seda ka suurtele uudisteorganisatsioonidele, et seda pole olnud?
Ma arvan, et sa eksid siin definitsiooniga. Proovi uuesti _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Spoiler
"Tunnistage kohe üles, kes mulle püksi s*ttus!!?"
Kõige stabiilsem geenius.
Jajah. Ehk siis ainult tema sõnade tõttu tehti juba ettevalmistusi NYC's võimalike rahutuste valguses?
Nüüd pole olnud midagi? Võibolla sa lähed ja ütled seda ka suurtele uudisteorganisatsioonidele, et seda pole olnud?
degrass kirjutas:
nagu koguduse (loe: sekti) liikmed
Räägib vastanduva "sekti" liige siin
Jah, viimati kui ta jauras süvariigist üritati riigipöördekatset.
anubis, Ära nüüd teeskle. Kui oleks kinni pandud, siis oleksid sina siin esimene kes kilkaks. Oled ju sina see kes ei suuda juba kolm aastat oma TDS kontrollida, et on vaja ekspresidendi kohta teema teha.
Ma pole näinud, et paljukirutud Scart oleks teinud teemasi Obama või mõne varasema demokraadi kohta siin. Ja seda aastaid pärast seda kui inimene enam kabinetis ei istu.
Kui loll saab olla, et sa väidad võidukalt, et ei juhtunud see, mida väitis juhtuma ainult kõige stabiilsem geenius ja patoloogiline valetaja isiklikult?
DT "Mind peetakse kinni!"
*vaikus
*DT ei peeta kinni
Idioodid: "Hahaa, Trumpi ei peetud kinni, te kõik valetasite!!"
Kõik inimesed: "Te olete debiilikud, jah?"
anubis, Ära nüüd teeskle. Kui oleks kinni pandud, siis oleksid sina siin esimene kes kilkaks. Oled ju sina see kes ei suuda juba kolm aastat oma TDS kontrollida, et on vaja ekspresidendi kohta teema teha.
Ma pole näinud, et paljukirutud Scart oleks teinud teemasi Obama või mõne varasema demokraadi kohta siin. Ja seda aastaid pärast seda kui inimene enam kabinetis ei istu.
Obama ei olnud kloun, kes tsirkust pakkus. Kuidas saab üldse selle peale tulla, et neid võrrelda
Trump on oma teema ära teeninud.
Aastaid peaks juba vangis olema sajas süüdistatud patus. Meerika ikka puhta puccis omadega kui sellist paaaadunud kriminaali ei suuda kinni panna.
Enne sureb ta vanadusse kui kinni pannakse.
Kui loll saab olla, et sa väidad võidukalt, et ei juhtunud see, mida väitis juhtuma ainult kõige stabiilsem geenius ja patoloogiline valetaja isiklikult?
*vaikus
*DT ei peeta kinni
Tõestab ainult seda, et Trump on hea marketingis, et tänu sinusugustele lollidele pidevalt oma nime pildis suudab hoida. Ja nagu näljane kala neelad sina sööda alla
SKG kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Obama ei olnud kloun, kes tsirkust pakkus. Kuidas saab üldse selle peale tulla, et neid võrrelda
Ei olnud ka teemat Bushi (noorema) kohta kuigi ainest oleks olnud.
Või veel minevikku tuhnides, siis Nixonist saaks kah teema teha.
Ei olnud ka teemat Bushi (noorema) kohta kuigi ainest oleks olnud.
Või veel minevikku tuhnides, siis Nixonist saaks kah teema teha.
Bushi ja Nixoni ajal polnud ka suure haardega (sotsiaal)meediat, mille vahendusel president end lolliks oleks saanud teha ja kultuslikku järgijaskonda kasvatada.
Suure egoga Trump on neid mõlemist suurem kloun.
*vaikus
*DT ei peeta kinni
Tõestab ainult seda, et Trump on hea marketingis, et tänu sinusugustele lollidele pidevalt oma nime pildis suudab hoida. Ja nagu näljane kala neelad sina sööda alla
anubis kirjutas:
Ei, ta püsib pildis idiootide tõttu.
Keegi ei saa aru kuidas inimesed nii lollid saavad olla, et kõiges alati totaalselt läbikukkunud pankrotimeistrit uskuma peaks.
See nartsitsistist (looser) KGB agent tegeleb puhtalt oma elektoraadiga. Jah, ta on hea marketingis, müües oma jüngritele träni, millel ilutseb kuldsete tähtedega tema nimi.
Me ei räägiks temast, kui ta ise pildile ei roniks. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
degrass, Kuidas ta siin foorumis pildile ronis, et oli vaja oma teema teha?
Rääkides lihtsameelsetest - te teete talle reklaami ise sellest aru saamata.
Winterwind kirjutas:
Poleks sa teemat teinud ja pidevalt teda meelde ei tuletaks siis poleks ta pildil tõesti.
Täpselt. Vahel on parim strateegia tähelepanu mitte andmine.
KGB agendi p6hiprobleem on tema tegevus, äärmuslik populistlik agenda, mis m6jutab otseselt v6i kaudselt meie heaolu. Ma t6esti ei soovi sellest vanamehest, kes väidetavalt ei ole seniilne (erinevalt tema paar aastat vanemast kolleegist, kes ei kirjuta plakatimarkeriga), mitte mitagi teada. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Kas ma mäletan valesti, et Trumpi teema splititi adminni poolt suuremast USA poliitikateemast, sest see läks väga läbuks ära?
Arrests made: More than 999 defendants have been arrested in nearly all 50 states and the District of Columbia. (This includes those charged in both District and Superior Court).
Criminal charges:
Approximately 326 defendants have been charged with assaulting, resisting, or impeding officers or employees, including approximately 106 individuals who have been charged with using a deadly or dangerous weapon or causing serious bodily injury to an officer.
Approximately 140 police officers were assaulted Jan. 6 at the Capitol, including about 80 from the U.S. Capitol Police and about 60 from the Metropolitan Police Department.
Approximately 11 individuals have been arrested on a series of charges that relate to assaulting a member of the media, or destroying their equipment, on Jan. 6.
Approximately 919 defendants have been charged with entering or remaining in a restricted federal building or grounds. Of those, 101 defendants have been charged with entering a restricted area with a dangerous or deadly weapon.
Approximately 61 defendants have been charged with destruction of government property, and approximately 46 defendants have been charged with theft of government property.
More than 306 defendants have been charged with corruptly obstructing, influencing, or impeding an official proceeding, or attempting to do so.
Approximately 55 defendants have been charged with conspiracy, either: (a) conspiracy to obstruct a congressional proceeding, (b ) conspiracy to obstruct law enforcement during a civil disorder, (c) conspiracy to injure an officer, or (d) some combination of the three.
Pleas:
Approximately 518 individuals have pleaded guilty to a variety of federal charges, many of whom faced or will face incarceration at sentencing.
Approximately 133 have pleaded guilty to felonies. Another 385 have pleaded guilty to misdemeanors.
A total of 60 of those who have pleaded guilty to felonies have pleaded to federal charges of assaulting law enforcement officers. Approximately 26 additional defendants have pleaded guilty to feloniously obstructing, impeding, or interfering with a law enforcement officer during a civil disorder. Of these 86 defendants, 47 have now been sentenced to prison terms of up to 90 months.
Four of those who have pleaded guilty to felonies have pleaded guilty to the federal charge of seditious conspiracy.
Trials:
53 individuals have been found guilty at contested trials, including 3 who were found guilty in the Superior Court of the District of Columbia. Another 16 individuals have been convicted following an agreed-upon set of facts. 19 of these 72 defendants were found guilty of assaulting, resisting, or impeding officers, a felony, including one who has been sentenced to 10 years in prison.
Sentencings:
Approximately 420 federal defendants have had their cases adjudicated and received sentences for their criminal activity on Jan. 6. Approximately 220 have been sentenced to periods of incarceration. Approximately 100 defendants have been sentenced to a period of home detention, including approximately 15 who also were sentenced to a period of incarceration.
KGB agendi p6hiprobleem on tema tegevus, äärmuslik populistlik agenda, mis m6jutab otseselt v6i kaudselt meie heaolu. Ma t6esti ei soovi sellest vanamehest, kes väidetavalt ei ole seniilne (erinevalt tema paar aastat vanemast kolleegist, kes ei kirjuta plakatimarkeriga), mitte mitagi teada.
Mina ei soovi samuti midagi teada aga ma ei näe ka, et teme tegevus (mis tegevus?) oleks mind kunagi kuidagi mõjutanud.
pppd kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Kas ma mäletan valesti, et Trumpi teema splititi adminni poolt suuremast USA poliitikateemast, sest see läks väga läbuks ära?
Minu elu ei koosne poliitika kommenteerimisest (erinevalt mõnedest teistest). Minu silmis on kõik poliitikud valetajad, vargad ja värdjad.
See kes tahab oma mainet rikkuda (või kellel polegi mingit mainet) peaks kindlasti poliitikasse minema
SKG kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
SKG kirjutas:
Winterwind kirjutas:
Poleks sa teemat teinud ja pidevalt teda meelde ei tuletaks siis poleks ta pildil tõesti.
Trump on peaaegu iga nadal pildil tanu oma tegudele-sonadele ja jargijaskonnale.
Ei. Tänu meediale kes otsib skandaali ja tegelastele nagu anubis kes vajavad pidevalt vaenlase võrdkuju kelle vastu võidelda.
See kloun tekitab neid skandaale ise, mitte meedia ega keegi teine.
Minu elu ei koosne poliitika kommenteerimisest (erinevalt mõnedest teistest). Minu silmis on kõik poliitikud valetajad, vargad ja värdjad.
Kui nii, siis miks sa siis siinses teemas nii palju aega veedad? Selleks, et saaks teistele (nagu välja tuleb - täiesti alusetult) halvasti öelda?
Kui nii, siis miks sa siis siinses teemas nii palju aega veedad? Selleks, et saaks teistele (nagu välja tuleb - täiesti alusetult) halvasti öelda?
Esiteks ma veedan siin teemas palju vähem aega kui foorumis tervikuna.
Teiseks phpBB ei tracki foorumis veedetud aega minutipõhiselt päevas (lisaks muudele puudustele mis tulenevad nii vanast platvormist).
Ja teistele halvasti ütlemise jätame ikka anubise hooleks. Tema on se ekspert kes läbi ekraani suudab tuvastada kas IP aadressi teises otsas on vene troll, uhuu või ekre valija.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.