Kunagi oli ütlus, et meedia ootab kui Trump saaks presidendiks, kuna tema igapäevane kummalise karakteri kajastamine tõi neile palju raha sisse. Vaene anubis aga peab teda siin iga natukese aja tagant esile tõstma, aga ise midagi vastu selle eest ei saa Free rent, baby!
anubis, President on ta ainult sinusuguste peades kellel on ilma vaenlase võrdkujuta igav. See teema siin on ehe tõestus sellest.
Teised inimesed on edasi liikunud aga sina elad ikka minevikus. Sad.
anubis, Sina jah. Jutt ei käinud sellest mida üle lombi arvatatakse. Jutt käis sellest teemast siin.
Ja see et keegi seal arvab, et biden ei võitnud ausalt ei tähenda automaatselt, et nad tahaksid trumpi tagasi.
anubis, President on ta ainult sinusuguste peades kellel on ilma vaenlase võrdkujuta igav. See teema siin on ehe tõestus sellest.
Teised inimesed on edasi liikunud aga sina elad ikka minevikus. Sad.
Donald Trump ei ole enam ammu presitent! Miks te ei suuda teda ignoda? Mina küll suudan. Jummala pohl mis ta ütleb või arvab.
SSD kirjutas:
Miks see teema on? Ajaloo pärast ve?
Tramp ei saa enam presidendiks, see on kindel.
Kes saab, seda ma ei tea.
Oli nagu oli, aga enam nii ei ole.
Seega võiks siit suure osa postitusi arhiivi liigutada.
Trumpi käsilased räägivad USA kongressis avalikult sellest, kuidas riik tuleks vägisi laiali lammutada. Riigipöörajad ajavad oma asju edasi ja nad on ka need tegelased kes ei tunnista eelmiste presidendivalimiste tulemusi, jätkuvalt.
Donald Trump ei ole enam ammu presitent! Miks te ei suuda teda ignoda? Mina küll suudan. Jummala pohl mis ta ütleb või arvab.
SSD kirjutas:
Miks see teema on? Ajaloo pärast ve?
Tramp ei saa enam presidendiks, see on kindel.
Kes saab, seda ma ei tea.
Oli nagu oli, aga enam nii ei ole.
Seega võiks siit suure osa postitusi arhiivi liigutada.
Palun tõlget.
Milles see Joe Bideni süü nüüd seisneski? _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
[Putin] would have never done it. That’s without even negotiating a deal. I could have negotiated. At worst, I could’ve made a deal to take over something, there are certain areas that are Russian-speaking areas, frankly, but you could’ve worked a deal.
[Putin] would have never done it. That’s without even negotiating a deal. I could have negotiated. At worst, I could’ve made a deal to take over something, there are certain areas that are Russian-speaking areas, frankly, but you could’ve worked a deal.
The moment in 2018 when Donald Trump removed the Dodd-Frank regulations that would have prevented the Silicon Valley Bank collapse. Don’t let anyone forget this.
Federal prosecutors in New York involved in the criminal investigation into Donald Trump’s social media company last year started examining whether it violated money laundering statutes in connection with the acceptance of $8m with suspected Russian ties, according to sources familiar with the matter.
..
In a monumental ruling Friday, a federal judge ordered Donald Trump attorney Evan Corcoran to provide additional testimony as part of an investigation into the former president’s handling of classified documents, a source familiar with the matter told CNN.
Kõige stabiilsema geeniuse kõige parem sotsiaalmeedia tegi kõige parema vene raha pesu.
KGB agent astus jälle ühe sammu vanglale lähemale. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Te olete nagu poolearulised kahekesi, iga artikkliga pasandate kaasa.
Lahake parem oma viimaste jagamiste, nüüd küll läheb vangi artikli, kokkuvõtteid!
Lahake parem oma viimaste jagamiste, nüüd küll läheb vangi artikli, kokkuvõtteid!
Ma ei oska öelda, mis kokkuv6tet sa soovid, kui kogu see Trumpi t6efirma haiseb. Tema rahalistes raskustes t6efirma v6ttis vastu kremli taustaga raha.
T6enäoliselt ta selle eest veel vangi ei lähe, kui nagu vanarahvas teadis rääkida - kus suitsu, seal tuld.
https://en.wikipedia.org/wiki/Truth_Social _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
degrass, Millal siis vangi läheb? Juba aastaid räägite siin aga ma ei näe, et oleks isegi millesti süüdi mõistetud rääkimata vangi panekust.
funktsionaalne lugemisoskus on rumalatele _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
See on sinu stampvastus kõigis teemades kui argumendid otsa saavad. Ma küsisin, et millal see vangipanek juhtub.
See juhtub siis kui õigusriigis vastavad instantsid asitõenditel põhineva otsuse teevad. Võib vabalt ka ära pääseda
Samas ei tasu unustada, et suuri kalu on ennegi pisiasjadega püütud.
Gravy Seals ja Proud gayboys panevad juba oma rakkerühmasid kokku. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
https://thehill.com/opinion/judiciary/3906498-get-ready-for-manhattan-das-made-for-tv-trump-prosecution-high-on-ratings-but-short-on-the-law/
Although it may be politically popular, the case is legally pathetic. Bragg is struggling to twist state laws to effectively prosecute a federal case long ago rejected by the Justice Department against Trump over his payment of “hush money” to former stripper Stormy Daniels. In 2018 (yes, that is how long this theory has been around), I wrote how difficult such a federal case would be under existing election laws. Now, six years later, the same theory may be shoehorned into a state claim.
It is extremely difficult to show that paying money to cover up an embarrassing affair was done for election purposes as opposed to an array of obvious other reasons, from protecting a celebrity’s reputation to preserving a marriage. That was demonstrated by the failed federal prosecution of former presidential candidate John Edwards on a much stronger charge of using campaign funds to cover up an affair.
In this case, Trump reportedly paid Daniels $130,000 in the fall of 2016 to cut off or at least reduce any public scandal. The Southern District of New York’s U.S. Attorney’s office had no love lost for Trump, pursuing him and his associates in myriad investigations, but it ultimately rejected a prosecution based on the election law violations. It was not alone: The Federal Election Commission chair also expressed doubts about the theory.
Vale teema selleks aruteluks äkki? Siin räägitakse Trumpist.
Oled sa näinud anubist eales midagi vastamas teemades, kus tal särtsuv ahjuraud ahtri all? Ma olen vist Hiina ja Bideni teemat vähemalt kolm korda tõstatanud üldises välispoliitika teemas, 0 vastust anubiselt ja ega neid ei tule ka, sest kui teemat lihtsalt ignoreerida (koomiline kuidas üks minut peale minu postitust Vahteri kohta Eesti sisepoliitika teemas ilmus sinna anubise esituses mingi möla Ratase kohta, et teema ära tappa sest ega ükski alt ju peremehe käsku ei eira ja neid teemasid ise ei tõstata vastamisega), kaob see edukalt ära.
Vale teema selleks aruteluks äkki? Siin räägitakse Trumpist.
Oled sa näinud anubist... 0 vastust anubiselt... anubise esituses mingi möla...
Kas härrale saaks teha mingi oma privaatteema anubise kohta, kus ta saaks teisi segamata rahulikult oma vastavat obsessioni välja elada?
Minugipoolest, kui selle foorumi igasuguse discourse'i hävitavad anubis ja altid ka oma teemasse ära saadetakse. Senini moodustab selle kloaagigrupi postituste # kusagil 90% kõigist foorumi postitustest.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.