Proovisin ka. Poole peal hakkasin mõtlema, et tegelikult ma võin küll mingit väidet isegi toetada, aga samas olen ma 100% kindel, et see kes seda praegu lubab, selle teostamisega hakkama ei saa ning see lubadus on tehtud kas siis lollikeste püüdmiseks või on need lubajad ise nii reaalsusest irdunud, et ei kujuta ettegi, mida see lubadus tähendab ja mida selle täitmine nõuab. Varianti, et "ma ei usalda sellise lubaduse väljakäijat" ka ei ole. Kolmanda sellise küsimuse juures jätsin pooleli...
Ma ütleks ka, et see on paremini ülesehitatud kui Postimehe oma.
Samas tasub tähele panna, et EKRE on siin kindlalt paremal, mitte vasakul kuhu kandidaatide vastused Postimehes selle liigitasid. Ehk siis partei väidetav liin ja liikmete isiklikud vaated ei lange sugugi kokku? Siin on siis tuginetud ametlikule programmile, saan aru.
Proovisin ka. Poole peal hakkasin mõtlema, et tegelikult ma võin küll mingit väidet isegi toetada, aga samas olen ma 100% kindel, et see kes seda praegu lubab, selle teostamisega hakkama ei saa ning see lubadus on tehtud kas siis lollikeste püüdmiseks või on need lubajad ise nii reaalsusest irdunud, et ei kujuta ettegi, mida see lubadus tähendab ja mida selle täitmine nõuab. Varianti, et "ma ei usalda sellise lubaduse väljakäijat" ka ei ole. Kolmanda sellise küsimuse juures jätsin pooleli...
Põhjusmõtteliselt oleks huvitav lugeda tõsiselt võetavat statistikat taasiseseisvumisest alates - milline erakond on kõige rohkem oma lubadusi täitnud milline kõige rohkem petnud.
See oleks üsna huvitav.
Samas tasub tähele panna, et EKRE on siin kindlalt paremal, mitte vasakul kuhu kandidaatide vastused Postimehes selle liigitasid. Ehk siis partei väidetav liin ja liikmete isiklikud vaated ei lange sugugi kokku? Siin on siis tuginetud ametlikule programmile, saan aru.
Ainult EKRE ise arvab, et on parempoolne erakond. Kuid kõik reaalsed tegemised on neil 100% vasakule või siis vasakäärmuslikud. Konservatiivsuses ei kahtle keegi.
Mitte kuidagi ei joonistu EKRE kandidaatide vastutusest (Postimehe valimisradari ülesehitus) sellist paigutust välja.
viimati muutis anubis 14.02.2023 19:34:40, muudetud 1 kord
Huvitav on see, et ainult käputäis "liberaste" postitavad siia oma tulemusi, kuid kuidas on ülejäänudtega? _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Graafikul olen samas kohas, kus Postimehe testis, aga kokkusobivuse graafikul on asi ühtlasem ja Isamaa on taga pool, kui eelmise kahe testi puhul. Kõigil kolmel testil Kesk ja EKRE viimased, nagu peabki olema.
Spoiler
Spoiler
Dimensoonide alamjaotuses ühtivad mu seisukohad kõige rohkem Rohelistega, aga poliitilise maastiku graafikul olen nendest päris kaugel. Selles suhtes on ERR-i test kõige parem, et näitab erineva konteksti kohta alamjaotuseid ning kõik ei olegi nii must-valge.
degrass kirjutas:
somnambuul kirjutas:
Parempoolsed, reform, e200. Tavaline liberast.
Huvitav on see, et ainult käputäis "liberaste" postitavad siia oma tulemusi, kuid kuidas on ülejäänudtega?
M6tetes nats, aga testi järgi kommunist vms (iseasi, kas seal üldse mingit vahet on...) _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Ainult EKRE ise arvab, et on parempoolne erakond. Kuid kõik reaalsed tegemised on neil 100% vasakule või siis vasakäärmuslikud. Konservatiivsuses ei kahtle keegi.
Mitte kuidagi ei joonistu EKRE kandidaatide vastutusest (Postimehe valimisradari ülesehitus) sellist paigutust välja.
Jah, aga sinu kiidetud ERR oma jätab sellise mulje... Niiet kumb siis ikkagi paremini üles ehitatud on?
Tegelikult jälle õunad ja apelsinid. Üks paljastab paremini erakondlaste tegeliku koosseisu meelsust, teine ametliku programmi seisukohti. Mõlemad on huvitavad, kuigi neile, kes ise ei jõua end parteide programmidest läbi närida oli see viimane nüüd mõnede tulipunktide eraldi välja toomisel abiks. Ma ei olnudki seni kindel mis on RE ja Parempoolsete seisukoht kinnisvaramaksu suhtes, näiteks.
Proovisin ka seda poppi asja. Liberast confirmed 100%.
Spoiler
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Isamaalased võivad partei põhikirja järgi väga paremkonservatiivsed olla kuid kui Pruunsild mõtleb ja Seeder ütleb siis vajutavad nuppu koos EKRE ja KEga või KE ja SDEga kõigi nende soovide kohaselt.
Kui EKRE/KE/SDE kooslust küljeall pole siis vahepeal ikka viskab midagi sealt sümbioosist peale.
Isamaalased võivad partei põhikirja järgi väga paremkonservatiivsed olla kuid kui Pruunsild mõtleb ja Seeder ütleb siis vajutavad nuppu koos EKRE ja KEga või KE ja SDEga kõigi nende soovide kohaselt.
Kui EKRE/KE/SDE kooslust küljeall pole siis vahepeal ikka viskab midagi sealt sümbioosist peale.
Erinevalt Isamaast on oma nuppu vajutanud siiski käsupeale kõige rohkem reformikommunistid ja kesaikvasjad.
Isamaas on statistiliselt olnud kõige rohkem neid kes hääletavad oma südametunnistuse järgi. Kas või Maire Aunaste pederastide puhul ... Latõnskaja mis iganes asja puhul ... jne.
Mõtetes parempoolsed rahvuslased, tegelikult ja testi järgi labased sotsnatsid.
Erakonna eelistust kajastavate küsitluste järgi peaks siin päris mitu EKRE valijat olema, kuid mulle ei meenu, et keegi oleks siin vastava valijakompassi vms tulemuse postitanud... _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Eks kui hääled peaksid oleks esimesel võimalusel see Isamaa, keski ja ekre kamp koos.
Seega ongi õige loota, et Isamaa koos SDE-ga peaks välja jääma. Toob uued arengud...isamaast pooled ilmselt lähevad siis EKRE alla
Ülejäänud hajuvad e200, parempoolsete ja reformi alla.
Ei vasta ootustele?
Las ma arvan, süüdi on süvariik? _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
mõttetu mis osas? et ei näita sinu arvamuse kattuvust erakondade lubadustega? või sa ootsaid, et see testike võtaks sul käest kinni ja näitaks keda ja mida valima peab?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.