praegune kellaaeg 18.06.2025 07:41:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kalm
HV vaatleja
|
23.07.2004 02:38:31
Western Digital 200gb ketas ja probleem |
|
|
Tervist.
Ma pole usin HV foorumi lugaja niiet see topic võib tõesti korduda aga kahjuks mul pole aega kõike eelnevaid topicud läbi uurida. Aga probleem seisneb selles et ostsin eelmainitud ketta lisaks oma masinale (OS:XP). Alguses tundis bios ära formattisin ära ja ketas tekkis windowsigi. Panin oma salvestatava kraami sinna peale ning peale mõnda päeva tegin reboodi ja Windows enam ei tunne ketast ära aga bios näitab. Proovisin panna secondari IDE taha aga ikka ei tolkugi.
Jumperid ja kaabid on paigas niiet nende viga ei saa olla kuna ketas ju töötas enne. Reactivateda windows ei lase ja uuesi mul ei ole võimalik seda ketast formattida kuna sellel kettal on minujaoks tähtsaid asju.
Lisaks mainin ka et süsteemiketas on tehtud kaheks partitsiooniks.
Kõik abi on teretulnud!
Computer managemendi pilt
Ette tänades
-kalm
_________________ Mina panin kunagi kaa hästi |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
maniisama
HV kasutaja
|
01.08.2004 02:32:49
|
|
|
Vaja sul nüüd see wd 200g ketas dünaamilisest basic ümber formaatida selleks on erinevaid progesid olemas ise kasutan aeg ajalt hiren's boot cd seal on peal palju igasugu HDD softi
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
01.08.2004 08:25:11
|
|
|
teises arvutis ei toimi?
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|