Ilusti mängisid üle... a krt ma tahaks ikka natuke pikemat jalkaõhtut kui see normaalaeg...
Kuu vaadanud juba, piisab 105 minutist tavamängust _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Prantsusmaa on täna ikka äärmiselt mannetu. Meenutab juba Saksamaa mängu. Viimane aeg oleks argentiinlastele naha alla pugeda, nagu Holland tegi, kui nad siin üldse midagi veel teha tahavad.
HAHAHA, just sugulasele kirjutasin, et nüüd ühte veel vaja, et ei peaks magama minema. Ja tuligi! _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Tehtudddddeddd _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Järjekordne tõestus, miks ETV ei peaks enam MMi näitama. Lihtsalt piinlik.
Lõpuks tuli vägev mäng, aga kuna kumbki meeskond väga ei eruta, siis mingeid meeletuid emotsioone ei tekkinuid. Prantslasi peab tänama, et ikka põneva lõpu sai, algus oli ikka väga piinlik neilt.
Mingu piixu oma stuudioga _________________ This message was sent from space using stargate
Näidagu emotsioone publiku hulgas, väljakul...aga ei, pilt stuudiisse.... _________________ This message was sent from space using stargate
Palju neil tasulistel spordikanalitel reklaame on?
Sommid läksid pildiga stuudiosse alles pärast autasustamist, väga lahe oli emotsioone ja õhkkonda staadionil vaadata. Nad võivad seal stuudios ju rääkida, aga Aeta & Co'd ma küll sel ajal näha ei taha. Sama käib ka olukordade korduste kohta.
Sommid läksid pildiga stuudiosse alles pärast autasustamist, väga lahe oli emotsioone ja õhkkonda staadionil vaadata. Nad võivad seal stuudios ju rääkida, aga Aeta & Co'd ma küll sel ajal näha ei taha. Sama käib ka olukordade korduste kohta.
mis soome kanal seda üle kandis?
soomlastel telekamaks, meie seni veel telekamaksu ei maksa
Panin panuse võitjale ja kaotasin, sest võit tuli penaltitega.
Ei nuta väga, sest mäng oli mega!
Esimene poolaeg arvasid kõik et mäng on mängitud ja nüüd ainult vormistamise küsimus.
Aga ei! Tuli selline mäng, et no seda küll poleks ette arvanud!
Ma ka 2 korda mõtlesin, kas viitsin II poolaega vaadata. Hea, et viitsisin. Raju andmine lisaaja vileni välja.
kuidas saavad sellised mõtted üldse tulla mm finaalis
E:
Pean selle ikka panema siia _________________ This message was sent from space using stargate
mis soome kanal seda üle kandis?
soomlastel telekamaks, meie seni veel telekamaksu ei maksa
eks raha paneb rattad käima
Enamus mänge näitas sommide rahvusringhääling, üksikuid mänge ka MTV3 ja tema tasuline spordikanal.
jeesus188 kirjutas:
Pean selle ikka panema siia
Spoiler
Mõnikord leiab pime kana ka tera Aga Messi & Co olid tublid
Panin panuse võitjale ja kaotasin, sest võit tuli penaltitega.
Sa panid jah et võit normaalajal. Aga oli võimalus panna ka, kes saab karika. Mina panin valesti sest panin, et EU neegrid saavad karika aga ma ka ei nuta, vanameister Messi on lõpuks 37 aastaselt maailmameister, jalkas on see juba penisonär ja viimane võimalus
Kui pranstlasetel poleks aasta parima jalgpalluri tähisega Benzema ja Pogba vigastusega väljas olnud siis oleks ehk karika seis teine
sõps pani Hispaania- Saksa mängu 2:1 õieti ja teenis €12 000 (üsna suure panuse pidi panema), nädala aega juba tsüklis
Plin500, No läks valesti üks klahv aga kahe nädalapärast saab juba öelda, et pea 36 ja mõned kuud veel ning hakkab 37 jooksma (kui oled 36 siis öeldakse et 37 jookseb).
Messi on jah praegu 35 aga ei usu et 39 vanuses ta veel koondises mängib, 20 aastased jooksevad üle 40 aastased
Tottenham Hotspur kaotab kodus 2:0 Aston Villale ja Tottenham on 17 mänguga löönud 33 väravat, Aston Villa 17 mänguga 19 väravat. Ftfk?
Mia olep kuri, kokkuleppe mängud rsk! Nii ei saa rallit sõita
? _________________ This message was sent from space using stargate
Laifstaile, Mõlemad sinu pakutud on valed. Panin võit või viik Totthenamile ja hävisin euro.
ps. Täna on PSG mäng. Mul on räige tahtlus panustada PSG vastu (Lens võit või viik). Kofitsent on PSG poole kreenis aga herr Messi ja Neymar ei ole täna PSG etenduses kohal ja Lens on teisel kohal Prantsuse liigas, PSG järel, ilma sajamilliste staariteta.
Siin võib mingi viigiga mäng tulla (0:0). Mõlemad mansad on 15 mänguga 10 väravat läbi lasknud, ehk siis kaitse peaks toimima sest kokaiinilandi Messi ja Neymar on ründajad. Või kuidas?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.