Terminal homsest D 1.559, Alexelal 1.567. Ilge rebimine käib nende kahe vahel. Alexela viimastel kuudel päris tihti parema hinnaga, varasematel aastatel konkurentsitult Terminal olnud kogu aeg parim.
Kui oled väike sõitja, siis ka 3 euri liiter on okei. Kui oled suur sõitja, siis tuleks teha oma firma. Või leida keegi, kel juba on firma ja tankida tema kaardiga.
20 senti odavam kui teine eesti võtab _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mul ükski kliendikaart nii suurt alet ei tee anyway _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mul ükski kliendikaart nii suurt alet ei tee anyway
pead wolti sõitma hakkama
nende neste eriklliendi soodukatega on see "aga", et kui hind langeb neile siis langeb kohe ka sulle, kui tõuseb, siis võib tõusta ka posti tasemele.
Ma ei ole siiani aru saanud, milline Eesti see esimene või teine või kolmas või viimane või tagumine on, millises järjekorras neid loetakse ja mida igal erineval juhul selle all mõeldakse. Sest ühe jaoks esimene = eliit või see osa, kes esimesena marjamaale lastakse ja mõne teise jaoks esimene = see (osa rahvast) kes esimesena mingi rongi alla jääb või aetakse ja mõnel kolmandal juhul mõeldakse hoopis midagi muud. Nii et asi jääb segaseks. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Esimene eesti on rikkad, need kes teevad 4500 eurot käivet ja saavad nestest odavat kütust. Teine eesti käib 8 tundi tööl ja peab ootama nädalavahetust, et -10 senti OK tanklast äpiga saada.
Ma üldjuhul olen samamoodi aru saanud, aga vahel tundub kõneleja/kirjutaja selle all mõtlevat midagi muud, nii et kunagi ei tea kindel olla. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Esimene eesti on rikkad, need kes teevad 4500 eurot käivet ja saavad nestest odavat kütust. Teine eesti käib 8 tundi tööl ja peab ootama nädalavahetust, et -10 senti OK tanklast äpiga saada.
Jup, täpselt nii see ongi _________________ This message was sent from space using stargate
Ei tea. Mu meelest on ikka üks eesti. Lihtsalt inimesed liigituvad lolliks, veel lollimaks ja erilisteks ajukääbikuteks. Võimalused on kõigil suht ühed. Ja kui "nupp ei noki", eks siis tulebki maksta!
Esimene Eesti on need rikkad, kellel hinnast pohhui ja pakkumisi välja ei sebi. Mina ei liigitu esimese Eesti alla.
Circle K saatis mingi sünnipäevasoodustuse teavituse. -5 senti liitrilt või tasuta kohv. Peen huumor. Eriti, kui arvestada, et täna saatsid nad teavituse kõikidele klientidele, et -7 senti liitrilt
Mul ükski kliendikaart nii suurt alet ei tee anyway
pead wolti sõitma hakkama
nende neste eriklliendi soodukatega on see "aga", et kui hind langeb neile siis langeb kohe ka sulle, kui tõuseb, siis võib tõusta ka posti tasemele.
Ma ei tea mulle on hind juba pikka aega langenud, täna 95 1.57€... homsest pöördub tõusule, 1.58€
Postimehed ootavad juba mitu nädalat langust _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.