|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kasutad rattakiivrit? |
| Kasutan. |
|
44% |
[ 88 ] |
| Plaanin kasutama hakata, kui ... (täpsistan teemas) |
|
8% |
[ 16 ] |
| Ei kasuta, sest kiivriga pole enam lahe |
|
21% |
[ 42 ] |
| Ei kasuta, sest ... (täpsustan teemas) |
|
25% |
[ 50 ] |
|
| hääli kokku : 196 |
|
| autor |
|
Alari A.
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 674 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
13.10.2022 12:55:23
|
|
|
Prisma on mul muidu "kodupood", aga rattaosakonnas seni ainult mingi noname hiina pas* silma jäänud. Peab uuesti uurima minema.
|
|
| Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
13.10.2022 19:37:54
|
|
|
| Oligi sama mudel ja suurus olemas, mida sooviks. Hind küll 59,90€, niiet bike24-st tellides ikkagi odavam.
|
|
   |
322 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
17.10.2022 12:08:50
|
|
|
Uue ratta ostuplaan hakkab järjest rohkem jumet võtma. Arvestades tarneaegu, üritan sihtida, et jaanuaris tellitud saaks. Ehk siis lootust enne suurt suve kätte saada...
Kindel on nüüd see, et tuleb "gravel" ratas. Hinna vahemik 1,7-2,3 k. Süsinikraami olen suht välistanud, peale Cube vist eriti keegi vähegi tuntumatest ei pakugi seda sellises hinnavahemikus...
Ja hetkel välistan ka kasutatud ratta ostu...
Endale sümpatiseerivad kõige rohkem Scott Speedster Gravel 20, Canyon Grail 7 ja Stevens Prestige, aga paari valikut olen veel vaadanud:
link
Mõtteid, soovitusi? Mõni ratas, mida tasuks samuti kaaluda?
|
|
   |
322 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
|
   |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
17.10.2022 12:37:05
|
|
|
| Ahjaa, enda kohta unustasin öelda, et raami suurused XL/XXL (olenevalt tootjast), pikkust on 191 cm...
|
|
   |
322 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
17.10.2022 15:26:40
|
|
|
Isiklike kogemuste põhjal ei mataks ma kasutatud rattamõtet maha. Minu puhul vedas roppumoodi, 3.5k maksev ratas pmst poole hinnaga ja väga heas korras oleks patt mitte võtta.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
17.10.2022 15:37:54
|
|
|
Renq,
ceemic, Tallinna satud siis Laagris saad proovida. Scotti L on kuni 190cm. Ise olen 184-185.
|
|
   |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
17.10.2022 17:14:12
|
|
|
| ceemic kirjutas: |
Uue ratta ostuplaan hakkab järjest rohkem jumet võtma. Arvestades tarneaegu, üritan sihtida, et jaanuaris tellitud saaks. Ehk siis lootust enne suurt suve kätte saada...
Kindel on nüüd see, et tuleb "gravel" ratas. Hinna vahemik 1,7-2,3 k. Süsinikraami olen suht välistanud, peale Cube vist eriti keegi vähegi tuntumatest ei pakugi seda sellises hinnavahemikus...
Ja hetkel välistan ka kasutatud ratta ostu...
Endale sümpatiseerivad kõige rohkem Scott Speedster Gravel 20, Canyon Grail 7 ja Stevens Prestige, aga paari valikut olen veel vaadanud:
link
Mõtteid, soovitusi? Mõni ratas, mida tasuks samuti kaaluda? |
kui omal ajal endale stevensi eeltellisin, siis sain eeltellimise eest -20% - eeltellisin juunis ja kätte sain jaanuariks
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
17.10.2022 18:57:20
|
|
|
| libe, sa tellisid e-poest või käisid kohapeal kauplemas, et selline diil tehti?
|
|
   |
322 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zorg
Batareimees
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
17.10.2022 20:50:16
|
|
|
| ceemic kirjutas: |
| libe, sa tellisid e-poest või käisid kohapeal kauplemas, et selline diil tehti? |
mul proshop, stevensi edasimüüja kilomeetri kaugusel, ostsin kohapealt, ettetellimise soodukast sain teada alles maksmise hetkel
ilmselt ei olnud väga tähelepanelik ja teadlik ostja
läksin 2000€ taskus ratast lunastama ja olin üllatunud, kui 1600€ pidin maksma
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
18.10.2022 23:30:29
|
|
|
Vaatasin ka seda Bike Discount.. Ühtegi fat bike ei leidnud. Siiani otsin
Selline tunne, et hakka või USAst tellima. Euroopas pole midagi, mida tahaks.
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
|
   |
322 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
19.10.2022 22:34:18
|
|
|
Sõidukingadest- mul on 10+ aastad vanad AGU tipp MTB kingad. Alumine osa süsinikust jms. hi-teki täis ( maksid omal ajal 200+ sain kingiks )
Sellel kevadel ostin 120€ Scotti kingad. Nägid päris head välja, boa värk ka minu jaoks uus. Poes natuke kelluke helises, et painduvad läbi. Ostetud sai ja sõites tõmbas sääred räigelt krampi.
AGU´d õnneks jätsin tagavaraks. Nendega null probleemi ja enda arust klotsid samas asendis. Karboni põrutuse neelavus-jäikus mängib rolli?
|
|
   |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikrom
HV kasutaja

|
19.10.2022 22:53:09
|
|
|
| SKG kirjutas: |
| Zorg kirjutas: |
eeltellimisel ongi -10 ja -20 suht tavaline taks. aga heade juppidega ratas. https://www.bike-discount.de/de/radon-regard-10.0
Ma olen ise kah siin uurinud uut gravelit. minu soov on et oleks raamil ja kahvlil kinnitusi piisavalt ja vähemalt 40 rehvid peavad alla mahtuma. |
Selline tunne, et hakka või USAst tellima. Euroopas pole midagi, mida tahaks. |
Mis see eesmärk on täpsemalt? Talvel lumega reaalselt plaan sõita ikkagi fatbikega? Sest kui talvised sõidud plaanis pole, soovitan vabalt 27.5+ mudelit ka uurida, neid rohkem vast saadaval.
Fatbike läks moest välja paar aastat tagasi, enamus suurootjaid lõpetasid arendamise ja võtsid mudelivalikust maha (vähemalt euroopas, usas ilmselt on teema). Gravel on nüüd uus pop värk
Facebooki kaudu jalgrataste ost/müük teema all midagi ikka liigub: https://www.facebook.com/commerce/listing/1288735191949604/?media_id=3&ref=share_attachment
Nii ühte kui teist silma jäänud. Mõtlen teist aastat kas müüa oma fatbike või mitte. Suvel sõidan reaalselt äkki 1-2x, tavaline mtb lõbusam, küll aga talvel see eest on väga äge asi fatbike.
_________________ As the great warrior poet Ice Cube once said: "if the day does not require an AK, it is good" |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.10.2022 23:17:49
|
|
|
| mikrom kirjutas: |
| Zorg kirjutas: |
eeltellimisel ongi -10 ja -20 suht tavaline taks. aga heade juppidega ratas. https://www.bike-discount.de/de/radon-regard-10.0
Ma olen ise kah siin uurinud uut gravelit. minu soov on et oleks raamil ja kahvlil kinnitusi piisavalt ja vähemalt 40 rehvid peavad alla mahtuma. |
Selline tunne, et hakka või USAst tellima. Euroopas pole midagi, mida tahaks. |
Mis see eesmärk on täpsemalt? Talvel lumega reaalselt plaan sõita ikkagi fatbikega? Sest kui talvised sõidud plaanis pole, soovitan vabalt 27.5+ mudelit ka uurida, neid rohkem vast saadaval.
Fatbike läks moest välja paar aastat tagasi, enamus suurootjaid lõpetasid arendamise ja võtsid mudelivalikust maha (vähemalt euroopas, usas ilmselt on teema). Gravel on nüüd uus pop värk
Facebooki kaudu jalgrataste ost/müük teema all midagi ikka liigub: https://www.facebook.com/commerce/listing/1288735191949604/?media_id=3&ref=share_attachment
Nii ühte kui teist silma jäänud. Mõtlen teist aastat kas müüa oma fatbike või mitte. Suvel sõidan reaalselt äkki 1-2x, tavaline mtb lõbusam, küll aga talvel see eest on väga äge asi fatbike.
 |
Eesmärk on fat bike osta ja sellega igal ajal sõita, lund mul siin eriti ei ole.
Moe värk või mitte, see mind ei huvita, hakkas meeldima kui aastaid tagasi sain ühega sõita.
Aga tundub jah, et Euroopas enam ei toodeta peaaegu üldse. Kasutatud ratast ilma proovimata-nägemata osta ei julgeks.
Soov ikka uus osta. Magasin õige hetke maha 2 aastat tagasi kui XT vahetajaga Bottecchia oli ~1.5K eest saadaval.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikrom
HV kasutaja

|
19.10.2022 23:38:01
|
|
|
| tsitaat: |
Eesmärk on fat bike osta ja sellega igal ajal sõita, lund mul siin eriti ei ole.
Moe värk või mitte, see mind ei huvita, hakkas meeldima kui aastaid tagasi sain ühega sõita.
Aga tundub jah, et Euroopas enam ei toodeta peaaegu üldse. Kasutatud ratast ilma proovimata-nägemata osta ei julgeks.
Soov ikka uus osta. Magasin õige hetke maha 2 aastat tagasi kui XT vahetajaga Bottecchia oli ~1.5K eest saadaval. |
Pigem siis pead hakkama jälgima kohaliku järelturgu, kui midagi tuleb saadavale. Nagu öeldud, uusi ei liigu peale ning XT jupiga asju 1.5k eest unistada ilmselt on sama mis unistada 3 senti elektri eest.
Arvestades eesmärki siis kõige uuem Deore töötab sama hästi nagu 2a tagune XT ette seatud kasutuse jaoks. Usu mind, sa ei tunne vahet. Pole mõtet tänasel päeval pressida XT'd enam.
Lisaks, mis see rehvilaius oli millega sõitsid? Fatbike puhul on üsna suur vahe kas 4.0 või 4.4 või 4.8 või oli alla selle....
_________________ As the great warrior poet Ice Cube once said: "if the day does not require an AK, it is good" |
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
|
   |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.10.2022 00:03:32
|
|
|
Soov ikka uus osta. Magasin õige hetke maha 2 aastat tagasi kui XT vahetajaga Bottecchia oli ~1.5K eest saadaval. |
Pigem siis pead hakkama jälgima kohaliku järelturgu, kui midagi tuleb saadavale. Nagu öeldud, uusi ei liigu peale ning XT jupiga asju 1.5k eest unistada ilmselt on sama mis unistada 3 senti elektri eest.
Arvestades eesmärki siis kõige uuem Deore töötab sama hästi nagu 2a tagune XT ette seatud kasutuse jaoks. Usu mind, sa ei tunne vahet. Pole mõtet tänasel päeval pressida XT'd enam.
Lisaks, mis see rehvilaius oli millega sõitsid? Fatbike puhul on üsna suur vahe kas 4.0 või 4.4 või 4.8 või oli alla selle.... |
Järelturg ei huvita.
Kui Deorega saab 1249 eest, siis XT 1500 eest ei tundu kindlasti unistus.
https://silverbackbikes.de/products/scoop-deluxe
Rehvilaiust ei mõõtnud.
Neist mudelitest olen teadlik, kõik nad on tootmisest maas, sellepärast pole enam ka müügil.
Leidsin selle, homme ilmselt helistan, kas neil suuremat raami ka on. Medium nagu oleks, aga see on liiga väike.
https://fatbikeadventures-store.com/collections/fatbikes/products/scott-big-jon-fatbike?variant=33140290486354
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikrom
HV kasutaja

|
20.10.2022 00:20:12
|
|
|
Järelturg ei huvita.
Kui Deorega saab 1249 eest, siis XT 1500 eest ei tundu kindlasti unistus. |
On ju unistus, mitte keegi ei paku enam. Näita siis 1500€ eest ratas full XT jupiga. Rattavaruosadega on samasugune defitsiit nagu kõige muuga + hinnatõus.
2 aastat vms tagasi polnud eestis peale Tartu rattamaratoni mingi hetk üheski poes piduriklotse või XT ketti saada. XT kassetti ootasid inimesed 1-2 nädalat poolast, kui mitte kauem. See seis pole väga palju paremaks läinud.
Shimano ei suuda tänaseni XT ja XTR juppi kogu baltikumi jaoks tarnida kiirelt. See on ka üks põhjus miks aina rohkem liigub ka Srami jupiga rattaid ja vbo isegi soodsamalt, kuigi Srami komponendid olid just varasemalt kallimad.
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.10.2022 00:29:21
|
|
|
Järelturg ei huvita.
On ju unistus, mitte keegi ei paku enam. Näita siis 1500€ eest ratas full XT jupiga. Rattavaruosadega on samasugune defitsiit nagu kõige muuga + hinnatõus.
2 aastat vms tagasi polnud eestis peale Tartu rattamaratoni mingi hetk üheski poes piduriklotse või XT ketti saada. XT kassetti ootasid inimesed 1-2 nädalat poolast, kui mitte kauem. See seis pole väga palju paremaks läinud.
Shimano ei suuda tänaseni XT ja XTR juppi kogu baltikumi jaoks tarnida kiirelt. See on ka üks põhjus miks aina rohkem liigub ka Srami jupiga rattaid ja vbo isegi soodsamalt, kuigi Srami komponendid olid just varasemalt kallimad. |
Ainult XT vahetajast rääkisin, mitte "full XT rattast". Kopeerin uuesti:
| Magasin õige hetke maha 2 aastat tagasi kui XT vahetajaga Bottecchia oli ~1.5K eest saadaval. |
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikrom
HV kasutaja

|
20.10.2022 00:37:06
|
|
|
Järelturg ei huvita.
Shimano ei suuda tänaseni XT ja XTR juppi kogu baltikumi jaoks tarnida kiirelt. See on ka üks põhjus miks aina rohkem liigub ka Srami jupiga rattaid ja vbo isegi soodsamalt, kuigi Srami komponendid olid just varasemalt kallimad. |
| Magasin õige hetke maha 2 aastat tagasi kui XT vahetajaga Bottecchia oli ~1.5K eest saadaval. |
|
Ma seda korrakas arvasin ka, aga minu jaoks ei tundunud üldse loogiline. Kuna ma seda XT vahetajaga Bottecchia ratast täis specis ei tea siis ma võin pakkuda, et kõik muu on nii crap, et lihtsalt XT vahetaja lollitab inimese ostma Nii see süsteem käib (raske alu raam, odav pidur, jne)
Kogu komplekt loeb. Deore on sama hea kui teised asjad tasa teevad.
_________________ As the great warrior poet Ice Cube once said: "if the day does not require an AK, it is good"
viimati muutis mikrom 20.10.2022 00:42:43, muudetud 1 kord |
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.10.2022 00:42:34
|
|
|
Järelturg ei huvita.
|
Ma seda korrakas arvasin ka, aga minu jaoks ei tundunud üldse loogiline. Kuna ma seda XT vahetajaga Bottecchia ratast täis specis ei tea siis ma võin pakkuda, et kõik muu on nii crap, et lihtsalt XT vahetaja lollitab inimese ostma Nii see süsteem käib.
Kogu komplekt loeb. Deore on sama hea kui teised asjad tasa teevad. |
Võib ka Deore olla, lihtsalt mainisin, et tol hetkel oli see hea pakkumine ja tagantjärgi mõeldes kahetsen, et pikemalt ringi vaatasin - Bottecchia Cervino viimane mudel.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikrom
HV kasutaja

|
20.10.2022 00:49:14
|
|
|
| Võib ka Deore olla, lihtsalt mainisin, et tol hetkel oli see hea pakkumine ja tagantjärgi mõeldes kahetsen, et pikemalt ringi vaatasin - Bottecchia Cervino viimane mudel. |
Ok. Ma soovitan endiselt otsida proovida kõige laiema rehviga 27.5+ ratas. Neid võiks ikka mõnes poes olla. Mis tegelikult peaks veerama tavakasutaja jaoks sama hästi ja mõnusalt laialt kui kitsas fabike rehv. Ning kuna talvel sõitma ei hakka siis pole laiemat kui 3.8 rehvi vaja ka.
Mängi lihtsalt rõhuga. Lisaks, ette jätta üks suur ketas ehk 1x mitte nagu bottechia 2x - võidad igatepidi.
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
20.10.2022 01:39:11
|
|
|
 |
Kahjuks 27,5+ suretati ka välja 29" "kasuks".
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.10.2022 01:40:02
|
|
|
| Võib ka Deore olla, lihtsalt mainisin, et tol hetkel oli see hea pakkumine ja tagantjärgi mõeldes kahetsen, et pikemalt ringi vaatasin - Bottecchia Cervino viimane mudel. |
Ok. Ma soovitan endiselt otsida proovida kõige laiema rehviga 27.5+ ratas. Neid võiks ikka mõnes poes olla. Mis tegelikult peaks veerama tavakasutaja jaoks sama hästi ja mõnusalt laialt kui kitsas fabike rehv. Ning kuna talvel sõitma ei hakka siis pole laiemat kui 3.8 rehvi vaja ka.
Mängi lihtsalt rõhuga. Lisaks, ette jätta üks suur ketas ehk 1x mitte nagu bottechia 2x - võidad igatepidi. |
See Bottecchia juures just meeldiski, et ees oli 2 ketast valik
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikrom
HV kasutaja

|
20.10.2022 01:40:54
|
|
|
| See Bottecchia juures just meeldiski, et ees oli 2 ketast valik icon_wink.gif |
Usalda soovitust, sul pole seda kahte ketast vaja. Võidad kaalus ja vähem osasid mille pärast muretseda.
lisaks lihtsam käiguvahetus maastikul.
_________________ As the great warrior poet Ice Cube once said: "if the day does not require an AK, it is good"
viimati muutis mikrom 20.10.2022 01:47:02, muudetud 1 kord |
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
20.10.2022 01:43:44
|
|
|
No ma ütleks, et rehve veel seni saab, ent rattaid väga pole...
https://www.amazon.de/dp/B07N84XNN4/
Muarust 27,5" täpselt paras, 29" liiga kohmakas ja 26" täiesti mõttetult aeglane.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikrom
HV kasutaja

|
20.10.2022 01:47:16
|
|
|
| See Bottecchia juures just meeldiski, et ees oli 2 ketast valik icon_wink.gif |
Usalda soovitust, sul pole seda kahte ketast vaja. Võidad kaalus ja vähem osasid mille pärast muretseda.
lisaks lihtsam käiguvahetus maastikul.
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.10.2022 01:52:55
|
|
|
lisaks lihtsam käiguvahetus maastikul. |
Vajalikkus on väga individuaalne.
Kaalu pärast ei muretse. Samuti ei pea kahvel süsinikust olema.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikrom
HV kasutaja

|
20.10.2022 02:21:10
|
|
|
| rmc kirjutas: |
No ma ütleks, et rehve veel seni saab, ent rattaid väga pole...
https://www.amazon.de/dp/B07N84XNN4/
Muarust 27,5" täpselt paras, 29" liiga kohmakas ja 26" täiesti mõttetult aeglane. |
Ma ei ütleks küll 29" kohmakas. Väga sharp kui vaja
Aga kuhu ma suunata tahtsin alternatiivina 27.5 ratas ja selline rehv: https://www.bike24.com/mtb-tires-650b.html?dynamicAttributes%5B177%5D%5B849%5D=849&searchTerm=&sort=
Saab oma fatbike tunde kätte, samas vajadusel on kiirus endiselt olemas.
Vajalikkus on väga individuaalne.
Kaalu pärast ei muretse. Samuti ei pea kahvel süsinikust olema. |
Tänapäevane aluraam ja kahvel on väga tasemel, ega ei peagi ajama taga cabronit jms.
Igapäeva sõitudeks minu arust pole absoluutselt mingit vahet kas esihammakad on 2x või 1x. lihtsam kergem kindlasti 1'ga, seepärast ka soovitus. 2x süsteemid on soodsamad lihtsalt, aga aina vähem pakutakse.
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
20.10.2022 02:32:53
|
|
|
Oleneb jalast. ma olen mõelnud, et peaks 1x süsteemi tekitama, a sellise, kus ees ainult üks suur hammakas
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
20.10.2022 12:52:20
|
|
|
| Endal aasta jagu kasutuses Trek Farely 5 fätt. Üli mõnus kulgeda. Alguses oli natuke harjumatu.
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.10.2022 14:29:07
|
|
|
| Pätu kirjutas: |
| Endal aasta jagu kasutuses Trek Farely 5 fätt. Üli mõnus kulgeda. Alguses oli natuke harjumatu. |
Kena ratas.
Endale olen kulutuse limiidiks ~1500 pannud.
Vahemalt Deore vahetaja, aluraam ja kahvel, ees voimalikult suur ketas.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
20.10.2022 18:02:20
|
|
|
| Endal aasta jagu kasutuses Trek Farely 5 fätt. Üli mõnus kulgeda. Alguses oli natuke harjumatu. |
Kena ratas.
Endale olen kulutuse limiidiks ~1500 pannud.
Vahemalt Deore vahetaja, aluraam ja kahvel, ees voimalikult suur ketas. |
Eelmine aasta sai rademarist ostetud soodukaga 1600 euki. Oma rataste suuruse kohta on ikka tegu üsnagi hea manööverdamisega. Kõrvemaa rattamaraton sai ka läbitud.
|
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
|
   |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
21.10.2022 08:38:54
|
|
|
Mis on pildil valesti?
Spoiler 
|
|
   |
322 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
21.10.2022 10:16:54
|
|
|
ceemic, said ühepoole omad
|
|
   |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.10.2022 10:37:45
|
|
|
Kaks parema jala pedaali
See nagu midagi Tarve-Jüri repertuaarist. Et teine paar kahe vasaku jala omaga jäi lattu.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
21.10.2022 10:43:07
|
|
|
Pro Shopist tellisin. Õnneks seal reageeriti kiiresti. Saadeti pakikood, et praeguse tasuta tagastada saaksin ning saadavad uue. Kontrollisid sama mudeli teised pakid üle
|
|
   |
322 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gaudi
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
24.10.2022 22:20:04
|
|
|
Teab, mis hea asi vast ei ole. Samas alati saab juppe vahetada. Eeldusel, et raami geomeetria sobib sulle. Kui hinna tundlik oled, siis võid ka kasutatud rattaid vaadata. Saab sama raha eest vast natuke parema komponentidega.
|
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.10.2022 22:28:35
|
|
|
Teab, mis hea asi vast ei ole. Samas alati saab juppe vahetada. Eeldusel, et raami geomeetria sobib sulle. Kui hinna tundlik oled, siis võid ka kasutatud rattaid vaadata. Saab sama raha eest vast natuke parema komponentidega. |
see loll lugu, et alivio on madalama klassi ülemine ots ja acera on järgmine alumine, kui ei eksi?
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
|
   |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gaudi
HV kasutaja

|
25.10.2022 09:20:29
|
|
|
Tänan pakkumiste eest, kuid olen 187 cm pikk ning M suurus jääb väikeseks.
Olen kasutatud rattaid vaadates vist kõik kohad läbi kamminud. Tundub, et L/XL raamiga kasutatud fatbike on pigem haruldane asi - aga eks fatbike ongi vähem levinud.
Uute ratastega on jällegi see, et müüakse 400-500 € eest 17-18 kg kaaluvaid "supermarketi" terasest raamiga tanke, siis on nö "Eestis disainitud, Taiwanis toodetud" alumiiniumraamiga Classic Fätt 8 (ca 15 kg) ning seejärel juba suurem hüpe - Silverback Scoop, Kona Wo jms hea kraam, mis maksab 1400-1600 €.
Käisin Lõunakeskuse Hawaiis Classicut vaatamas ning tegin väiksema tiiru ka. Ruumi oli, komponendid pole õnneks need kõige odavamad, sadul mugav, näeb efektne välja. Kaalu poolest tundub suht sama, nagu odavamad brändinimega MTB-d/hübriidid. Vaatan veel ringi, kui ei õnnestu kasutatuna leida, siis tuleb ära tuua.
Sain Hawaiist seda teada, et Scott tõmbas fatbike'i tootmise koomale ning ei tea, kas Big Joni üldse enam poodi tuleb. Classicul endal on arenduses uus mudel, mis tuleb Fätt 8-st üksjagu kallim (kuskil 1000 € kanti), kuid ka 1x11 groupseti jms lisadega.
|
|
| Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
|
   |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.10.2022 13:22:33
|
|
|
| Gaudi kirjutas: |
| Sain Hawaiist seda teada, et Scott tõmbas fatbike'i tootmise koomale ning ei tea, kas Big Joni üldse enam poodi tuleb. Classicul endal on arenduses uus mudel, mis tuleb Fätt 8-st üksjagu kallim (kuskil 1000 € kanti), kuid ka 1x11 groupseti jms lisadega. |
Tundub huvitav.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
27.10.2022 02:40:49
|
|
|
Sõitsin paar aastat tagasi mingisuguse soomlaste Fatbikega ka, ei mäleta brändi hetkel, ent Tunturi vist ei olnud. Igati normid jupid (SRAM, küll) ja täitsa okei oli sõita. Tegin oma tavalise tiiru sellega lihtsalt...
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees