Kusagil veel kasutatakse metallkõrsi? USA-s olid need mingil hetkel populaarsed, kuni õnnetused hakkasid juhtuma, sest noh, USA... Pärast seda kadusid need üpris kiiresti igalt poolt ära. Eestis pole neid kordagi kusagil näinud, kui mingi Realiseerimiskeskus vms rämpsumüügikoht välja arvata.
Metallist kõrsi olen ainult veebipoes näinud, küll aga olen näinud müügil klaasist kõrsi. Veel hullem, vähemalt minu jaoks, arvestades et olen suutnud joogiklaasistki tüki välja hammustada, siis selle klaasist kõrre ma arvatavasti hajameelselt lihtsalt krõbistaks ära.
Võtan portsu eilset putru. Rasked ajad _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kui ma sellises vanuses oleksin ja peaksin intervjuud antud teemal andma, siis ütleksin, et sõin iga päev kolm keedetud männikäbi.
Miks keedetud?
Jäävad pehmemad kui röstides. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Täiesti OT, aga hetkeks läksid silmad risti ja mulle tundus, et rubriigi pealkirii on "Toidu ja melanhoolse joogi teema". Sekundi murdosa jooksul jõudsin juurelda, millised need melanhoolsed joogid olla võiks
Võin noh, ma ei tea mis hinnaklassi otsid muidugi. Odavamatest neid hiinakaid ju on - chopstics, drumsticks, mandariin, asian aroma ja kindlasti veel miskit mis kohe ei meenu.
Tai Boh-is käinud ja täitsa normaalne oli. Pigem otsingi mingeid huvitavaid kohtasid kus hea kvaliteet ja maitseelamus garanteeritud.
Vahet pole kas mingi nurgatagune või natukene esinduslikum koht.
vabaduse väljaku tunnelis pidid mustad head kebabi tegema, ise sattusin sinna kanti juba aastaid tagasi ja ei mäletagi, kas sõin ka või mitte _________________ ☠
Jah, point. Ei ole kunagi aru saanud, miks rahvas neid tuju tõstmiseks joob...
Isegi MS365 teemade aruteluks on tehtud viski podcast
Peab ikka masendav olema... tegelikult ikka peab mõistust olema arukalt võtta.
//
Testisin Fudy ära, soe ja kiire
Vs bolt +15-20min pani ainult 2-3min mööda
Lisaks ei toonud mingi suvaline abdul...
Arukalt võttes ma ei jää purju. Mittearukalt võttes saan ma purjujäämise ajaks juba kliiniliselt ohtliku mürgistuse, nagu korra kindlaks tegin. Sinna vahele ei ole kunagi suutnud tuvastada seda momenti mille nimel enamik inimesi neid vahendeid manustada soovib. Ma ei tea, kas ma peaks seda kahetsema või rõõmus olema. Raha hoiab kokku igatahes...
Arukalt võttes ma ei jää purju. Mittearukalt võttes saan ma purjujäämise ajaks juba kliiniliselt ohtliku mürgistuse, nagu korra kindlaks tegin. Sinna vahele ei ole kunagi suutnud tuvastada seda momenti mille nimel enamik inimesi neid vahendeid manustada soovib. Ma ei tea, kas ma peaks seda kahetsema või rõõmus olema. Raha hoiab kokku igatahes...
seda tuleks kliiniliselt tõestada _________________ ☠
libe, aga purjus pole ametlik termin. Joobega on kuidas on jälle, 0,5 promilli ja rohkem on joove ja punkt, vähemalt alkoholiga keegi tuvastama ei hakka kas tegelikult on joove.
Joovet on joobnud inimesel loomulikult võimalik tuvastada. Samuti ei püüagi ma väita, et "joobes" olek ei vähendaks mul reaktsioonikiirust, koordinatsioonivõimet jne. Mõtlemisvõimega on paremini, aga sellest hoolimata ei lubaks ma end joobeseisundis lepinguid sõlmima või servereid konfima, lollusi ei ole ma küll enda ega teiste teada rääkinud ega muid kentsakaid trikke teinud. Tavaliselt mida rohkem ma joon seda vähem ma räägin, üldse.
Aga ma arvan, et lõviosa inimkonnast ei tarbi alkot selleks, et tunda end nüri ja aeglasena ning omaenda kinganinade otsa koperdada, enne kui lõpuks magama jääb. See faas kus peaks lõbusaks ja seltskondlikuks muutuma või end kuidagi suurepäraselt tundma, või enesevalitsuse ja mälu kaotama, jääb mul täiesti vahele. Tuttavate väljend selle kohta, kuidas mina joomingul käitun, oli kunagi "istub ja peab logi, kuni puhver täis saab". Kui inimese kohta öeldakse "purjus" siis harilikult ei mõelda seda, et ta tiksub vaikselt nurgas, kuna ta saab selgelt aru, et füüsilised ja võib-olla ka vaimsed võimed on hetkel kompromiteeritud ja seega on parem neid mitte rakendada.
Joovet on joobnud inimesel loomulikult võimalik tuvastada. Samuti ei püüagi ma väita, et "joobes" olek ei vähendaks mul reaktsioonikiirust, koordinatsioonivõimet jne. Mõtlemisvõimega on paremini, aga sellest hoolimata ei lubaks ma end joobeseisundis lepinguid sõlmima või servereid konfima, lollusi ei ole ma küll enda ega teiste teada rääkinud ega muid kentsakaid trikke teinud. Tavaliselt mida rohkem ma joon seda vähem ma räägin, üldse.
ot:
Muidugi on võimalik joovet tuvastada. Aga seda ei tehta enamasti. Tuvastamise viis on alkomeeter või vereanalüüs ja kui üle 0,5 promilli on, siis oled joobes. See, et mõne käitumises selle peale mingeid anomaaliaid ei tuvasta ja mõni on ikka silmanähtavalt ebaadekvaatne ei huvita kedagi.
Serverit muide pole väga hull joobeseisundis konfida. Pead lihtsalt endale aru andma, et tuleb iga asi enne 3x üle kontrollida kui enter vajutad. Mitte et purjus sysadmin nüüd mingi normaalne nähtus oleks, aga eks ikka vahel tuleb ette, et reede õhtul kell 23+ mingi ülikiire asjaga sisse sõidetakse
vabaduse väljaku tunnelis pidid mustad head kebabi tegema, ise sattusin sinna kanti juba aastaid tagasi ja ei mäletagi, kas sõin ka või mitte
See türklaste Square Kebab on suvaline hakkmassist soojaks vurritatud ja sahtlisse lastud kebab koos kartulimaitseainega üle kallatud friikate ja igast muude tugevate maitseainete-kastmetega üle külvatud kraam.
Kuigi ma pole seal juba ka aastaid midagi proovinud. _________________
Aga ma arvan, et lõviosa inimkonnast ei tarbi alkot selleks, et tunda end nüri ja aeglasena ning omaenda kinganinade otsa koperdada, enne kui lõpuks magama jääb. See faas kus peaks lõbusaks ja seltskondlikuks muutuma või end kuidagi suurepäraselt tundma, või enesevalitsuse ja mälu kaotama, jääb mul täiesti vahele. Tuttavate väljend selle kohta, kuidas mina joomingul käitun, oli kunagi "istub ja peab logi, kuni puhver täis saab". Kui inimese kohta öeldakse "purjus" siis harilikult ei mõelda seda, et ta tiksub vaikselt nurgas, kuna ta saab selgelt aru, et füüsilised ja võib-olla ka vaimsed võimed on hetkel kompromiteeritud ja seega on parem neid mitte rakendada.
ehk siis sa tahtsid öelda, et purjus tähendab sinu jaoks olukorda, kus tekitad teistele ebameeldivusi, mitte ei pidanud silmas joovet??
defineeri see iseenda jaoks ümber!!
https://sonaveeb.ee/search/unif/dlall/dsall/purjus/1
kui sa oled juba selles joobes, kus mürgistus tekib, siis see on ka normaalne, kuid sellele eelnevat seisundit nimetada olukorraks, kus sa ei ole purjus, on tola ja naljakas _________________ ☠
Tulles siis teema juurde tagasi, kuskohas siis Tallinnas päriselt head ja mittesuvalist kebabi saab? Ausalt öeldes peab tunnistama et peale hallidel 90ndatel toimunud Osmani Kebabi külastamist ei olegi seda liiki toitu kodumail ostnud vist (see ei ole etteheide Osmanile, btw, mulle tundus hiljuti mööda sõites et nad eksisteerivad oma originaalasukohas ikka veel)
Ma sain viimati head kebabi vist Saksamaal suvalises supermarketi parklas keset asulate vahelist põldu. Tõsiselt suur ja korralik wrap, ei uskunud, et kokku rullida suudab selle.
Praegu on okeid wrapid olnud LIT-i foodtruckidest, kuigi alguses hoidsin brändivõõristuse tõttu eemale _________________
vabaduse väljaku tunnelis pidid mustad head kebabi tegema, ise sattusin sinna kanti juba aastaid tagasi ja ei mäletagi, kas sõin ka või mitte
See türklaste Square Kebab on suvaline hakkmassist soojaks vurritatud ja sahtlisse lastud kebab koos kartulimaitseainega üle kallatud friikate ja igast muude tugevate maitseainete-kastmetega üle külvatud kraam.
Kuigi ma pole seal juba ka aastaid midagi proovinud.
ei oska kaasa rääkida, samas üks kebabi rull maksab mingi 100€ ja küttekolle sellele pole ka ilmselt ülemäära kallis
aga ise pole seal viimase 10 aasta jooksul midagi võtnud
tean vaid seda, et laagri king kebabis küll kebabi ei anta, olen sealt 4x ostnud 6 aasta jooksul ja kõik korrad petta saanud, mingid lambi karbonaadi tükid kebabi asemel
kui eesmärk kõht täis saada ja kalorid kokku, siis ilmselt on okei koht, aga see on juba matemaatika, mitte gulinaaria _________________ ☠
Ma sain viimati head kebabi vist Saksamaal suvalises supermarketi parklas keset asulate vahelist põldu. Tõsiselt suur ja korralik wrap, ei uskunud, et kokku rullida suudab selle.
Praegu on okeid wrapid olnud LIT-i foodtruckidest, kuigi alguses hoidsin brändivõõristuse tõttu eemale
Peab proovima, ühtlugu imetlen nende tuledes "ufot" Haabersti ringil aga ligi pole leidnud põhjust minna
Istanbul kebab oli nagu päris asi
Soomes suht suvalises urkas alati hea kraam
Mitte wrap vaid rulla.. Soomes igatahes ühte ei jaksanud korraga ära süüa
kas taset hindate kvantiteedis või kvaliteedis?
minujaoks võiks see kasvõi pisikene pirukas olla, kuid kui maitse lööb imetlema, siis jumalauta, olgu või 10€ _________________ ☠
Muarust peavad mõlemad ikka tasemel olema. 10€ väikse, ent ülihea junni eest võin maksta üksikutel kordadel. 10€ eest korraliku suurusega head asja võin süüa "on-the-go" tihedamini.
LIT-i kusjuures soovitasin ükspäev ühele kiiret ampsu otsivale sõbrale ka ja ta üllatus sellest sama positiivselt kui ma esimesel korral.
Maitsed tasakaalus, sisu vahekorrad ka ja ports täiesti arvestatav. Seejuures hind isegi odav (kohapeal odavam veel kui Woltis).
...
See mis kokku keeratakse peaks olema Dürüm kebap.
Siin kebap'it ostes peate veel arvestama, et tegemist on (tihti) vastavalt islami reeglitele tapetud lihaga (halal).
Mis maitsesse puutub, siis vahet ei ole, Döner, Dürüm v6i vegetaarne, minu arust midagi ebameeldivamat on raske välja m6elda. Mina neid süüa ei suuda. Iga kord on pärast pool päeva paha olla. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Liha ja kõik muu on enamasti halal, jah ja seda EU-s illegaalselt, ehk liigub ka kahtlaseid teid pidi.
Ka üks põhjus, miks pigem väldin... _________________
Need pidid Peipsi järves elama. Kuskilt laste kirjanditest leitud kild mis kunagi netiavarustes levis
Samas tänapäeval saab turult toorest skumbriat ka osta, seega kõik on võimalik
Tulles siis teema juurde tagasi, kuskohas siis Tallinnas päriselt head ja mittesuvalist kebabi saab? Ausalt öeldes peab tunnistama et peale hallidel 90ndatel toimunud Osmani Kebabi külastamist ei olegi seda liiki toitu kodumail ostnud vist (see ei ole etteheide Osmanile, btw, mulle tundus hiljuti mööda sõites et nad eksisteerivad oma originaalasukohas ikka veel)
Terminali tanklas oli minu jaoks täitsa norm. Eks kuidas kellelegi. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.