Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Alamfoorumi jälgimine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 28.07.2004 19:21:22 Alamfoorumi jälgimine vasta tsitaadiga

Kas oleks võimalik, et kasutaja saaks valida, kas ta tahab mingit kindlat alamfoorumi jälgida? Siis oleks ju palju parem teemat jälgida jne. Ette tänades, Reio.

viimati muutis Rajareits 28.07.2004 23:08:00, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MarkoV
HV kasutaja

sõnum 28.07.2004 19:24:01 vasta tsitaadiga

Mina olen vastu. Kui tahad teemat jälgida saad ta ju lemmikutesse kah lisada. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 28.07.2004 19:25:04 vasta tsitaadiga

Trace kirjutas:
Mina olen vastu. Kui tahad teemat jälgida saad ta ju lemmikutesse kah lisada. thumbs_down.gif

No aga siis peaks ju kogu aeg minema alamfoorumist neid teemasi lisama. Vähe kergendatud oleks siis see elu... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 28.07.2004 19:26:22 vasta tsitaadiga

ei saa hästi pihta, kuidas see välja peaks nägema.
et kõik teatud alamfoorumi teemad oleks "vaata enda postitusi" all näha?

DoS
HV veteran
DoS

sõnum 28.07.2004 21:00:52 Re: Alamfoorumi jälgimine vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
Kas oleks võimalik, et kasutaja saaks valida, kas ta tahab mingit kindlat alamfoorumi jälgida? Siis oleks ju palju parem teemast jälgida jne. Ette tänades, Reio.

ee.. mis takistab praegu mõnda alamfoorumit jälgimast?
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 28.07.2004 21:36:22 vasta tsitaadiga

Jälgid neid mida tahad, ülejäänud alafoorumeid ignoreerid (vt. profiil).

Või saan ma millestki valesti aru?
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 28.07.2004 23:07:12 vasta tsitaadiga

Mõtlesin ise seda, et saaks panna, et kui keegi teb uue teema, siis see tuleb automaatselt teema jälgimise alla. Ei mõelnud, et teisi ignoreerid ja ka seda, et enda postituste all oleksid uued teemad. DoS, praegu ei takista seda miski, ainult, et siis pead ise uusi teemasi otsima hakkama. icon_wink.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 29.07.2004 08:08:30 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
Mõtlesin ise seda, et saaks panna, et kui keegi teb uue teema, siis see tuleb automaatselt teema jälgimise alla. Ei mõelnud, et teisi ignoreerid ja ka seda, et enda postituste all oleksid uued teemad. DoS, praegu ei takista seda miski, ainult, et siis pead ise uusi teemasi otsima hakkama. icon_wink.gif
Ma miskipärast arvan, et neid jälgitavaid teemasid hakkab sulle liiga palju sedasi tulema, s.t. pole erilist vahet kas vaatad üldse lugemata postitusi miinus ignoreeritavad ja see sinu tahetu.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 29.07.2004 10:09:16 vasta tsitaadiga

XYZ, neid ei tohiks tulla väga palju. Praegu nendes foorumites, mida ma kõige rohkem jälgin, tuleb neid teemasi ikka paari päeva tagant, teised pannakse samal ajal lukku. Praegu ju minu teada paljud inimesed jälgivad kõiki alamfoorumeid. Ise tahaks jälgida ainult mängufoorumit, kasulikke näpunäiteid ja naljakaid juhtumisi. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 29.07.2004 10:46:53 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
XYZ, neid ei tohiks tulla väga palju. Praegu nendes foorumites, mida ma kõige rohkem jälgin, tuleb neid teemasi ikka paari päeva tagant, teised pannakse samal ajal lukku. Praegu ju minu teada paljud inimesed jälgivad kõiki alamfoorumeid. Ise tahaks jälgida ainult mängufoorumit, kasulikke näpunäiteid ja naljakaid juhtumisi. icon_rolleyes.gif
See oli vaid kõrvalt arvamus ja mängufoorumi ja eriti naljafoorumi taolisetest läbulatest tegelikult piisab, et mulle jääb kahtlus hinge - sa ei võida suurt midagi, enam-vähem sama peaks olema kui märgid kõik ülejäänud foorumid ignoreeritavateks.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 29.07.2004 10:56:02 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Rajareits kirjutas:
See oli vaid kõrvalt arvamus ja mängufoorumi ja eriti naljafoorumi taolisetest läbulatest tegelikult piisab, et mulle jääb kahtlus hinge - sa ei võida suurt midagi, enam-vähem sama peaks olema kui märgid kõik ülejäänud foorumid ignoreeritavateks.

Aga point ongi selles, et ma tahan teisi alamfoorumeid kah lugeda. Tavaliselt ma tulen HV lehele, võtan nende 5 viimase teema hulgast need, mis huvi pakuvad, ja loen ka neid. Kui need on väga huvitavad, siis ma jälgin neid. Aga tahaks kindlasti kohe mängufoorumi uusi teemasi lugeda. Seda saab teha ka minnes foorumisse ja sealt neid vaadata, aga lihtsalt arvasin, et äkki oleks lihtsam, kui need lähevad kohe jälgitavate teemade alla. Kui see Teile nii palju muret tekitab, siis las ta olla. icon_rolleyes.gif

Aitäh muidu!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Alamfoorumi jälgimine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.