Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Alanca
HV vaatleja

|
28.07.2004 09:50:42
mõned küs. tv- out kohta |
|
|
nimelt siis tv- out on RCA juhe stereo (punane ja valge audio, must video).seda juhet on mul 15m (10m + 5m).aga mure selles, et pilt ei ole nagu nii terav kui arvutis. OK sellest ma saan ka aru et nii terav ei saagi olla päris, aga kas on mingid võimalused kuidas saaks pilti teravamaks teha?
ja siis veel seda küsiks ka et mul on nagu koduvideo 5.1 kõlarid, et siis kui panna sealt auxi peale siis tuleks ka tagumistest kõlaritest heli kui arvutist filmi sinna sisse lasta.
ootan siis oma küsimustele vastuseid targemate arvutikasutajate käest
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
28.07.2004 10:22:41
|
|
|
Mida pikem juhe seda kehvem pildikvaliteet. Kuskilt on läbijooksnud, et max. pikkuseks võiks olla 10m, et pildikvaliteet oluliselt ei kannataks.
et ka tagumistest kõllidest heli tuleks, peaks olema arvutis 5.1 helikaart, muidugi kui süsteemil on 5.1 sisend aux'i jaoks, muidu ei ole vahet.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
28.07.2004 10:37:11
Re: mõned küs. tv- out kohta |
|
|
Alanca kirjutas: |
nimelt siis tv- out on RCA juhe stereo (punane ja valge audio, must video).seda juhet on mul 15m (10m + 5m).aga mure selles, et pilt ei ole nagu nii terav kui arvutis. OK sellest ma saan ka aru et nii terav ei saagi olla päris, aga kas on mingid võimalused kuidas saaks pilti teravamaks teha?
|
Kas sa vaatad telekast arvuti pilti või filmi? Ma oletan, et sa vaatad arvuti pilti. Film ei tohiks küll hägune olla.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
pokk
HV Guru
|
28.07.2004 11:50:37
|
|
|
film ei ole hägune
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
4 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reimo005
HV kasutaja

|
29.07.2004 09:33:10
|
|
|
endal 15m S-video kaabel ja pilt on jumala selge. Nuriseda ei saa ühegi kohaealt. Nüüd oleks ainult vaja veel 15m audio kaablit. Jakatud on praegu ja asi ei tööta korralikult.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alanca
HV vaatleja

|
29.07.2004 10:27:00
|
|
|
aga selle audio kohapealt on nii, et mul on selline audio juhe http://www.macfl.com/store/catalog/images/productimages/5257-AASC.jpg
see väike stereo pistik läheb arvutisse ja need rca lähevad telekasse ja sealt läheb nagu sound kodukinosse.
kas ma pean selle kohe sinna kodukinosse järgi panema või kas on üldse mingit võimalust? nagu helikaart on küll vist 5.1
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
29.07.2004 11:01:26
|
|
|
westswamp kirjutas: |
Mida pikem juhe seda kehvem pildikvaliteet. Kuskilt on läbijooksnud, et max. pikkuseks võiks olla 10m, et pildikvaliteet oluliselt ei kannataks.. |
nonäed... juba hakkab tulema... hakkab tasapisi ära kaduma see arusaam, et panen aga 25m kaablit vahele & siis imestan, mis krdi pärast pilti pole...
Nagu ka siis üks eelkõneleja ütles, et tal 15m kablat vahel... täiesti võimalik... lihsalt nendel, kes õud-pika kaabliga pildi ette saavad, kasutavad suht tugeva nivooga tv-out'i...
westswamp kirjutas: |
et ka tagumistest kõllidest heli tuleks, peaks olema arvutis 5.1 helikaart, muidugi kui süsteemil on 5.1 sisend aux'i jaoks, muidu ei ole vahet. |
äi pia mette...
kui tegu on kodukino ressiiveriga, millel on dolby dekooder, siis piisab ka tavalisest stereo helikast... arvutist konfi AC3 korralikult töötama ja ressiiver lükka dolby peale...
koduvideo 5.1 kõlarid, |
sry... hea väljend lihtsalt... ju sa ikka kodukino mõtlesid...
aga selle audio kohapealt on nii, et mul on selline audio juhe http://www.macfl.com/store/catalog/images/productimages/5257-AASC.jpg
see väike stereo pistik läheb arvutisse ja need rca lähevad telekasse ja sealt läheb nagu sound kodukinosse.
kas ma pean selle kohe sinna kodukinosse järgi panema või kas on üldse mingit võimalust? nagu helikaart on küll vist 5.1 |
heli ära küll telekasse topi, kui ressiiver olemas on... telekasse ainult pilt saata vaja...
kui 5.1 helikas & tahad kõiki kanaleid eraldi vedada, siis oleks kahte sellist kablat veel vaja...
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
3 :: |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|