Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
napoleon
Unknown virus
liitunud: 08.12.2008
|
24.08.2022 14:45:32
|
|
|
Õige on kreemiga mitte moosiga ja kreemi konsistents peab õige olema, et vahelt välja ei tilguks, aga liiga kuiv ka poleks. Soovitada ei oskagi, poest saab põmst ka, aga alati paras loterii kas on ikka õige.
Kodulehel pole, aga kui logistiliselt väga ebamugavas kohas pole, siis võid läbi astuda ja vaadata kas kohapeal on saada https://cafelyon.ee/
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
59 |
|
tagasi üles |
|
|
somnambuul
HV veteran
liitunud: 22.03.2004
|
24.08.2022 14:51:45
|
|
|
napoleon teeb. Siis on õige.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
|
netcat
Kreisi kasutaja
liitunud: 13.01.2010
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
|
Hiid
HV Guru
liitunud: 23.03.2002
|
24.08.2022 15:50:47
|
|
|
kindlasti moosiga, kui ei taha lihtsalt magusa võiga, sepikut saada
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 646 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
0 :: |
503 |
|
tagasi üles |
|
|
napoleon
Unknown virus
liitunud: 08.12.2008
|
24.08.2022 15:53:50
|
|
|
somnambuul kirjutas: |
napoleon teeb. Siis on õige. |
Olen paar korda teinud. Aga oma kodukootud asja nüüd müügiks küll pakkuda ei julgeks
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
59 |
|
tagasi üles |
|
|
Ricki
HV kasutaja
liitunud: 02.03.2003
|
24.08.2022 20:21:15
|
|
|
Pensionil ehitaja saab koogiteoga hakkama, üks AHV nüüd siis ei saa
Spoiler
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
|
ewur
HV veteran
liitunud: 17.02.2004
|
24.08.2022 21:43:11
|
|
|
Märksõna on "õige" lehttaigen. Moos vs mittemoos hetkel ei ole point. Õiget lehttaigent tehakse nii, et taigen rullitakse laual laiali, määritakse pealt võiga ning pannakse siis nagu "raamat" kokku/kinni. Peale seda külma, oleneb muidugi tembist, vb annaks uuesti veelkorra taigen nüüd lauale laiali rullida. Määritakse jälle pealt võiga ja kokku. Seejärel külma, et oleks võimalik uuesti seda protsessi korrata. Ja nii mitmed korrad, kuni moodustuvad vaheldumisi taigna/või kihid. See mida tänapäeval poodides/kohvikutes müüakse, on kergema vastupanu teed minek taigna osas. See pole klassikaline lehttaigen. Polegi kursis kuidas seda tänapäeval tehakse, igatahes mitte nii nagu kirjutasin.
napoleon kirjutas: |
Õige on kreemiga mitte moosiga ja kreemi konsistents peab õige olema, et vahelt välja ei tilguks, aga liiga kuiv ka poleks. Soovitada ei oskagi, poest saab põmst ka, aga alati paras loterii kas on ikka õige.
Kodulehel pole, aga kui logistiliselt väga ebamugavas kohas pole, siis võid läbi astuda ja vaadata kas kohapeal on saada https://cafelyon.ee/ |
Tänud, homme käin ja testin ära vb.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
|
libe
kvaliteetne mees
liitunud: 04.11.2001
|
24.08.2022 22:09:45
|
|
|
ja kasutatakse lihtsat keedukreemi, pmst sama, mis creme brülee vms
mul tatikana see kreem jubedalt meeldis ja tegin selle tegemise omale selgeks
pmst algkoolist koju jõudes omale süüa oli vaja teha, siis tihti tegin seda keedukreemi hoopis
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
|
ewur
HV veteran
liitunud: 17.02.2004
|
25.08.2022 17:49:30
|
|
|
ewur kirjutas: |
napoleon kirjutas: |
Õige on kreemiga mitte moosiga ja kreemi konsistents peab õige olema, et vahelt välja ei tilguks, aga liiga kuiv ka poleks. Soovitada ei oskagi, poest saab põmst ka, aga alati paras loterii kas on ikka õige.
Kodulehel pole, aga kui logistiliselt väga ebamugavas kohas pole, siis võid läbi astuda ja vaadata kas kohapeal on saada https://cafelyon.ee/ |
Tänud, homme käin ja testin ära vb. |
Test feilis, ei ole õige lehttaigen. Ehk põmst kliendi petmine nende toodete nimetustega, mis viitaks nagu klassikalisele lehttaignale. Küsiti peale testimist et kuidas rahule jäin. Mainisin et muidu ju maitse koogil ok, aga pole tegemist siiski lehttaignaga. Vabandati välja et jah, hapukoore baasil taigen...
Alla 40 aastased vb tegelikult ei saagi aru, milline see õige või vale ja miks ma siin "jauran". Selleks peaks olema "vanakooli" (vene aja inimene, kes seda aega mäletab ning elanud selles ajas vähemalt aastat 10, et maitsed jääksid meelde) või siis toitlustusharidusega või fännama toidutegemist. Kindlasti peaks olema magusaarmastaja. Vb raxz suudaks aidata, aga ta kadunud. Või vanematest liikmetest keegi. Või siis SKG, kellel oli vist toitlustusega seotud haridus, aga ta "vales" riigis.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
liitunud: 27.01.2003
|
25.08.2022 17:54:24
|
|
|
Minu lehttaigna tegemine jaab sinna 20+ aasta tagusesse aega Aga nii uldiselt tehakse jah, nagu sa eelnevalt kirjeldasid. Neid kokkuvoltimise viise on muidugi erinevaid.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
|
ewur
HV veteran
liitunud: 17.02.2004
|
25.08.2022 18:02:34
|
|
|
Minul sama, mul ka vastav haridus. Aga arvatavalt külastaksid erinevaid kohvikuid/söögikohti ning oskaksid viidata.
Kes näiteks üsna head tiramisut tahab, siis tavakohtadest Kaja pitsa Õle tänaval pakub. Teeb seda kondiiter, kes töötanud Euroopas erinevates toidukohtades.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
|
Ricki
HV kasutaja
liitunud: 02.03.2003
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
|
libe
kvaliteetne mees
liitunud: 04.11.2001
|
25.08.2022 20:33:47
|
|
|
ma ainult kõrvalt kuulnud, kuid napoleonil on äärmiselt oluline, et kõik kihid individuaalselt kuidagi tehtaks, kihid vist jäävad õhulisemad
anyway on maitses see kreem väga oluline ja et kihid ligunenud ei oleks?
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
liitunud: 14.04.2003
|
25.08.2022 21:45:54
|
|
|
Jah, kõik kihid tehakse eraldi ahjus...uraina vanaema tegi parimat, kahjuks seda ei oska teha ja siin pole sama õiget veel elu jooksul kohanud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
|
salatoimik
HV Guru
liitunud: 08.08.2006
|
27.08.2022 17:48:53
|
|
|
Käisin Norras mäcis. Läksin suure hirmuga, et läheb nagu hiiul - arve 80€.
Kõigest 6.5€ läks. Nothing special, veitsa kallim kui eestis aga ei midagi jubrdat
Päris hea spice kaste oli burxi vahel
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
|
libe
kvaliteetne mees
liitunud: 04.11.2001
|
27.08.2022 18:05:18
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Käisin Norras mäcis. Läksin suure hirmuga, et läheb nagu hiiul - arve 80€.
Kõigest 6.5€ läks. Nothing special, veitsa kallim kui eestis aga ei midagi jubrdat
Päris hea spice kaste oli burxi vahel |
mulle meeldib hesburgeri tsillimajonees ja sarnast jaemüügis ei leia
täitsa nõutu
isegi ise segades ei ole maitse selline mis tahan
https://www.kaubamaja.ee/south-devon-tuline-tsillikaste-100ml-suurbritannia-t0040154
lonksu seda segasin purgi hellmansiga kokku, see tuli tegelt täitsa okei, kergelt soe ja maitseb nagu hellmans, aga ilmselt oleks suurema koguse pidanud lisama
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
|
Hiid
HV Guru
liitunud: 23.03.2002
|
27.08.2022 19:51:45
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Käisin Norras mäcis. Läksin suure hirmuga, et läheb nagu hiiul - arve 80€.
Kõigest 6.5€ läks. Nothing special, veitsa kallim kui eestis aga ei midagi jubrdat
Päris hea spice kaste oli burxi vahel |
võtsid ühe burxi siis
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 646 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
0 :: |
503 |
|
tagasi üles |
|
|
netcat
Kreisi kasutaja
liitunud: 13.01.2010
|
27.08.2022 21:59:41
|
|
|
ewur kirjutas: |
Minul sama, mul ka vastav haridus. Aga arvatavalt külastaksid erinevaid kohvikuid/söögikohti ning oskaksid viidata.
Kes näiteks üsna head tiramisut tahab, siis tavakohtadest Kaja pitsa Õle tänaval pakub. Teeb seda kondiiter, kes töötanud Euroopas erinevates toidukohtades. |
Võin kinnitada, nende tiramisu on hea.
Seevastu igati hoiduge Gustavi tiramisu koogist karbis. Päris õudne.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
|
Hiid
HV Guru
liitunud: 23.03.2002
|
28.08.2022 07:04:40
|
|
|
tiramisu ei saa olla kunagi hea
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 646 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
0 :: |
503 |
|
tagasi üles |
|
|
netcat
Kreisi kasutaja
liitunud: 13.01.2010
|
28.08.2022 12:15:45
|
|
|
Selle jaoks kellele ta ei maitse. Täpselt samamoodi olen mina veendunud, et napoleoni kook ei saa olla kunagi hea.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
|
Leinö
HV veteran
liitunud: 07.05.2008
|
28.08.2022 15:17:34
|
|
|
soovitage, mis tomatitest teha?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
|
napoleon
Unknown virus
liitunud: 08.12.2008
|
28.08.2022 15:20:47
|
|
|
Pizza, pasta, tomatimahl, värske salat jne. Oleneb muidugi kui palju sul neid on, purki võib ka panna kui korraga ära süüa ei jõua.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
59 |
|
tagasi üles |
|
|
Hiid
HV Guru
liitunud: 23.03.2002
|
28.08.2022 16:04:38
|
|
|
Leinö kirjutas: |
soovitage, mis tomatitest teha? |
kohe söömiseks tomati sibula hapukooresalat
a muidu purki sibul ja tomat ja nelk ja pipar jms....
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 646 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
0 :: |
503 |
|
tagasi üles |
|
|
napoleon
Unknown virus
liitunud: 08.12.2008
|
28.08.2022 16:07:35
|
|
|
Hiid kirjutas: |
kohe söömiseks tomati sibula hapukooresalat
|
Ma jätaks sibula ära ja paneks selle asemel kurki. Aga maitse üle ei vaielda.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
59 |
|
tagasi üles |
|
|
netcat
Kreisi kasutaja
liitunud: 13.01.2010
|
28.08.2022 16:10:55
|
|
|
Ma jätaks hapukoore ära. Tomati-sibula salat on täiesti omaettegi puhtalt hea. Tomati-kurgisalat hapukoorega on täiesti teine loom ja sealt on külma kastmeni veel vaid mõni samm.
Kui on head küpsed tomatid, siis oleks patt Capri salat tegemata jätta (mozzarella, basiilik, tomat).
Mul on vaja ratatouille't teha aga piisavalt paprikat ei ole...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
|
|