Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hkurujo88r
HV Guru
|
17.07.2022 13:59:39
|
|
|
Betamax, no Snapdragon 865 protsessoriga Xiaomi sujuvam ja kiirem. + Signaalid ka paremad, wifi ulatub ilusti teise korteri otsa. Eriti häiris kui kuumaks see S22 läks.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
17.07.2022 15:36:56
|
|
|
Aga kui Xiaomi kaamerat S22 omaga võrrelda? Hiinlastel on veel halb harjumus jätkuvalt Samsungi paari aasta tagust Edge moodi ahvida. Samsung on alates S21-st jälle kenasti flat.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
17.07.2022 16:14:00
|
|
|
rex, kaamera jah samsungi oma palju parem, aga eriti fotosi ei tee, siis savi.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
18.07.2022 09:21:11
|
|
|
No pärast selle dnsi määramist ja 3g/4g automaatse peale panekut on telefon üpris kenasti käituma hakanud. Eile pidi ainult kolm korda lennureziimiga H pealt ellu äratama - tavaliselt on see arv mitukümmend.
Internet enam koomas ei ole absoluutselt.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
nivoo
HV kasutaja

|
18.07.2022 14:36:52
|
|
|
Vahetasin mõni päev tagasi Pixel 4 uue S22 vastu. Pixeliga ka millalgi algas seesama netijura. Kui telefon vahel niisama oli seisnud, siis avades polnud umbes minuti jagu netti. Ja nüüd S22-ga täpselt sama asi - kas tõesti viimane Android kurja juur...
Aga S22 on ikka sitt küll. Liikuvaid objekte pildistada ei saa, jäävad udused, aku on veel hullem kui Pixel 4. Sitta tagasi ei saa Elisasse viia?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
18.07.2022 15:16:15
|
|
|
nivoo, kui netipoest ostsid, siis võid 14 päeva jooksul tagastada.
Mina sain oma speedtest ikaldusele jaole. AdGuard välja teeb teste järjest nii mis mühiseb. Nüüd panin speedtest äpi whitelisti AG sätetes.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
nivoo
HV kasutaja

|
18.07.2022 15:42:32
|
|
|
olafsand kirjutas: |
nivoo, kui netipoest ostsid, siis võid 14 päeva jooksul tagastada.
Mina sain oma speedtest ikaldusele jaole. AdGuard välja teeb teste järjest nii mis mühiseb. Nüüd panin speedtest äpi whitelisti AG sätetes. |
Kahjuks ostsin esindusest.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaanjaapan
Kreisi kasutaja

|
22.07.2022 11:31:03
|
|
|
Märgin teema ja mõtlen kas S10-lt minna üle S22-le
Meeldib see, et transistori suurus on 4 nano, S10-el 8 nano ehk CPU teoorias 2x akusäästlikum + kaamera näeb kaugemale kui oma silm
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
23.07.2022 09:17:36
|
|
|
jaanjaapan, Teoorias. Praktikas sööb ekraani kõrgem värskendussagedus selle säästu ära.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
23.07.2022 09:41:16
|
|
|
see tuleb maha kruttida.
Milleks kõnetelole kõrgem hz?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
23.07.2022 13:41:02
|
|
|
Hiid kirjutas: |
see tuleb maha kruttida.
Milleks kõnetelole kõrgem hz?  |
S22 seeria kohta öelda "kõnetelo" ?
Kui reaalne kõnetelo soov, siis vaataks ikka vähemalt 2x odavamaid telefone.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
24.07.2022 04:41:40
|
|
|
Ka 60 Hz juures on ekraan prosest oluliselt suurem tarbija. Kui jutt tüüpkasutajast, mitte telefonimängurist. Suuruselt järgmine on ilmselt mobiilne andmeside ja siis GPS.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaanjaapan
Kreisi kasutaja

|
24.07.2022 06:30:53
|
|
|
Kütab see S22 kätt ka oma soojusega nagu näiteks S10 täies töös?
Muidu S10 ekraan on super, pole vaja enam kõrgemat Hz-i ega resot.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
nivoo
HV kasutaja

|
24.07.2022 09:46:36
|
|
|
jaanjaapan kirjutas: |
Meeldib see, et transistori suurus on 4 nano, S10-el 8 nano ehk CPU teoorias 2x akusäästlikum + kaamera näeb kaugemale kui oma silm  |
Räägin kui värske S22 omanik (nädal kasutanud). Tulin Pixel 4 pealt ja minu meelest oli isegi see vana Pixel parem telefon (v.a. ainult ekraan).
Kõige hullem häda on S22 aku, SoT on minu meelest umbes 2 tundi, isegi Pixel 4, mis oli üsna kehva akuga, kestis kaks korda kauem. Ma pean iga päev keset päeva telefoni laadima, isegi oma tagasihoidliku kasutuse juures (olen kontorirott ja saan oma sotsiaalmeedia ja uudiste lugemised arvutis niigi ära teha).
Kaamera on aeglane ja liikuvaid objekte raske tabada, jäävad udused - kuigi tahaks just oma last pildistada, kes kogu aeg ringi siblib. Hämaras on fotod kohutavad. Suum on täielik rämps, kui üle 3x suumida - udukogu.
Menüüdes liikumine vahel ikka hakib, klassikaline Samsung - sellise taseme telefoni juures poleks seda küll oodanud. Pixel oli ka selles kiirem.
Ja veel võrreldes Pixeliga - Play Store'is uuenduste tegemine on ka S22-ga aeglasem kui vana Pixeliga, ma ei tea, kuidas see on võimalik.
Aga ekraan on väga ilus ja üliere, see on hea. Mõni tore asi on veel Samsungil - näiteks Edge-funktsioon, kus saab näpuga ekraani servast nagu oma lemmikäppide lehe kõrvale tõmmata.
Aga üldiselt S22 kohe mitte kellelegi ei soovita. Aku on alla igasugust arvestust, täiesti kohutav - suurim probleem selle telefoniga. Ma vahetaks sita ümber, aga lolli peaga ostsin esindusest, mitte e-poest. Kui väga S22 huvi, siis äkki S22+ proovida, millel suurem aku.
Olen eluaeg uhke Androidi mees olnud, aga see sitt kogemus paneb küll tasapisi iPhone'i peale mõtlema.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
24.07.2022 10:06:09
|
|
|
10x optiline on täitsa mõnus küll. Käest tehtud piltide näide minult:
1x vs 10x
Aga kaamera läägi tõttu kiiresti liikuvaid objekte on ilmselt tõesti keeruline hästi tabada.
Akuga mul mingeid muresid ei ole. Kestab piisavalt. Nii autos kui toas istub wireless dokis. Screen mode on natural, smootness adaptive, brightness adaptive,WQHD+ reso.
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
   |
4 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
nivoo
HV kasutaja

|
24.07.2022 12:35:52
|
|
|
Kristoferr kirjutas: |
10x optiline on täitsa mõnus küll. Käest tehtud piltide näide minult:
1x vs 10x
Aga kaamera läägi tõttu kiiresti liikuvaid objekte on ilmselt tõesti keeruline hästi tabada.
Akuga mul mingeid muresid ei ole. Kestab piisavalt. Nii autos kui toas istub wireless dokis. Screen mode on natural, smootness adaptive, brightness adaptive,WQHD+ reso. |
Kas see on tavaline S22? Tavalisel pole 10x optilist suumi.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
   |
4 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
nivoo
HV kasutaja

|
24.07.2022 12:40:11
|
|
|
Okei, asi selge. Ma halasin tavalise osas
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.07.2022 18:31:48
|
|
|
nivoo kirjutas: |
Meeldib see, et transistori suurus on 4 nano, S10-el 8 nano ehk CPU teoorias 2x akusäästlikum + kaamera näeb kaugemale kui oma silm  |
Räägin kui värske S22 omanik (nädal kasutanud). Tulin Pixel 4 pealt ja minu meelest oli isegi see vana Pixel parem telefon (v.a. ainult ekraan).
Kõige hullem häda on S22 aku, SoT on minu meelest umbes 2 tundi, isegi Pixel 4, mis oli üsna kehva akuga, kestis kaks korda kauem. Ma pean iga päev keset päeva telefoni laadima, isegi oma tagasihoidliku kasutuse juures (olen kontorirott ja saan oma sotsiaalmeedia ja uudiste lugemised arvutis niigi ära teha).
Kaamera on aeglane ja liikuvaid objekte raske tabada, jäävad udused - kuigi tahaks just oma last pildistada, kes kogu aeg ringi siblib. Hämaras on fotod kohutavad. Suum on täielik rämps, kui üle 3x suumida - udukogu.
Menüüdes liikumine vahel ikka hakib, klassikaline Samsung - sellise taseme telefoni juures poleks seda küll oodanud. Pixel oli ka selles kiirem.
Ja veel võrreldes Pixeliga - Play Store'is uuenduste tegemine on ka S22-ga aeglasem kui vana Pixeliga, ma ei tea, kuidas see on võimalik. |
mul ka tavaline ja menüüdes ei haki, lisaks kestab sitaks kauem, kui sa räägid, sisegi kui aktiivselt päevotsa kasutada, siis kestab vabalt õhtuni, sealhulgas paari mängu mängides
optiline zoom on s22'l 3x, üle 3x on digitaalne, ehk siis lihtsalt suurendatakse pilti, pole ka ime, et see rämps
tahad kiireid pilte, siis keegi kuskil soovitas, et filmi 8k resoga ja tee kuvapauke videost, sisuliselt 30fps sarvõtted ja resolutsioon on fotoks sobiv
aga mulle tundub, et sul seal telefonis midagi ussitab - see ei ole normaalne
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
24.07.2022 23:52:34
|
|
|
Muidu S10 ekraan on super, pole vaja enam kõrgemat Hz-i ega resot. |
Ei saagi kõrgemat resot, hoopis vähem saad: S10 - 550 PPI, S22 - 425 PPI. Hetsidega kipub nii olema, et tunduvalt valusamalt tunned tagasimenekut. Kuni pole sujuvamat kasutanud, ei oska tahta.
Mõni tore asi on veel Samsungil - näiteks Edge-funktsioon, kus saab näpuga ekraani servast nagu oma lemmikäppide lehe kõrvale tõmmata. |
Mis seal head? Esimene asi, mis välja lülitada. Lemmikäpid paned ju esilehele (mitmele, kui neid väga palju on). Milleks dubleerida?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
25.07.2022 00:28:24
|
|
|
Täna sai oldud pool päeva väga olematu leviga korteris. Naisel S10 ja Telia ning enamasti kaks pulka sai kätte. Tagumistes tubades 1.
Mul s22+ ja Telia ning enamasti 0 või akna lähedal 1. Kõned olid väga katkendlikud. Mida aeg edasi seda sitemana see 22 näib.
Aku poolepealt on s22+ sama mis tavaline s21 oli.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
nivoo
HV kasutaja

|
25.07.2022 08:05:11
|
|
|
rex kirjutas: |
Muidu S10 ekraan on super, pole vaja enam kõrgemat Hz-i ega resot. |
Ei saagi kõrgemat resot, hoopis vähem saad: S10 - 550 PPI, S22 - 425 PPI. Hetsidega kipub nii olema, et tunduvalt valusamalt tunned tagasimenekut. Kuni pole sujuvamat kasutanud, ei oska tahta.
Mõni tore asi on veel Samsungil - näiteks Edge-funktsioon, kus saab näpuga ekraani servast nagu oma lemmikäppide lehe kõrvale tõmmata. |
Mis seal head? Esimene asi, mis välja lülitada. Lemmikäpid paned ju esilehele (mitmele, kui neid väga palju on). Milleks dubleerida? |
Rohkem ju maitse asi või mis? Mulle isiklikult ei meeldi, kui esileht ikoonetäis on.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
25.07.2022 11:01:10
|
|
|
nivoo,
poole päeva pealt laadimisvajadus tagasihoidliku kasutamise puhul? See kohe kindlasti normaale pole, ma teeks telefonile tehase seadete taastamise ja seadistaks uuesti, järsku saab parema tulemuse. Samuti võid jälgida aku kasutuse alt, mis seal toimub, kas mõni äpp püsib ebanormaalselt kaua ärkvel vms.
Kui menüüd uimased tunduvad vms., siis aktiveeri arendaja menüü ja keera animatsioonid kinni. Mulle need kah ei meeldi, sest jätavad menüüdes liikudes mulje, nagu kõigel oleks mingi pisike lääg sees, kuigi reaalselt on telefon kiire.
Ikoonide-töölaua haldamine ja kasutamine on muidugi maitse asi, mina olen selleks kasutanud juba pikka aega Nova Launcher Prime:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime
Kogu seadistuse saab salvestada ja kanda üle misiganes teise tootja telefonile ja muuta seega kõikjal kasutamiskogemus harjums- ja isikupäraseks.
MRTO,
kui on olemas toimiv interneedus ja wifi kasutamise võimalus, siis sellises kohas peaks ju VoWiFi olema parem lahendus, kui neid üksikuid pulkasid taga ajada
https://www.telia.ee/era/mobiil/muud-lisateenused/volte-vowifi/
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
25.07.2022 11:29:08
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
nivoo,
poole päeva pealt laadimisvajadus tagasihoidliku kasutamise puhul? See kohe kindlasti normaale pole, ma teeks telefonile tehase seadete taastamise ja seadistaks uuesti, järsku saab parema tulemuse. Samuti võid jälgida aku kasutuse alt, mis seal toimub, kas mõni äpp püsib ebanormaalselt kaua ärkvel vms.
Kui menüüd uimased tunduvad vms., siis aktiveeri arendaja menüü ja keera animatsioonid kinni. Mulle need kah ei meeldi, sest jätavad menüüdes liikudes mulje, nagu kõigel oleks mingi pisike lääg sees, kuigi reaalselt on telefon kiire.
Ikoonide-töölaua haldamine ja kasutamine on muidugi maitse asi, mina olen selleks kasutanud juba pikka aega Nova Launcher Prime:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime
Kogu seadistuse saab salvestada ja kanda üle misiganes teise tootja telefonile ja muuta seega kõikjal kasutamiskogemus harjums- ja isikupäraseks.
MRTO,
kui on olemas toimiv interneedus ja wifi kasutamise võimalus, siis sellises kohas peaks ju VoWiFi olema parem lahendus, kui neid üksikuid pulkasid taga ajada
https://www.telia.ee/era/mobiil/muud-lisateenused/volte-vowifi/ |
Pole liitumistki seal hetkel ja oli vaja erinevate inimestwga suhelda.
See ei ole lahendus, et "aga wifi call ju on ka". Kurat telefon ei tohi sitemaks areneda ja peab olema üksi ka kasutatav.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
25.07.2022 12:12:19
|
|
|
Üle oma varju ei hüppa keegi, tehnoloogia areneb vastavalt nõudlusele ja tingimustele, kuhu on see suunatud. Igaühe personaalne valik, kas kirub lihtsalt olukorda või leiab olemasoleva tehnoloogia baasil sobiva lahenduse.
Kaasaegsed telefonid on sisuliselt täisväärtuslikud taskuraalid ja levi võimekus on ainult üks väike (kuigi nõustun, et väga oluline) osa funktsionaalsuse ampluaast, mida need täitma peavad. Paraku on aga reaalsus selline, et laiatarbe telefone kasutatakse 90% piirkondades, kus levi ei ole märkimisväärne probleem. Seega nuta või naera, mitte ükski tootja ei pööra sellele omadusele rohkem tähelepanu, kui see peamise tarbijaskonna jaoks tingimata vajalik. Pealegi, telefoni sideaparatuur peab toimima päris mitmetel erinevatel sagedustel, olema mõistlikult tagasiühilduv ja juba see hammustab võimekkusest oma osa.
Turumajandus ei paku reeglina tasuta lõunaid, vaid optimaalset produkti võimalikult laiale massile. Erivajaduste korral tuleb leida lahendus individuaalselt, rusikatega vastu rinda tampimine võib ju egole hästi mõjuda, kuid karavan sellest suunda paraku ei muuda.
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
|