Kõik BTC tipud ja põhjad selgitatud. Krüptot juhivad 100% jooned või siis teisisõnu peamiselt kaks patterni: bump and run "reversal" ja bump and run "bottoms".
Mul on siiani küsimus, mida härra tarbib ? Ei taha kohe üldse meile selgitada, kas jooned on joonistatud BTC või siiski tarbijate poolt ?
Ja jätkuvalt, kui Hr Wirksi maailmas on tema välja öeldu 100%, siis miks herra enam ei panusta ?
Loed ja mõtled, kuhu perse on suured ja varem normaalsed inimesed kukkunud ... Või äkki hoopis kinni makstud "suunamudijad" ?
virx, Crypto Crew University - see tüüp siiamaani tõesti tundub kõige asjalikum krüpto-tuuber. Vähemalt on loogika sees ja muster... need ristumised ja millal osta/müüja - arusaadavalt oma süsteem aretatud, vaja veel vaadata, et ära ühendaks endal ka need tema ristid. Igatahes suur tänu soovitamast , asjalikum ikka kui see MMCrypto
Eile ma FOMO-ga ostsin krüptosi, täna oli langus ja õhtul panic-convertisin peale viimast videot kõik bitcoinid WTC-sse, viimane tuuber ütles: I love Walton (asjade internetiga tegelev coin) parem ikka kui Bitcoiniga järgmise 4 aasta tsükliga kaasa sõita langusesse ja siis jääda lootma tõusule või osta hoopis ALPINE fan tokeneid
Mõtlen kas NEAR, ATOM AXS (eri kohtadest soovitatud) on ikka õiged asjad mida hoida või paneks veel viimasest kohast soovitatud WTC-sse konvertima... WTC on isegi nii PRO, et seda ei saa osta Binance app-i lite mode alt, vaid tuleb Switch to Pro vajutada ja hakkavad graafikud jooksma, telefon läheb kuumaks, käed lausa higistavad - aga tuleb ilma hasardita asja võtta... natuke elevil võib.
Selliste stsenaariumite järgi võime jõuda ka mu varasema ennustuse juurde, et uus põhi on 10k. Praegu nagu ikka veel ei tahaks väga uskuda (ja vahepeal arvasin, et sellest tuleb suu puhtaks pühkida), a *ui teab... _________________
Pakun, et järgmine LUNA on Cardano vms. Tuleb ka Bitcoini 0 aeg kunagi ehk.
Vaadates tänast Davose kokkutulekut ja sõnumeid, tundub küll, et maailm on liikumas "digital currency" poole ja krüptokunnid ja kaevurid on lihtsalt ees olnud, ehk siis pioneerid, sinna maailma teed sillutama ...
Ma jätkuvalt ootan siis BTC 2 x 4 aasta patterni järge, graafikuid vähemalt kuu ajalise täpsusega ja neljaks aastaks ette meie MITTE investeerivate "krüptokunnide poolt" ...
Siis aga tekib küsimus, miks võtta tõsiselt mitte investeerivat BTC guru ... kinnni makstud propaganda ?
DVDRW, miks ADA? LUNA-ga seoses on räägitud ADA-st kui just sellisest asjast, mis on tähtaegasid edasi lükanud, et asju õigesti teha. Vastupidiselt LUNA-le.
OPollo, tulevikku ei ole võimalik ennustada enne, kui bear market on läbi ja chartis on kogu info ja keegi pole kunagi rääkinud "aegadest", seega pead oma kristallkuuli edasi vaatama.
OPollo, tulevikku ei ole võimalik ennustada enne, kui bear market on läbi ja chartis on kogu info ja keegi pole kunagi rääkinud "aegadest", seega pead oma kristallkuuli edasi vaatama.
Ma ei saa nüüd aru, siiani räägitakse väga kindlas kõneviisis eelmise 2 x 4 aasta jooni ja "patterns"... Nüüd äkki on kuskil konflikt ? Kütame kolmanda "4 aastaku" otsa sinu võlumaailmas ja maailm saab rikkaks paigaks ?
Kui sa taod nagu tulist rauda, et BTC järgib 4 aasta patterni, siis miks ma loen siin postituse alguses sõna "võimalik" ?
virx kirjutas:
OPollo, ma ei saa ikka hästi aru, mida ma tõestama pean?
2018 BTC
Spoiler
Sa oled juba minu jaoks piisavalt tõestanud, minu küsimus on konkreetne, järgides sinu ettekujuteldavaid jooni näeme me BTC täna kus ? 3.5a pärast siis x20 ?
Miks küsin, mulle meeldib ajaloos tatti nokkida ja sulle seda postitust ka 3.5 aasta pärast nina peale hõõruda
OPollo, Sa ei saa ikka üldse mitte midagi aru. Kõik praegused põhja -- mitte kus BTC on 10 aasta pärast, otsingud käivad pildil oleva mustri põhjal. 2018 aasta chart ei puutu enam asjasse, 2014 oma enam ammugi mitte.
Sa virx, ütle meile lihtsalt aeg ja hind kust sisse minna ja TP/SL alad. Kui sul on mingi skaleeruv strateegia, siis ka lot suurusjärgud. Peale ca 1000 tehingut saame analüüsida, kas su joonetamise teooriad ka vett peavad või mitte.
Tegelikult võiks meie TA harrastajad lausa signaalide teema teha, millele siis näiteks live statistikat pidada . _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Üritame härra OPollot joonte osas veenda ja paneme veel märtsi lõpu 48,000 tipu arvutuse. Jooned on sätitud 4H kehade järgi, mida BTC kõige rohkem kasutab. Kui wedge tekib tundide jooksul siis peate näiteks 5 minuti charti vaatama.
virx, ei tea mille järgi need jooned toimivad? Huvitav kas on ka eri koolkondi joonte spekuleerimisel... mul meeldiks samuti see värk selgeks saada ise ka, et ei peaks krüptot liigutama loterii kombel Youtuubis see Crypto University paistab asjalik küll, aga nagu ikka põhi USA värk, et peab maksma kui tahad PRO stuffile ligi saada...
jaanjaapan, krüpto ei ole loterii, vaid on loterii-allegrii.
Kui sellega leppida ei suuda, siis ei ole mõtet hakata krüptoga üldse jändamagi. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee
Trading is just statistics and probabilities. Tuleb leida üles ainult mitte 100% rändom pattern ja ongi rikkus majas.
Mida suurema ajaskaala (alates 1h) küünlad, seda lihtsam aga nõuab rohkem kannatlikkust.
Tavaliselt õppeperiood 6 kuud kuni 3 aastat, et hakkaks stabiilset tulu tulema.
Ahsoo, et BTC-l kestab see pattern pool aastat ja mingil suvalisel coinil 3 tundi ? Ma pole siiani vastust saanud, kes või mis selle patterni joonistavad ?
Aina segasemaks läheb ... Nüüd siis viskasid BTC eelmise 2 x 4 aasta patternid üldse ajaloo prügikasti ?
Endale meeldivast ajalõigust leida sobiv muster ja siis siia postitada, kui oma töö või ennustamisvõitu on kah muidugi next level
virx kirjutas:
Üritame härra OPollot joonte osas veenda ja paneme veel märtsi lõpu 48,000 tipu arvutuse. Jooned on sätitud 4H kehade järgi, mida BTC kõige rohkem kasutab. Kui wedge tekib tundide jooksul siis peate näiteks 5 minuti charti vaatama.
mes loterii-allegrii. Juba sai jändama hakatud, alguses ongi rohkem ohoo kui ahaa. Selgus nüüd, et ilma nende joonteta ei tasu üksi kaevandamine ja müümine enam ära, sest ETH hind on jant ja nüüd tuleb convertida ja kantida ning veel rohkem guugeldada + foorumit lugeda. Kui ikka asi jonniga ette võtta, siis saab igast mäest üle!
Tänapäeval on iga asja jaoks kuskil õpetus, mõni tark ja ise ei pea leiutama, vähemalt siin valdkonnas!
OPollo, jutt käis hetkel ainult Falling Wedgest ja tõin ka kohe 5 minuti näite, kui seda juba mainisin.
Hiljutine ETH 3500 tipp oli kuidagi nii saavutatud. Võta kõik puutepunktid, saad aru, et on mingi kanal või wedge ja kõrgeim koht koos wickidega on mõõdupuuks, sinna kus on patterni madalaim koht.
Viimane aeg on näitanud, et ikkagi mõistlik on EUR-e kaevandada (st kohe EURideks lasta). Kui 4k€ ETH juures oleks rõõmsalt HODL-inud oleks nüüd pupu.
Isegi praegu laseks kohe EUR-iks ja laiaks.
all küll, aga pidavat veel alla minema ja no kui alati osta ja kaevandab ka veel, siis vähemalt ei kaota, kuna kaotab ainult müümisel... ja siis veel post üleval on, et viimane aeg on näidanud, et tasub €-i kaevata.
Igaühel oma usk ja kuidagi ei saa kirikut keset küla
Jep, ~1100 eelmine tipp.
Ise olles ETH 1100€ -> 80€ üle elanud, mõtlesin 80 juures, et selle coiniga on vist küll nüüd ühelpool, niiet ruumi veel küll. Aga oleks pidanud ostma
Aga praegu BTC short - see you in 21-23k.
btc targetid
eth bear market targetid siis altpoolt järjestus 216,611,747,1126
ei usu et bear market on-pigem korrektive _________________ ========00ALPINA00========
Alpina Burkard Bovensiepen GmbH & Co. KG
see on Accumulation/Distribution
väga täpselt saab kõik välja mõõta viimane kukkumine täpselt golden boc
swing ning scalp treide saab wicki täsusega ette mõõta...ega market pole midagi muud kui liquid hunt lihtsalt peab aru saama kas ehitab longe või shortte-kui hind üles liigub ja market cipheril momentum langeb on aeg order valmis panna,ja langusega vastupidi
pilt tuli siia nüüd liiga suur-sry _________________ ========00ALPINA00========
Alpina Burkard Bovensiepen GmbH & Co. KG
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.