|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
rmc
Aeg Maha 2n

|
04.05.2022 23:36:18
|
|
|
Päris huvitav imemasin:
Kujutan ette, et kommentaariumist need võtavad asja hästi kokku:
| tsitaat: |
| You see all these positive reviews, and I do think it's a great kitchen device, (even though many people - not here maybe - got their unit for free in order to do the review.) My bottom line opinion is that its cost/benefit ratio is highly variable depending on each individual's personal situation. This includes aspects such as cooking skills/enjoyment, available time, financial, and depth/breadth of cuisine interest. For me, the 1-2 hours I spend every night cooking dinner after doing complex tasks in front of two computer monitors all day is my mental Yoga because I love to cook, from scratch, and most of the time, without a recipe. I love the feel of the knife in my hand. I love the challenge of having 2-3 things cooking on the stovetop at once. Now if I were someone that had other interests I wanted to free up time for and didn't enjoy cooking as a hobby, and a $1,500 USD counter-top high-tech kitchen device is within my budget, this could be a Godsend. Overall though I tend to think in our modern world we all have a bias towards liking new technology and exaggerating, at least a little, its actual life benefit. |
ja video autori vastus:
| tsitaat: |
@Jeff C wow, what an in-depth review/comment. Thanks for taking the time to write it.
Firstly, as much as I’d like one of these babies for free, I had to pay for mine. It came highly recommended from a friend of mine.
I also love to cook from scratch, as you can see on my cooking channel. There’s nothing better than opening a bottle of wine and getting stuck into cooking a good winter warmer. I bought mine for ease of use on the week. My wife isn’t a confident cook, but she is with the TM6. She’ll happily cook dinner when I’m running late at work.
It’s also great for a lot of forms of prep, which saves time too. I agree, it’s a hefty amount to pay out, but I think on the whole, it’s more than worth it.
Thanks again mate, and thanks for interacting with my channel. I hope you might like some of my other cooking content😀
RTF |
Ülalpool oli kokteilijuttu ka - masin teeb ka kokteile... robotkäsitöökokteile ;D
EDIT: subscribe-ipõhine retseptiteenus on veits ulme - võiks olla uuenduste eest maksmine...
& UI/UX tundub klassikaliselt aeglane :/
& maksumuse osas - head asjad maksavadki umbes sellist raha kõik, 1000+ euri...
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
05.05.2022 00:37:34
|
|
|
Selle video järgi tundub mõttetu vidin.
Enda arvamused: ruumi on vähe, 1-2 inimesele saad süüa teha. Korralikku steiki ei saa isegi suuviidida ja ka selleks peab terade kaitse eraldi juurde ostma. Sous vide jaoks on mul ahi olemas. Lisaks Anova.
Riisi keetmine, supid, risottod jne teeb mul Instant Pot. Taignad segan Kitchen Aid mikseris. Kõik need mahutavad kordades rohkem ja on lihtsamad ja kiiremad kasutada. Ainus pluss on sel masinal ise kaalumine, kuigi kogemuse pealt paned juba automastselt suht õiged kogused. A la kui jahu on vaja 250g, siis tegelikult peab enamasti alati seda kogust veidi muutma. 200-300g vahel panen silma järgi ka ära. Lusikatäis vett või jahu juurde saab alati panna ja enamasti ilma selle korrigeerimiseta ei saagi.
Klassikalisi kokteile ei tehta blenderis. Neid segatakse või raputatakse.
Aga muidu huvitav asi kokku pandud. Müüakse nagu ahjude omanikele kuumaõhufritüüre, kuigi enamus ahjudel on see funktsioon juba olemas.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.05.2022 00:49:43
|
|
|
| Mida vahem vidinaid koogis, seda parem. Roster, mikro, kohvimasin ja veekeetja juba on. Rohkem ei taha ja ei tunne ka vajadust.
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
05.05.2022 01:12:07
|
|
|
Jep, see tundubki hea selleks, et teeb paljude asjade rolle (vähem asju on väga positiivne) ning mõeldud pigem just ongi igapäevaste toitude tegemise lihtsustamiseks, mitte a'la peoroa tegemiseks... samas toda videot vaadates juba oli mõte, et kaks peaks ikka olema, et lisand ka valmida saaks samal ajal
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
05.05.2022 01:42:41
|
|
|
| SKG kirjutas: |
| Mida vahem vidinaid koogis, seda parem. Roster, mikro, kohvimasin ja veekeetja juba on. Rohkem ei taha ja ei tunne ka vajadust. |
Ei. Sa ei saa kõiki seadmeid ühe seadmega asendada. Mul nendest sinu omadest ainult mikro mööblisse sisse ehitatud ja kohvimasin seisab tööpinnal. Rösterit pole vaja, sest teppanyaki peal saan väga häid võikusid praadida ja veekeetja on küll kusagil sahtlis olemas, aga induktsioonpliidil saan 1-2 tassitäit vett palju kiiremini kuumaks ja tööpind on puhtam.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.05.2022 02:18:49
|
|
|
raxz, ma ei soovigi neid ühe seadmega asendada
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
05.05.2022 02:23:19
|
|
|
No köögis peab olema iga töö jaoks oma seade. Vähem seadmeid köögis ei ole alati parem ega kiirem.
Kui keegi süüa teha ei oska, siis ta ilmselt võib osta sellise all-in-wonder seadme.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.05.2022 02:40:01
|
|
|
| Kohvimasinast saab vist kõige kiiremini kuuma vee kätte juhul kui kiirus tähtis on.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
05.05.2022 02:48:56
|
|
|
| Kohvimasinast saab vist kõige kiiremini kuuma vee kätte juhul kui kiirus tähtis on. |
Ei, kannuga on kiirem. Kohvimasina kiirus võib oluliseks saaada siis, kui ta on juba stardivvalmis.
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.05.2022 03:03:34
|
|
|
Peab aega võtma DeLonghi Dedica annab kuuma vett välja peale 20-30 sekundit.
Eks siin mängib rolli seadmete võimsus.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
05.05.2022 03:32:49
|
|
|
| Eks siin mängib rolli seadmete võimsus. |
Muidugi, ja ka kannu watid!
|
|
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
05.05.2022 08:33:51
|
|
|
| Peaks proovima. Sama kogus keevat vett nii pliidil, kannus kui ka kohvimasinast. Kaua aega läheb.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
05.05.2022 09:07:29
|
|
|
| Induktsiooni peal "P"-ga saab vee kiirelt soojaks küll.
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
05.05.2022 09:08:29
|
|
|
+ gaasil
Köögis külmkapp, induktsioonpliit elektriahjuga, mikrouun, kohvikeetja ja turisti gaasipliit. Teen süüa gaasiga
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
05.05.2022 09:28:32
|
|
|
| Winterwind kirjutas: |
| Induktsiooni peal "P"-ga saab vee kiirelt soojaks küll. |
Mul on see 3,7kW.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
05.05.2022 09:38:28
|
|
|
| raxz kirjutas: |
| Induktsiooni peal "P"-ga saab vee kiirelt soojaks küll. |
Mul on see 3,7kW. |
Yup, mul samad numbrid, sama kogus kõigil, siis pliit on kiireim kindlasti
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.05.2022 12:22:06
|
|
|
| Peaks proovima. Sama kogus keevat vett nii pliidil, kannus kui ka kohvimasinast. Kaua aega läheb. |
Tegin proovi tana hommikul
~400ml tass toasooja vett laks 3kW keetjas keema 55 sekundiga.
Sama kogus kuuma vett tuli 1,45kW (sh. pump) kohvimasinast valja veidi ule minuti. Kohvimasin muidugi keema ei lase, 90-95 kraadi max ehk.
Pliidil laheks mul koige kauem ilmselt, ei hakanud proovimagi.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
06.05.2022 18:35:44
|
|
|
No köögis peab olema iga töö jaoks oma seade. Vähem seadmeid köögis ei ole alati parem ega kiirem.
Kui keegi süüa teha ei oska, siis ta ilmselt võib osta sellise all-in-wonder seadme. |
Miks peab?
Kui mitme töö on võimalik ära teha ühe seadmega, siis eelistan küll seda. Samas kui oluline kvaliteedivahe (nii töö tegemise kui ka tulemuse osas), siis pigem mitte.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
06.05.2022 19:30:11
|
|
|
mis seadmeid köögis veel vaja on, peale noa ja panni?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
06.05.2022 19:41:37
|
|
|
Kas nuga ja pann on "seade"?
Kui nii, siis lõikelauaaparatuur võiks ka olla
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
06.05.2022 19:42:48
|
|
|
nojahh, see kaa ja pott ehk....
|
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
06.05.2022 19:46:57
|
|
|
| Individuaalne. Minul on mikrolaineahi ja veekeetja vajalikud seadmed.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
06.05.2022 19:49:45
|
|
|
| Miski peab kuuma ka andma, sest muidu pole potti ja panni vajagi!
|
|
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
06.05.2022 23:06:35
|
|
|
| rmc kirjutas: |
Kui keegi süüa teha ei oska, siis ta ilmselt võib osta sellise all-in-wonder seadme. |
Miks peab?
Kui mitme töö on võimalik ära teha ühe seadmega, siis eelistan küll seda. Samas kui oluline kvaliteedivahe (nii töö tegemise kui ka tulemuse osas), siis pigem mitte. |
1 asi, mis teeb kõike, ei tee midagi väga hästi.
Ja enamasti ühest ei piisa. Alati vaja mitu rauda tulel hoida ja igas anumas erinevad asjad, erinev temperatuur. Sa ei saa selle ühe masinaga normaalselt isegi lihtsat pastat kana-koorekastmega teha, rääkimata keerulisematest roogadest.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
06.05.2022 23:19:31
|
|
|
| Hiid kirjutas: |
mis seadmeid köögis veel vaja on, peale noa ja panni?  |
Telefoni ja wolt appi
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
06.05.2022 23:23:42
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
mis seadmeid köögis veel vaja on, peale noa ja panni?  |
Telefoni ja wolt appi |
Paeaegu, aga hetkel saab vaid prügitoitu tellida.
|
|
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
07.05.2022 03:57:27
|
|
|
1 asi, mis teeb kõike, ei tee midagi väga hästi.
Ja enamasti ühest ei piisa. Alati vaja mitu rauda tulel hoida ja igas anumas erinevad asjad, erinev temperatuur. Sa ei saa selle ühe masinaga normaalselt isegi lihtsat pastat kana-koorekastmega teha, rääkimata keerulisematest roogadest. |
Mitte kõike, vaid mitut asja. Võimalik täiesti kohati. Etnoh, ma ei välistaks vaikimisi.
Aga muus osas mõtleme ilmselt üpris sarnaselt, sest ma kohe eos ütlesin, et selle masina ostul oleks neid kaks vaja, seda nägin juba pelgalt ühe video pealt ära ("tegin riisi varem valmis, nüüd ajan soojaks" - pildil oli veel mikro ka, ei tea, kas lasi seal soojaks? )... lihtsalt see asjade paljusus iseenesest pole voorus ja hea meelega teeks vähemate riistadega rohkem asju ära.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
07.05.2022 09:17:48
|
|
|
Mingit pajarooga saab ju küll ühe anumaga teha
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
07.05.2022 13:38:11
|
|
|
Suppi ka normaalse poti olemasolul mõttekas teha nii, et enne vedeliku peale valamist kuumutad kõik asjad sama poti põhjas ära. Põhjas toimuva kuumutamise käigus tekib "puljongikiht".
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
07.05.2022 19:17:51
|
|
|
Teile meeldib ju ka küüslaauku praadida? tmev norrakas praeb, terve maja pasahaisu täis. Silmad jooksevad vett
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 750 loe/lisa |
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
07.05.2022 22:32:23
|
|
|
Sellele võistlusele kohaselt küsin nüüd, kellel jäätisemasin on ning, milline ja miks?
Küsimuse all vaid külmutus- ja soojendusfunktsiooniga masinad, ehk sellised, mille puhul pole külmaainega nõud enne külmutada +, mis suudavad ka jogurtit toota.
Lisaks võiks tundub, et tegemisnõu võiks olla pigem roostevaba teras, mitte alu.
Reviewsid lugedes tundub, et kõikidel masinatel on samad probleemid, et mootor ei suuda vaatamata lubadustele automaatselt seisma jääda, mootor ei suuda ringi käiata, segaja jätab osa segust seintele ära külmuma, jne. ... seda nii 200 kui ka 1000-euroste puhul
Kogemusi?
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
08.05.2022 02:15:22
|
|
|
Mul on Kitchenaid nõu, mis peab enne sügavkülmas olema. Nagunii on kogu aeg seal.
Toimib hästi, olen teinud mõnusat basiilikujäätist. Just sai valmis järgmine põlvkond seemnest kasvatatud basiilikut ja peaks selle jäätiseks keerama. Meil kaubandusest seda maitset ei leia, aga reaalselt on ülihea.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
08.05.2022 07:31:04
|
|
|
mul on 30 eurine aluplönn, mille sees mingi vedelik, mis tuleb sügavkülmas enne külmutada.
Olen teinud paar korda 10 aasta jooksul.
Pmst õige asi see ei ole, aga tehtud saab.
Kuna jäätist poes on, siis ei näe mõtet ise piixuda.
|
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
08.05.2022 12:36:29
|
|
|
Mul on Kitchenaid nõu, mis peab enne sügavkülmas olema. Nagunii on kogu aeg seal.
Toimib hästi, olen teinud mõnusat basiilikujäätist. Just sai valmis järgmine põlvkond seemnest kasvatatud basiilikut ja peaks selle jäätiseks keerama. Meil kaubandusest seda maitset ei leia, aga reaalselt on ülihea. |
Lugesin teiste hulgas ka selle kohta ja märkimisväärsel osal tundus (muuhulgas nende enda koduka andmetel) olevat probleeme selle kvaliteediga (odavakvaliteediline kooste lagunevat), ent hea kui sul toimib hästi - eks võis olla erinev "batch" või ka tehas ehk.
Aga mul see teemaks pole, sest Kitchenaidi köögis pole, kuigi olen kaalunud. Samas ma eelistaks külmutavat masinat ka, siis ei võta sügavkülmas ruumi ära see jubin või need jubinad.
Väga lahe @ basiilik ja selle jäätis. Kui masin olemas, küsin retsepti,
Tänud info eest!
Kuna jäätist poes on, siis ei näe mõtet ise piixuda.  |
Nojah, poes on igasugu asju, ent ma teen ikka pea kõik toidu nullist ise...
& samal ajal ei ole poes kõiki maitseid, nagu ülalgi viidati. Muaurst on jabur, et ka siuke tavaline ning lihtne maitse nagu rummi-rosina pea, et puudub...
Ühtlasi ei ole Lamuu hakanud püsivalt Valmiermuiža x Lamuu tumeda õlle jäätist tootma, seega sedagi võiks teha ning Stockholmis ühes väikses maheda käsitööjäätise kohas olid ka väga lahedad maitsed, mida taastoota üritada võiks.
Mul hakkas hiljuti ühe asjana ka sellepärast sügelema, et Rimi hakkas müüma ülihead kreeka pähkli piima (ja müüs vist läbi?) ja sellega võiks ka mingit veganvarianti proovida teha.
Nüüdseks miljoni masina reviewsid lugenud, jne. - peaks tegelt mingi hulga masinaid eraldama ja siis kitsamast valikust vaatama hakkama.
Ei välista ka, et võtan esialgu prooviks mingi lihtsama-odavama... samas üldiselt meeldib ikka kvaliteeti sihtida.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
08.05.2022 18:55:06
|
|
|
Toimib hästi, olen teinud mõnusat basiilikujäätist. Just sai valmis järgmine põlvkond seemnest kasvatatud basiilikut ja peaks selle jäätiseks keerama. Meil kaubandusest seda maitset ei leia, aga reaalselt on ülihea. |
Ma ei tea, kas sa mõtlesid et sellise maitsega basiilikut ei leia, või jäätist - viimasel juhul, just ostsin hiljuti Solarise Selverist Talujäätise Külm värske basiiliku jäätist. Oli täitsa.
Ilmselt saadaval ka teistes hästivarustatud Selverites jm
Mis masinasse puutub, siis ma olin ka üle 10 aasta neid erinevaid piilunud ja mõlgutanud aga jõudsin siiski järeldusele, et mida vähem harvakasutatavaid agregaate endale kööki ladustada, seda parem. Ja tihedamalt kasutamine hakkaks tervisele, jäätis väga magus asi ikkagi enamasti. Seda enam et üks andis nipi, mida ma küll ei ole jõudnud järgi proovida, et kui on mingi maitse jäätisest puudu, siis surada see koostisaine koos tavalise vaniljejäätisega blenderisse, lasta segamini ja vajadusel panna külma tagasi - pidigi voila olema. Mõni kärmem inimene ehk proovib juba enne mind ära, isegi blenderkann seisab mul enamasti puutumata kuna ei viitsi pärast kasida seda
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
08.05.2022 19:00:00
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| Siin võidab see, kellel köögis rohkem asju? |
Kogu elu on ju üks v6istlus, kelle on surres rohkem.
---
Kui sarkasm k6rvale jätta, siis mida vähem igasugu "abivahendeid" köögis on, seda parem.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.05.2022 19:55:46
|
|
|
Noh jah. Tegelikult kui endal selline vara oleks, siis oleks ka testamendi tegemisega ettevaatlik. Eesti on väike ja kui see kuidagi välja tuleb kelle nimele testamendi tegid, siis midagi head sellest ei tule.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
08.05.2022 20:01:55
|
|
|
| ot: |
napoleon, kuidas see peaks välja tulema (enne surma)? Nüüd saab KE miljonite v6rra rikkamaks
|
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.05.2022 20:53:01
|
|
|
| degrass Eesti on väike nagu enne ütlesin |
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
08.05.2022 22:40:53
|
|
|
| napoleon, tahad öelda et Pärimisregister või notarite info "lekib"? Päris julge väide peaks ütlema |
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.05.2022 23:47:28
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| napoleon, tahad öelda et Pärimisregister või notarite info "lekib"? Päris julge väide peaks ütlema |
|
Ei väida otseselt. Aga kuna Eesti on väike, siis võib lekkida. Mitte IT süsteemide vaid inimeste kaudu.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
11.05.2022 14:29:26
|
|
|
Vaatasin, et poes pakk kõige odavamaid "turbokaid" 56 senti(roltonid, tiblamaalt), alles olid 28 senti..
Pidavat ju olema, et uusi vene tooteid juurde ei osteta vaid müüakse vana varu maha.. mis seal laos seistes hind töusis siis 2x vä?
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
11.05.2022 14:32:17
|
|
|
| Winterwind, omahind laos seistes ei tõuse, aga hinna määrab nõudluse ja pakkumise suhe. Võimalik et kohalikud tiblad eelistavad just tiblastani tooteid ja kuna neid lähiajal juurde tulemas ei ole, siis on ju mugav hinda tõsta.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
11.05.2022 14:34:44
|
|
|
Need tassi tehtavad pakisupid(knorr/maggi) olid ka veel eelmine nädal miski 38 senti tk, nüüd kõik automaagiliselt 64 senti tk, erinevad tootjad, hind sendi pealt sama.
Sügiseks nagu Prisma reklaamis, et kord kuus saad lonksu piima endale lubada
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.05.2022 15:46:20
|
|
|
Vaatasin, et poes pakk kõige odavamaid "turbokaid" 56 senti(roltonid, tiblamaalt), alles olid 28 senti..
Pidavat ju olema, et uusi vene tooteid juurde ei osteta vaid müüakse vana varu maha.. mis seal laos seistes hind töusis siis 2x vä?  |
Siin 19 senti. Meeles, kuna see oli poe koide odavam toode.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
11.05.2022 15:49:50
|
|
|
| Sügisel praekartulid veega. Poodi lähed ainult konte soojendama.
|
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.05.2022 15:57:22
|
|
|
Pole veel saadet nainud, aga loodetavasti Pealtnagija pehme nende vastu pole. Jura levitavad.
| Pealtnagija kirjutas: |
| Omaalgatuslik toidupolitsei, kes pahandab mitmeid valdkonna tegijaid. Aasta tagasi loodud Fuudish nimetab end puhta toidu liikumiseks - sotsiaalmeedia, raadio, koolituste ja muude kanalite kaudu on sel kümneid tuhandeid jälgijaid ning märkimisväärne mõju toidukraami tarbijatele, aga kriitikute sõnul tegelevad isehakanud toidupolitseinikud hoopis ise valdkonna mürgitamisega. Fuudishi tegemisi jälgime Pealtnägijas täna kell 20.05. |
https://www.facebook.com/pealtnagija/videos/322966289952699/
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
11.05.2022 16:05:12
|
|
|
| ykshuntka kirjutas: |
| Sügisel praekartulid veega. Poodi lähed ainult konte soojendama. |
kartul on juba terve talve olnud jõukate roog.
Porgandid on veel kättesaadava hinnaga
|
   |
512 |
|
| tagasi üles |