|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Vananematu
HV veteran

|
18.07.2004 13:35:22
|
|
|
| Scart kirjutas: |
filmist on asi ikka väga kaugel kes rääkis midagi kiirelt tegemisest? head asjad ei kesta kunagi kaua muuseas. see, et asi on 5x pikem, ei tähenda mitte, et ta oleks 5x parem. iga uus ja lahe asi on yhel hetkel kulunud ja vana, vice city ja gta3 olid just täpselt sellise pikkusega, et tegid asja vaimustusega läbi ja liikusid edasi heietades toredaid mälestusi, nüüd aga tõmmatakse asi kõvasti suurema kalevi peale ja loodetakse, et suudetakse sama taset säilitada. vot tee või tõrva aga millegipärast ei usu ma seda kohe mitte.
näide: kas call of duty oleks olnud samasugune staar arvutimaailmas, kui pikkus oleks olnud 10 tunni asemel 100? vaevalt, õige pea oleks saabunud väsimus ja tylpimus sellest tampimisest, sest kui kaua sa ikka neid scripted missioone toksid enne kui siiber saab asjast. sama teema on ka max payne'ga, asi on just nii pikk ja nii hästi jutustatud/joonistatud, et pikemana oleks ta läbikukkumine, kuid just oma oleku ja fiilinguga on tegu yhe minu lemmikmänguga läbi aegade ja kahtlen, et see arvamus muutub. need, kes ytlesid, et asi oli lyhike, ei lugenud ilmselt läbi igat kirja, kaenud igat tv- programmi ja ei näppinud iga monitori, mis tee peale ette jäi, misjärel syydistati, et mäng imeb vilinal, sest on nii lyhike ja pointless.
tehku san andreas sama pikkusega, aga sisukam, kui vaiss siti ja gta3 ja tulemuseks on veel yks superteos... pikkus ei ole garantii mängu headusest, enamasti on asi hoopis vastupidi ja tõsiselt, 150 tundi ei hakka ma küll mingi asja peale kulutama., sellest east olen õnneks juba väljas. |
Ei , ei , mina olen ikka jõudnud arusaamani , et kui ma selle eest raha välja käin, tahan ma ka vähemalt pikakestvusega mängu vastu saada! mingi 10 tunni pärast ei taha mingit raha välja käiia! tõesti tegelt arvamusi on erinevaid, ning kindlasti sul ka õigus, kuid ma usun , et nad ilmaasjata seda pikemaks ei teinud, raudselt fannid muidku foorumites vingusid ning saatsid ka kirju tegijatele ,et võiks asi pikem olla, niisiis tahavadki natuke vastu tulla võbla, kuid anyways, gta seeria puhul ei usu ma ,et stoori selle pikkuse tõttu ära vajub!
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
18.07.2004 13:41:33
|
|
|
| Ma küll GTAs aint missioone ei täida. Kui tuju tuleb vahest retsimiseks siis laamendan natuke. Aga siiamaani pole ühtegi GTAd lõpuni viitsind mängida. Missioone täidan piisavalt et teise linna saada.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
18.07.2004 13:43:33
|
|
|
| 486 kirjutas: |
| Ma küll GTAs aint missioone ei täida. Kui tuju tuleb vahest retsimiseks siis laamendan natuke. Aga siiamaani pole ühtegi GTAd lõpuni viitsind mängida. Missioone täidan piisavalt et teise linna saada. |
konsooli tagujate tunnus kuidagi! tahetakse aint mängida, kuid sisu on ikka see magus part, kus saadakse põhilisim elamus ning avastamisrõõm!
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anthrax
HV kasutaja

|
18.07.2004 13:53:11
|
|
|
Ma arvan, et ei saa midagi enne prognoosida, kui pole ise läbi mänginud.
Kui võtta kõrvale samalaadne mäng Mafia, siis mafias tüütas lõpuks see linnavahel käristamine küll ära. See oli tingitud sellest, et politseid olid suhteliselt kui reaalses elus. (st. et ei saanud kiirust ületada, ega punase tulega foorialt läbi sõita). Ma loodan, et GTA-s ei tehta sellist lollust, et peaks terve linna läbi sõitma kiirust ületamata.
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
18.07.2004 14:01:57
|
|
|
| Erksxx kirjutas: |
| 486 kirjutas: |
| Ma küll GTAs aint missioone ei täida. Kui tuju tuleb vahest retsimiseks siis laamendan natuke. Aga siiamaani pole ühtegi GTAd lõpuni viitsind mängida. Missioone täidan piisavalt et teise linna saada. |
konsooli tagujate tunnus kuidagi! tahetakse aint mängida, kuid sisu on ikka see magus part, kus saadakse põhilisim elamus ning avastamisrõõm!  |
Kui sisu minu jaoks lihtsalt jama on aga mäng pakub paljusi võimalusi end väljaelada.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
19.07.2004 08:49:50
|
|
|
| Anthrax kirjutas: |
Ma arvan, et ei saa midagi enne prognoosida, kui pole ise läbi mänginud.
Kui võtta kõrvale samalaadne mäng Mafia, siis mafias tüütas lõpuks see linnavahel käristamine küll ära. See oli tingitud sellest, et politseid olid suhteliselt kui reaalses elus. (st. et ei saanud kiirust ületada, ega punase tulega foorialt läbi sõita). Ma loodan, et GTA-s ei tehta sellist lollust, et peaks terve linna läbi sõitma kiirust ületamata. |
Minumeelest oleks see just hea kui kihutamise ja muidu liikluses huligaanitsemisega mentide tähelepanu ärataks,siis nagu tekiks variant ,et kas kimad eest minema,annad kuuli või maksad trahvi.Sellega seoses mõtlesin,et raha võiks nagu suht reaalsemalt SA's eksisteerida,et ikka ostad normaalsete summade eest ja konkreetseid asju ja mingite lolluste eest raha ei saa.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
19.07.2004 15:49:59
|
|
|
Selle pärast ära muretse. SA's pead sööma, trennis käima, on võimalik igasugust paska osta nagu riideid ja võibolla on isegi võimalik autode välimust tuunida, see pole veel kindel.
| Erksxx kirjutas: |
| Kellogg's kirjutas: |
...naerge  |
Päris naeran, miks me naerma peaks, ma küll midagi naljakat siin ei näe!  |
Sarkasm, selle pärast paningi selle smilie :
| kix kirjutas: |
| See tähendab, et kuni 2005. aasta veebruarini teevad nad seda ainult Playstation 2 jaoks. |
Kas sul on X-Box või Gamecube, et peaksid muretsema?
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
19.07.2004 18:09:11
|
|
|
| kix kirjutas: |
| See tähendab, et kuni 2005. aasta veebruarini teevad nad seda ainult Playstation 2 jaoks. |
Kas sul on X-Box või Gamecube, et peaksid muretsema? |
tal vist ikka PC
_________________ Et oleks raskem! |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
19.07.2004 19:34:55
|
|
|
| Mida ta siis vingub.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
19.07.2004 19:50:24
|
|
|
| Mida ta siis vingub. |
kui ainult ps2 jaoks tehakse, ega siis ju PC versiooni ka varem oodata pole
_________________ Et oleks raskem! |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
19.07.2004 23:18:46
|
|
|
| Mida ta siis vingub. |
see kui ütled mõne fakti gta5 kohta,kas see on siis ilmtingimata vingumine?
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
21.07.2004 09:27:00
|
|
|
| Esiteks kehtib see ekslissivsuse jama ainult konsoolide kohta ja teiseks, see ei ole GTA5.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
21.07.2004 11:42:31
|
|
|
| Esiteks kehtib see ekslissivsuse jama ainult konsoolide kohta ja teiseks, see ei ole GTA5. |
ma tean et selle nimi pole gta5 vaid Gta San Andreas...ma ei viitsi seda pikka nime lihtsalt kirjutada... a fakt on et PC-le tuleb ikka tükk maad hiljem kui PS2 ja muudele selllistele
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
21.07.2004 12:52:09
|
|
|
tegelikult see ei ole viies GTA vaid see on GTA6. sest et GTA1, GTA:London, GTA2, GTA3, GTA:Vice City. mai saa aru miks Londonit ei loeta GTA 2'heks, sest sellel ple ju midagi esimese GTA'aga pistmist.
OT
|
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
151 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yellowboost
Kreisi kasutaja

|
21.07.2004 15:57:52
|
|
|
| London oli nagu lisapakett vms seepärast
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
21.07.2004 17:52:34
|
|
|
| 2III7 kirjutas: |
tegelikult see ei ole viies GTA vaid see on GTA6. sest et GTA1, GTA:London, GTA2, GTA3, GTA:Vice City. mai saa aru miks Londonit ei loeta GTA 2'heks, sest sellel ple ju midagi esimese GTA'aga pistmist.
OT |
heh ... et siis Counter Stike on Half life 2 jne jne jne (neid mode küllalt palju seal)
GTA 1:
GTA
GTA: London (sama mootor ... ainult tegevus toimub teises paigas)
GTA 2:
GTA 2
GTA 3
GTA 3
GTA Vice City (täiustatud GTA3 mootor ja uus linn/misioonid. Ei midagi muud kui lisapakett vmt.)
GTA 4
GTA San Andreas ... Tundub, et tegu uue asjaga mitte järgmise GTA 3 täienduse/lisapaketiga
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sharkman
Aeg maha 10

|
21.07.2004 18:29:18
|
|
|
| Renka kirjutas: |
OT |
heh ... et siis Counter Stike on Half life 2 jne jne jne (neid mode küllalt palju seal)
GTA 1:
GTA
GTA 2:
GTA 2
GTA 3
GTA 3
GTA Vice City (täiustatud GTA3 mootor ja uus linn/misioonid. Ei midagi muud kui lisapakett vmt.)
GTA 4
GTA San Andreas ... Tundub, et tegu uue asjaga mitte järgmise GTA 3 täienduse/lisapaketiga |
GTA San Andreas on ka 3 mootoril!!!
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
9 :: |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
22.07.2004 10:31:13
|
|
|
| loodan et GTA San Andreas pole nii igavad linnad nagu Vice Citys
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
22.07.2004 11:26:18
|
|
|
Vice City ehk üks linn.
Su tekstis oli kohutavalt palju kirjavigu.
_________________ Tuli vaikselt, tuli tasa. Varjud jättis seintele ja maha. |
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
OskarR89
HV Guru

|
24.07.2004 06:59:24
|
|
|
Vahepeal uusi pilte ja infi juurde tulnud.
Snoop Dogg and Dr Dre to provide music for San Andreas?
According to their record label, Death Row Records, some music in San Andreas will be provided by Snoop Dogg and Dr. Dre. This information appears to be official, since it is on the official site of these artists, but as of yet, we've had nothing confirmed by Rockstar themselves.
We have three songs from our catalog appearing on the upcoming Rockstar Games release "Grand Theft Auto: San Andreas". The songs that will be playing while you jack cars, recruit gang members, and make drug deals are "Let Me Ride", "Nuthin' But A G Thang", and "Gin & Juice".
--- Death Row Records, Official Website
Update: Unfortunately, for whatever reason, the information has been removed from the Death Row Records website. This may be due to contractural reasons, with Rockstar, or even because it was a blatant lie. We'll probably only find out when the game is released and the reviews are rolling in.
Brady Games - Official GTASA Guide
Gamestop is now accepting preorders for the Official Strategy Guide for Grand Theft Auto San Andreas. The book, (published by BradyGames and written by Tim Bogenn) will retail for $15.99. The release date is slated for October 1st, yet as we all know, the game itself isn't released for a further eighteen days. It's likely that the release date of the guide will change before then.
Thanks to eminem_xxx5 for submitting this info to us!
Ei hakka kõike kopeerima aga võtke lahti http://www.gtagaming.com/ Seal kirjeldadakse mõnda missiooni ka.
Paar pilti:
http://www.gtagaming.com/image.php?i=/images/sanandreas/maps/screenfun_map.jpg
http://www.gtagaming.com/images/sanandreas/screenshots/thumbnails/screenfun_3.jpg
http://www.gtagaming.com/images/sanandreas/screenshots/thumbnails/screenfun_4.jpg
http://www.gtagaming.com/images/sanandreas/screenshots/thumbnails/screenfun_2.jpg
http://www.gtagaming.com/images/sanandreas/screenshots/thumbnails/screenfun_1.jpg
-- Carl can attack enemies from behind, after hiding and sneaking through the shadows.
-- Carl's ability to swim and the length of time he can stay underwater for depends on his fitness and how often he practices swimming.
-- Members of The Orange Grove Families wear green clothes.
-- The Ballas gang members wear purple clothes.
-- Models will include up to 50% more polygons than Vice City.
-- Bicycles will move forward when the X button is held down, but tapping it will make the player travel faster.
-- Carl can roll to the side during combat on the press of a button.
-- Players can now pivot the camera around the car, in order to gain a better view.
-- A choice of haircuts are available, from shaven/bald heads to 'Afro' style cuts.
-- Not only can players choose new hairstyles, but choices of beards and other facial hair will be at their disposal.
OK nüüd aitab edasi lugege ja vaadake http://www.gtagaming.com/
|
|
| Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
24.07.2004 14:18:13
|
|
|
| sharkman kirjutas: |
| Renka kirjutas: |
OT |
GTA 1:
GTA
GTA 2:
GTA 2
GTA 3
GTA 3
GTA 4
GTA San Andreas ... Tundub, et tegu uue asjaga mitte järgmise GTA 3 täienduse/lisapaketiga |
GTA San Andreas on ka 3 mootoril!!! |
ja vel vice city mootoril ka nii , et siis lausa gta ultra hehe!
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
24.07.2004 14:36:06
|
|
|
to Renka. GTA:London ja Vice City ei ole mingid lisapaketid vmt. need on täiesti eraldiseisvad mängud!
intopic:see hea et San Andreases saab ujuda sest alguses lugesin kuskilt et see gta 3/VC mootor ei võimalda ujumist mängu lisada
|
|
   |
151 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
24.07.2004 16:24:29
|
|
|
to Renka. GTA:London ja Vice City ei ole mingid lisapaketid vmt. need on täiesti eraldiseisvad mängud!
intopic:see hea et San Andreases saab ujuda sest alguses lugesin kuskilt et see gta 3/VC mootor ei võimalda ujumist mängu lisada  |
täpselt nagu jooksmisega ongi, mida rohkem jooksed/ujud seda kiiremini ja kauem sa saad pärast ujuda/joosta
|
|
| Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
| tagasi üles |
|
 |
OskarR89
HV Guru

|
25.07.2004 09:31:20
|
|
|
-- Three franchise restaurants are to be included: Burger Shot, Well Stacked Pizza and Cluckin Bell, a Mr. Whoopee ice cream stand, as well as the Sprunk Soda brand beverage which was in Vice City.
-- A message will pop up onscreen when Carl becomes hungry. Players who ignore this message will see CJ's bodyfat reduce, with the effect of his clothes no longer fitting properly. Skininess won't just have a visual effect either, a thin Carl will be weak, unable to throw powerful punches, lift heavy boxes and will lack stamina, meaning cycling, running and swimming become difficult.
-- Conversely, eating too much will see Carl become fat, with similar effects of loss of stamina, poor fighting abilities (due to slow response times AND CJ becoming a larger object to hit). Interestingly, the walking animation will change, to a penguin style 'waddle' due to CJ's inability to put his hands by his sides while in this state
|
|
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
25.07.2004 10:10:07
|
|
|
hehee, see paksmagu või kõhna poissi jutt meenutas mulle sellist mängu nagu Black&White. seal sai oma tegelasega ka korralikult kaalujälgimist ja sporti harrastatud kui vend liika ymmarguseks läks
_________________ /allkiri |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
25.07.2004 10:16:01
|
|
|
naljakas oleks vaadata kuidas paks CJ rattaga sõidab ja autosse ei mahu
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
25.07.2004 10:24:55
|
|
|
| huvitav millal gtas kütus otsa hakkab saama
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
OskarR89
HV Guru

|
|
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ep0x
Bännitud
|
25.07.2004 11:03:19
|
|
|
teil vb on sellest siin juba juttu olnud aga ma pole vicinud tervet teemat läbi lugeda
Aga millal offical releas on?
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
15 :: |
7 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
OskarR89
HV Guru

|
25.07.2004 11:18:35
|
|
|
Release Dates *
USA - October 19th, 2004
Euroopa - October 22nd, 2004
Playstation 2-le siis Aga küll arvutile ka tehakse
|
|
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
OskarR89
HV Guru

|
|
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 171 loe/lisa |
   |
5 :: |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
26.07.2004 01:09:12
|
|
|
nice...mulle hakkab see mäng järjest rohkem meeldima
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
26.07.2004 11:08:52
|
|
|
Ma usun, et see saab olema järjekordne multikas võrreldes Mafiaga...
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
26.07.2004 11:31:01
|
|
|
| uued screenid on päris lahedad
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
26.07.2004 11:37:04
|
|
|
graaf nagu gta3/VC'l, aga loodetavasti tuleb sama kui eelmised. mafiast ple siin vist haisugi aga noh, loodetavasti järgmises GTA's aetakse juba reaalset reaalsust taga mitte multikat
|
|
   |
151 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
26.07.2004 12:04:56
|
|
|
irw....ehe paksmagu on jah....tglt oma vanakese tahaks ikka ilusti ära treenida.....kui autoga ringi vurada ja hamburgereid näkku ajada pidevalt siis vist selliseks ei saa mängus
|
|
   |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
26.07.2004 12:06:44
|
|
|
| Aga mis siis toimuma peaks, kui ei söödagi teda? Seal mingi näljasuse mõõtja ja see tapab ära siis vms.?
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
26.07.2004 12:10:18
|
|
|
| Rajareits kirjutas: |
| Aga mis siis toimuma peaks, kui ei söödagi teda? Seal mingi näljasuse mõõtja ja see tapab ära siis vms.? |
Tüüp pidi jah kobamaks muutuma,ei jõua joosta ja ujuda nii hästi enam ja peksjana pole ka enam nii karm.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
26.07.2004 12:49:17
|
|
|
ootan SUURE huviga seda mängu.
Aga graafikast lootsin enamat, kui nendelt piltidelt näha võis.
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
26.07.2004 12:53:40
|
|
|
| ajuNolk, oli ju öeldud et screenid on ps2-e omad ning mida sa sealt telekalt nõuda saad ja ps2 raualt.
|
|
   |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
26.07.2004 12:57:38
|
|
|
| ppg kirjutas: |
| ajuNolk, oli ju öeldud et screenid on ps2-e omad ning mida sa sealt telekalt nõuda saad ja ps2 raualt. |
OK, ma usun Sind ja minu ootused on kõrged, kuna GTA VC oli just mulle meelepärane.
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaivo
HV kasutaja
|
26.07.2004 23:10:24
|
|
|
Torrentis levib mingi beta ka vist,parem ei hakka näperdama.
_________________ Tracker------------------->-Dra[EST]coN-<------------------- |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
27.07.2004 12:41:11
|
|
|
San Andreas avas linnaväravad
Pikk oli ootamine, aga lõpmatult ei kestnud isegi see. Grand Theft Auto: San Andreasi tegijad andsid esimese intervjuu selle sisu kohta.
Rockstaar Gamesi hittsarja viies väljalase on tunduvalt jurakam kui eelmised, umbes viis korda suurem näiteks Vice Cityst. Kokku leidub isegi kolm suurlinna ja nende vahel sõites on avastamisruumi samuti.
Uuendusteks mainime, et juhitav tegelane on lõpuks ometi ujuma õppinud ega upu vette kukkudes täiesti põhjuseta, mõnes missioonis on ujumine koguni vajalik; tänavajõuke palgates on võimalik teatud alad enda valdusteks võtta (ja hooletusest neid kaotada); sõidukite juhtimine on realistlikum; tavaliste linnakodanike intellekt on palju usutavam; täpsem öö-päeva vaheldumine lisab võimaluse kasutada hiilimistaktikat; käsitsivõitlus on tänu sihtimisvõimalusele rahuldust pakkuvam; esimest korda sarjas võid kehastuda neegerkangelaseks jpm.
Graafikamootor on sama mis enne, aga kõvasti täiendusi saanud, pakkudes suuremat vaatekaugut, rohkem detaile-efekte (muuhulgas peegeldusi), tihedamalt asustatud piirkondi, esimest korda seerias 1. isiku vaadet (osade missioonide ajal) jm. Umbes nelisada sisseloetud rolli võtavad lisaks nii palju ruumi, et kogu toreduse mahutamiseks võeti kasutusele kahekihiline DVD.
GTA uhkus on alati olnud suur valik ajastukohast muusikat, mida pakuvad raadiojaamad paikades, kus peategelane ringi kimab. 1990-ndate esimese poole muzak pakub mõistagi kuhjaga nostalgat. Siin on esindatud lood nagu Vanilla Icei Ice Ice Baby, KLF-i 3am Eternal, Massive Attacki Unfinished Sympathy, Nirvana Smells Like Teen Spirit, Guns nRosesi Sweet Child oMine, Warren G Regulate, Fugeesi Killing Me Softly, Coolio Gangstas Paradise, The Vervei Bitter Sweet Symphony, Radioheadi Creep jpt jpt.
Vb on see text siin juba olnud aga 10et lkd tõesti läbi vaadata ei viicinud...andmed siis pärit hot.ee noortekast Peaks tulema ülilahe mäng, et mees ikke ää ei uppu jne...ja võiks kütus otsa saada, ja autoga võiksid muud probleemid olla kui aint põlemaminek, ja üldse kui auto katusele keerad, et siis ei lääks põlema ega plahvataks, ja katus võiks ka sisse vajuda kui üle katuse käid ja ratastele maandud:P Palju asju mida tahta aga ikkagi siis oleks realistic vähemalt asi:P
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
27.07.2004 12:52:03
|
|
|
| vähemalt tegelane ära ei upu.vice city hakkab juba igavaks muutuma sest linn on nii väike gta sa seda vist ei juhtu niipea.gta sa on mendid ka vist targemad
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nivoo
HV kasutaja

|
27.07.2004 17:49:08
|
|
|
Jube palju on piltidel seda värki näidatud, kuidas peategelast paksuks saab sööta. Tegelikult on ju see suhteliselt mõttetu uuendus, GTA-des oleks olulisemaidki asju parandada.
Vice City oli küll tõesti supermäng. Loodetavasti teeb see osa GTA-le veelgi rohkem au.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
27.07.2004 17:54:11
|
|
|
Minu arvates ei ole uuemad GTA-d küll millegi poolest säranud. Alguses, kui tuli GTA välja ja teisi selliseid mänge polnud, sai seda küll mängitud, praegu tunduvad nad minu arvates küll teistest maha jääma...
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran

|
27.07.2004 17:58:14
|
|
|
Mina loodan seda Distance'ga seotud jama.
Kui Gta 3's, Vice City's vaatasid taha, olid autod, kui vaatasid korra ette ja uuesti taha, siis olid jälle kadunud. It Sucked*
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
27.07.2004 18:00:25
|
|
|
| CnZ kirjutas: |
Kui Gta 3's, Vice City's vaatasid taha, olid autod, kui vaatasid korra ette ja uuesti taha, siis olid jälle kadunud. It Sucked* |
Jap see kuidagi nagu imes,oli head autot vaja siis keerutasid kohapeal kuni siuke tuli.Ei lasknud üldse sellist fiilingit tekitada,et kedagi jälitad ja terroriseerid kuna niikui tüüp nurgataha keeras oli sinna jõudes ära haihtund
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
27.07.2004 19:23:49
|
|
|
| Auron kirjutas: |
| CnZ kirjutas: |
Kui Gta 3's, Vice City's vaatasid taha, olid autod, kui vaatasid korra ette ja uuesti taha, siis olid jälle kadunud. It Sucked* |
Jap see kuidagi nagu imes,oli head autot vaja siis keerutasid kohapeal kuni siuke tuli.Ei lasknud üldse sellist fiilingit tekitada,et kedagi jälitad ja terroriseerid kuna niikui tüüp nurgataha keeras oli sinna jõudes ära haihtund  |
Jup...see ajas ihukarvad püsti küll kui sl oli bket vaja, see aga sõidab sust mööda, keerab nurgataha ja haihtub õhku.....
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|