Põhiline on ikka liha hästi maitsestada ja küpsetada. Ümber ei ole ainult tainas, vaid ka seened, pasteet, sink või mida iganes sinna ümber tahad panna.
Ma olen ise pannud seeni ja prosciuttot.
Turbokatest ostan Selverist hot chicken varianti. Ikka korralikult vürtsikas on. Vahel on vaja jääkuubikut vahele süüa.
Midagi sarnast.
Spoiler
see turbs on jah kõige tulisem, mida turult leiab
ilma rätikuta ma seda ei söö
Rätikuta?
Just tegin endale ühe. Pea on kerge ja suus põleb, aga maitse on hea.
Põhiline on ikka liha hästi maitsestada ja küpsetada. Ümber ei ole ainult tainas, vaid ka seened, pasteet, sink või mida iganes sinna ümber tahad panna.
Turbokatest ostan Selverist hot chicken varianti. Ikka korralikult vürtsikas on. Vahel on vaja jääkuubikut vahele süüa.
Midagi sarnast.
Spoiler
Rätikuta?
Just tegin endale ühe. Pea on kerge ja suus põleb, aga maitse on hea.
kaalikas läheb iga ampsuga nii märjaks, et vaja kuivatada _________________ ☠
Midagi sarnast.
Spoiler
Midagi sarnast.
Spoiler
Midagi sarnast.
Spoiler
ma tarbin neid turbse vähe teisiti
valan vee peale ja siis vaikselt tarbin lusikaga seda vedelikku, kuni nuudlid valmis ja siis panen nuudlid otsa _________________ ☠
Hiid, see on acquired taste ehk omandatud/õpitud maitse. Sama nagu saunas käimine, inimene, kes pole seda kunagi teinud vaatab meid nagu hulle, et miks me sinna kuuma kohta ennast piinama läheme.
Mullivesi liigse vürtsi vastu ei aita, aga coca-cola (või ilmselt iga teine magus limps) või piimajook küll.
Ma ajasin endale ükskord mingit tapjapipart ninna kogemata, kui nuuskasin kokkamisest pipraste kätega. Täitsa kutsu-või-kiirabi seis, kuni taipasin kapist kohvikoort võtta ja sellega nina loputada.
Garlic Reaper Sauce on mu arust parima maitsega tuline kaste. Alguses on väga mõnus maitse (mida küll tunned lühikest aega kuna kuumus ei viitsi kaua oodata).
Puhtalt kuuma vaja siis Da Bombi beyond insanity ajab asja ära.
Midagi sarnast.
Spoiler
Garlic Reaper Sauce on mu arust parima maitsega tuline kaste. Alguses on väga mõnus maitse (mida küll tunned lühikest aega kuna kuumus ei viitsi kaua oodata).
Puhtalt kuuma vaja siis Da Bombi beyond insanity ajab asja ära.
pühapäevatsillisööjatel neist palun eemale hoida
Tegin just makarone, peale läks Poppamiehe Barbados kaste. Krdi hea asi ikka.
ei viitsind kartuleid koorida, tegin mulgikapsa ja sardelli kõrvale friikaid
Spoiler
Kuidas sa friikaid valmistasid? Kas viskasid poekotist ahju või praadisid vms? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Tahan hoiatada kahe jubeda kulinaarse kogemuse eest. Maitse üle muidugi kakeldakse, aga...
1) Premia arbuusi sorbett. Pakendil on kirjas veel "klassikaline". Huvitav, kas on olemas ka modernne arbuusisorbett vms.. aga no see selleks. Mind hoiatati juba selle pakkuja poolt, et maitse pole suurem asi, ja ootasin siis lihtsalt maitsetust või liigset läilasust/kunstliku arbuusikommi maitset nagu arbuusinimelistel asjadel sageli on. Aga see oli hoopis uudne kogemus. Minumeelest maitses see nii nagu küünelakk lõhnab. Ma tegelt ei tea, kas tänapäeva "kõik kahjulikud ained eemaldatud" lakid enam lõhnavad samamoodi, aga vot selle asja maitse või pigem aroom suus meenutas mulle kunagiste sovetiaegsete küünelakkide lõhna ema tualettkapil mida lapsena sai nuuskimas käidud. Pole kunagi kogenud mingi söödava asja juures sellist maitset ja ei tahaks ka eriti teist korda.
2) Alkoholivaba longero. Tuli Selveri tellimusega kaasa. Võtsin paar lonksu ja valasin kraanikaussi. Tunne oli nagu keegi oleks vurtsujoogi sisse mingit tabletti lahjendanud. Kui aus olla, siis ma ei olnud seni eluski proovinud ka alkoholiga longerot (olen rohkem käsitöökokteili inimene) niiet ei oska öelda, kas see on sama jube või jubedam
Need alkovabad longerod on tõsine õudus, sama jubedad nagu need saku tehtud koff-i alkoga longerod. Jube millist saasta toodetakse, kas tõesti keegi joob ka neid?
nagu ikka, fritüüris. Kuidas siis veel tehakse?
Sardellid viskasin ka sinna sisse
Lihtsalt uurisin. Ma oleks ise veidi rohkem hoidnud neid fritüüris _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ehk edev nimetus lihtsalt siis _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ma ei saa aru, kas üritatakse "head" nalja teha või ei saada lihtsalt aru, et üks asi on masinatega kokku segatud tööstuslik toode ((pool-)fabrikaat) ning teine käsitsi (heal juhul ka korralikust toorainest tehtud) värske asi.
Toidu ja joogi puhul on tooraine ning töövõtted aa ja oo. _________________
Jah, nagu ma ütlesin, olen igasugu purgi- ja pudelisegudest kauge inimene ja hoolimata sellest, et triibuline Hartwalli "longero" on siinmail vähemalt välimuselt igas majapidamises tuttav, ma ei tea, misasja analoog see üritab olla. Aga igatahes korralikust materjalist tehtud džinnikokteilist on see kaugel nagu maa kuust ja isegi alkovabast variandist sellest, kuigi alkovaba džinn on omaette nali. Paras prussakaid mürgitada. Selle longeroga siis ma mõtlen.
Ma ei saa aru, kas üritatakse "head" nalja teha või ei saada lihtsalt aru, et üks asi on masinatega kokku segatud tööstuslik toode ((pool-)fabrikaat) ning teine käsitsi (heal juhul ka korralikust toorainest tehtud) värske asi.
Kui sa mulle vihjasid siis ma pidasin silmas seda, et lisasõna "käsitöö" kasutamine on üle mõistuse mõõtmed võtnud.
Kokteil ongi läbi aegade "käsitöö" olnud. Punch on tõesti viimasel ajal masinvillitud segusid turustama hakanud. Võiks öelda lihtsalt, et pudelijook või valmiskokteil.
Õnneks burgeriputkad ja tänavatoidu pakkujad on sellst jaburast liitest loobuma hakanud _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kui sa mulle vihjasid siis ma pidasin silmas seda, et lisasõna "käsitöö" kasutamine on üle mõistuse mõõtmed võtnud.
Väljaspool turundustegevust on sel sõnal vähemalt toiduainete osas kogu aeg normaalse inimese suus irooniline varjund olnud ja ei arvanud, et selleks on eraldi ääremärkust vaja, et osad sellest aru saaksid.
Need longerotaolised asjad ei ole kokteilid. Need on lihtsalt madala alkoholisisaldusega joogid nagu õlu, siider, vein jne.
Kokteili keerad ikka ise oma kätega kokku. Punch on selline hall ala. Need kõik ei maitse kõige paremini. Greibi Collins, Negroni, Whiskey Sour ja Aviation olid vist isegi joodavad.
raxz, aga kui ma võtan nüüd selle sinu oma kätega kokku keeratud kokteili, panen pudelisse ja hakkan jaekaubanduses müüma, siis mis teisiti on? Ok, saan aru et mõni combo on selline mille peab kohe ära tarbima kuna seistes hakkab kihistuma või muul moel omadused muutuvad, aga iga kokteiliga see ju nii pole. Sinu üks lemmik oli vist rumm koolaga.... seda võib vist ka teatud mööndustega kokteiliks nimetada, aga kui ise kokku keerata ei viitsi, siis saab poest pudelis ka osta.
Rummkoola ei ole lemmik. Dzinntoonik on parem.
Aga sa ei pane seda kokteili pudelisse ja ei müü seda poes, sest nii ei tehta.
Rummkoolat ma poes müügil pole näinud. Viskikoolat olen küll näinud ja isegi joonud, aga see ei maitse üldse viskikoola moodi.
Need erinevad "kokteilid" on üldiselt piiritusjoogid maitsega. Päris kokteili elamust ei saa.
Kindlasti saaks ka "pudelidzinni" joodavaks teha aga selle hind tuleb siis jälle selline et keegi ei raatsi seda osta.
Odavuse nimel segataksegi need pudelis olevad joogid kokku "rummimaitselisest" joogist ja "koolamaitselisest" joogist. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Samas on Bacardi ka selline meh rumm. Eelmine suvi ostsin hädaga valiku puudumise tõttu Bacardi Black-i, mis teismelisena teiste valikute kõrval väga hea oli, ent nüüd lati alt läbi jooksis. Naljakas, et brändi pealt nii purjetavad, kuigi sama raha eest olemas palju paremad asjad.
Kuigi need purgikad käivad muarust limpsiks küll, ka burboonikad. Pole väga pikalt ainult tarbinud.
EDIT: märkasin alles nüüd, et korralikult OT-d kütnud siin kõik _________________
Kirjelduse järgi kõlab nagu väljamõeldis _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ja sellist asja ostetakse ka? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mõtlesin just neid suuri, Maroko omasid (Sõpruse pst RIMI ees näiteks).
Väga okeid, alles võtsin rimi eest pealinnas _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.