Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
oliver.
HV Guru
|
23.07.2004 12:35:15
|
|
|
tormiimpreza kirjutas: |
OT:oot sa ostsid tele2-hest.seal peab ju liituma.lihtsam oleks olnud lasta mõnel rle kliendil osta selle 3690.- ja talle mingi väike naps.mina valiks viimase variandi kuna minul on tele2-hega halvad kogemused.ei meeldi kuidas bnad suhtuvad oma kliendidesse.tahate räägin ka kuidas mu viha tele2-he vastu algas?enam ma tele2-hte oma jalga ei tõsta. |
irw, lihtsam on siiski lasta osta mõnel tele2 kliendil - ise saad tuhat krooni odavamalt ning tele2 klient saab telefoniostu eest praeguse sooduse (600 kr kõneaega, 600 smsi, 600 mmsi - kokku teeb see ca 4k krooni eest boonust). Mis puutub t2 kliendiks olemisse, siis vaevalt, et sina seda kunagi oled olnud? Sim-kaardi kasutamine ei tee sinust klienti. Anyway, operaatori-jut on siin täiesti offtopic, nii et pole mõtet jätkata seda.
Teemasisest juttu - CX65 puhul häirib mindki peamenüü aeglus. Samas on alati võimalus kasutada menüüs liikumiseks numbriklahve (tänuväärne ja kiireim võimalus, mida olen aastaid kasutanud). Teiseks - joystick tundub veidi libe. M65 nupustik ja joystick on selles suhtes mugavam. Muidu on mõlemad telefonid, nii M65 kui CX65, päris asjalikud.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
pejbox
HV kasutaja

|
24.07.2004 00:48:16
|
|
|
nii. soft on ka 05.
videoga oli yks ainuke kord viga - telefon lihtsalt ei reageerunud 'off' nupule ja ma pidin aku v2lja v6tma. aga see juhtub ka teistel telefonidel.
filmimise k2igus suumida vist ei saa, aga enne ;rec; nupu vajutamise saab ikka.
nüüd tele2'st. kunagi s6lmisin lepingut yhe tele2 partneriga. ja mul oli v2ga soodne, minumeelest, pakett. siis kui tele2 ja selle firma vahel leping l6ppes, pakuti mulle kaks v6imalust: j2tta endale number ja minna yle dynamo paketile, v6i loobuda numbrist. ma valisin varianti #1 sest see number oli mul yle aasta, olen sellega harjunud ja lihtsalt polnud soovi k6ikidele teatada et minu number on muutunud. nii et j2in tele2 kliendiks. mul on olnud v6rguga probleemid, aga kliendi ja IT tugi t66tab neil korralikult v6i siis mulle lihtsalt vedas sellega
yhe s6naga, kui mul l6peb see j2relmaks, l2hen ma yle EMT'sse ja j2tan endale oma numbrit.
_________________ it's nice to be important, but it's more important to be nice. |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErxXxXx
HV vaatleja
|
24.07.2004 14:12:24
|
|
|
tsitaat: |
irw, lihtsam on siiski lasta osta mõnel tele2 kliendil - ise saad tuhat krooni odavamalt ning tele2 klient saab telefoniostu eest praeguse sooduse (600 kr kõneaega, 600 smsi, 600 mmsi - kokku teeb see ca 4k krooni eest boonust).
|
aga kas sellisel juhul ei tule tellile peale T2 lukk, nii et ei saa panna teiste operaatorite SIM-kaarte sisse...
_________________ Ok? |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
24.07.2004 14:14:05
|
|
|
ErxXxXx kirjutas: |
irw, lihtsam on siiski lasta osta mõnel tele2 kliendil - ise saad tuhat krooni odavamalt ning tele2 klient saab telefoniostu eest praeguse sooduse (600 kr kõneaega, 600 smsi, 600 mmsi - kokku teeb see ca 4k krooni eest boonust).
|
aga kas sellisel juhul ei tule tellile peale T2 lukk, nii et ei saa panna teiste operaatorite SIM-kaarte sisse...  |
kohe välja ostes võetakse lukk maha (kui see peal peaks olema).
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
juurastaja
HV kasutaja

|
24.07.2004 17:28:54
|
|
|
tele2 lukku sellel telefonil peal ei olnud, mul vennal vähemalt mitte. ta võttis järelmaksu peale ja sai ka ilusti emt kaarti kasutada.
telefon iseenesest mulle meeldib, välimus on ilus ja sisu on ka hea, kõik mis vaja olemas. ainuke asi et vend ei saa gprsi emtiga kuidagi tööle, otsis netist igalt pootl juhiseid ja seadeid, aga ei midagi. käis siis emt esinduses ja seal midagi pussedati ja siis ikkagi ei saadud vist. igatahes nüüd peaks asi nii olema et asi jookseb gsm data pealt. igatahes kui minna internetti sellega, küsib et kas tahad alustada andmeside kõnet vms. oskab keegi aidata, oleks hea kui keegi saaks instruktsioonid emt gprsi seadistamiseks. olen uurind nii emti lehelt kui igaltpoolt mujalt, siemens.com kaasa arvatud.
ahjaa, kui midagi see loeb siis softi vers on 05
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErxXxXx
HV vaatleja
|
24.07.2004 20:32:58
|
|
|
Kas keegi ei saaks uppida mõnda selle telliga tehtud pilti ja videot? tahaks väga näha millised need välja näevad...
_________________ Ok? |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
24.07.2004 21:02:57
|
|
|
sevenhugs'i palvel katkestan oma suvepuhkuse ja lisan siia CX65'ga tehtud pildi.
Võrdluseks: Nokia 3200 sooritus
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
25.07.2004 00:47:17
|
|
|
Caveman kirjutas: |
sevenhugs'i palvel katkestan oma suvepuhkuse ja lisan siia CX65'ga tehtud pildi.
Võrdluseks: Nokia 3200 sooritus |
tähh. Pildile kommentaariks, et see lilla valgus laual pole kaamera viga, vaid laual peegelduv teleekraan.
Panen siia veel mõned pildid ja ühe suvalise video.
Video avaneb mul quicktime'iga. Huvitav, et 5x zoomiga täismõõdus pilti ei tee, vaid iga zoomi-astmega läheb pilt vastavalt ka väiksemaks...
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
juurastaja
HV kasutaja

|
25.07.2004 09:49:00
|
|
|
sevenhugs kirjutas: |
Caveman kirjutas: |
Võrdluseks: Nokia 3200 sooritus |
tähh. Pildile kommentaariks, et see lilla valgus laual pole kaamera viga, vaid laual peegelduv teleekraan.
Panen siia veel mõned pildid ja ühe suvalise video.
Video avaneb mul quicktime'iga. Huvitav, et 5x zoomiga täismõõdus pilti ei tee, vaid iga zoomi-astmega läheb pilt vastavalt ka väiksemaks... |
kle mis operaatorit sa kasutad, kui emti siis kas sul gprs töötab ilusti? kui jah siis kas sa saaksid anda mulleemt gprsi andmed
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
25.07.2004 10:44:43
|
|
|
tele2, kus 65-nda seeriaga (CX65 ja M65) gprs praegu samuti ei funka. Homme või ülehomme peaks selgust saama, miks.
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
25.07.2004 17:33:48
|
|
|
sevenhugs kirjutas: |
OT:oot sa ostsid tele2-hest.seal peab ju liituma.lihtsam oleks olnud lasta mõnel rle kliendil osta selle 3690.- ja talle mingi väike naps.mina valiks viimase variandi kuna minul on tele2-hega halvad kogemused.ei meeldi kuidas bnad suhtuvad oma kliendidesse.tahate räägin ka kuidas mu viha tele2-he vastu algas?enam ma tele2-hte oma jalga ei tõsta. |
irw, lihtsam on siiski lasta osta mõnel tele2 kliendil - ise saad tuhat krooni odavamalt ning tele2 klient saab telefoniostu eest praeguse sooduse (600 kr kõneaega, 600 smsi, 600 mmsi - kokku teeb see ca 4k krooni eest boonust). Mis puutub t2 kliendiks olemisse, siis vaevalt, et sina seda kunagi oled olnud? Sim-kaardi kasutamine ei tee sinust klienti. Anyway, operaatori-jut on siin täiesti offtopic, nii et pole mõtet jätkata seda.
Teemasisest juttu - CX65 puhul häirib mindki peamenüü aeglus. Samas on alati võimalus kasutada menüüs liikumiseks numbriklahve (tänuväärne ja kiireim võimalus, mida olen aastaid kasutanud). Teiseks - joystick tundub veidi libe. M65 nupustik ja joystick on selles suhtes mugavam. Muidu on mõlemad telefonid, nii M65 kui CX65, päris asjalikud. |
no seda küll.selle peale ma ei tunudki,aga mind häirib juba see et telefon on tele2-hest ostetud.tõesti ma pole olnud tele2 klient ega hakka olemagi.ennem kasuta rle või elioni teenuseid,aga mitte tele2-he.aitab küll sellest ostu jutust kirjutame parem vigadest.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
25.07.2004 19:03:12
|
|
|
no seda küll.selle peale ma ei tunudki,aga mind häirib juba see et telefon on tele2-hest ostetud.tõesti ma pole olnud tele2 klient ega hakka olemagi.ennem kasuta rle või elioni teenuseid,aga mitte tele2-he.aitab küll sellest ostu jutust kirjutame parem vigadest. |
kui sind paranoia või mõni muu moodne haigus vaevab, võid ju iga kell pöörduda arsti manu
Vigadest: video tegemine on FW5 puhul veidi kalane. Vahel ei lase teha ning eile lihtsalt hangus.
Birdy-teemal analoogkell-screensaveri puhul tekkis aeg-ajalt laineline värvi.. ma-ei-tea-mis. Mingi plekk.
Infrapuna töötab see-eest ilusti, pihuarvutiga vahetab faile suurepäraselt. Kuna gprs hetkel veel ei funka, kasutan failide edasi-tagasi transportimiseks pihuarvutit, mis kokkuvõttes on veelgi odavam
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
25.07.2004 19:08:23
|
|
|
mind ei vaeva miski,aga lihtsalt mulle ei meeldi tele2.FW5-el on videokaamera tõesti kalane.seda väidan minagi.vahest salvestamisel on crash ja vahest ei lase üldse teha.FW8 väljas kui tallinnasse sattun lasen uuenduse teha.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
pejbox
HV kasutaja

|
26.07.2004 00:36:25
|
|
|
nii.
mina oma pihukaga ja CX65'ga t66tada millegip2rast ei saa. iPAQ 1915 leiab, et tema k6rval on CX65, aga kontakte saata ei saa ega tele2 gprs ei t66ta. milles on probleem ma pole veel nii p6hjalikult uurinud...
t6mbasin netist FW08... nüüd siis ei tea kus, kes ja mis hinnaga saab softi vahetada. on kellelgi midagi pakkuda?
veel. mul oli arvuti peal sot SL45i yhendamiseks l6bi COM-porti. proovisin selle seadistada nii et ta t66taks sama h2sti ka CX65'ga IrDA kaudu, aga see mul ei 6nnestunud. Win XP tunneb telefoni 2ra ja ka saadab/saab temalt faile, aga ainuke asi mis mulle ei meeldi on see, et ma ei saa saata fail kohe mingisse mappi vaid ainult Inbox'i ja siis sealt juba telefoni file manager'i abil move/paste... ebamugav, yhe s6naga. nii et oleksin v2ga t2nulik kui keegi soovitaks m6nda softi internetist
laadisin teda t2is. siis hakasin temast saatma pilte ja siis ka temale midi-faile ja neid ka kuulama. yks 66p2ev ja aku on peaaegu tyhi.
kaamera teeb minu meelest p2ris h2id pilte. ainuke soovitus mida olen internetist leidnud et pildi tegemisel panna white balance automaatrezhiimi.
_________________ it's nice to be important, but it's more important to be nice. |
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dehumanized
HV kasutaja
|
26.07.2004 07:52:20
|
|
|
M65'e GPRS'ga juramisel sai tiba leiutatud, eeldan, et sama peaks lahendama ka probleemi CX65'el kuna softid selles plaanis samad:
automaatsed toimivad seadistused olemas Siemensi kodukal:
Siin.
ja M65 GPRS'i ühenduvuse probleem on tingitud automaatseadistuse veast, mis arvatavasti on tingitud omakorda sellest, et telefoni enda soft (Symbian) ja browser (Openwawe Systems/ASA Data Security) on erinevate firmade toodang:
ära tuleb muuta väärtused:
Menüü > Vaba aeg > Internet > Lisaval. > Seaded > Sirvija > Andmeside-"koheselt" ja Turvaseaded-"koheselt" (natuke mugavamaks muudab kasutuse, kui määrata ka Avaleht-"avaleht")
Muutis Caveman
_________________ 5,3 alc. vol |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
26.07.2004 15:34:00
|
|
|
thanks. Kohati isegi töötab. St vahelduva eduga - kord saan netti, kord jälle mitte. Äripäeva (wap.aripaev.ee) läheb, mujale mitte nii eriti. Pihuarvutiga sai aga ka ühendus loodud ning mingil määral töötas ka seal - tqhq foorumi võttis lahti küll.
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
timothy
HV kasutaja

|
26.07.2004 21:06:55
|
|
|
Toimisin Dehumanized'i soovituse järgi, aga netti tele2 ga ikka ei saa (telefon cx65). Samas rle ga läks kohe. Netti minnes ütleb kohe et gprs ühendus katkes vms. kas alustan andmeside kõnet. Klikkisin jah, aga telefon tegi ikkagi gprs ühenduse (gsm data kõnet ei oleks jõudnud paari sekiga teha, ühendus oli kiire ja tel. näitas et gprs ühendus on aktiivne). Tele2 kaardi puhul ütleb samamoodi, et gprs ühendus katkes..datakõnet aga jääbki siis looma. Kas uue fw-ga on see probleem lahendatud? On keegi ehk proovinud?
Softis mõningaid kalasid leidub, vahel jookseb kokku. Uus soft pidavat palju stabiilsemaks asja tegema. Kas tele2 on põhimõtteliselt kohustatud telefoni softi tasuta ära vahetama(kui praegune on ilmselgelt kalane). Kuipalju selline asi muidu siemensi esinduses võiks maksta?
_________________ www.minuprint.com fototrükk
3dmarket.ee filamendid 3d printerile ja 3d prinditud tooted |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tripp
Kreisi kasutaja

|
26.07.2004 22:16:03
|
|
|
Softis mõningaid kalasid leidub, vahel jookseb kokku. Uus soft pidavat palju stabiilsemaks asja tegema. Kas tele2 on põhimõtteliselt kohustatud telefoni softi tasuta ära vahetama(kui praegune on ilmselgelt kalane). Kuipalju selline asi muidu siemensi esinduses võiks maksta?
|
Kunagi SL45 päevil tegi Siemensi esindus garantiiajal softivahetust tasuta
_________________ "Reklaam on teadus sellest, kuidas hoida intellekti nii kaua kinni, kui tema omanik raha ära annab." - Stephen Leacock |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
27.07.2004 15:06:11
|
|
|
pejbox kirjutas: |
nii.
t6mbasin netist FW08... nüüd siis ei tea kus, kes ja mis hinnaga saab softi vahetada. on kellelgi midagi pakkuda?
veel. mul oli arvuti peal sot SL45i yhendamiseks l6bi COM-porti. proovisin selle seadistada nii et ta t66taks sama h2sti ka CX65'ga IrDA kaudu, aga see mul ei 6nnestunud. |
Firmware uuenduseks on versiooni 8 puhul vaja serial-cablet, USB-kaablit ja IrDA-d asi ei toeta. Vähemalt Siemensi enda lehe järgi.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
pejbox
HV kasutaja

|
27.07.2004 20:52:31
|
|
|
saatsin kirja siemens lehelt, sain vastuse:
Tere,
Tarkvara uuendamine garantiiperioodil on tasuta, seda saab teostada:
Mobitec Service OÜ,
Gonsiori 31a, Tallinn.
tel: 6 018 073
parimate soovidega,
Holden Laidla
|
vot nii. neljap2eval l2hen sinna, uurin asja.
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
pejbox
HV kasutaja

|
28.07.2004 21:49:39
|
|
|
läksin t2na sinna gonsiori t2navale. sain oma FW vahetatud. nüüd kirjutab "05" asemel "08".
t2nase p2eva jooksul pole midagi erilist m2rganud. ahjaa, peale selle, et nüüd l6puks ometi v6ttis telefon vastu iPAQ'ilt saadetud kontaktid.
lootsin, et uus FW annab v6imaluse filmida rohkem kui 11 sekundit aga sellega pole vist keegi midagi teinud.
vaatan kuidas ta edasi t66tama hakkab.
ja. ja kui sinna l2hete siis v6tke kindlasti ostutshekk kaasa - saate oma FW vahetatud 20 minutiga ja t2iesti tasuta.
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
timothy
HV kasutaja

|
28.07.2004 22:58:49
|
|
|
Kas siin on tele2 kasutajaid, kes oma cx65ga gprsiga ilusti netti saanud? Mul andmeside kõnega õnnestus nüüd, aga gprsiga ikka mitte . Kustutasin nüüd kõik ühenduse seaded ära ja tellisin siemensi lehelt uued tele2 seaded. Ikka mitte midagi..ütleb kohe, et gprs ühendus katkes. Tel. ekraanil on gprs kiri aktiivne (st. gprs on "õhus" olemas). Kui kellelgi töötab siis oleks väga meeldiv kui viitsiks siia ka täpsed seaded kribada
Üks küsimus veel, kas firmware updatega jääb kõik staff telefoni alles?
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
29.07.2004 00:26:55
|
|
|
uue fw-ga (8.) peaks gprs korralikult töötama.
viimati muutis oliver. 29.07.2004 09:28:09, muudetud 1 kord |
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|