Mis jama on.
Telefonist vaatan, siis supakad automaatselt olemas.
Vaatan telekas või läpakast, siis pole supakaid ja ei anna antud valikut ka mitte _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Mis jama on.
Telefonist vaatan, siis supakad automaatselt olemas.
Vaatan telekas või läpakast, siis pole supakaid ja ei anna antud valikut ka mitte
kurdab support i
Pole vist mõtet, sest mõned tunnid hiljem panin androidist edasi tööle ja sealt olid ka supakad kadunud. Mingi suurem error vast. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Kas keegi veel kasutab LG teleri GO3 rakendust nii, et telekas ise on Wifi kaudu võrgus?
Olen juba aasta peaaegu kasutanud, üsna tihti on tulnud nii teleri enda kui ka GO3 rakenduse uuendusi, aga algusest peale on see rakendus.... no ikka kohe mega aeglane, iga asjaga on minutine loading, käima pannes kulub pea 2 minutit, ennem kui saan menüüs midagi otsida. Üsna tihti teeb rakendus restarte ehk poole saate pealt tuleb GO3 logo ette ja siis tuleb jälle oodata kui saan vaatama hakata ja mis kõige lollim, ta ei jäta meelde kus mul vaatamine restardi ajal oli ehk ise pean kerima.
Mõtlesin, et uurin kas kellelgi veel taoline jama või viga minupoolne või ei sobi rakendusele wifi ühendus. Mul muidu Telia 50 megane nett - aga see väga ei loe, muneb ta igal kellaajal nii hommikul kui keegi teine netti ei kasuta kui ka õhtul, kui kõik oma telefonidega surfavad, neti kasutamise osas rakenduse kiiruses mingeid erinevusi ei teki.
Käisin just paar päeva tagasi poes erinevaid telereid go3-ma proovimas. Lg oli neist kõige kehvem ja asi jääb jõudluse taha kinni. Mida uuem/võimekam teler seda parem on. Android oli neist kõige kiirem.
Ei tea, kas paar aastat vana Philips võib juba androidiga olla? Tegemist ei ole mu enda telekaga. Üritan telefoni teel vanemat inimest aidata, aga ta ei oska teleka kohta midagi muud öelda, kui et Philips on
Ei tea, kas paar aastat vana Philips võib juba androidiga olla? Tegemist ei ole mu enda telekaga. Üritan telefoni teel vanemat inimest aidata, aga ta ei oska teleka kohta midagi muud öelda, kui et Philips on
Mul on 2016a. Philips ja androidiga. Go3 töötab ilma jamadeta. Aga enne Go3 paigaldamist on vaja liituda Google teenusega. Siis alles pääseb rakendustesse sisse. Esimese asjana soovitaksin automaatsed uuendused kinni keerata ja võimalikult palju rakendusi ära killida või eemalda mida ei kasuta. Soovitus on, et mida vähem uuendusi peale lased, seda kiirem telekas on. Igasugused UI uuendused muudavad küll kujundused ägedamaks aga aeglasemaks.
Täiesti suvaline ja sõltub seeriast, ilmselt kallim ots android oli aga vanematel inimestel ikka see soodsam seeria.
Ma arvan, et ta ei oska sulle ka siis vastata kui "maja" nuppu puldil vajutab ja ütleb, kas Play Pood on äpina näha või mitte.
Täna vali teler milline omale sobib aga kuna see nutiosa sureb neil koos uuendustega liiga kiirelt ära, sõltumata margist ja seeriast, siis on vaja leida korralik AndroidTV boks mis pidevalt uueneb ning mis omab piisavalt prose ja mälu. No näide oli Nvidia Shield aga küllap on ka teisi nö ametlikke tootjaid, mis pole niisama hiinakad.
Täna vali teler milline omale sobib aga kuna see nutiosa sureb neil koos uuendustega liiga kiirelt ära, sõltumata margist ja seeriast, siis on vaja leida korralik AndroidTV boks mis pidevalt uueneb ning mis omab piisavalt prose ja mälu. No näide oli Nvidia Shield aga küllap on ka teisi nö ametlikke tootjaid, mis pole niisama hiinakad.
Halloo mida sa ajad? Androidi nutiosa küll ei sure ära... nagu eelmises postis mainisin on mul telekas 2016a. ja kõik rakendused töötavad. Äppidele tuleb iga nädal uuendusi. Või pole 6a. veel piisavalt pikk aeg, et olen saanud ilma poksita olla? Ostke aga edasi LG, samsung telekaid ja siis näete, et 2a. pärast peate ostma tõe poolest androidiga poksi juurde.
Ja teises (elisa ) teemas loen, et Nvidia Shield on pidevalt mingi jura.
Halloo mida sa ajad? Androidi nutiosa küll ei sure ära... nagu eelmises postis mainisin on mul telekas 2016a. ja kõik rakendused töötavad. Äppidele tuleb iga nädal uuendusi. Või pole 6a. veel piisavalt pikk aeg, et olen saanud ilma poksita olla? Ostke aga edasi LG, samsung telekaid ja siis näete, et 2a. pärast peate ostma tõe poolest androidiga poksi juurde.
Ja teises (elisa ) teemas loen, et Nvidia Shield on pidevalt mingi jura.
Sureb. Ja sureb ta jõudluse puudumisse. Nt. Praegu muudavad xiaomi mi TV androidid on erineva võimekusega. Kõige odavamad androidid on kehva jõudlusega. Enne androidi ostu veendu raua võimekuses. Ma ei suuda uimast ui-d taluda mistottu eraldi android tv boxi kasutan....
Aasta tagasi ostetud lg webos on tänaseks tattaeglane. Põhjuseid on erinevaid aga päästab sind kallima mudeli ostmine mis sisaldab paremat rauda mis omakorda kestab ajas kauem. Kui ma peaks täna mitte android tv ostma siis oleks see samsung. Nende os on konkurentsitult kiireim. Teler läheb tööle 2 sekundiga kui lg mõtleb kindlasti rohkem.
Go3 ja Paramount+. Enne tellimist igaks juhuks küsiks et kas selle kaudu on nähtav kogu üle maailma väljareklaamitud Paramount+ sisu (sh värske kraam) või jälle ainult mingi spetsiaalselt Ida-Euroopa jaoks kokku pandud komplekt alumise riiuli sodist, nagu enamuste selliste teenuste puhul meie regioonis paraku praktikaks on?
Kas keegi veel kasutab LG teleri GO3 rakendust nii, et telekas ise on Wifi kaudu võrgus?
Olen juba aasta peaaegu kasutanud, üsna tihti on tulnud nii teleri enda kui ka GO3 rakenduse uuendusi, aga algusest peale on see rakendus.... no ikka kohe mega aeglane, iga asjaga on minutine loading, käima pannes kulub pea 2 minutit, ennem kui saan menüüs midagi otsida. Üsna tihti teeb rakendus restarte ehk poole saate pealt tuleb GO3 logo ette ja siis tuleb jälle oodata kui saan vaatama hakata ja mis kõige lollim, ta ei jäta meelde kus mul vaatamine restardi ajal oli ehk ise pean kerima.
Mõtlesin, et uurin kas kellelgi veel taoline jama või viga minupoolne või ei sobi rakendusele wifi ühendus. Mul muidu Telia 50 megane nett - aga see väga ei loe, muneb ta igal kellaajal nii hommikul kui keegi teine netti ei kasuta kui ka õhtul, kui kõik oma telefonidega surfavad, neti kasutamise osas rakenduse kiiruses mingeid erinevusi ei teki.
Minu mõttes on ta natuke aeglane, kui võrrelda muid äppe, aga suures plaani töötab normaalselt C1 peal. Sinu kirjeldatud probleeme pole küll kohanud
Aga ma vaatan sealt vaid sporti, pilt on ikka kehvake võrreldes muude allikatega _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Proovisin Go3 läbi Chromecasti, siis kõik töötab välgu kiirusel, tõrkeid ei ole, menüüd avanevad kiiresti ja loadingud samuti 1-2 sekundit. Võrreldes LG appiga öö ja päev.
Läbi Chromecasti on pilt muidugi oluliselt kehvema kvaliteediga, samuti menüüd kõik ingliskeelsed. Sama teema, et pilt on kehva kvaliteediga on ka kui kasutada Telia TV läbi Chromecasti, aga kuna mul teler on netis läbi 50mb wifi (Telia), siis võimalik, et kehva pildikvaliteeti saab ka sellega seletada, kahjuks kontrollida ei saa, sest Teleri ja ruuteri asukohad on sellised, et juhtme vedamine mitte nähtavalt on hetkel võimatu.
Proovisin Go3 läbi Chromecasti, siis kõik töötab välgu kiirusel, tõrkeid ei ole, menüüd avanevad kiiresti ja loadingud samuti 1-2 sekundit. Võrreldes LG appiga öö ja päev.
Läbi Chromecasti on pilt muidugi oluliselt kehvema kvaliteediga, samuti menüüd kõik ingliskeelsed. Sama teema, et pilt on kehva kvaliteediga on ka kui kasutada Telia TV läbi Chromecasti, aga kuna mul teler on netis läbi 50mb wifi (Telia), siis võimalik, et kehva pildikvaliteeti saab ka sellega seletada, kahjuks kontrollida ei saa, sest Teleri ja ruuteri asukohad on sellised, et juhtme vedamine mitte nähtavalt on hetkel võimatu.
sony android tv peal kõik timm isegi tiitrite suurust saab valida _________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/
Chromecastis saab äppi keele eesti keelseks panna kui soov.
Kas Paramount+ on Go3-s ikka 1080p kvaliteediga? Kui tõmbasin ühe seriaali 1080p resoga ja võrdlesin seda sama seriaaliga Go3-s, siis esimesel juhul oli pilt teravam ja värvid paremad ehk siis kahtlustan, kas Go3 edastab liiga pakitud pilti või siis madalama resoga. Kasutan läbi Android TV, aga see vist ei tohiks muuta edastatavat kvaliteeti.
Kas Paramount+ on Go3-s ikka 1080p kvaliteediga? Kui tõmbasin ühe seriaali 1080p resoga ja võrdlesin seda sama seriaaliga Go3-s, siis esimesel juhul oli pilt teravam ja värvid paremad ehk siis kahtlustan, kas Go3 edastab liiga pakitud pilti või siis madalama resoga. Kasutan läbi Android TV, aga see vist ei tohiks muuta edastatavat kvaliteeti.
Reso vast on 1080p, aga kui võrrelda 40 minutilise Halo seriaali mõnda osa 2-3GB torrentiga, siis on tunne, et Go3 edastab sama asja umbes 500MB suurusena, lisaks tuleb alati valida 1080p, muidu on vaikimisi automaatne 720p vms. 5.1 helist võib muidugi unistada. Aga eks sama tase on ka Telial, Elisal jt Eesti pakkujatel. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Milleks peab sellel teenusel peal olema mingisugune jura, mis ei võimalda läbi AirPlay pilti normaalselt elekasse saata? AppleTV äppi pole, siis nii ainus variant vaadata normaalselt. Ainus variant kuidas töötab on kasutades Chromet ja sealt Hardware encoding välja lükata vms. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Raisk... Go3 tõstis taaskord hinda Aga hakkab kehtima uutele liitujatele / liitumistele
Tv osa läks kallimaks nüüd 9 € kuus. õnnex mul tv elisast. Go3 es discovery history tiitriteta. _________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/
Võtsin ka ligi Go3. Mõte on ehk kannatab Telia süsteemiga asendada. WebOS3 (LG OLED) äpiga töötab ilusti. Saab muuta supakaid, kvaliteeti jne. Kahjuks on aeglasem kui Telia ufo box. Kanaleid vahetab aeglasemalt, telekava ja ajaloo kruttimine on kohmakam. Samas hinnavahe on korralik vs Telia. Kui teha aastane diil siis saab kõik kellad ja viled alla 12 €, Telias maksad 3x rohkem (nett on 3nda partei poolt). Eks katsetab edasi.
Le Inc, Nüüd katsetad "soodsa hinnaga" siduvalt siis terve aasta
Inimesed peavadki ära proovima mis on hea ja mis on halb ja mis vabalt ka rahuldav. Kuna täna on igal teenusepakkujal oma sisu lisaks, siis on pakkujate võrdlemine samuti keeruline. Kellel on nii ja kellel on naa.
kui teha aastane diil siis saab kõik kellad ja viled alla 12 €, Telias maksad 3x rohkem (nett on 3nda partei poolt).
Pole ju veel teinud _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
jeesus188, Mis on omaette huvitav. Soodsaid siduvaid diile tehakse üldiselt uuele kliendile. Kui saab ka lihtsalt olemasolevale kliendile seda teha, siis on see uutmoodi lähenemine. Huvitav, kui kallis see katkestamine sellisel juhul on?
Le Inc, Nüüd katsetad "soodsa hinnaga" siduvalt siis terve aasta
Inimesed peavadki ära proovima mis on hea ja mis on halb ja mis vabalt ka rahuldav. Kuna täna on igal teenusepakkujal oma sisu lisaks, siis on pakkujate võrdlemine samuti keeruline. Kellel on nii ja kellel on naa.
no teliat ei kannata võtta ju seal järelvaatamine eraldi tasu eest elis äpp on üldse katki. _________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/
tasub ehk märkimist et go3-l on selle 11.99€ sees 39 kanalit, konkureerivalt pakkujalt saab 7€ eest aga ainult minipaketi koos 20 kanaliga (ning 2 vaatajakohta). Tahad vastavat komplekti, tuleks standardpakett võtta, aga see maksab juba 17€, kokku koos salvestamisega 22€.
Mitu vaatajakohta on Go3-l ja kas saab juurde osta?
E:
3 vaatajakohta, ok. Juurde saab võtta? _________________ This message was sent from space using stargate
Lord Ami, tänud _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.