Hübriid ju üle 50km/h ei tööta, tallinnas üldse alla 50km/h keegi sõidab ka? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Keegi oskab mingit aimdust anna, mis võiks olla hübriidi tasuvusaeg samaväärse bensiinikaga võrreldes, ütleme et 90% ajast linnasõit ja aastas 15-20k km sõitmist? Mõtlen, kas oleks mõttekas...kellelgi hübriid, siis võib teada anda, mis masinaga tegu ja palju kulu €/100 km tuleb
Ära sa jumala eest kirjuta, mis hübriidsüsteemi silmas pead, muidu võib mõni asjalik vastus ka tulla.
Keegi oskab mingit aimdust anna, mis võiks olla hübriidi tasuvusaeg samaväärse bensiinikaga võrreldes, ütleme et 90% ajast linnasõit ja aastas 15-20k km sõitmist? Mõtlen, kas oleks mõttekas...kellelgi hübriid, siis võib teada anda, mis masinaga tegu ja palju kulu €/100 km tuleb
Ära sa jumala eest kirjuta, mis hübriidsüsteemi silmas pead, muidu võib mõni asjalik vastus ka tulla.
Hübriid ju üle 50km/h ei tööta, tallinnas üldse alla 50km/h keegi sõidab ka?
Rumal jutt. Hübriidid sõidavad tänapäeval ka maanteekiirusel, kui me räägime täishübriididest, pluginad nagunii. Oma kogemustest 55-60km/h vabalt, aga see pole üldse point, EV mode on hübriidi lisafunktsioon, peamine võit tuleb tavapärase käigukasti puudumisest ja sellest, et ICE mootorit aidatakse tema kõige ebaefektiivsemast reziimist üle. Tasuvus, no sõltub mootorist ja võimsusest, mida võimsam mootor, seda rohkem kütust tarbib ja seda enam hübriidajam seda ka kokku hoida aitab. 2l+ töömahuga moootoritel on kütusekulu linnas hübriidita ekvivaldendist ca kaks korda väiksem. Mootori pisenedes see kordaja väheneb. Edasisi arvutusi saab igaüks juba ise teha, lähtuvalt kütuse hinnast, oletatavast aastasest läbisõidust ja mitte-hübriid ja hübriidi hinnavahest. Kui kütus maksis 1.2 eurot liiter, siis minu arvutused 15kkm aastas, 5a perioodi jooksul andsid nulltulemuse, ehk siis auto on sellevõrra kallim, mida sa kütust säästad. Täna on muidugi numbrid juba teised ja tasuvusaeg lähemale nihkunud. NB! hübriid säästab ka maanteel.
Hübriid ju üle 50km/h ei tööta, tallinnas üldse alla 50km/h keegi sõidab ka?
Rumal jutt. Hübriidid sõidavad tänapäeval ka maanteekiirusel, kui me räägime täishübriididest, pluginad nagunii. Oma kogemustest 55-60km/h vabalt, aga see pole üldse point, EV mode on hübriidi lisafunktsioon, peamine võit tuleb tavapärase käigukasti puudumisest ja sellest, et ICE mootorit aidatakse tema kõige ebaefektiivsemast reziimist üle. Tasuvus, no sõltub mootorist ja võimsusest, mida võimsam mootor, seda rohkem kütust tarbib ja seda enam hübriidajam seda ka kokku hoida aitab. 2l+ töömahuga moootoritel on kütusekulu linnas hübriidita ekvivaldendist ca kaks korda väiksem. Mootori pisenedes see kordaja väheneb. Edasisi arvutusi saab igaüks juba ise teha, lähtuvalt kütuse hinnast, oletatavast aastasest läbisõidust ja mitte-hübriid ja hübriidi hinnavahest. Kui kütus maksis 1.2 eurot liiter, siis minu arvutused 15kkm aastas, 5a perioodi jooksul andsid nulltulemuse, ehk siis auto on sellevõrra kallim, mida sa kütust säästad. Täna on muidugi numbrid juba teised ja tasuvusaeg lähemale nihkunud. NB! hübriid säästab ka maanteel.
Tänaste kütusehindade juures peaks jah palju kiiremini ära tasuma. Eks tuleb hakata konkreetseid mudeleid 1:1 võrdlema ka
Mulle kurtis täna tuttav veoautojuht, et kahekordistati hinda. Muidu oli olnud ca 65 senti, nüüd ca 1.30. Alexelas tankisid nad minu meelest oma ettevõttega.
Enda oma adblued ei tarvita.
Tahtsin ka hübriidi, GS/IS maksis eelmine suvi umbes 15k, aasta lõpus juba 20+k
No kurat.
Ja enam ei toodeta ka GS vist jah... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Peaks ka ühe tonnise astra ostma. Õli ära vahetama ja siis rohkem mitte ühtegi hooldust never tegema. Mingi 100k ikka saab ära sõita _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
pole see nii lihtne
mitu kuud juba silma peal hoidnud roimadel, alguses lootsin 500 eest, siis 1000, siis 1500, nüüd vaatan kuni 2000 maksvaid ronte.
Ei tule seda komput _________________ Hapud viinamarjad
salatoimik, see on bensukas ja bronnitud, ega maksa ka tonni.
Janis, mismõttega osta roima, mis ei ole tänavalegaalne? _________________ Hapud viinamarjad
Tänaste kütusehindade juures peaks jah palju kiiremini ära tasuma. Eks tuleb hakata konkreetseid mudeleid 1:1 võrdlema ka
Ilmselt lõpuks peale Toyota ja Lexuse muud sõelale ei jää kui juhtmevaba hübriidi soovid. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mitte pistikhübriidi.
Mõned aastad tagasi sõitsin veidi pikemalt 2011 Priusega, sellega tuli linnakuluks 5L/100km, pakun et võrdväärne mittehübriid bensukas võtaks 8L/100km.
Ilmselt lõpuks peale Toyota ja Lexuse muud sõelale ei jää kui juhtmevaba hübriidi soovid.
kaspar737 kirjutas:
RedFusion kirjutas:
kaspar737 kirjutas:
RedFusion kirjutas:
Mitte pistikhübriidi.
Mõned aastad tagasi sõitsin veidi pikemalt 2011 Priusega, sellega tuli linnakuluks 5L/100km, pakun et võrdväärne mittehübriid bensukas võtaks 8L/100km.
Jah, ise leidsin välja ka sarnased kulud 100 km kohta. Põhiliselt jah terve rida Toyotasid - ega see valik Eestis väga suur ei ole, kasutatud hübriidide osas vähemalt. Siis veel kasutatud autode juures see aga, et kaua aku kestab ja tehnoseisundi kontroll vist vähe keerulisem, kui bensukal. Kuigi kuskilt lugesin, et Toyotal peaks aku kestma isegi 250k km-ni. Aga nojah.
Vaatasin Toyota RAV4 osas, et võrreldava edasiminekuga hübriid vs bensukas RAV4-d, mille läbisõit oli ca. 100k, oli hinnavahe 3000-4000 €. Mõlemad 2016 a, automaat ja nelivedu. Linnakulu ilmselt jah 5L vs 8L/100 km. Vähemalt see vahe peaks tulema kuskil 3L/100 km kanti. 20k km aastas sõites tuleks kütuse sääst hübriidiga ~1200 €/aastas, arvestusega, et bensu hind on 2€/L (ilmselt väga ei lange, pigem tulevikus ikka tõuseb). Seega tasuvuspunkt peaks olema hiljemalt 3-4 aastat, suurema läbisõiduga rutem. Mulle tundub, et Aurise puhul tulevad enam-vähem samad numbrid. Muidugi, 10k aastas sõites tundub juba suht meh, asulaväliselt on sääst väiksem + pole sisse arvestatud hoolduse ja remondi kulusid
Muidugi, 10k aastas sõites tundub juba suht meh, asulaväliselt on sääst väiksem + pole sisse arvestatud hoolduse ja remondi kulusid icon_idea.gif
Hooldus ja remont ei erine hübriidil tavaautost, kusjuures piduriklotse läheb vähem, sest need kuluvad renegeratiivpidurduse tõttu vähem. Hübriidajam ise on nii krdi lollikindel, et seal midagi katki minna praktiliselt ei saagi. Akus võib mõni üksik element vahel otsa saada, siis läheb rikkesse, aga need juhused on pigem harvad. Akud kestavad 10+ aastat. hübriidil ei ole kusjuures mingit vahet, isegi, kui aku mahtuvus väheneb poole võtta. See mõjutab peamiselt vaid EV modes sõitmise aega, kuid kütusekulu kontrolli all hoidmiseks on poolest akust ka küll.
Palju see kütusekulu siis on keskmiselt hübriidil? _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Palju see kütusekulu siis on keskmiselt hübriidil?
Just oli juttu sellest, Priusel 5, Lexus IS/UX 6. Talvel numbrid suurenevad tiba, peamiselt kohapeal soojendamiste tõttu, aga suvel on hästi. Hetkel näitab mul 5.9 keskmiseks.
Hommikul hakkasin sõitma Tartu poole. 2+1 mnt peale jõudes tundsin mingit õlipõletamise lõhna ja ees polnud kedagi. Mõtlesin, et mu Audiga mingi probleem. Sõitsin paar km veel, samal ajal lõhn läks järjest tugevamaks. Siis jõudsin järele valgele kaubikule, millel sinine suits taga. Täitsa putsis.
Just oli juttu sellest, Priusel 5, Lexus IS/UX 6. Talvel numbrid suurenevad tiba, peamiselt kohapeal soojendamiste tõttu, aga suvel on hästi. Hetkel näitab mul 5.9 keskmiseks.
Sai siis just autole uus jooks 35" BFG'sid alla keeratud... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Pole ju eriti ökonoomne. Mu pintsliloputusvahendiga sõitev roigas näitab tavaliselt 6-7 kanti
Praegu muidugi 9 ja 10 vahel, sest tööle ja koju lühikesed otsad.
Mu Niro näitas 5-6 kanti keskmist, seda peamiselt linnasõiduga ning lühikesi otsi tehes. Just nendes olukordades, kus muidu olekski 9 ja 10 vahel.
Linnaautoks oli hübriid super, Sorento diisel võtab samu linnaotsi tehes 11. Maanteel on ka disla öko, aga linnas võrreldavaid numbreid ei saa.
Uus Sorento on ka hübriidina olemas, aga 58k on umbes-täpselt 20k enam kui auto eest maksta raatsiks.
Pole ju eriti ökonoomne. Mu pintsliloputusvahendiga sõitev roigas näitab tavaliselt 6-7 kanti
On ju ökonoomne,võtab palju vähem kui sul _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Mul 4,7l/100 disla
Elekter pole siis mulle _________________ This message was sent from space using stargate
Palju sul kw ka on, 80 tuleb ära ? Lükkeste otsetega on hübriid ikka 6, vahet ei ole. Kombi viib mingi pool liitrit allapoole ehk, kuna puhas maanteekulu on 5,4.
Markos, autod on tabelis olemas, tabel avapostis _________________ This message was sent from space using stargate
Kilowatte sul ju laialt jagada. 96, võimas lääne masin
Keegi võiks mul kütusekulu ära muuta seal tabelis. 4.8 on see vb maanteel töristades. Keskmine tuleb 6.6 _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.