Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
06.02.2022 22:11:52
|
|
|
Tean lihtsalt, et paljudele kasutajatele jääb see arusaamatuks, miks õhtustel aegadel kiirus ära kukub.
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
1 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
07.02.2022 19:16:40
|
|
|
Tundub, et uuendus väljas. litter vahetab kanaleid minuarust kiiremini nüüd
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kyami
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
08.02.2022 16:55:40
|
|
|
Praegu ongi nõme olukord. Ühes telekas jookseb paralleelselt mitu teenust. Ei suuda ära otsustada millist jäädagi kasutama.
1. Elisa kaabel kahes telekas (hea kvaliteet aga aegunud tehnoloogia), Koos internetiga 32€
2. Siis elisa android app, kasutan ainult huubi (3€ kuus)
3. Go3 äpp (mugav järele vaatamine aga vähe kanaleid + seriaalide esilinastused) muidu 10€ kuus aga nihverdasin 2a. tasuta läbi sõbra vaatajakoha.
4. Ja Telia beta app, mõned kanalid mida teistes pole. (tasuta nihverdatud sõbra vaatajakohaga)
Praegu on küll tunne, et hea oleks ikka kõike omada. Vaatad ühe saate siit ja teise sealt.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.02.2022 17:35:52
|
|
|
Mina ütleks selle kohta, et vahet pole mis värvi kass on, peaasi et hiiri püüab. Mille poolest see DVB-C pilt siis kehvem on kui optika kaudu edastatav?
Ainuke kasutaja mätta otsast tunnetatav vahe on netiga - optika puhul saab sama raha eest sümmeetrilise ühenduse. Vbl on ka latency osas mingi pisike erinevus, aga pole süvenenud kuna minu jaoks pole argument. Putty kaudu teksti toksides lag-i pole ja mängimisega ei tegele.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
08.02.2022 19:32:08
|
|
|
DVB-C normaalne asi pildi edastamiseks. Aga üks moosijatädi helistas ükspäev ja jutu käigus tuli välja et sellega enam liituda ei saagi. Oskab keski kommenteerida kas läheb kinni?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.02.2022 19:52:26
|
|
|
Tahavad kinni panna seal kus optika võimalus olemas. Mulle juba päris mitu kuud tagasi helistas üks moosijaonu. Rääksiin ära mis kõhklused ja kahtlused mul on selle osas ja palus e-postiga need küsimused saata, et tehnilise osakonnaga täpsustada. Nagu arvata oli, vastust pole siiani kuna veel palju enne saatsin sama küsimuse ka üldmailile ja sealt ka midagi rohkem ei tulnud kui automaatvastus, et oleme kirja kätte saanud.
Ja see küsimus pole üldse RCC stiilis kas toote mulle metsatallu optika tasuta tuppa vaid hoopis see, et kas saan panna nende seadme bridge mode'i nii, et edasi toimetab juba minu ruuter ja toimib nii TV kui net. Net ilmselt toimib, TV osas pole kindel kuna kõigil on ju vaja mingit haiget oma süsteemi aretada kuigi oh üllatust, youtube, skype, teams ja paljud teised oskavad pilti nii edastada, et ma ei pea isegi teadma mis asi see RTSP, VLAN jms. on rääkimata sellest, et peaks kuskilt läbi ussi m-i välja uurima, mis konfi see siis täpselt vajab. See konf on ju ka riigisaladus mida lihtsurelikele avaldada ei tohi.
Aga noh, eks elan COAX otsas siis niikaua kui seda lubatakse. Kui enam ei lubata, siis ilmselt hakkab net Teliast ja TV mingi ISP-st sõltumatu pakkuja poolt tulema
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
08.02.2022 20:12:23
|
|
|
Tundub ka et dvb kadumisega tuleb teliasse minna, see töötab vist iga neti otsas iga seadmega. Kuigi starmani ja muude eellastega klient kõige algusest peale.
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
08.02.2022 20:29:26
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Ja see küsimus pole üldse RCC stiilis kas toote mulle metsatallu optika tasuta tuppa
|
Ei mul ei olegi metsatalu ja ei ole kunagi tahtnud mingit optikat tasuta tuppa, pealegi kui see juba on toas. küll aga on sellest toas olevast optikast kasu siis, kui riik ükskord selle viimase miili ära paneb. Aga enne seda, võiks vahelduseks tv-d vaadata, kuid mingi alternatiiviga, mitte selle kalli 14 eurise elisaga.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
tofay
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
09.02.2022 01:18:09
|
|
|
Klassik olemas, ei hakka elamust juurde ostma. Või saab kaks ühe hinnaga?
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
09.02.2022 01:47:58
|
|
|
Töötab juba aastaid iga internetiga. Teleka külge oli küll varem Elisa boksi vaja, arvutist sai niisama vaadata.
Lõpuks on pildi resolutsioon ka normaalseks läinud. Kuigi ka SD oli parem kui interneti kaudu nähtava Telia rõvedalt ületeravustatud pilt (mis on nüüd ka õnneks korda tehtud).
Klassiku asemel võtad Elamuse, antenn jääb tagavaraks. Tegelt vähemalt kandiline Elamuse boks oskab antenni kaudu ka kanaleid näidata, lahti lukustamine toimub interneti vahendusel.
|
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
09.02.2022 17:17:22
|
|
|
Klassikut ei kannata asendada, pilti on seal ka vaja kus netti pole.
Arvutist ei saanud vist ilma fb kontota vaadata?
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
09.02.2022 17:52:42
|
|
|
elukaz, arvutis sobis varem google konto ka, ilmselt sobib ka praegu. Kuigi aru ma sellest muidugi ei saa, miks peab ilmtingimata mingi kolmanda osapoole kontot kasutama st. miks pole üks variant ka kasutaja regada kui pole neid sotsiaalmeedia kontosid või siis ei taha neid kasutada.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
swompy
HV vaatleja
|
09.02.2022 19:38:59
|
|
|
Tere
Kas Elisa Teleteenused on oma routinguid muutnud?
Varem oli USA idarannikule ping 120 ms, nüüd on 220ms.
Samas kesk/lääne euroopasse oli varem 40 ms nüüd on 20 ms.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
09.02.2022 23:24:33
|
|
|
napoleon kirjutas: |
elukaz, arvutis sobis varem google konto ka, ilmselt sobib ka praegu. Kuigi aru ma sellest muidugi ei saa, miks peab ilmtingimata mingi kolmanda osapoole kontot kasutama st. miks pole üks variant ka kasutaja regada kui pole neid sotsiaalmeedia kontosid või siis ei taha neid kasutada. |
Ilmselt on vajalik mingil moel autentimine. Telefonis on siis selleks google või apple konto. Arvutis ei pruugi sul seda olla, sest kõik windowsid pole microsofti kontoga autenditud. Kindlasti oleks tehniliselt võimalik ka oma ID-ga autentimine, aga seda varianti ei ole, nagu Telial on.
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
09.02.2022 23:56:59
|
|
|
Telefonis on vaatajakaardi number ja panga viitenumber, võiks ka arvutis käia kui smartid ei sobi.
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
13.02.2022 15:42:52
|
|
|
Siin vahelduva eduga jagatud infot, et üritavad vanakooli kaardiga üle õhu teenust kinni keerata (kodukal ei pakuta enam antud võimalust liitumiseks, teenuseid olemasoleval vahetades on ees kirved hinnad ja ka kodukas valikus on kas uus või vana teenus).
Teab keegi inside infot ka, et millal plaanivad täitsa ära kaotada (järgmine aasta, ülejärgmine vmt?)?
Teab vaadata ühte kohta alternatiivi varakult ära. Tolle hinnatõusuga juba läheb üks punkt kinni, sest konkurendilt saab parema ja odavama lahenduse, üks jääb veel lahti, kuna netiga puppu ja antud vanakooli oma toimetab ilusti.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.02.2022 16:18:28
|
|
|
Ma arvan, et loogika veidi aitab.
Minumeelest ca aasta tagasi peideti classic paketid veidike ära, nii et neid kohe keegi tellida ei saa kui uus klient siseneb iseteenindusse ja hakkab teenust tellima. pakuti üle õhu seda BingeTV boksi lahendust ja kaabli otsas vaikimisi elamust interneti+coax digiboksiga. (mitte DVB-T/C lahendusi üksi telerile).
Augusti kandis ilmus see Uus TV Elamus ja see käib nii 4G otsas, kaabelinternetiga kui ka fiiberinternetiga. IPTV
Sellest järeldame, et X aastaid läheb aega millal kõik kliendid saavad Uue Elamuse peale üle. Vanade müük peatatakse X hetkest.
Üleminekuperioodil viiakse kaabliühendustel üle kliente kas optikale või jääb ka Coax internet, ja Uus Elamus TV.
DVB-T classic kasutajatele hakatakse pommitama 4G interneti pakkumisi, et koos sellega viia TV üle IPTV lahendusele.
Kuna see protsess on Elisal alles lapsekingades ja ilmselgelt võtab väga kaua aega, siis võib vabalt hingata, kellel on antenn või kaabel telekas otse, siis sinna jõutakse pika aja jooksul.
Protsess on mulle tuttav ühest teisest firmast.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
14.02.2022 14:30:32
|
|
|
indrpo kirjutas: |
DVB-T classic kasutajatele hakatakse pommitama 4G interneti pakkumisi, et koos sellega viia TV üle IPTV lahendusele.
Protsess on mulle tuttav ühest teisest firmast.  |
Tore, pommita mind sellega, aga miks ma peaks esiteks maksma neti eest lisaks? või teiseks, misnipiga sa pommitad, kui sa ei suuda 4g tagada?
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |