|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kuidas pooldaksid kanepi legaliseerimist Eestis? |
| Pooldaksin meditsiinilistel põhjustel kasutamist |
|
17% |
[ 53 ] |
| Pooldan täielikku legaliseerimist |
|
36% |
[ 107 ] |
| Ei poolda |
|
33% |
[ 99 ] |
| Olen erapooletu |
|
12% |
[ 36 ] |
|
| hääli kokku : 295 |
|
| autor |
|
Sold OUT
no credit

|
04.02.2022 14:40:34
|
|
|
Tra lopetage ära. Iga inimese oma asi mis teeb
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
0 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
04.02.2022 14:54:38
|
|
|
| Jah, igaühel on õigus loll olla, pole teie asi.
|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
04.02.2022 15:02:13
|
|
|
| Sold OUT kirjutas: |
| Tra lopetage ära. Iga inimese oma asi mis teeb |
Kui me elaksime üksinda üksikul saarel, siis jah, see oleks iga inimese oma asi, mis ta teeb. Kuid see ei ole nii. Me elame ühiskonnas koos teiste inimestega ning meie tegemistel ja tegemata jätmistel on tagajärjed. Need v6ivad positiivsed kuid ka negatiivsed olla. Me oleme vastutavad teiste inimeste heaolu eest. Kaks ja pool tuhat aastat kultuurilugu v6iks siiski mingi jälje jätta. Siin ei ole tegemist hilisteismelisega, kes veel testosterooni kiki all vaevleb. Täiskasvanud inimene, kellel on täiesti jaburad arusaamised füsioloogiast. Hoiaks ta neid omateada, ei oleks probleemi. Kuid ta ei tee seda. Sama kehtib nende tegelastega, kes eile mäeotsa trügisid.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
04.02.2022 15:18:22
|
|
|
| degrass kirjutas: |
| Sold OUT kirjutas: |
| Tra lopetage ära. Iga inimese oma asi mis teeb |
Kui me elaksime üksinda üksikul saarel, siis jah, see oleks iga inimese oma asi, mis ta teeb. Kuid see ei ole nii. Me elame ühiskonnas koos teiste inimestega ning meie tegemistel ja tegemata jätmistel on tagajärjed. Need v6ivad positiivsed kuid ka negatiivsed olla. Me oleme vastutavad teiste inimeste heaolu eest. Kaks ja pool tuhat aastat kultuurilugu v6iks siiski mingi jälje jätta. Siin ei ole tegemist hilisteismelisega, kes veel testosterooni kiki all vaevleb. Täiskasvanud inimene, kellel on täiesti jaburad arusaamised füsioloogiast. Hoiaks ta neid omateada, ei oleks probleemi. Kuid ta ei tee seda. Sama kehtib nende tegelastega, kes eile mäeotsa trügisid. |
Mis see siia puutub ? Mingi krdi plaat on peale läinud teatud tegelastel, isegi konteksti ei mõisteta enam. Üks inimene siin tõenäoliselt on superimmuunne ja ühiskonnale ikka väga ohutu, aga mingid tegelased pole ikka rahul, muudkui jauraks sedasi. Minu medical record on väga sügavalt MINU ENDA ASI, mitte sinu.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
04.02.2022 15:22:36
|
|
|
Markos, minul on sügavalt üks-k6ik sinu haiguslugu. Isegi, kui sa superimmuune oled, milles ma t6siselt kahtlen, ei ole see minu asi. Kuid sa ei ela siin üksinda. Sellest v6iksid aru saada. Samuti sa ei peaks levitama oma väärarusaami teemadest, milles sa ei orienteeru.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
04.02.2022 15:28:27
|
|
|
| Markos, minul on sügavalt üks-k6ik sinu haiguslugu. Isegi, kui sa superimmuune oled, milles ma t6siselt kahtlen, ei ole see minu asi. Kuid sa ei ela siin üksinda. Sellest v6iksid aru saada. Samuti sa ei peaks levitama oma väärarusaami teemadest, milles sa ei orienteeru. |
Nii ja milles seisneb siis minu süü antud hetkel ja milles väljendub selle ühiskonnaohtlikkus ? Et ma ei lähe ilma haigustunnusteta pcr testi tegema ? Mis põhjusel ma peaksin ? Kindasti leiaks mu organismist kuhjaga erinevaid viiruseid, herpes jne, testiks neid ka, muidu äkki nakatan kedagi ? Eks siin vaikselt loodeti, et ma saaksin ikka litri ära ja muudaks oma suhtumist vaktsiinidese ja piirangutesse, aga suhu saite, ma ei ole loll ja tunnen oma tervislikke omadusi ikka väga hästi, et nende pealt järeldusi teha.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Condamed
Kreisi kasutaja

|
04.02.2022 15:35:30
|
|
|
Süü on sul ainult teoreetiline, sa VÕID nakatada, sa VÕID raskelt haigestuda jne. Samas, kui ära vaktsineerid, siis oled puhas poiss ja ühiskonna jaoks kõik teinud, ka siis, kui muidu kogu med süsteemi otsas ripud enda eluviiside ja harjumuste pärast. Umbes selline arusaam siin on. Päris naljakas on vaadata peale mõnd aega foorumist eemal olemist ja peale 1000ndeid poste, et kõik on täpselt sama. Ja see käib siin päevast päeva, aastast aastasse.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
04.02.2022 16:28:04
|
|
|
| Condamed kirjutas: |
Süü on sul ainult teoreetiline, sa VÕID nakatada, sa VÕID raskelt haigestuda jne. Samas, kui ära vaktsineerid, siis oled puhas poiss ja ühiskonna jaoks kõik teinud, ka siis, kui muidu kogu med süsteemi otsas ripud enda eluviiside ja harjumuste pärast. Umbes selline arusaam siin on. Päris naljakas on vaadata peale mõnd aega foorumist eemal olemist ja peale 1000ndeid poste, et kõik on täpselt sama. Ja see käib siin päevast päeva, aastast aastasse. |
Hea kaader on jah koos, aga ma olen vaktsineeritud, tõsi, ilma boostrita ja ei näe sellel mitte mingit mõtet ka enam. Küllap muudetakse ka riigipool korrad ringi, sest seniste reeglitega jätkamine on skisofreeniline.
P.S Päris põnevad ajad, Milling, nüüd Voolpriit ka takkapihta, äkksurmad.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
04.02.2022 16:37:30
|
|
|
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
3 :: |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Condamed
Kreisi kasutaja

|
04.02.2022 16:49:12
|
|
|
| Markos kirjutas: |
Süü on sul ainult teoreetiline, sa VÕID nakatada, sa VÕID raskelt haigestuda jne. Samas, kui ära vaktsineerid, siis oled puhas poiss ja ühiskonna jaoks kõik teinud, ka siis, kui muidu kogu med süsteemi otsas ripud enda eluviiside ja harjumuste pärast. Umbes selline arusaam siin on. Päris naljakas on vaadata peale mõnd aega foorumist eemal olemist ja peale 1000ndeid poste, et kõik on täpselt sama. Ja see käib siin päevast päeva, aastast aastasse. |
Hea kaader on jah koos, aga ma olen vaktsineeritud, tõsi, ilma boostrita ja ei näe sellel mitte mingit mõtet ka enam. Küllap muudetakse ka riigipool korrad ringi, sest seniste reeglitega jätkamine on skisofreeniline.
P.S Päris põnevad ajad, Milling, nüüd Voolpriit ka takkapihta, äkksurmad. |
Need äkksurmad on tõesti kummalised. Nagu need noored sportlased, kes lihtsalt tühja koha pealt hiljuti ära lõppenud. Nende puhul aeti asi ületreenimise vms suure koormuse kaela, aga kuidas n.ö tavainimestega on? Mis neil seda esile kutsub? Ma saan aru, kui tegu juba varasemalt teada riskiga südemehaigega vms, aga täies elujõus aktiivsed inimesed?
|
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
04.02.2022 16:53:24
|
|
|
vanad joomamehed, südames perses jms
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Condamed
Kreisi kasutaja

|
04.02.2022 16:59:02
|
|
|
| Hiid kirjutas: |
vanad joomamehed, südames perses jms  |
Sõber tunneb Millingu poega, tema sõnul ei pruukinud palju alkoholi ja oli muidu aktiivne ja tervisliku eluviisiga.. See ei ole muidugi verivärske info ja niisama varasemalt jutuks tulnud, aga ühesõnaga ma ei arvaks et kõik need äkksurnud perses südametega joomamehed on.
|
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
04.02.2022 17:02:18
|
|
|
| Eesti mees ju arstile ei lähe, need "äkksurmad" pigem mingi pikaaegsem tõbi vms.
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Condamed
Kreisi kasutaja

|
04.02.2022 17:06:38
|
|
|
| Winterwind kirjutas: |
| Eesti mees ju arstile ei lähe, need "äkksurmad" pigem mingi pikaaegsem tõbi vms. |
Ma tahaks teada, mis pikaaegsem tõbi inimese lihtsalt poole lause pealt viib.
|
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
04.02.2022 17:29:39
|
|
|
| Eesti mees ju arstile ei lähe, need "äkksurmad" pigem mingi pikaaegsem tõbi vms. |
Ma tahaks teada, mis pikaaegsem tõbi inimese lihtsalt poole lause pealt viib. |
Kõrgvererõhutõbi äkki?
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
04.02.2022 17:40:13
|
|
|
Jumal tuleb saatana jutule ja ütleb, et teadmis, inimkari on käest ära, neid on liiga palju ja nad reostavad planeeti ja söövad selle paljaks. Saatan vastab, no problemo, ma olen selliste asjadega alati toime tulnud. Jumal aga raputab pead, jaaa, need sinu meetodid on olnud küll tõhusad, aga need tapavad ka lapsi ja noori täis elujõus mehi. Saatan sellepeale, no aga ma saadan siis katku, mis hävitab vaid vanu ja väeteid. Jumal elavneb, hea plaan, aga on üks nõrk koht, nad leiutavad vaktsiini ja plaan läheb luhta. Siis tapku neid vaktsiin! vastab saatan.
Disclaimer: Tegemist on andekdoodiga, kõik sündmused, tegelased, situatsioon ja isegi taustamuusika on välja mõeldud.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
04.02.2022 17:51:13
|
|
|
Kusjuures ma tean ammu enne koroonaaega kahte inimest vähemalt, kes läksid just nii ja samas vanuses, üks teadaolevalt küll südamega, oli tubli töömees mitte mingi sant, tema vererõhust ma ei tea, kuid teine (naine) elas teadaolevalt tükk aega eluohtlikult kõrge vererõhuga (mida ta ei ravinud), sest, noh "ma ei tunne ju midagi". Kuni oli kõpsti ja surnud. Kaks alaealist last ja...
Mis Millingu joomisse puutub, siis on üks kuulus intsident aastast 2016 Riigikogu ööistungi ja "nelja sentimeetri" konjakiga, aga see võis ju ka olla üksikjuhtum, rahu tema põrmule.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
04.02.2022 17:52:58
|
|
|
Äkksurmasid on pidevalt juhtunud. Ja just tihti sportlike ja hea tervisega inimeste puhul.
Uhhuud muidugi ajavad kõik kohe vaktsiinide süüks. Nagu keskajal aeti kõik millest aru ei saadud/tahetud saada nõidade süüks. Peaasi, et oleks lihtne seletus
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
04.02.2022 18:07:13
|
|
|
| Renka kirjutas: |
Äkksurmasid on pidevalt juhtunud. Ja just tihti sportlike ja hea tervisega inimeste puhul.
Uhhuud muidugi ajavad kõik kohe vaktsiinide süüks. Nagu keskajal aeti kõik millest aru ei saadud/tahetud saada nõidade süüks. Peaasi, et oleks lihtne seletus  |
Kaasajal on ka lihtne, lihtsalt "usalda teadust".
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
04.02.2022 18:22:26
|
|
|
| Markos, minul on sügavalt üks-k6ik sinu haiguslugu. Isegi, kui sa superimmuune oled, milles ma t6siselt kahtlen, ei ole see minu asi. Kuid sa ei ela siin üksinda. Sellest v6iksid aru saada. Samuti sa ei peaks levitama oma väärarusaami teemadest, milles sa ei orienteeru. |
Nii ja milles seisneb siis minu süü antud hetkel ja milles väljendub selle ühiskonnaohtlikkus ? |
Valeinfo levitamises peamiselt. Sul on immuunsüsteemi toimimisest ikka tõsiselt metsikud teooriad. Lausa kõrgem pilotaaž. Ebakompetentsuse tundmatutes vetes. Isegi kui on selline üliaktiive immuunsüsteem, siis võib see olla sama ohtlik kui nõrk immuunsus.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
04.02.2022 18:30:19
|
|
|
| netcat kirjutas: |
Mis Millingu joomisse puutub, siis on üks kuulus intsident aastast 2016 Riigikogu ööistungi ja "nelja sentimeetri" konjakiga, aga see võis ju ka olla üksikjuhtum, rahu tema põrmule. |
Olen temaga paar korda ühe laua taga istunud. Muhe ja asjalik sell oli, aga see küll silma ei hakanud, et ta ülemäära palju vägijooke tarvitaks.
Tegemist oli siis peale ametlike asjade arutamist koosistumisega ühes Tallinna söögikohas mitte rangelt tööalase teemaga.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
04.02.2022 18:41:02
|
|
|
| tsitaat: |
| Valeinfo levitamises peamiselt. Sul on immuunsüsteemi toimimisest ikka tõsiselt metsikud teooriad. Lausa kõrgem pilotaaž. Ebakompetentsuse tundmatutes vetes. Isegi kui on selline üliaktiive immuunsüsteem, siis võib see olla sama ohtlik kui nõrk immuunsus. |
Ära sa märgi. Pealegi minu "valeinfo" on kõigest isiklikud kogemused ja vaatlusandmed. Igaüks kellel vähegi pea otsas ja mõelda oskab, suudab asju konteksti panna. Aga seleta siis härra "usaldan teadust", mis siis minu immuunsüsteemiga toimub, et mingeid sümptomeid ei teki ? tahaks ka teada.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
04.02.2022 18:43:12
|
|
|
| Renka kirjutas: |
Uhhuud muidugi ajavad kõik kohe vaktsiinide süüks. Nagu keskajal aeti kõik millest aru ei saadud/tahetud saada nõidade süüks. Peaasi, et oleks lihtne seletus  |
Kaasajal on ka lihtne, lihtsalt "usalda teadust". |
Teadus on selline tore asi, et see baseerub korratavatel eksperimentidel ja väga suure hulga tarkade inimeste üksmeelel. Kui üksmeelel ei olda milleski siis uuritakse teemat edasi ja tehakse erinevaid eksperimente, et lõpuks üksmeelele siiski jõuda. Samuti ollakse valmis oma eelnevaid tõekspidamisi muutma juhul kui keegi suudab tõendada hoopis midagi muud kui seni oli arvatud.
Vastupidiselt uhhuude anekdootlikele näidetele, hirmudel baseeruvatel väljamõeldistel ja naised-saunas-rääkisid stiilis "faktidel"e.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
04.02.2022 19:12:17
|
|
|
| Valeinfo levitamises peamiselt. Sul on immuunsüsteemi toimimisest ikka tõsiselt metsikud teooriad. Lausa kõrgem pilotaaž. Ebakompetentsuse tundmatutes vetes. Isegi kui on selline üliaktiive immuunsüsteem, siis võib see olla sama ohtlik kui nõrk immuunsus. |
Ära sa märgi. Pealegi minu "valeinfo" on kõigest isiklikud kogemused ja vaatlusandmed. Igaüks kellel vähegi pea otsas ja mõelda oskab, suudab asju konteksti panna. Aga seleta siis härra "usaldan teadust", mis siis minu immuunsüsteemiga toimub, et mingeid sümptomeid ei teki ? tahaks ka teada. |
Kas palavik on sümptom? Kas infektsioonid tekitavad palavikku näiteks?
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
04.02.2022 19:39:04
|
|
|
| sukelduja kirjutas: |
Ära sa märgi. Pealegi minu "valeinfo" on kõigest isiklikud kogemused ja vaatlusandmed. Igaüks kellel vähegi pea otsas ja mõelda oskab, suudab asju konteksti panna. Aga seleta siis härra "usaldan teadust", mis siis minu immuunsüsteemiga toimub, et mingeid sümptomeid ei teki ? tahaks ka teada. |
Kas palavik on sümptom? Kas infektsioonid tekitavad palavikku näiteks? |
Palavik on sümptom, aga ei pruugi olla põhjustatud infektsioonist. Infektsioonid võivad tekitada palavikku, aga ei pruugi.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
04.02.2022 19:44:21
|
|
|
| sukelduja kirjutas: |
Kas palavik on sümptom? Kas infektsioonid tekitavad palavikku näiteks? |
Palavik on sümptom, aga ei pruugi olla põhjustatud infektsioonist. Infektsioonid võivad tekitada palavikku, aga ei pruugi. |
Palavik on keha kaitseraktsioon infektsioonile ja näiteks puuduv palavik infektsiooni korral on pigem halb asi.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
04.02.2022 20:32:36
|
|
|
Palavik on sümptom, aga ei pruugi olla põhjustatud infektsioonist. Infektsioonid võivad tekitada palavikku, aga ei pruugi. |
Räägi, millisest India v6i Pakistani online ülikoolist sa oma arstipaberd said. Mis sa maksid? Ma m6tlesin algul ka UT arstiteaduskonda proovida, kuid pidasin seda liiga keeruliseks. Kuid näib, et on ka lihtsamaid viise.
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
04.02.2022 20:47:28
|
|
|
Räägi, millisest India v6i Pakistani online ülikoolist sa oma arstipaberd said. Mis sa maksid? Ma m6tlesin algul ka UT arstiteaduskonda proovida, kuid pidasin seda liiga keeruliseks. Kuid näib, et on ka lihtsamaid viise.  |
Selleks, et teada misasi on palavik, ei pea omama arstipabereid.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
04.02.2022 22:22:56
|
|
|
Räägi, millisest India v6i Pakistani online ülikoolist sa oma arstipaberd said. Mis sa maksid? Ma m6tlesin algul ka UT arstiteaduskonda proovida, kuid pidasin seda liiga keeruliseks. Kuid näib, et on ka lihtsamaid viise.  |
Selleks, et teada misasi on palavik, ei pea omama arstipabereid. |
See on ju superlahe. Ma sooviksin ka nii targaks saada. Oskada sa öelda, mis rohtusid sa v6tad? Kindlasti on sul m6ni l6vitablett vms. varuks
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
04.02.2022 22:53:00
|
|
|
Ma tahaks teada, mis pikaaegsem tõbi inimese lihtsalt poole lause pealt viib. |
Palun. 2016 aastal, 4.jaanuaril vajusin naise kõrval autos kokku ja ei hinganud, korisesin. Õnneks raputati teadvusele, hingamine taastus. Haiglas MRT tuvastas kolju ja aju vahel asunud kanamuna suuruse healoomulise kasvaja. Sinnamaani polnud end tunda millegagi andnud. Veel kolm kuud tuli elada nii, et mitte midagi sisuliselt teha ei tohtinud. Korra 15-kilose kasti tõstmine oleks taas pildi viinud. Siiani käin järelkontrollis, järgmisel aastal tahtis jälle näha.
Hea oli, et autos olin. Oleks kodus juhtunud ja liiga hilja avastatud, siis vist siin ei kirjutaks. Kõik oli okei ja siis järsku avad silmad ning avastad ehmunud näod, karm.
Niisiis, hetkega võib lihtsalt juhtuda, põhjuseid mustmiljon.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
05.02.2022 01:05:41
|
|
|
| See on ju superlahe. Ma sooviksin ka nii targaks saada. Oskada sa öelda, mis rohtusid sa v6tad? Kindlasti on sul m6ni l6vitablett vms. varuks icon_rolleyes.gif |
Võimalusel ei tarvita üldse ravimeid, peavalu vastu ehk vahel harva, õnneks pole enam aastaid vajadust olnud. Vitamiinid küll.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
05.02.2022 01:38:35
|
|
|
| Aga mida tarbisid enne, kui kuulikindlaks muutusid?
|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
05.02.2022 10:35:27
|
|
|
Hindud joovad lehmauriini, püha loom ja aitab kõige vastu.
Usku peab lihtsalt olema
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
05.02.2022 11:00:29
|
|
|
Usku peab lihtsalt olema  |
Kas lehm on püha loom ainult Indias, v6i ajab ka tädi Maali Mustik asja ära?
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
05.02.2022 11:40:19
|
|
|
Usku peab lihtsalt olema  |
Kas lehm on püha loom ainult Indias, v6i ajab ka tädi Maali Mustik asja ära? |
see mehhanism on keerulisem
indias on kaks suurt jõge kus kõikvõimalikud tulevased budad käivad massidena suplemas ja vääristavad sellega nende vett mida omakorda siis joovad pühad lehmad kes seejärel pritsivad puhast arstimit kõikide tõbede vastu
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
05.02.2022 12:28:04
|
|
|
| Janar! kirjutas: |
| Aga mida tarbisid enne, kui kuulikindlaks muutusid? |
Miks sa arvad, et millegi tarbimisega saab üldse midagi muuta ? 90% geneetika ja mingi 10% elustiil. Paradoksina, kellel kehv geneetika, sellel ka reeglina elustiilihäired. Hästi palju mõjutab ka vaimne tervis, opakaid meil jagub.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
05.02.2022 12:59:12
|
|
|
| opakaid meil jagub. |
SelfAwareWolves
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
05.02.2022 13:22:33
|
|
|
Misasi on elustiilihäire?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
05.02.2022 13:26:13
|
|
|
Mind pigem huvitaks, kuidas m6ni siin p6hikooli bioloogia l6petatud sai?
|
| tagasi üles |
|
 |
Indrek67
HV vaatleja
|
05.02.2022 13:36:40
|
|
|
See põhikooli lõpetamine langeb võib olla sinna aega kui ei saanud veel google vahendusel “Do your own research’i” teha ja “oma peaga mõtlemist” rakendada läbi selle.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
05.02.2022 13:41:20
|
|
|
| softis kirjutas: |
| Misasi on elustiilihäire? |
Ebatervislik käitumine, vale toitumine, vähene liikumine, alkoholi ja tubaka tarbimine jne.
| Mind pigem huvitaks, kuidas m6ni siin p6hikooli bioloogia l6petatud sai? |
No kangutab ja kangutab, ei aga ei saa kohe kuidagi.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
06.02.2022 11:16:35
|
|
|
No kangutab ja kangutab, ei aga ei saa kohe kuidagi. |
Miks sa ennast puudutatuna tunned? Kas sul oli probleeme p6hikooli bioloogiaga?
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
06.02.2022 12:35:35
|
|
|
No kangutab ja kangutab, ei aga ei saa kohe kuidagi. |
Miks sa ennast puudutatuna tunned? Kas sul oli probleeme p6hikooli bioloogiaga? |
Mul pole kunagi haridusega probleeme olnud.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
10.02.2022 17:12:00
|
|
|
Krdi imelik on vaadata, et isegi koroona ajal verd võttes või kanüüli pannes vmi paljud arstid/õed jne kindaid ei kasuta.. Lasevad teinekord korralikult mu verega oma käed kokku
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
10.02.2022 17:14:57
|
|
|
Krdi imelik on vaadata, et isegi koroona ajal verd võttes või kanüüli pannes vmi paljud arstid/õed jne kindaid ei kasuta.. Lasevad teinekord korralikult mu verega oma käed kokku  |
Sa maini neile pärast, et sul on mingi ohtlik nakkushaigus, mille keeruline nimi sulle hetkel ei meenu...
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
10.02.2022 17:21:03
|
|
|
| Mis krdi loomaarstide juures sa ikka käid, Winterwind? Või, arvestades mainitud verelaskmise kogust, oled lihunikele ümber profileerunud?
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|