Võib-olla läks bussist välja kedagi "õpetama", kellega mingi intsident oli?
Seal ju see keeramise koht, tekkis äkki kellegagi arusaamatus vms.
Spoiler
tsitaat:
Tõestisündinud lugu:
Buss eemaldub peatusest, sellele järele tormav mees komistab ja kukub, tõuseb, hakkab uuesti jooksma, kukub jälle. Nii mitu korda järjest. Inimesed bussis vaatavad seda pulli ja on naerust lämbumas. Üks neiu pistab pea aknast välja ja hõikab:
"Kui te veel korra komistate, pissime me kõik siin püksi!"
"Kohe te kõik si*ute ka... Ma olen selle bussi juht!"
Eks on endalgi ette tulnud, et nina läheb natuke pikemalt välja, eriti talvel kuskil lumehangede vahel, kus muud moodi ei näegi, kas tuleb keegi või ei. Signaalitamisest ei saa aru, mis abi sellest oleks pidanud olema?
Natuke nina tagasi tõmmata oleks olnud liiga palju tahta?
Eks on endalgi ette tulnud, et nina läheb natuke pikemalt välja, eriti talvel kuskil lumehangede vahel, kus muud moodi ei näegi, kas tuleb keegi või ei. Signaalitamisest ei saa aru, mis abi sellest oleks pidanud olema?
Paljusid asju võiks teistmoodi teha
Sellises olukorras nina tagasi tõmbamine võiks siiski elementaarne olla.
Võib-olla läks bussist välja kedagi "õpetama", kellega mingi intsident oli?
Seal ju see keeramise koht, tekkis äkki kellegagi arusaamatus vms.
Spoiler
tsitaat:
Tõestisündinud lugu:
Buss eemaldub peatusest, sellele järele tormav mees komistab ja kukub, tõuseb, hakkab uuesti jooksma, kukub jälle. Nii mitu korda järjest. Inimesed bussis vaatavad seda pulli ja on naerust lämbumas. Üks neiu pistab pea aknast välja ja hõikab:
"Kui te veel korra komistate, pissime me kõik siin püksi!"
"Kohe te kõik si*ute ka... Ma olen selle bussi juht!"
Aga kui tagumine juht juba tagumikus kinni istub?
No siis jätad tagurdamata või millele sa oma küsimusega vihjad?
Ma kasutasin ikka sisemist, tõmblukk toimis nonii enamvähem. Nüüd siis hakkavad pealesõidud ummistama kus kaks rada on. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Ümbersõit ongi sealt kaudu. Võru-aardla-ravila-nooruse/ilmatsalu või ravila lõpuni on töötav alternatiiv. Ma seda lollimaja seal ainult korra pidanud läbima. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. 5213582 - helista.
Näitasin riiaringil vasakut suunda See ei olegi mingi ring enam vaid rohkem nagu eraldi ristmikud. Kaugelt tulijale jääb vist mõistatuseks kuskohas see ring üldse on. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Sain oma Gmaili aadressile Inkasso teate 2017 aasta alguse parkimistrahvi eest.
tsitaat:
Käesolevaga teatame, et AS ÜHISTEENUSED on loovutanud Teie sõiduki leppetrahvi 7.12.2021.a. vastavalt võlaõigusseaduse §-le 164, nõude loovutamise lepinguga OÜ-le Aktiva Finants
... Palume tasuda nõude kogusumma 85,65 EUR hiljemalt 25.01.2022 Julianus Inkasso OÜ arveldusarvele
Kas see on mingi aus asi või seadustühine?
Ma ei tuvasta enda postkastist mitte ühtegi muud sellisele trahvile viitavat teadet. Et siis keegi viis aastat hiljem tuleb ja maksa ära. 7 päeva on aega. ?!
Minu auto number on teatel küljes.
tsitaat:
Käesolevaga teatame, et AS ÜHISTEENUSED on loovutanud Teie sõiduki leppetrahvi 7.12.2021.a. vastavalt võlaõigusseaduse §-le 164, nõude loovutamise lepinguga OÜ-le Aktiva Finants
... Palume tasuda nõude kogusumma 85,65 EUR hiljemalt 25.01.2022 Julianus Inkasso OÜ arveldusarvele
Ma ei tuvasta enda postkastist mitte ühtegi muud sellisele trahvile viitavat teadet. Et siis keegi viis aastat hiljem tuleb ja maksa ära. 7 päeva on aega. ?!
Tahad suhelda siis küsi pilti ja muud möla. Inkassole pole mõtet midagi vastata.
Täna Männikul, tööpäeva lõpus,raudteeülesõit, rikkumistest 1 karmimaid kui LS-st vaadata ja karistamiseks laheks....
Samas suunamarguandega sooritatud manoover, igati ohutult tehtud arvestades ka ,et ristuval teel ainuvoimalik roobasoiduk peatuses just peatunud ...
Tekkis kusimus miks , üks meie koigiga koos liikluses osalev inime teeb sellist asja, liikluses ...
2 vilkuvat punast teel ees on palju, äkki, 200m eespool 1põlev punane OK/kannatatav , esimene mõte....
Täna Männikul, tööpäeva lõpus,raudteeülesõit, rikkumistest 1 karmimaid kui LS-st vaadata ja karistamiseks laheks....
Samas suunamarguandega sooritatud manoover, igati ohutult tehtud arvestades ka ,et ristuval teel ainuvoimalik roobasoiduk peatuses just peatunud ...
Tekkis kusimus miks , üks meie koigiga koos liikluses osalev inime teeb sellist asja, liikluses ...
2 vilkuvat punast teel ees on palju, äkki, 200m eespool 1põlev punane OK/kannatatav , esimene mõte....
Mida siin ikka arvata. Rikkumine jääb rikkumiseks sõltumata sellest, mis põhjenduse ja selgitusega LS-i rikkunud sõidukijuht ka välja ei tuleks. _________________ Rakvere parasiit
50 alas: 53 km/h (kaamera seadistus koos laiendmääramatusega 57 km/h)
70 alas: 73 km/h (kaamera seadistus koos laiendmääramatusega 77 km/h)
90 alas: 93 km/h (kaamera seadistus koos laiendmääramatusega 97 km/h)
100 alas: 103 km/h (kaamera seadistus koos laiendmääramatusega 108 km/h)
110 alas: 113 km/h (kaamera seadistus koos laiendmääramatusega 118 km/h)
Kas mobiilne kaamera ei võtnud madalamalt, nagu oleks meeles. Aga kui ei, siis edaspidi ikka ka kenasti 96ga lasen nagu statsionaarsete ees _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
112233
passat hiilis lisaks ilma tuledeta üle raudteeülesõidu
Loodetavasti keegi leiab muuvi ja selle alusel kõrvaldab liiklusest passatit juhtinud degelinski. Usun, et ükski rongis olnu ei sooviks jääda transpordita
Ikla-Pärnu mnt, 17.01.22. 10.35. Tee on puhas jää (kell 13:00 sellel lõigul juhtus avarii, milles osalesid kolm veokit ja sõiduauto, mille juht hukkus kohapeal.) DVR kiirus 65 km/h, Audi Läti numbrites, mees 50 aastane sõitis.. PS Volvo juht ruleeris osavalt tagasi teele. Vedas!
Tartu juhid on viisakad, linnast lõunakeskuse ringi poole sõites on kõik kenasti paremasse ritta võtnud, ma sain vasaku rea kaudu täitsa etteotsa, kerge reastumine ja ringile. Suured tänud
Tartu juhid on viisakad, linnast lõunakeskuse ringi poole sõites on kõik kenasti paremasse ritta võtnud, ma sain vasaku rea kaudu täitsa etteotsa, kerge reastumine ja ringile. Suured tänud
Teen ka samamoodi, ei viitsi küll järjekorras passida. Enne reastusin ümber ringil sõites, keegi ei sõitnud eriti vasakus reas, aga nüüd tehti see üherealiseks.
Mõttetu passida nagu lammas yhes reas, sest teised passivad. Sõida oma peaga! _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ikla-Pärnu mnt, 17.01.22. 10.35. Tee on puhas jää (kell 13:00 sellel lõigul juhtus avarii, milles osalesid kolm veokit ja sõiduauto, mille juht hukkus kohapeal.) DVR kiirus 65 km/h, Audi Läti numbrites, mees 50 aastane sõitis.. PS Volvo juht ruleeris osavalt tagasi teele. Vedas!
Ei saa aru kes ära suri _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
tsitaat:
Need võivad olla sellega seotud, et mingist hetkest alates said parklad ligipääsu Maanteeameti registrile ja seejärel hakkasid nad tagantjärgi trahve sisse nõudma. Sa ei usuks, kui paljud põhimõttekindlad "mina parkimise eest ei maksa ja mind nad ei leia" tüübid praegu korralikult omadega ***** on, sest inkassod viivad need pikema jututa nüüd kohtusse, kui neile vastu plõksima hakkad. Ja neil on selleks seaduslik õigus ja vahendid
Siin on üpris hästi selgitatud: https://www.juristaitab.ee/forum/viewtopic.php?t=8116
tsitaat:
Leppetrahv on lepingut rikkunud lepingupoole (antud juhul sõidukijuhi) kohustus maksta kahjustatud lepingupoolele (eramaa omanik või parkimiskorraldaja) lepingus määratud rahasumma. See tähendab, et rikkudes eraparklas infotahvlil kajastatud parkimistingimusi, võib parkimiskorraldaja nõuda sõidukijuhilt leppetrahvi tasumist, kohtupraktika järgi ei tohiks leppetrahvi maksimaalne suurus ületada põhinõuet ehk parkimistasu, Eraõiguslikku leppetrahvi saab nõuda ainult lepingupoole käest – nii on lepingupooleks eraparklasse sõitnud juht, kes aga ei pruugi olla mootorsõiduki omanik ega vastutav kasutaja.
Leppetrahvi tähtpäevaks maksmata jätmise korral ei saa seda esitada sundtäitmiseks kohtutäiturile. Leppetrahvi sissenõudmise võib üle anda inkassofirmale, kuid viimasel pole kohtutäituri õigusi, eelkõige juurdepääsuõigust Teie pangakontodele.
Leppetrahvi Teilt väljanõudmiseks tuleb leppetrahvi määrajal pöörduda kohtusse ja tasuda riigilõiv. Kuna leppetrahvis saab kokku leppida vaid sõidukijuhiga, peab leppetrahvi nõudev lepingupool tegema kindlaks teise lepingupoole ehk parkija (sõidukijuhi, mitte -omaniku) ning esitama kohtule ka kõik tõendid selle kohta, et parkimisleping oli sõlmitud ning millist parkimistingimust rikuti. Leppetrahvile vastuväite esitamisel parkimiskorraldajale võite hiljem kaotada võimaluse vaielda, kes sõiduki roolis oli, kuid kohtust kiirmenetluse makseettepaneku saamisel, on soovitatav sellele vastata – vastasel juhul mõistab kohus leppetrahvi välja.
Kui mootorsõiduki omanik annab sõiduki kasutada teisele isikule, peab ta sõiduki kasutamise ajal ja teise isiku poolt sõiduki kasutamise lõppemisest arvates kuue kuu jooksul säilitama andmeid isiku kohta, kellele sõiduk kasutada anti – kuue kuu möödumisel kohtu nõudmisel nimetatud andmeid esitama ei pea.
Betamax ise kirjutad ju, et nad peavad tõestama kes roolis oli ja sina pead neid andmeid hoidma 6 kuud.
Kuidas nad siis saavad mitme aasta taguseid trahve sisss nõuda kui nei pole just pilti inimesega kes parkis? _________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect
Lihtsalt kaevandavad....osad maksavad, free money _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Julianusel oma mingisugune maksehäireregister ka, topivad sinna üles. Aga noh enamus krediidiandjaid ei võta seda tõsiselt ja ei kontrolligi sealt kuna teavad, et scam.
Tundub, et esimene lumi tuli jälle. Keegi sõita ei oska, maanteel 100 piirangualas sõidetakse 70-80ga. 130ga oleks tee vabalt sõidetav. Lumest puhtaks lükatud. Ja on ka palju palju teises reas tiksujaid, kellest peab 1. rea kaudu mööduma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.