Paar esimest osa sellest vaadatud. Sarja tegijad vist isegi ei üritanud enam algmaterjali/raamatuid aluseks võtta vaid on mingi oma soperdise kokku kirjutanud.
Witcheri teine hooaeg sai eriti kiirelt otsa. Nüüd siis kolmanda piinlev ootamine _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
The Witcher s2 9/10. Kuna ma originaallooga kursis ei ole, siis minu jaoks sisus konflikti ei tekkinud. Teostus oli suurepärane. Paari koha peal oli tiba keeruline järge pidada, kes on kes või kellest räägitakse. Oleks pidanud vist s1 lõpu uuesti üle vaatama. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Witcher s2 paar esimest osa ära vaadanud, tekkis väike hämming. Esimene hooaeg oli suht täppi raamatuga, kuid nüüd täitsa nagu uus content - mõtlesin juba, et vist on mingi raamat vahele jäänud, kuid tundubki omaloomingulisus.
Witcher s2 paar esimest osa ära vaadanud, tekkis väike hämming. Esimene hooaeg oli suht täppi raamatuga, kuid nüüd täitsa nagu uus content - mõtlesin juba, et vist on mingi raamat vahele jäänud, kuid tundubki omaloomingulisus.
Esimenee osa peamine lugu on küll "Viimasest Soovist".
Pikalt ootasin seda Witcheri teist hooaega, vahepeal mängisin Witcher 3 läbi. Raamatuid pole kahjuks lugenud. Esimese osa põhjal - wow, pole paha, 9/10
See on ju alati olnud kriitika, et "nii palju kaldub raamatutest kõrvale!", aga ilmselt see ei töötaks 1:1 koopiana. Ühe review järgi sain aru, et raamatutes fookus palju rohkem sõjal, aga seda pigem hilisemates raamatutes, seega Netflixi 2. hooaeg võib-olla seda veel ei käsitle nii mahukalt. Ehk on sellest see "kõrvale kaldumine"?
Kindlasti vaatan terve hooaja ära, review'd ja esimene osa on väga paljulubavad!
Witcher 2 ootasin enamat. Kolme naise seiklused olid igavad. 5/10p
Netflix ei suuda oma seriaalidesse lisada puänte vms.
Liialt keskendutakse välimusele ja lugu lohiseb ning on ettearvatav enne lõppu.
Witcher 2 ootasin enamat. Kolme naise seiklused olid igavad. 5/10p
Netflix ei suuda oma seriaalidesse lisada puänte vms.
Liialt keskendutakse välimusele ja lugu lohiseb ning on ettearvatav enne lõppu.
kas mitte ka päriselus asjad tihti mitmele naisele ei taandu ja kõrvalvaatajana ja ka tagantjärgi tundub kõik nii selge? _________________ ☠
Loodetavasti ikka tuleb. 1. ja 2. vahel oli ka mingi 2 või 3a. Eks sõltub ennekõike kas suudetakse hea lugu kokku kirjutada. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
squid game suhtusin umbusklikult aga hakkasin eile vaatama ja vahtisin ühe jutiga kõik osad ära
Jäin ka selle seriaaliga hiljaks ja vaatasin teisipäeval kogu hooaja ära. Kahjuks jäi sisust puudu seal. Õhustiku poolest meenutas väga Oldboy'd, aga minu arust ei teinud see seriaal lõpuks mitte midagi oma premise'ga. Lõpp jäi lahtiseks ja ei tea, kas on teine hooaeg ka seal tulemas, mis lahendab nö cliffhangeri ära. Kahjuks aga selle ühe hooaja puhul ütleks küll, et tegemist on ülehaibitud, klassikalise Korea stiilis thrilleriga, mis üritab vägisi mingit sotsio-ökonoomilist sõnumit edasi anda, aga mis see sõnum on jääb lõpuks ikka selgusetuks.
Kas Money Heist'i teised hooajad on ka samasugused nagu esimene?
Esimesed osad olid head aga tundub, et läheb Blacklistiga sama teed - hunnikute viisi mugavaid ja täiesti ebaloogilisi (üldist sisu arvestades) vajalikke vigu peategelaste poolt, et sisu sobival suunal edasi ajada. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Hea seep, lõpetasin esmaspäevaga ära _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Pikalt ootasin seda Witcheri teist hooaega, vahepeal mängisin Witcher 3 läbi. Raamatuid pole kahjuks lugenud. Esimese osa põhjal - wow, pole paha, 9/10
See on ju alati olnud kriitika, et "nii palju kaldub raamatutest kõrvale!", aga ilmselt see ei töötaks 1:1 koopiana. Ühe review järgi sain aru, et raamatutes fookus palju rohkem sõjal, aga seda pigem hilisemates raamatutes, seega Netflixi 2. hooaeg võib-olla seda veel ei käsitle nii mahukalt. Ehk on sellest see "kõrvale kaldumine"?
Kindlasti vaatan terve hooaja ära, review'd ja esimene osa on väga paljulubavad!
Võtan sõnad tagasi. Vaatasin Witcheri 2. hooaja lõpuni. Okei, esimene osa oli tõesti hea, aga sealt edasi väga kahetised tunded...production value ja näitlemine on väga heal tasemel, ilmselt raamatutest ja mängudest mitte midagi teades võib sisu ka päris põnev olla. Aga isegi mulle, kes ma olen ainult mängu mänginud, on aru saada, et sisu on päris palju muudetud. Ja mitte hästi. Enamus pidavatki olema Netflixi omalooming - tegelasi on muudetud, stoorit on muudetud. Väga suur osa sisust on ebaloogiline ja segane, nt tegelased ilmuvad järsku kohtadesse, mille asukohast neil ei tohiks aimugi olla, suht mõttetud, sisu mitte edasi andvad ja segadust tekitavad stseenid lihtsalt selleks, et need on coolid. Ja dialoogid on ikka suht kohutavad. Igas osas on pidevalt "f*ck! f*cking!" (selle asemel, et sisu edasi anda), sest see on Hollywood ja see on "cool"? Ühte sarjas olulist tegelast ei selgitata nt kordagi, et kes too on ja kust ta tuleb, öeldakse lihtsalt "that fire f*cker!". Misasja?
Üks asi, mis veel päris tugevalt häirib, on see rassikvootide kasutamine. Ei, mul pole midagi mustanahaliste vastu, aga see on Witcher, mille tegevuspaigas sisuliselt ei tohiks mustanahalisi ollagi ju. Ja siis sarjas on järsku päris paljud olulised tegelased mustanahalised. Täiesti ebaloogiliselt ka...
Sisu poolest on asi korralik soperdis ja väga halvasti kirjutatud
Positiivse poole pealt - Henry Cavill. Ta on hingega asja juures ja teeb super tööd Geraltina. Ta on ise suur Witcheri fänn, kõik läbi lugenud ja mänginud ning on välja öelnud, et järgmine hooaeg võiks olla palju sarnasem raamatutele. Loodetavasti suudab siis oma sõna maksma panna...
RedFusion, nii mängudes kui raamatutes on päris palju ropendamist
Nojah, okei. Aga see on pigem pisiasi. Rohkem oli see point, et dialoogid on väga halvad ja sisu nõrk. Ja eks need asjad paraku võimendavad minu kui vaataja jaoks ka muid asju.
Minu arvates oli väga sobilik lõpp, aga tõtt-öeldes olin ka natuke pettunud, kuna umbes-täpselt sellist lõppu ma ennustasingi. Oleksin tahtnud natuke üllatuda.
Aga hea nostalgia-kogemus oli sellegipoolest. Vaatasin fännina esimesi hooaegu teismelisena, ja üleüldse oli see üks esimesi seriaale, mida vaatasin, seega New Blood tuli minu jaoks üsna raske pagasiga (nii heas kui halvas). Bittersweet kogemus, ühesõnaga.
edit: üks väike mõte triviaalsest detailist:
Spoiler
Kui Dexterile anti politseijaoskonnas võimalus privaatselt enda pojaga kohtuda, siis miks ta end nii turvaliselt tundis end [oma pojale] süüdi tunnistades? Mina Angelanana oleksin ilmselt lutika kabinetti jätnud, miks Dexter, va kuritegelik geenius, selle peale ei tulnud?
Üldiselt ma plot holeidest ei hooli, aga see torkas silma millegipärast.
Book of Boba Fett on nii halb. Esimene episood oli igav ja mõttetu, teine oli hea ja nüüd tänane, kolmas, jälle täielik ämber. Kuidas on võimalik Mandalorianist jõuda selleni, ma ei tea.
Netflixi Marsile lendamise teemaline "AWAY", 5/10 . stsenaarium on nõrk, totaalselt ebarealistlikud probleemid. Tundub nagu Marsi meeskond ja projektijuhtimine on idiootidest kokku pandud.
https://www.imdb.com/title/tt8787802/reference
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.