Kolm sumpatoru, aga keskmisest leeki välja ei löö? Miks? _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid: 10€/tk M: HP Elitedesk 800 G3 SFF: 90€/tk M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W: 90€/tk
Mis on veel jäänud vaateväljale:
VW Sharan
Mazda CX-9
Fiat Freemont
Aga muidu - Galaxy ja Voyager tunduvad neist valikutest kõige mahukamad ja ruumikamad.
Kas on soovitusi, mida sellest viisikust kindlasti mitte võtta, oma kogemuste najalt? _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee
yerba, miks äkki diisel, mitte CNG?
Bensukat ei soovita, see V6 rüüpab päris soliidselt, eriti linnas. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Aga pidada ju endiselt öko olema ja värki, kulu pidada olema ju niipalju väiksem n'shiet... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Etz, kui ma viimati CNG masina ostsin, sai gaasi hinnaga 60 senti/kg. Nüüd on hinnaks 2 eur/kg. Ehk siis 100km läbimise hinnaks tuleb 10 eur kanti kenasti. Endise 3-4 eur asemel.
See selleks. On kasutu norima hakata. Ma ei võta vedu. Ajad ja asjaolud on muutunud viimaste kuudega ja tead seda ilmselt ise ka.
Kuna terve kambaga sõite väga palju ei ole, siis V6 bensukas ka ei tapa. Oma käimised-sõidud saan Skodaga tehtud. Pereauto on teiseks autoks, Honda CRV asemele.
Mis on veel jäänud vaateväljale:
VW Sharan
Mazda CX-9
Fiat Freemont
Aga muidu - Galaxy ja Voyager tunduvad neist valikutest kõige mahukamad ja ruumikamad.
Kas on soovitusi, mida sellest viisikust kindlasti mitte võtta, oma kogemuste najalt?
Gaasiseadmega uuema põlve Voyager pidavat mitme tuttava sõnul parim olema. Küllap see eelmine ka kärab. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
mihkel7, S-max on galaxyst väiksem ja pagasiruumi nii palju ei ole mu meelest. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee
Fookusel muidugi ei maksa, aga uutel autodel, kus igast soojendused, sensorid jms, siis ongi klaas kallis. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
mihkel7, S-max on galaxyst väiksem ja pagasiruumi nii palju ei ole mu meelest.
Pagasiruumi on kenasti, vanematel on nii Galaxy kui ka S-Max. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Joorait, mul on siin tuttavad klaasivahetajad. Ma tean neid lugusid küll. Kaskoklaasid on saadanast, keegi ei praimerda metallini lõigatud kohti ja uuel autol tilgub vesi salongi roosteaugust jms. Parim oli esindus vs nemad hinnavahe 3x. Cobaini klaas.mu kusel on kallis klaas soojenduse pärast. 160€. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Joorait, mul on siin tuttavad klaasivahetajad. Ma tean neid lugusid küll. Kaskoklaasid on saadanast, keegi ei praimerda metallini lõigatud kohti ja uuel autol tilgub vesi salongi roosteaugust jms. Parim oli esindus vs nemad hinnavahe 3x. Cobaini klaas.mu kusel on kallis klaas soojenduse pärast. 160€.
Kas väidad, et kui kaskokulu on klaasile 900€, siis sina teed räigelt odavamalt algusest lõpuni kõik? ma hea meelega vahetaks oma klaasi välja läbi kasko sinu juures siis, kasvõi et rohkem tööd saaksid. _________________
Tuleb vist auto vanametalli ära viia. 81k km ka juba ees. Hakkan täna tööle sõitma ning linnavahel nagu polnud miskit aga maanteele jõudsin siis üks hetk 0 minekut reaalselt.
Ühtegi tulukest ega midagi põlema ei läänud esialgu. Tiksusin siis mootori soojaks ära, tõmbasin bussipeatusesse, mootor seisma, ootan veidi, mootor tööle ja minekut. Tundus, et problem fixed aga krt võta näpust. Keset kiirendamist laks tõmbas jälle jõu maha ning seekord lõi lõpuks mootoritule ka põlema...
P0299 - powertrain veakoodi pakub kui kiirelt scanni tegin. Eks esmasp läheb esindusse.
Update: käisin ära. Hommikul taas sõitsin nagu Ma ei tea millega. Throttle max 30%...
Jõudsin siis esindusse, mingi pool h vast auto seisis seal kuni hakkasid tegelema. Tõdesid, et jah veakood on (mootorituli oli muidugi ära kustunud tänaseks) aga viga polnud enam aktiivne ja ilmselt miski andur visanud valet väärtust korraks... Tegid testsõidu ja kõik ok....
Tundub, et see viga avaldub vaid siis kui auto üleöö seisnud. Aga ka siis mitte alati. Üleeile ja eile käisin sõitmas ja 0 probleemi... Ainuke vahe võrreldes tänasega, et täna tiksus auto mingi 3 minutit kohapeal kuni kergema lume ära ajasin. Nv mingi 10 minutit kuniks nodi autosse tassisin jne
Nüüd mõtlengi kas lasta homme tiksuda pikemalt ja vaadata kuidas on või kohe lappe anda ja näha mis teeb... Külma mootoriga on muidu throttle max kuskil 63% juures olnud...
Enda puhul seda cooleri jääjama ei taha uskuda... Mõni minut kauem kohapeal tiksudes -12ga see vaevalt jõuaks ära sulada _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Luksusautode tootjaid soosib ka kasutatud autode hinnatõus. Autod tagastatakse liisingfirmadele 12–36 kuu möödudes ja kuna nüüd saab nende eest varasemast tunduvalt kõrgemat hinda, ollakse ka uute autode eest valmis rohkem maksma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.