Aga mõttetu kiun ja lalin teemal, et Hamilton sõidab ise samamoodi ja Max sõidab samamoodi ja kes kelle viimasena välja surus jne. On nad mõlemad jõulisi manöövreid teinud ja teevad edaspidigi, teevad teised samamoodi. Ei ole nad kumbki paipoiss ja tänu sellele on üks 7kordne meister ja teine saab varsti oma esimese mitmest tiitlist.
Kaamerapilti neil ei olnud jah, kõiki kaameraid ei kanta sõidu ajal üle (pole piisavalt ribalaiust). Küll aga oli näiteks steering angle sensori info jms. Pärast sõitu saab ka seda kaameranurka vaadata, pilt salvestatakse autosse.
Parimal juhul viibutavad näppu või annavad 1-2p karistust aga sõidu lõpptulemust nad muutma ei hakka. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
See pole isegi tagantjärgi karistust väärt. Hämi lõpetas eespool ja avariid ei toimunud. Toto on oma braindead hami fanboid tagajalgedele ajanud internetis lel.
Silverstones ja Ungaris juhtunu eest tuleks ka siis midagi keerata Mersule.
Silverstones sai Hamilton karistada. Tagantjärgi pole seda enam surkida minu arvates vaja, aga see, et kohtunikud ei pidanud seda isegi uurimisvääriliseks on minu jaoks naljanumber.
Toto on oma braindead hami fanboid tagajalgedele ajanud internetis lel.
Mis seal videos valesti? Hamilton surus ju Perzi üldse boksi... Verstappenile tõmbas üldse üle trajektoori külje pealt sisse ja teisel juhul keeras ratasse ja siis pidi mängima haavunud jalgpallurit.
Mersu asemel oleks üldse vait, kui emafirma toodab neid petudiisleid, ise tuunivad tagatiiba...jne...
Mersu loodab 5 sekundi vms karistusele. Bottasele anti sõidu lõpus käsk jõuda Verstappenile lähemale kui 5 sekundit. _________________ Честных психов можно не лечить...
See on minu jaoks täitsa humoorikas, kuidas mõni tegelane pidas Silverstones Hamiltoni vaat et mõrvariks, aga nüüd ei näe probleemi, kui Max sõidab Hamiltoni rajalt välja nii, et ei mahu isegi rajale. Õnnetust ei toimunud sellepärast, et Hamilton ei keeranud kurvi sisse. Maxil oli Silverstones sama võimalus. Lihtsalt kõrvalmärkusena.
See on minu jaoks täitsa humoorikas, kuidas mõni tegelane pidas Silverstones Hamiltoni vaat et mõrvariks, aga nüüd ei näe probleemi, kui Max sõidab Hamiltoni rajalt välja nii, et ei mahu isegi rajale. Õnnetust ei toimunud sellepärast, et Hamilton ei keeranud kurvi sisse. Maxil oli Silverstones sama võimalus. Lihtsalt kõrvalmärkusena.
Aeglane vs pea täiskiirusel kurv, lisaks Hamilton sõitis täishälvikuna rattasse ja polnud isegi kõrval ...maga kaineks
Tegemist on läbi aegade "meistrite" poolt rakendatud käitumistavaga. Senna formuleeris selle lihtsalt omal ajal ära, et kui tema kellegi teisega koos kurvi satub, siis on selle teise otsustada, kas anda järgi või sõidavad mõlemad koos välja. Tema järgi ei anna. Ja karistada on selliste olukordade eest saanud tavaliselt "mittemeistrid"... kui on "meistrit" seganud. "Meistri" puhul öeldakse, et pani oma paremuse maksma. Ja nüüd on kohtunikel probleem... mõlemad on "meistrid". _________________ Честных психов можно не лечить...
viimati muutis Raiku 17.11.2021 10:33:29, muudetud 1 kord
anubis, kõik muud on vaimuhaiged fanboyd, ainult hami pooldajad normaalsed _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Aeglane vs pea täiskiirusel kurv, lisaks Hamilton sõitis täishälvikuna rattasse ja polnud isegi kõrval ...maga kaineks
Möönan, et ma isegi pole objektiivne, aga see alternatiivreaalsus on ikka täitsa huumor
Eh hull häda ja probleem nüüd lahti läinud, kes kelle välja surunud on ja kes seda rohkem teinud on jne.
Väga hästi sõidavad võidu nii Hamilton kui Verstappen On mida vaadata kui kaks kõva kivi kokku saavad.
Ma vaatan (mitte ainult mina), et kui Hamilton panna surve alla, kus ta tunneb et kõik võimalused on tema vastu siis sellistes olukordades teeb ta oma parimad sõidud.
Nii ka viimasel Brasiilia GP.
Max ja Ham lõpetavad seal seinas mõlemad _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
Nagu ikka pääseb Max üldjuhul karistustest mille kõik teised on kätte saanud ja mis on tegelikult ka reeglina kehtestatud.
Mad Max peab edaspidi arvestama, et sisekurv omab 100% õigust terve tee (ja niipalju kui tee kõrval ruumi) endale võtta ja väliskurv peab sõltumata sellest, kuidas ja kus ta paikneb, järgi andma. Õigemini võib suruda väliskurvis olija ükskõik kuhu.
Red Bull on sellega alati nõus. Kõik saavad viidata sellele juhtumile.
Ma arvan, et see otsus saab tulevikus neile palju rõõmu tooma.
Mercedesele oleks see kahjulikum, kui seda Verstappenile. Gasly stardiks softidega kõrvalt ja näljane pohhuist Alonso tagant. Verstappen kõrvalt ja Bottas tagant pakub Hamiltonile rohkem kaitset.
Mercedesele oleks see kahjulikum, kui seda Verstappenile. Gasly stardiks softidega kõrvalt ja näljane pohhuist Alonso tagant. Verstappen kõrvalt ja Bottas tagant pakub Hamiltonile rohkem kaitset.
Ma arvan, et Max ei lähe homme kohtunike juurde jutuga, et palun andke mulle karistus. Viiendalt kohalt startides on õnnetusse sattumise oht suurem, lisaks on siis vaja rohkem mööduda, et tagasi teisele kohale jõuda.
Max sai kollaste lippude eest +5 kohta. Bottas +3 kohta stardiks _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
Max sai kollaste lippude eest +5 kohta. Bottas +3 kohta stardiks
Max eiras kahekordseid kollaseid lippe, Bottas eiras ühekordset kollast lippu. +5 ja +3 on nende rikkumiste eest tavalised karistused.
Tõsi. Aga miks siis Sainz puhta nahaga pääses? _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
Max sai kollaste lippude eest +5 kohta. Bottas +3 kohta stardiks
Max eiras kahekordseid kollaseid lippe, Bottas eiras ühekordset kollast lippu. +5 ja +3 on nende rikkumiste eest tavalised karistused.
Tõsi. Aga miks siis Sainz puhta nahaga pääses?
The driver stated that although he did not see the yellow flag, he did see that Car 10
was stationary on the right of the pit straight and therefore assumed that there was
the probability that he was in a yellow flag area, so made a significant reduction in
speed in the relevant mini-sector. The Stewards confirmed this from the telemetry.
Max sai kollaste lippude eest +5 kohta. Bottas +3 kohta stardiks :-? (n)
Tõsi. Aga miks siis Sainz puhta nahaga pääses? :D
tsitaat:
The Stewards heard from the driver of Car 55 (Carlos Sainz), the team
representative and have reviewed video, marshalling system and telemetry evidence.
The driver stated that although he did not see the yellow flag, he did see that Car 10
was stationary on the right of the pit straight and therefore assumed that there was
the probability that he was in a yellow flag area, so made a significant reduction in
speed in the relevant mini-sector. The Stewards confirmed this from the telemetry.
He thus complied with the Race Directors Event Notes and Appendix H of the
International Sporting Code.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.