Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Forza Horizon 5 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18, 19, 20  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mõmmik123
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 09.11.2021 00:33:59 vasta tsitaadiga

Tegin esimestkorda olles konvios enda sõbraga online sõitu... Vastased tundusid selle 5 sõidu juures olevat veel kalad ja top 2 koguaeg.
Aga minu ja mu sõbravahel oli koralik bug, mina nägin igas sõidus peale esimese kus ta lihtsalt starti seisma jäi, kuid tema enda pildis liikus samamoodi ka teisejaoks oli ta nähtamatu...
Teisi sai ta rammida ja pihta sõita aga keegi teda ei näinud samamoodi ka mitte mina ja kõik 4 sõitu... Näen, et ma olen esimene... Kuni lõpuni ja peale finishit näitab , ops tema hoopis esimene ja nii kõigijaoks...
Pärast olio botidega mängides täpselt sama mind oli liikumas näha tema jäi starti seisma... Ringradadel sõitsid minu pildis botid talle otsa ja tekitasid stardis ummikut... Mina enda pildis sain tänu sellele ringiga botidele tuule alla tehtud....
Tema aga enda pildis sai taas esimesi kohti ,kuigi mina möödusin botidest ringiga... jäi kokkuvõttes tema siiski esimeseks ja nii korduvalt erinevates sõitudes icon_biggrin.gif.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 09.11.2021 00:46:22 vasta tsitaadiga

IBOX4REAL kirjutas:
renx09 kirjutas:
single player osa hakkab läbi saama, teha veel mõned offroad sõidud ja drift zoned/trailblazerid
lvl 173, 200+ autot garaažis

võrreldes eelmise osaga on palju asju parendatud/mugandatud, korralik upgrade
ka graafika osas, valgus/varjud ja üldine atmosfäär parendatud. üks pisike asi, 4ndas hullult häiris ja nüüd korda on tehtud, see punane suits street race-des icon_biggrin.gif eelmises osas oli väga ruuduline

Kas sa tahad enne mängu läbi teha kui early access läbi saab? icon_biggrin.gif Palju sa tunde sinna pannud oled juba?

Mu arust kah, mäng polnud veel kõigi jaoks ametlikult väljaski ja juba grindid ära. Mõte on ikka seda nautida icon_biggrin.gif

Päris huvitav, et season progress läheb üle 38 punkti.

Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 85
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 09.11.2021 01:33:00 vasta tsitaadiga

Mõtlesin et proovin ka game passiga ära a nagu ikka siis idaeuroopa ei ole supported. Millegipärast ei lase muud valida kui USA... VPN-iga jaurama hakkama?
tteam
Kreisi kasutaja
tteam

sõnum 09.11.2021 03:01:36 vasta tsitaadiga

lauri23, UK, Finland toimivad ka väga ilusti.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 09.11.2021 03:26:20 vasta tsitaadiga

IBOX4REAL kirjutas:
Kas sa tahad enne mängu läbi teha kui early access läbi saab? icon_biggrin.gif Palju sa tunde sinna pannud oled juba?

kusjuures täiesti tahtmatult, lihtsalt sõitnud ja avastanud. nüüd kõik tehtud, peale trailblazer gate-de. statsi all näitab sõidutunde 26h.

edit: see grindi jutt on pehmelt öeldes rumalavõitu, mitte mingit grindi pole olnud, lihtsalt sõitu ja autosid nautinud. single player pole nagunii selle mängu põhiosa... mingi okas hinges, et endal pole vaba aega olnud?
nüüd saab keskenduda põhihobi peale - autode kogumine ja setup/tune-de tegemine. ja siis loomulikult veel onlineGRIND icon_rolleyes.gif

Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 09.11.2021 07:16:15 vasta tsitaadiga

renx09, kõik teed ka avastatud?
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 09.11.2021 11:44:20 vasta tsitaadiga

kahjuks küll icon_razz.gif
IBOX4REAL
Kreisi kasutaja
IBOX4REAL

sõnum 09.11.2021 12:21:53 vasta tsitaadiga

renx09 kirjutas:
IBOX4REAL kirjutas:

kusjuures täiesti tahtmatult, lihtsalt sõitnud ja avastanud. nüüd kõik tehtud, peale trailblazer gate-de. statsi all näitab sõidutunde 26h.

edit: see grindi jutt on pehmelt öeldes rumalavõitu, mitte mingit grindi pole olnud, lihtsalt sõitu ja autosid nautinud. single player pole nagunii selle mängu põhiosa... mingi okas hinges, et endal pole vaba aega olnud?
nüüd saab keskenduda põhihobi peale - autode kogumine ja setup/tune-de tegemine. ja siis loomulikult veel onlineGRIND icon_rolleyes.gif

Ei ma lihtsalt imestan natuke, sest FH4 mul kulust vist terve kuu, et level 100-ni jõuda, aga eks siis ma väga ei teadnud ka mida ma teen seal.

Ja ma ikka ei saa järjekordselt kiitmata jätta seda uut handlingut ja ffb-d. Lihtsalt kaif on sõita rooliga. Eile mõtlesin, et piirdun 1h seansiga, aga lõpuks sai 4h drifti lastud onlines icon_biggrin.gif Kui nüüd saaks selle esimese patchi ka välja antud ja lubada mul päris käsipidurit kasutada.

Üks märkus on see, et AI on see aasta tugevam, st cheatib rohkem. FH4 peal sõitsing ikka Unbeatable peal ja enamasti top 3 seas, aga siin on mul highly skilled levelil isegi raskusi top 3 saada vahepeal icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 09.11.2021 12:26:13 vasta tsitaadiga

Ma sain kässari ära mapitud. Sai kui custom profiil teha ning salvestada. Aga jah iga kord kui uuesti mängu lähed on vaikimisi rooli profiil valitud ja peab koguaeg uuesti selle custom profiili valima. Teine asi, et aegajalt läheb FFB lolliks, rool läheb mega raskeks keerata või kaob üldse FFB ära. Rool Thrustmaster T500RS..aga noh saab hakkama.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 09.11.2021 12:55:20 vasta tsitaadiga

Mis raskusastmega keegi mängib?

Max seadetega jookseb mäng mul 100FPS Full HD-s
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Mugman
HV kasutaja
Mugman

sõnum 09.11.2021 13:35:14 vasta tsitaadiga

Above average raskustase
Time driven- 1.05h ja level 8.
~90fps'i, preset määratud Extreme sätetele, 1440p.

Aga no ilus mäng on küll... 1 crash to desktop ka keset sõitu thumbs_down.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 09.11.2021 14:27:12 vasta tsitaadiga

IBOX4REAL kirjutas:
AI on see aasta tugevam, st cheatib rohkem. FH4 peal sõitsing ikka Unbeatable peal ja enamasti top 3 seas, aga siin on mul highly skilled levelil isegi raskusi top 3 saada vahepeal icon_biggrin.gif

tundub nii, unbeatable on raskem, aga vbolla asi ka selles, et pole oma setupe veel päris paika saanud
üks asi mis veel silma jäänud offroad sõitudes, et takistused (aiad, lauad, pingid jne) ja sügavad veetakistused ei mõju drivataridele pooltki nii aeglustavalt nagu endale
rivals on ka fun thumbs_up.gif

tteam
Kreisi kasutaja
tteam

sõnum 09.11.2021 14:32:15 vasta tsitaadiga

Ise sõidan Pro peal hetkel. Peab natukene tõesti setupide ja asjadega mässama. Unbeatableile ära ei teinud. Pidin leppima Top 2 icon_biggrin.gif
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 09.11.2021 15:20:52 vasta tsitaadiga

renx09 kirjutas:
IBOX4REAL kirjutas:
AI on see aasta tugevam, st cheatib rohkem. FH4 peal sõitsing ikka Unbeatable peal ja enamasti top 3 seas, aga siin on mul highly skilled levelil isegi raskusi top 3 saada vahepeal icon_biggrin.gif

tundub nii, unbeatable on raskem, aga vbolla asi ka selles, et pole oma setupe veel päris paika saanud
üks asi mis veel silma jäänud offroad sõitudes, et takistused (aiad, lauad, pingid jne) ja sügavad veetakistused ei mõju drivataridele pooltki nii aeglustavalt nagu endale
rivals on ka fun thumbs_up.gif

See, et drivatarid teleporteeruvad läbi objektide, kui nad on sinust piisavalt kaugel, ja üleüldse mõjuvad neile teistsugused füüsilised jõud, on nii olnud juba vähemalt FH3 saadik. Üks-kaks superkiiret drivatari on samuti juba FM5 alates rusikareegel olnud.

Ise mängin Pro peal, sest Unbeatable peal on liiga palju AI keberniiti, mis tähendab korduvaid restarte ning rewindi kasutamist - ei viitsi selle peale aega raisata. Väga pole aru saanud, et AI kuidagi raskem või teistmoodi oleks.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
tteam
Kreisi kasutaja
tteam

sõnum 09.11.2021 15:32:46 vasta tsitaadiga

Mulle tundub, et natukene on ikkagi muudetud. FH4 sai läbi tehtud täielikult Unbeatable'i peal ja oli üllatavalt okei. Seekord nii päris pole. Ees mõni AI on natukene ebaloomuliku pidamisega.
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 09.11.2021 15:58:18 vasta tsitaadiga

jah, alla unbeatable polegi probleemi. ei mäleta varasematest osadest, et oleks offraodis nii hull asi olnud, samas offroad pole suurem asi lemmik ka ja praegu lihtsalt värskelt sõitnuna jäi silma jälle.
Mõmmik123
HV kasutaja

sõnum 09.11.2021 18:26:09 vasta tsitaadiga

Ranked online sõite polegi, v pole neid lihtsalt veel lisatud?
tagasi üles
Hardi
HV veteran
Hardi

sõnum 09.11.2021 19:23:51 vasta tsitaadiga

saab isegi 4k peal 2080superiga 60fps kätte thumbs_up.gif

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.11.2021 21:26:01 vasta tsitaadiga

krr täna on see connection pull ikka eriti hull
ühe kirja ette viskab, 10sekki läbi, siis kohe uus ja nonstop, samas windowsis näitab et teredo oben ja connected thumbs_down.gif icon_evil.gif
ära tüütab

eile sai onlines päris pikalt oldud ilma connection probleemideta

kasutan seda sp genereerimise glitchi kuniks võimalik. eelmine aasta oli ka alguses mingi glitch, mis äara patchiti.
pärast oli hea, et rasva oli, ei pidanud niisama mängimise jaoks enam grindima, samas oli momente, kus peale nagu väga ei tulnud.

see storyde lisamine tekitas veidi rahavoolu ja miskit veel

Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 09.11.2021 21:33:20 vasta tsitaadiga

Väga huvitav ma nüüd 2 tundi täna jutti mänginud ning ühtegi korda pole ära katkenud icon_eek.gif
tagasi üles
simo5555
HV kasutaja
simo5555

sõnum 09.11.2021 21:49:28 vasta tsitaadiga

Mul on mingi veider hangumine või nagu stutteringi moodi asi, aga jõnksude asemel nagu venib rohkem icon_biggrin.gif Profiili kast. Kellelgi veel sama probleem? FPS-i järgi istuks nagu stabiilselt 105 ümber, aga väga närvi ajab. Seaded extreme peal ja 1440p.
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.11.2021 21:50:29 vasta tsitaadiga

Equinox kirjutas:
Väga huvitav ma nüüd 2 tundi täna jutti mänginud ning ühtegi korda pole ära katkenud icon_eek.gif
esiti see forza küsib mult windows firewallilt igal käivitusel nõusolekut, enne kui seda ei anna, siis normaalselt ei toimi ja ju siis muud tegevused mängus tekitavad taas mingi lahususe - igatahes toimib pikalt ja siis ükshetk läheb lolliks

mul ruuterit vahel pole, mis oskaks ehk korraldusi jagada windowsile

viimati muutis libe 09.11.2021 21:51:38, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 09.11.2021 21:50:43 vasta tsitaadiga

simo5555, pane Extreme pealt ära, mõttetu overkill ja olematu silmailu vahel.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 09.11.2021 22:10:22 vasta tsitaadiga

simo5555 kirjutas:
Mul on mingi veider hangumine või nagu stutteringi moodi asi, aga jõnksude asemel nagu venib rohkem icon_biggrin.gif Profiili kast. Kellelgi veel sama probleem? FPS-i järgi istuks nagu stabiilselt 105 ümber, aga väga närvi ajab. Seaded extreme peal ja 1440p.

Kas see "asi" on ainult free roamis või võistlusõitude ajal samuti? Kui ainult free roamis, siis väga võimalik, et on serveri jamadega seotud.

Online osa nagu kohati töötab ja siis ei tööta jälle. Peale mitmeid proovimisi sain Arcade'i lõpuks tehtud. Tavaliselt oli osavõtjaid liiga vähe ja seetõttu ei saanud kõiki ülesandeid tehtud. Ühe korra olin täiesti üksi. Proovisin esimest korda Eliminatori näkatsit samuti, aga vastaseid nagu üldse ei kohanud. Ainult mõnda üksikut ja isegi viimase raundi ajal 3-4 autot, kuigi algselt oli 17 mängijat seal viimasel väiksel alal koos. Kirss tordil oli see, kui sekund enne lõpppunkti võidukihutamise algus mäng kokku jooksis. Mingil põhjusel jookseb mäng endiselt kokku (umbes iga 2h kohta korra).

Steami ülevaadete seis on hetkel mixed just tänu FH5 tehnilistele probleemidele.
tagasi üles
simo5555
HV kasutaja
simo5555

sõnum 09.11.2021 23:14:57 vasta tsitaadiga

HPN kirjutas:
simo5555 kirjutas:

Kas see "asi" on ainult free roamis või võistlusõitude ajal samuti? Kui ainult free roamis, siis väga võimalik, et on serveri jamadega seotud.

Online osa nagu kohati töötab ja siis ei tööta jälle. Peale mitmeid proovimisi sain Arcade'i lõpuks tehtud. Tavaliselt oli osavõtjaid liiga vähe ja seetõttu ei saanud kõiki ülesandeid tehtud. Ühe korra olin täiesti üksi. Proovisin esimest korda Eliminatori näkatsit samuti, aga vastaseid nagu üldse ei kohanud. Ainult mõnda üksikut ja isegi viimase raundi ajal 3-4 autot, kuigi algselt oli 17 mängijat seal viimasel väiksel alal koos. Kirss tordil oli see, kui sekund enne lõpppunkti võidukihutamise algus mäng kokku jooksis. Mingil põhjusel jookseb mäng endiselt kokku (umbes iga 2h kohta korra).

Steami ülevaadete seis on hetkel mixed just tänu FH5 tehnilistele probleemidele.

Tundub mängu ja äkki minu raudvara vahelise probleemina icon_biggrin.gif Asi esineb stabiilselt nii sõitudes kui freeroamis. Tundub olevat, et hästi hetkeks hangub mäng vahetult enne seda kui mõni popup tekst ekraanile ilmub (kas xp saamise teade, raadios mängiv lugu või vastu sõitva auto drivetari nimi vms). Raske seletada, et mis see on - ei ole nagu klassikaline stutter või jõnksumine. Pigem tundub, et mäng kukub sekundi murdosaks aegluupi. Seadete muutmine paremaks ei teinud - keerasin ultra peale ja fps näitab stabiilselt 120-135 vahel. Eks ootan kas patchi või nvidia uut driverit vms icon_biggrin.gif

EDIT: Nvm, serveri probleem icon_biggrin.gif Vahepeal oli täiesti ideaalne juba

soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 10.11.2021 00:22:46 vasta tsitaadiga

Tuli ära lõpuks

Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 85
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 10.11.2021 00:23:51 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 10.11.2021 07:32:14 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
krr täna on see connection pull ikka eriti hull
ühe kirja ette viskab, 10sekki läbi, siis kohe uus ja nonstop, samas windowsis näitab et teredo oben ja connected thumbs_down.gif icon_evil.gif
ära tüütab

eile sai onlines päris pikalt oldud ilma connection probleemideta

kasutan seda sp genereerimise glitchi kuniks võimalik. eelmine aasta oli ka alguses mingi glitch, mis äara patchiti.
pärast oli hea, et rasva oli, ei pidanud niisama mängimise jaoks enam grindima, samas oli momente, kus peale nagu väga ei tulnud.

see storyde lisamine tekitas veidi rahavoolu ja miskit veel

Eile oli jah jube connection failed probleem. Samas 9 november kah. Lihtsad inimesed said eile mängima hakata ju. 😂

Nendel Accolades asjadel võiks olla üks nupp, mis korjab erinevad autasud ja autod kokku. Praegu otsi ja surfa nendes erinevates kategooriates.
tagasi üles
Mõmmik123
HV kasutaja

sõnum 10.11.2021 08:53:29 vasta tsitaadiga

Ranked sõite selles osas pole ?
tagasi üles
Ernits
HV veteran
Ernits

sõnum 10.11.2021 10:48:36 vasta tsitaadiga

Rabasin ka ära. Kas kuidagi on võimalik seda jutuvadinat taustal välja lülitada ka? Panin audio settingutes voice volume 0 peale, aga ikka mölisevad edasi icon_smile.gif
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 86
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 10.11.2021 11:38:49 vasta tsitaadiga

Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 10.11.2021 12:12:40 vasta tsitaadiga

renx09 kirjutas:

haha..crazy icon_lol.gif

tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 10.11.2021 13:05:18 vasta tsitaadiga

tsitaat:
We've invested for years in Xbox so more people can play. With 4.5+ million players so far across PC, cloud & console, Forza Horizon 5 shows that promise coming to life. Largest launch day for XGS game, peak concurrent 3x FH4 high

https://twitter.com/xboxp3/status/1458269032986013706

renx09 kirjutas:

Kohe kindlasti pole exploiti kasutanud. icon_lol.gif
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 10.11.2021 16:15:23 vasta tsitaadiga

Mis raskusastmega keegi mängib?
tagasi üles
kuccu
HV kasutaja

sõnum 10.11.2021 16:20:34 vasta tsitaadiga

Kuna eriline puldi hunt ei ole ja rooliga kipub mäng pange panema siis istun above average peal.
Mõned võidud on kirjas, top viiest pole allapoole veel jäänud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 10.11.2021 16:33:53 vasta tsitaadiga

kuccu kirjutas:
Kuna eriline puldi hunt ei ole ja rooliga kipub mäng pange panema siis istun above average peal.

Mul on ka above average, tegin superautoga üht rada. alguses olin esimene ja siis mingi kohapealt tuisati minust mööda nagu seisvast postist
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 10.11.2021 17:08:54 vasta tsitaadiga

pro on normaalne, unbeatable liiast. üldiselt pilt ilusam ja masinad tunduvad raskemad, a sisu poolest eelistab neljandat. tuunis 97' Lexus SC300 B700-ks, 1200bhp ja 1200nm. töötab ainult sirgel icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 10.11.2021 17:15:33 vasta tsitaadiga

Ah jaa häiriv on mängus see, et kui lähed vastu teist autot sõites siis on efekt selline nagu sõidaks vastu tanki või betoon piiret, füüsikaliselt ei mõjuta see teist autot kuidagi
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 10.11.2021 20:01:54 vasta tsitaadiga

Ma paugutan average peal. Minu teada ühtegi achievementi pole raskuastmega seotud. Va need championship sõidud, kus mõlemal seasonil tuleb kõik asjad ära teha.

Well f**k

tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 10.11.2021 20:02:51 vasta tsitaadiga

Vihmausss kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Eks sõiduoskus jätab kah suht soovida. icon_lol.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Mõmmik123
HV kasutaja

sõnum 10.11.2021 23:47:33 vasta tsitaadiga

Muhekas kirjutas:
kuccu kirjutas:

Mul on ka above average, tegin superautoga üht rada. alguses olin esimene ja siis mingi kohapealt tuisati minust mööda nagu seisvast postist

Above on mõttetu alla highly skilled pole mõtet mängida, vähemalt seasonal eventides alla selle rewarde ei sa....
Ise hetkel experdipeal, üksi sõites on botid tunduvalt raskemad kui kellegagi tiimis olla minuarust, Tiimis olles alla pro ei olegi mõtet lasta kuna kahepeal ei ole neid punne kokku saada keeruline ja reward ka kõrgem.
Üksi aga mängides tunduvad botid raskemad...
tagasi üles
IBOX4REAL
Kreisi kasutaja
IBOX4REAL

sõnum 11.11.2021 00:19:39 vasta tsitaadiga

See AI on ülikahtlane. Tegin seasonal evente pro leveliga, ilusti võitsin kõik kolm. Teen Colossost sama autoga, pole võimalustki, esimese minuti jooksul teevad vahe sisse ja stabiilselt püsib lõpuni välja nii. Vb driveline ikka peale lükata selleks.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Hardi
HV veteran
Hardi

sõnum 11.11.2021 00:22:45 vasta tsitaadiga

see AI on koguaeg selline, et esimesed ~1-3 kohta sõidavad koha peale ja kõik ülejäänud üritavad sind blokkida, et need esimesed võimalikult suure vahe sisse saaks teha icon_lol.gif
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 11.11.2021 00:33:38 vasta tsitaadiga

pff teen highly skilled ja see mäng ei ole minu töö
ma teen seda meelelahutamiseks, mitte väljakutseteks

väljakutseteks on tööturul tohuia väljakutseid, kust stressi ammendada ja lisa füüri toota

minujaoks on see pela meelelahutus ja ma ei viitsi kaotada!
selles on nagu mingi sada sõitu lihtsalt võistelda ja siis veel single playeris võistelda, pingutada ja kaotada - hah

onlines veel ehk jebida, aga offlines raskusastmega bizdiitada, peab ikka tõrge peas olema

sõidujoont saab harjutada selle no nonsense sõiduga

Hardi
HV veteran
Hardi

sõnum 11.11.2021 00:34:31 vasta tsitaadiga

libe, jep, arvutimäng on ikkagi mäng, puhkan närve seal, mitte ei aja end närvi ega higista thumbs_up.gif
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 11.11.2021 00:37:23 vasta tsitaadiga

Ma higistan rivalsis puhaste aegadega, aga see on selline mõnus higistamine, mulle meeldib
matrix
HV kasutaja
matrix

sõnum 11.11.2021 12:12:37 vasta tsitaadiga

Üks xp board istub elektriposti otsas, kuidas selle sealt kätte saab? Ainus võimalus vist tulla 400+ mööda kiirteed ja siis kuskilt lendu minna.
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 11.11.2021 12:14:10 vasta tsitaadiga

tuled edelast üle mäe hüppega
kratt1123
HV kasutaja
kratt1123

sõnum 11.11.2021 15:51:15 vasta tsitaadiga

Tere,

Olen ka mõne päeva mänginud,aga mis häirib mind.Nimelt kui tahan sõbraga convoid sõita,siis sõber teeb eraldi convoi ja kui ma tahan liituda pean igakord solosse minema ja siis panen online ja alles siis pakub mulle join.Kas nii ongi?
Teine asi mis on veel vähe kahtlane,et kui sõbraga sõidame siis vahepeal kaob teepealt ära ja mingi suvalisel hetkel ilmub tagasi, kas nii peabki olema??? ja suvalised sõitjad samamoodi,kui lihtsalt sõidan?
Või on see mingi setingute teema?
Kui keegi mulle selle selgeks teeb,olen väga tänulik.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 21
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 11.11.2021 16:02:35 vasta tsitaadiga

kratt1123 kirjutas:
Tere,

Olen ka mõne päeva mänginud,aga mis häirib mind.Nimelt kui tahan sõbraga convoid sõita,siis sõber teeb eraldi convoi ja kui ma tahan liituda pean igakord solosse minema ja siis panen online ja alles siis pakub mulle join.Kas nii ongi?
Teine asi mis on veel vähe kahtlane,et kui sõbraga sõidame siis vahepeal kaob teepealt ära ja mingi suvalisel hetkel ilmub tagasi, kas nii peabki olema??? ja suvalised sõitjad samamoodi,kui lihtsalt sõidan?
Või on see mingi setingute teema?
Kui keegi mulle selle selgeks teeb,olen väga tänulik.

Serverite probleem. Terve online osa on hetkel katki.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Forza Horizon 5 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18, 19, 20  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.