See on küll nõme, et kui midagi nässu läheb siis tee Rewind ja koik ok...... Kuidas ma saan xbox live appis vahetada Country/Region makset tehes. Seal on tuimalt ees ainult ameerika ja midagi muud valida ei saa, proovisin ka gamepassi osta ja sama jama asukoht ainult ameerika kuigi microsofti kontol on eesti pandud ja kui tahad gamertagi vahetada siis maksma minnes on sama, ainus valik ameerika
Ei saagi vahetada, kustuta oma maksevahend ära ja toksi uuesti sisse ning pane mõni Eurotsooni riik. Endal oli ka varem USA pandud, aga seda nad millegi pärast enam ei tolereeri.
Tegin. kui tahan gamertagi xbox pc appis vahetada siis küsib raha ja kui valid maksemeetodi siis järgmiseks annab väljad mis täita ja seal on koht usa regioon ja seda muuta ei saa, mul on koik kohad läbi käidud ja muudetud, nutt tuleb peale a mängu sain muidu kätte
See on küll nõme, et kui midagi nässu läheb siis tee Rewind ja koik ok...... Kuidas ma saan xbox live appis vahetada Country/Region makset tehes. Seal on tuimalt ees ainult ameerika ja midagi muud valida ei saa, proovisin ka gamepassi osta ja sama jama asukoht ainult ameerika kuigi microsofti kontol on eesti pandud ja kui tahad gamertagi vahetada siis maksma minnes on sama, ainus valik ameerika
Ei saagi vahetada, kustuta oma maksevahend ära ja toksi uuesti sisse ning pane mõni Eurotsooni riik. Endal oli ka varem USA pandud, aga seda nad millegi pärast enam ei tolereeri.
Tegin. kui tahan gamertagi xbox pc appis vahetada siis küsib raha ja kui valid maksemeetodi siis järgmiseks annab väljad mis täita ja seal on koht usa regioon ja seda muuta ei saa, mul on koik kohad läbi käidud ja muudetud, nutt tuleb peale a mängu sain muidu kätte
Mul oli sama jama, lõpuks ma vist pidin 3 korda oma krediitkaardi ära kustutama ja uuesti sisestama kuni sealt minu Texase aadress ära kadus. Veateade on igatahes ju see, et maksevahendi ja sinu aadressi regioon ei lange kokku ja seetõttu nad makset läbi ei lase. _________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest
111 levelit seljataga ja mulle see uuendatud füüsika väga meeldib - trajektroorivead, liiga vähe/palju pidurdamine ja liiga suur külglibisemine/wheelspin kurvis maksab palju rohkem kätte, kui eelmises osas
samas tundub, et driftimine on puldiga sõitmisel tehtud sujuvamaks, ka tagaveo puhul, palju lihtsam on kontrollida
mõnede xp boardide asukoht on küll täiesti next level ei mäleta eelmisest osast midagi nii hullu, näiteks see üks, mis ripub elektriliinides
drivatarid ja nende tase tundub olevat sama, esimeses sõidu pooles pühivad minema ja siis teises pooles vastavalt raskusastmele võtavad hoo maha, noh unbeatable väga ei võta
online on kogu aeg katki, forzathon shop pole kordagi töötanud, playlistist osad tehtud asjad kaovad vahepeal ära, siis ilmuvad jälle tagasi, sain selle Alpine nii auhinnaks kaks korda
liituge [HVF] HinnaVaatluse klubiga ka, kui ükskord online korda saab, saab konvoi ja touri asju teha _________________ !!
Mul oli sama jama, lõpuks ma vist pidin 3 korda oma krediitkaardi ära kustutama ja uuesti sisestama kuni sealt minu Texase aadress ära kadus. Veateade on igatahes ju see, et maksevahendi ja sinu aadressi regioon ei lange kokku ja seetõttu nad makset läbi ei lase.
miks paypali ei kasuta?
ma soovisin game passi osta, siis panin windowsist regiooni soome peale ning vormistasin konto soome. Aadressiks panin Tallinna tänava, linnaks Tallinn ja postiindeksi ka kohaliku ning paypaliga maksmine toimis ideaalselt
renx09 kirjutas:
111 levelit seljataga ja mulle see uuendatud füüsika väga meeldib - trajektroorivead, liiga vähe/palju pidurdamine ja liiga suur külglibisemine/wheelspin kurvis maksab palju rohkem kätte, kui eelmises osas
samas tundub, et driftimine on puldiga sõitmisel tehtud sujuvamaks, ka tagaveo puhul, palju lihtsam on kontrollida
mõnede xp boardide asukoht on küll täiesti next level ei mäleta eelmisest osast midagi nii hullu, näiteks see üks, mis ripub elektriliinides
drivatarid ja nende tase tundub olevat sama, esimeses sõidu pooles pühivad minema ja siis teises pooles vastavalt raskusastmele võtavad hoo maha, noh unbeatable väga ei võta
online on kogu aeg katki, forzathon shop pole kordagi töötanud, playlistist osad tehtud asjad kaovad vahepeal ära, siis ilmuvad jälle tagasi, sain selle Alpine nii auhinnaks kaks korda
driftimine on jah lihtsamaks tehtud _________________ ☠
Game Passi jaoks peab su Live/Xbox konto regioon kattuma Windowsis valitud regiooniga. Mul on mõlemad UK all.
kindlasti mitte, sest Jesko saab ka story modest filmiteemat lõpetades
hüpped saab teha kasvõi agera rs-ga, või ükskõik mis teise 400kmh + autoga, näiteks taycan wp-ga, kui on eesmärk 3* kätte saada. või mis konkurentsis püsimisest jutt käib? _________________ !!
viimati muutis renx09 07.11.2021 17:09:35, muudetud 1 kord
Seal 3* on väga raske saada tõesti. Peab igat kurvi ideaalse kiirusega läbi ja lootma, et pimedates kurvides kedagi ees ei ole. Ma lõpuks mingi 50-nda korraga sain 02:24:926 kätte.
kindlasti mitte, sest Jesko saab ka story modest filmiteemat lõpetades
hüpped saab teha kasvõi agera rs-ga, või ükskõik mis teise 400kmh + autoga, näiteks taycan wp-ga, kui on eesmärk 3* kätte saada. või mis konkurentsis püsimisest jutt käib?
< Top 100 / Top 1000 leaderboardid (speed zones, speed traps, danger zones jne)
Seda ei teadnud, et story modest saab ka, aga mille peale ise voucheri kulutasite?
EDIT: Shelby Daytonat on võetud, sest seda üsna raske saada: Requirements: "Second Wave - Complete 100 Festival Playlist Activities" under Festival Playlist).
EDIT2: Mina samas neid filmiteemasid kunagi esmajoones ei mängi, mul on Jeskost rohkem kasu olnud from the get-go.
viimati muutis soovija 07.11.2021 17:28:34, muudetud 3 korda
Seal 3* on väga raske saada tõesti. Peab igat kurvi ideaalse kiirusega läbi ja lootma, et pimedates kurvides kedagi ees ei ole. Ma lõpuks mingi 50-nda korraga sain 02:24:926 kätte.
proovisin ka selle jutu peale, esimese korraga ja 2:23:366, äkki te pidurdate kurvi liiga hilja vms? _________________ !!
proovisin ka selle jutu peale, esimese korraga ja 2:23:366, äkki te pidurdate kurvi liiga hilja vms?
äkki me ei ole tehniliselt nii filigraansed
põhi võit tuli seal linnas sõitmisel, ma sain lõpuks õiget route tehes mingi 2:24:6 midagi
aga kes hakkama ei saa, siis on alternatiivne route
proovisin ka selle jutu peale, esimese korraga ja 2:23:366, äkki te pidurdate kurvi liiga hilja vms?
Ei oska öelda. Ma sõidan kõik assistid maas, kaasarvatud braking line.
no siis on arusaadav, miks 50x vaja teha oli. ma sõidan ka abid maas, ainult automaatkast ja driving/braking line peal.
Eks rooliga harjumine ja õigete settingute leidmine läks ka selle alla. Panin breaking line peale ja proovisin huvi pärast controlleriga ning siis õnnestus esimese korraga ära teha Sain ka kohe aru, et neid teravaid kurve controlleriga hulga lihtsam suurema kiiruse pealt võtta. Aga eks siiani on igas mängus nii olnud, et puldiga olen kiirem.
Meeldib uus pidurdamise ülesehitus. Horizon 4 tava pidurit kasutades olid rattad suht kohe loha. Isegi abs on asendis. Horizon 5das on see kuidagi mõnusamalt lahendatud
no siis on arusaadav, miks 50x vaja teha oli. ma sõidan ka abid maas, ainult automaatkast ja driving/braking line peal.
Eks rooliga harjumine ja õigete settingute leidmine läks ka selle alla. Panin breaking line peale ja proovisin huvi pärast controlleriga ning siis õnnestus esimese korraga ära teha Sain ka kohe aru, et neid teravaid kurve controlleriga hulga lihtsam suurema kiiruse pealt võtta. Aga eks siiani on igas mängus nii olnud, et puldiga olen kiirem.
nu dirtis kindlasti oli rooliga eelised võrreldes puldiga
forza on alati pulti eelistanud, motorsport on ehe näide _________________ ☠
nu dirtis kindlasti oli rooliga eelised võrreldes puldiga
forza on alati pulti eelistanud, motorsport on ehe näide
Dirt 1 või Dirt 2? Olen proovinud Dirt 2 rooliga ja ffb seal oli minu arust kohutav. Poolel seaded üldse implementeerimata.
Dirt 1 või Dirt 2? Olen proovinud Dirt 2 rooliga ja ffb seal oli minu arust kohutav. Poolel seaded üldse implementeerimata.
Kas te räägite Dirt 1/2-st või Dirt Rally 1/2-st?
Ma ei teadnudki, et peale Dirt Rally 1/2 veel mingi Dirt 1/2 on
Aga tulles FH5 juurde tagasi, siis ma arvan, et kui 9 november saabub on online omadega täiesti maas. Vaatasin, et juba praegu ligi miljon mängijat, mis siis saab kui kõik Gamepass vennad online tulevad
Ma alguses olin tusane selle rewindi koha pealt a olgem ausad kohati on ta hea asi, ei pea kuskilt otsast alustama kuid kes soovib võib mind lisada muhevana#2502
single player osa hakkab läbi saama, teha veel mõned offroad sõidud ja drift zoned/trailblazerid
lvl 173, 200+ autot garaažis
võrreldes eelmise osaga on palju asju parendatud/mugandatud, korralik upgrade
ka graafika osas, valgus/varjud ja üldine atmosfäär parendatud. üks pisike asi, 4ndas hullult häiris ja nüüd korda on tehtud, see punane suits street race-des eelmises osas oli väga ruuduline _________________ !!
single player osa hakkab läbi saama, teha veel mõned offroad sõidud ja drift zoned/trailblazerid
ka graafika osas, valgus/varjud ja üldine atmosfäär parendatud. üks pisike asi, 4ndas hullult häiris ja nüüd korda on tehtud, see punane suits street race-des eelmises osas oli väga ruuduline
Suits ja tolm näeb üelüldiselt hoopis parem välja ning käitub kuidagi loomulikumalt. Sama on peegeldustega autol.
ka graafika osas, valgus/varjud ja üldine atmosfäär parendatud. üks pisike asi, 4ndas hullult häiris ja nüüd korda on tehtud, see punane suits street race-des eelmises osas oli väga ruuduline
Üritan teha Daily Challengeid. Win a Drag Race in a Modern Sports Car. Mida seal tegema peab või mismoodi. Olen eri drag race võitnud, proovinud eri autosi, ikka ei arvesta tehtuks?! _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
erinevatest autodest mõni modern sports car ka olnud on? aga muidu need daily challengid suht katki, mitu korda ära kadunud ja tagasi ilmunud punktid, et vbolla pead hiljem uuesti proovima _________________ !!
erinevatest autodest mõni modern sports car ka olnud on? aga muidu need daily challengid suht katki, mitu korda ära kadunud ja tagasi ilmunud punktid, et vbolla pead hiljem uuesti proovima
No Porsche Taycan, siis 2 Lambot millega proovisin Centenario ja Sesto Elemento. Võibolla siis ei sobi need. _________________ Live long and prosper!
erinevatest autodest mõni modern sports car ka olnud on? aga muidu need daily challengid suht katki, mitu korda ära kadunud ja tagasi ilmunud punktid, et vbolla pead hiljem uuesti proovima
No Porsche Taycan, siis 2 Lambot millega proovisin Centenario ja Sesto Elemento. Võibolla siis ei sobi need.
aa need jah ei ole ju modern sports cars kategooria autod, proovi näiteks Alpine A110 või Porsche Caymaniga, uus Supra vist peaks ka sobima. garaažis saad ju vaadata, mis on mis. _________________ !!
aa need jah ei ole ju modern sports cars kategooria autod, proovi näiteks Alpine A110 või Porsche Caymaniga, uus Supra vist peaks ka sobima. garaažis saad ju vaadata, mis on mis.
Yep nii oligi, tehtud. Krt ma võtsin koguaeg neid autosid mida ta Recommended-i all näitas..brr, täitsa lollakas _________________ Live long and prosper!
Kas sa tahad enne mängu läbi teha kui early access läbi saab? Palju sa tunde sinna pannud oled juba?
üks mõistlik money glitch ka avastatud, õigemini polegi glitch, aga kõige lihtsam viis super wheelspinne grindida , kus sisuliselt ei ole võimalik hävida
osta tutikas supra ja siis car masterites 4 punni eest super wheelspin, teine sarnane masin on see chevy corvette
kui loterii meeldib, siis see on fun
teine asi on see et tuleb leida masin, millega kõige lihtsamalt skill pointse koguda
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.