Teab keegi kust saada Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 (GT-P5100) (IMEI: 352816052498774) adapterit või millega oleks seda tahvelarvuti võimalik laadida? Ei ole õnnestunud suvalise adapteriga pilti ette saada.
Teab keegi kust saada Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 (GT-P5100) (IMEI: 352816052498774) adapterit või millega oleks seda tahvelarvuti võimalik laadida? Ei ole õnnestunud suvalise adapteriga pilti ette saada.
Mul seisab kaabel koos OTG adaptriga sahtlis, kui huvi siis kirjuta.
Kellelgi jõulupakist Samsung Galaxy buds / live buds silicone tips-e L suuruses pakkuda pole?
Redditi onud räägivad, et kui Pro-d kõrvas ei püsi, siis neist võib rohtu saada. Tallinnas õlleraha vastu pakuks hea meelega.
Live-d on tõesti testsugused, mõttes olid Buds+ (plus) mudelid.
Käisin Samsungi esinduses ka uurimas, et kas nad eraldi müüvad neid jubinaid - vot ei müügi Paistab et peab Amazoni kallale minema, kuna Eesti riiulilt sellise ovaalse avausega elukaid ei leia. Proovisin ka ümaraid peale väänata, aga kas rebenesid peale minnes või kukkusid ära.
Kasutatakse nt väliste kõvaketastega. Mul on ka 1 selline.
Mul ka ühel välisel kettaboxil on selline(ei ole ära anda).
Aga mis juhtub kui sellisega näiteks kaks PC-d kokku ühendada? Saab tulevärki või saab nii midagi kasulikku ka teha?
Kasutatakse nt väliste kõvaketastega. Mul on ka 1 selline.
Mul ka ühel välisel kettaboxil on selline(ei ole ära anda).
Aga mis juhtub kui sellisega näiteks kaks PC-d kokku ühendada? Saab tulevärki või saab nii midagi kasulikku ka teha?
Oleneb kuidas pordid on disainitud. Mõistliku disaini korral ei saa midagi. El cheap-o säästudisainiga saab tulevärki! _________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame!
SS: võib pakkuda kõike koli, mis seostub mõistega MS DOS/WIN9X gaming rig -- 486, Pentium, PMMX komponendid, prosed lauad. 2D ja 3D kiirendid (PCI). MFM, ESDI, SCSI1-2 kõvakettad, kontrollerid. Mälud: FPM, EDO, 30pin ja vanemad socketi mälud ja ISA extension bus mälukaardid. Üldse kõike, mis ISA v. VLB või MCA või eISA siinile istub. _________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame!
Kellelgi Tartus hdmi to displayport üleminekut pakkuda või teab kust saaks täna normaalse hinnaga osta? _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Vajan filtrit korpustele, näiteks 120mm ja 140mm versioonid oleksid ideaalsed!
Ja noise-dampening paneelid 120-140mm suurustega, mis on nagu ventilaatorid et oleks võimalik fänni kohale panna
Otsin mingit videokaarti, millel on toimiv HDMI. Esivanem tahaks arvutist pildi telekasse saata. Ei pea olema mingi eriline kaart, võib olla suvalise väikese mälumahuga isend. Tähtis on vaid, et Win10 all saaks HDMI tööle.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.