Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
muhemeel
HV vaatleja
|
01.07.2004 19:23:31
Salvestus kaamerasse! |
|
|
Tahaks teada, kuidas on võimalik film tagasi kaamerasse saada. Proovisin Windows Movie Marker 2, kuid viskas errori. Pinnacle oma pole mul seega proovida ei saa. Kuid kas kellelgi on ollnud sellist probleemi, sest WMM 2 on lihtne ja erilisi efekti soove pole, kuid sooviks siiski ta ka lindile tagasi salvesdada, kui mittevaajalik eemaldatud või siis arvutist filmi vaja lindile.
Veel tahaks teada, kas on ka olemas mingi vanem versioon WMM, kuna 2 töötab ainult XP peal, ise kasutan XP ja 98 olenevalt vajadustest.
Sooviks siis abi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
02.07.2004 22:50:43
|
|
|
Mis kaamera?
Video IN üldse on või?
Vanasti ei olnud euroopas moeks sellist featuuri kaameratele panna, kuna soodustavat piramist.
|
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhemeel
HV vaatleja
|
03.07.2004 08:25:17
|
|
|
Kaameraks on Sony Digital8 DCR-RTV265E (http://www.sony.lv/PageView.do?site=odw_en_LV&page=ProductTechnicalFeatures§ion=en_LV_Products&productmodel=%2FCamcorder%2FCAM+Digital+8%2FDCR-TRV265&productcategory=%2FCamcorder%2FCAM+Digital+8&productsku=DCRTRV265E.CEEL).
Kasutan FireWire kaardi kaamerast arvutisse tirimiseks, kuid kaamerale ei oska/luba lindistada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
14.07.2004 00:54:04
|
|
|
muhemeel kirjutas: |
Kaameraks on Sony Digital8 DCR-RTV265E (http://www.sony.lv/PageView.do?site=odw_en_LV&page=ProductTechnicalFeatures§ion=en_LV_Products&productmodel=%2FCamcorder%2FCAM+Digital+8%2FDCR-TRV265&productcategory=%2FCamcorder%2FCAM+Digital+8&productsku=DCRTRV265E.CEEL).
Kasutan FireWire kaardi kaamerast arvutisse tirimiseks, kuid kaamerale ei oska/luba lindistada. |
See kaamerasuunaline iLink pidi Euroopas müüdavatel siiski täiesti olemas olema, ainult, et kinni pandud. Avamiseks peab aga teadma mingite nuppude kombinatsiooni, mis kuulu järgi internetiski levivad.
Kui juhtud leidma, postita siia ka. Mul endalgi seesama kaamera just ostetud, ainult, et iLink'i proovimiseni pole veel jõudnudki.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
14.07.2004 01:07:13
|
|
|
perenoel kirjutas: |
Kasutan FireWire kaardi kaamerast arvutisse tirimiseks, kuid kaamerale ei oska/luba lindistada. |
See kaamerasuunaline iLink pidi Euroopas müüdavatel siiski täiesti olemas olema, ainult, et kinni pandud. Avamiseks peab aga teadma mingite nuppude kombinatsiooni, mis kuulu järgi internetiski levivad.
Kui juhtud leidma, postita siia ka. Mul endalgi seesama kaamera just ostetud, ainult, et iLink'i proovimiseni pole veel jõudnudki. |
Surfasin ise väheke ja paistab, et nii lihtne see siiski ka pole. Võimalik aga paistab olema: http://www.coastweb.de/dv/#dvin
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
muhemeel
HV vaatleja
|
14.07.2004 17:25:14
|
|
|
Kuid asi peaks ju funkama, kui on kirjas DV in/out. Kaamerast arvutisse saab, kuid tagasi mitte, kas ise olen loll ja ei oska või käib see asi mingi nipiga. LCD ekraanil märk DV IN. Keegi ju on salvestanud arvutist kaamerasse, avaldage siis oma arvamusi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
14.07.2004 17:27:09
|
|
|
Proovin õhtul järgi.
|
|
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhemeel
HV vaatleja
|
14.07.2004 17:59:48
|
|
|
Tore oleks ! Ehk õnnestub asjas selgust saada. Proovisin ka WinDV programmiga, kuid ikka ERROR, võimalik et liiga suur selle programmi jaoks. Kuid kas pole programmi, millega saaks ära katsetada kas kaameral töötab DV in/out. Nagu ma aru saan on DV in ikka PC>kaamerasse ja out kaamera>PC.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
14.07.2004 21:38:17
|
|
|
Mis progega sa seda üldse üritasid?
Ma panin kaamera taha, aga rohkem ei oska midagi peale hakata.
Isegi errorit ei tule kusagilt.
|
|
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhemeel
HV vaatleja
|
14.07.2004 22:03:51
|
|
|
Ise katsetan Windows Movie Maker 2. Mis üld juhul lihtne ja tasuta. Kui see installitud, siis kaamera taha ja sisse lülitades viskab ise akna ette, et mis edasi teha. Eks uuri ja proovi ja üritame asja funkama saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
14.07.2004 22:49:59
|
|
|
Ei oska muud öelda, kui seda et minu kaamerasse imes küll filmi probleemideta tagasi sisse. Kasutasin siis Muuvimeiker kahte, nagu soovitasid.
Ei mingeid erroreid.
Millegi pärast ei anna ta ainult File alt valikusse kaamerasse saatmist.
Tuleb võtta see toimingute menüü ja seal filmijupp kätte näidata, mida tahetakse töödelda, siis saad panna nime ja efekte ja mis iganes ja siis laseb salvestada kuhu tahad, mina salvestasin tagasi kaamerasse. 8)
|
|
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhemeel
HV vaatleja
|
15.07.2004 15:43:56
|
|
|
Äkki jutustad täpselt, kuidas asi käib. Ise avan programmi ja kaamera on taasesidamis asendis. Kaamera ise mingit häält ei tee ja ei hakkagi tegema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
muhemeel
HV vaatleja
|
15.07.2004 23:17:49
|
|
|
Sooviks ka teada, mis kaamerat kasutad, kas sama mis mina või midagi muud. Minul kuidagi ei õnnestu, nüüd siis kas viga arvutis (kehva) või mingi probleem codecidega/viirustega. andke nõu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
16.07.2004 07:15:54
|
|
|
Mul on DCR-TRV320E, aga Usast ostetud.
Mingid codecid ei tohiks mängida rolli. Vähemalt mul ei ole neid mingeid installitud, ma ei vaata mingeid filme.
Arvuti on mul ka kehva. 4MB int. video, celeron.
Võta MSNis ühendust, ma ei viitsi siia toksida ehk,kui peale.
|
|
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
16.07.2004 21:35:51
|
|
|
Tõin täna endale arvutisse FireWire kaardi ja proovisin. Põhimõtteliselt läks signaal arvutist kaamerasse küll, ainult, et kuna minu arvuti on ikka päris vanaraud (450 Mhz), hakkas ta juba mingi poole minuti pealt jõnksutama, jättis heli ära ja vedas arvutis faili aegluubis edasi. Lootsin, et kaamera salvestas sünkroonis samas tempos aga ei midagi - sama venitamine jäi kõik peale ka. Programmiks kasutasin Power Directorit ja kaamera on mul ka TRV265.
Aga mingit takistust lindile laskmisel küll ei olnud, nii, et kui normaalse arvuti muretsen, peaks kõik ludinal minema
|
tagasi üles |
|
 |
muhemeel
HV vaatleja
|
17.07.2004 09:15:33
|
|
|
Muretsesin nüüd Pinnacle 7 ja proovisin uuesti XP peal, kuid tulutult. Panin ta siis 98 peale ja lasin liigsed codecid maha ja üritasin ja oh imet töötas. Kuid nüüd probleem ikka peale lindile salvestamisega, nimelt teeb kaamera sellist jõngsutavat häält ja hakib pilti, mitte ei jookse sujuvalt. Ega arvuti mingi uuem pole , kõigest 750MHz, kuid ajab asja ä. Milles siis nüüd viga. Proovisin suvalist *.avi faili peale saada no küll võttis aega, kuid tulemus jah kahjuks mitte kvaliteetne. Siit siis esialgu 2 küsimust, millele loodan vastust :
1. Miks jõnksutab ?
2. Kas suvalise formaadiga filmi saab ka lindistada või ainult avi ja kuidas siis teisi ära muuta kas Virtualdub ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
17.07.2004 13:04:16
|
|
|
Muretsesin nüüd Pinnacle 7 ja proovisin uuesti XP peal, kuid tulutult. Panin ta siis 98 peale ja lasin liigsed codecid maha ja üritasin ja oh imet töötas. Kuid nüüd probleem ikka peale lindile salvestamisega, nimelt teeb kaamera sellist jõngsutavat häält ja hakib pilti, mitte ei jookse sujuvalt. Ega arvuti mingi uuem pole , kõigest 750MHz, kuid ajab asja ä. Milles siis nüüd viga. Proovisin suvalist *.avi faili peale saada no küll võttis aega, kuid tulemus jah kahjuks mitte kvaliteetne. Siit siis esialgu 2 küsimust, millele loodan vastust :
1. Miks jõnksutab ?
2. Kas suvalise formaadiga filmi saab ka lindistada või ainult avi ja kuidas siis teisi ära muuta kas Virtualdub ? |
Proovi Sony enda Screenblast Movie Studioga! Isegi minu vanakene arvuti suutis 5+ sellega video lindile saada. Lisaks on sellel programmil klippidevahelisi efekte lausa lademes (kaugelt üle saja) ning võimalus, mida näiteks muidu 'alla 100 $ programmide' testide võitja Power Directoril pole - jätta ühe heliga pikem videolõik alla (näiteks mingi jutuajamine) ja sellel üle panna teisi klippe. Programm ise on proffide Sony Vegase lite versioon. Tõeline
|
tagasi üles |
|
 |
muhemeel
HV vaatleja
|
17.07.2004 19:45:48
|
|
|
Arutame siis teemat edasi, kas DirectX võib mingil määral rolli mängida ?
XP puhul ei suuda Pinnacle isegi kaamerast arvutisse film saada, kuna ühendus millegi pärast liiga aeglane.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
17.07.2004 20:51:29
|
|
|
A küsin jutujätkuks, miks sul seda üldse vaja on?
Mina ei ole seda sellepärast seni katsetanud, et ei näe asjas mingit mõtet.
|
|
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
17.07.2004 22:35:17
|
|
|
Proovida võiks veel kõvaketta defragmenteerimist. Kui seda pole ammu tehtud, võib palju abi olla.
Hiiule: Mõte on vast selles, et esiteks saab asja kadudeta salvestada ja teiseks kaameraga ette mängida kohas, kus pole peale teleka midagi.
|
tagasi üles |
|
 |
muhemeel
HV vaatleja
|
20.07.2004 15:05:50
|
|
|
Täpselt, et ikka ette mängida mujal ja samuti ka kuna endal pole TV-väljundit arvutil ja arvutist filme vaadata on igavene jama.
Kuid nüüd sain Pinnacle XP peal tööle ja viga peitus selles, et vist video/heli kaart ei suutnud töötada millegipärast DirectX-iga. See probleem lahenes, kuid nüüd kostab et ühendus liig aeglane kaamera ja PC vahel. Tuleb veel sellega jamada, ketast tühjemaks ja defragmeetida, eks siis näib. Kellel veel ideid, miks kiirus aeglane andku aga teada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|