Keegi ehk Lenovo garantiiasjadega kokku puutunud - kes need ametlikud hoolduspartnerid tänapäeval siinmail ka on? Võetakse mujalt toodud garantiilise masinaga ka jutule?
Keegi ehk Lenovo garantiiasjadega kokku puutunud - kes need ametlikud hoolduspartnerid tänapäeval siinmail ka on? Võetakse mujalt toodud garantiilise masinaga ka jutule?
MTTC tegi siin ühe garantiilise tavaklassi Lenovo korda. Kui tehasegarr on, siis ilmselt abistavad.
Lenovo veebist juba uurisin jah, ent sealt ei suuda kuidagi välja lugeda, kas rahvusvaheline garantii või mitte.
Muidu ikka töö ka jah sees, ega teisiti ju saagi?
This product has a two year limited warranty and is entitled to parts, l abor and carry-in repair service.
MTTCd proovisin, ent paistab mingi viimase aja trend olevat, et kohalikke ettevõtteid telefoni teel kuidagi kätte ei saa
E: Infoks huvilistele, Euroopa regiooni masinaid täitsa teevad
Kas mehhaanilise klaviatuuri kõik nupud peaksid ühtviisi "klõbisema"? Tutikas klaviatuur, aga mõni klahv tundub teistest tunduvalt vaiksem olema. Normaalne? Sry kui rumal küsimus, elu esimene meh. klaver. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Kas mehhaanilise klaviatuuri kõik nupud peaksid ühtviisi "klõbisema"? Tutikas klaviatuur, aga mõni klahv tundub teistest tunduvalt vaiksem olema. Normaalne? Sry kui rumal küsimus, elu esimene meh. klaver.
Kas mehhaanilise klaviatuuri kõik nupud peaksid ühtviisi "klõbisema"? Tutikas klaviatuur, aga mõni klahv tundub teistest tunduvalt vaiksem olema. Normaalne? Sry kui rumal küsimus, elu esimene meh. klaver.
Misasi on mittemehhaaniline klaviatuur?
Midagi sellist?
Spoiler
Mech klaviatuur, iga tähe all on päris lüliti mis teeb trükkimise väga mugavaks
Midagi sellist?
Spoiler
Spoiler
See on ka mehhaaniline ju. . Iga "tavalise" klaviatuuriklahvi all on ka lüliti. _________________ Rakvere parasiit
Arguably the best-known "mechanical" keyboard (at least, in lay usage) is the IBM Enhanced Keyboard, colloquially known as the IBM Model M. Model M keyboards are membrane keyboards and would not fit well into the definition of "mechanical" denoting metal contacts. "Mechanical" has also been applied to Topre switches, which do not use metal contacts.[Citation needed]
As such, the term "mechanical" gets used to categorize keyboards with high quality switches, regardless of the technology. This would imply that cheaply-made and unreliable metal contact keyboards should be excluded from being classed as "mechanical", which risk creating more confusion instead of less.
The term is sometimes defined as a keyboard that uses a switching mechanism which makes use of some sort of metal spring (thus including the IBM Model M), or a switch that actuates at some point before the end of the switch's travel. These definitions are somewhat meaningless, given the huge variation in quality across different switch designs that have these properties. Consequently, some people prefer to use terms such as "high quality keyboards", or to refer to the keyboards by their specific switch type.
viimati muutis KillFrenzy 22.10.2021 21:32:20, muudetud 1 kord
Midagi sellist?
Spoiler
Spoiler
See on ka mehhaaniline ju. . Iga "tavalise" klaviatuuriklahvi all on ka lüliti.
Üldjuhul jah, kuigi olen näinud mehaanilisi klavereid kus gaming nupud WASD jne on erinevate switchidega. Aga neid pole palju.
Siin on lihtsalt see, et mingid fanboyd on mõelnud välja endale oma terminoloogia ja ignovad seda, mida üldjuhul enamus mõistab. Las siis jääda oma mehhaaniliste klaviatuuridega. Sõna "mehaaniline" tähendab päris elus hoopis midagi muud, kui "lülititega" klaviatuuri. _________________ Rakvere parasiit
No ma räägin ju _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Siin on lihtsalt see, et mingid fanboyd on mõelnud välja endale oma terminoloogia ja ignovad seda, mida üldjuhul enamus mõistab. Las siis jääda oma mehhaaniliste klaviatuuridega. Sõna "mehaaniline" tähendab päris elus hoopis midagi muud, kui "lülititega" klaviatuuri.
Enamus rahvast ikka ühel arvamusel, et mis mehaaniline klaviatuur on, pole just "fanboyde" väljamõeldis, kui tootjad ka sama terminit kasutavad.
bladerunner kirjutas:
Mis klaviatuur on, mis lülititega, kas cherry mx, või mõni cherry mx kloon. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Ma ei aksepteeri Ad hominem ründamist mitte ühestki asendist. Eriti labane on tuua mingi teise foorumiteema sisu mängu. _________________ Rakvere parasiit
Mis klaviatuur on, mis lülititega, kas cherry mx, või mõni cherry mx kloon.
Klaviatuur on Razer BlackWidow V3 Pro, kirjade järgi kasutab Razer Green Mechanical Switch-e
Hetkel tundub, et 67zx' ja PgUp ei tee teistega samaväärtset kõlavat 'klikki' ja see nupuvajutuse registeerimise koht oleks justkui veidi pehmem. Teistel on nagu sõrmeotsaga tunda ülemineku koht/hetk.
Iseenesest kõik tundub normaalselt toimivat, lihtsalt õhtul pikemat teksti üles-alla kerides jäi see PgUp ja PgDown erinevus kõrva. Sellest ka see mu küsimus. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Mida sa ise just tegid siis selle mehaanilise klaviatuuri osas? Pindu teiste silmas näed, aga palki enda omas mitte? Ütle kohe välja, et tahtsid jälle targutada
Endiselt. Ära ründa inimesi Ad hominem. Kui tahad arutada teema üle, siis arutame sisu üle, mitte minu, kui isiku üle.
Minu hinnangul võrreldakse praegu võrreldamatuid asju. Sõna "mehhaaniline" on üldistav omadussõna, mitte valdkonnaspetsiifiline konkreetse klaviatuuritüübi ehituslikku eripära kirjeldav sõna. Kui üldist omadussõna kasutatakse kontekstiväliselt ja sellele omistatakse väga spetsiifilisi parameetreid, siis see ongi mitmetimõistetav ja see ei olegi õigustatav. Seega sry, aga kui nn "lülititega" klaviatuuri nimetatakse mehhaaniliseks ja tegelikkuses sama funktsionaalsusega (nn "membraani" all olevate lülititega) mitte, siis ongi asi segadusttekitav.
Mehhaanika ja omadussõna mehhaaniline tähendab lihtsustatud mõistes füüsiliselt liikuvat. Nii "membraanidega" (kuigi ka praegusel juhul ei ole membraan korrektne iseloomustav sõna - soovitan tutvuda mõiste "membraan" tegeliku kirjeldusega) kui ka "lülititega" (ka lüliti on üldmõiste, mitte see, mida jälle omastatakse ühele klaviatuuritüübile) klaviatuurid on mõlemad mehhaanilised. Klaviatuuri nupud liiguvad üles-alla. See on mehhaaniline liikumine sõltumata sellest, kuidas nupu liikumine tehniliselt on lahendatud. Klaviatuurinuppude all on erineval tehnilisel moel lahendatud olukord, kus tekitatakse lüliti lülitamisel vooluring. Lüliti on nimelt seadeldis, mille tööfunktsiooniks on elektriahela tekitamine või katkestamine. Vahet ei ole, kuidas seda tehakse. Seega ka klaviatuuri klahvide nn "kile" või kummist mati (nn "membraani") all olevad lülitid on lülitid. Täpselt samamoodi, nagu eraldiseisva ehitusliku konstruktsiooniga klahvi all olevad lülitid. Lülitist ei tee lülitit mitte see, kuidas lüliti ehitatud on, vaid see, mis on selle seadeldise funktsionaalsus.
Seega ära tule mulle tegema etteheiteid väikluse osas, kui sa ise norid O ja 0 vahet (kuigi sisuliselt oli kohe aru saada, millega tegemist oli ja ma parandasin täpsuse huvides oma vea, et sa kasutajana rahul oleksid) samal ajal, kui kasutajad omistavad klaviatuuritüüpidele ehituslike aspektide eristamiseks mingisuguseid üldkasutatavaid omadussõnu, mida saab väga erineval moel tõlgendada ja mille kitsendamine ei ole okei. _________________ Rakvere parasiit
Ja keemias on pohh, kas kasutada 0 või O? Võrreldes mingi klaviatuuri teemaga on keemias ikka VÄGA oluline, kas kasutad 0 või O. Kui mind ei usu, siis mine koolis, kus sa töötad, mõne keemiaõpetaja juurde ja küsi.
Kuna sulle meeldivad ladinakeelsed väljendid, siis: "Quod licet Iovi, non licet bovi". Ehk siis, kes sind jumalaks tegi, et sul on lubatud väiklane olla, aga teistel mitte? _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
Mina kusjuures saan Rasmuse pointist täiesti aru. Kuna ma mängur ega muidu klaviatuurip_de pole, siis on ka mind see termin segadusse ajanud. Mõistagi on olemas ka klaviatuure kus "vajutus" tuvastatakse muul moel mitte füüsilise nupu ja lülitiga, aga kuna füüsiliste nuppudega klaver on siiski mainstream, peaks tehnoloogiat rõhutama pigem juhul kui see on midagi muud.
Kui esimest korda näed väljendit "mehaaniline klaviatuur" siis käivitub protsess "ma ei saa sellest aru" ja hakkad maailma parandama. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Kel vaja, saab aru.
Kes ei saa aru, teeb selgeks endale 30 sekundiga.
Kel pole vaja ega vajadust aru saada, kerib edasi ja elab õndsas teadmatuses kummimembraane toksides õnnelikult elu lõpuni.
Eks ma ilmselt olekski vait olnud kui selliseks tümitamiseks poleks läinud. Saan aru küll, et ühest küljest on see sama kui hakata jaurama kas elektriautol ikka on GAASIpedaal või kas digitaalse termomeetri kohta ikka on kõikse parem sõna kraadiKLAAS, aga samas pole vaja ka kõvasti peksta kui mõni lihtsalt sellele tähelepanu juhib, et termin pole võib-olla kõikse parem.
Mulle küll membraan klaverid meeldivad. Vähemalt on vaiksed. Need krdi "mehaanilised" klõbisevad nii hullult, et naabrid ka ilmselt kuulevad _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mis selle mehaanilise eelis üldse on? Kui vaiksem ei ole, siis kas ei pea nii kõvasti vajutama või mis kasutamise juures üldse teistmoodi on?
Mulle isiklikult meeldib ka pigem vaikne klaver
Mulle küll membraan klaverid meeldivad. Vähemalt on vaiksed. Need krdi "mehaanilised" klõbisevad nii hullult, et naabrid ka ilmselt kuulevad
Mulle ka. Peale klõbina tundub pikka aega ainult läppari klaveriga harjunult eriti vastik, kui pika käiguga nad on. Kohe palju aeglasem kirjutada kui nii palju rohkem peab vajutamiseks tööd tegema.
Ma ei tea millised Niipalju kui neid näperdanud siis kõik on kõvasti valjemad olnud kui mu 10€-ne logitech _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Rasmus kirjutab keeleinstituuti ja kõigile tootjatele juba? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Teen ruttu screenshottid _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kustutab siin postitusi mis ei meeldi talle. Miks selline üldse moderaator on?
WTF!?!
Mu post ka läinud, ei ole mingeid ad hominem rünnakuid ega sõimu vms. olnud seal
Kirjutasin lihtsalt Appppiiii
Rasmus, kus oli minu postituses sõim või solvamine?
Palun selgita mulle, kuidas oli sinu postitus, mille sisu oli "Appppiii" seotud konkreetse foorumi teemaarendusega? Kas sa oled hädas? Minu hinnangul oli tegemist kontekstivälise postitusega, millel puudus seos eelnevalt tsiteeritud tekstiga ning mis ei toonud kaasa sisulist arutelu, selle edasist arengut või täiendust.
Lihtsustatult saab öelda, et tegemist oli trolliva ja kontekstivälise postitusega. _________________ Rakvere parasiit
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.