praegune kellaaeg 22.06.2025 17:12:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Denke
HV kasutaja

|
15.07.2004 15:08:15
Abit is7-e2 probla |
|
|
sai ostetud see emme . Külge sai pandud cel 1700, ati 7000, kingston 256MB PC-3200 ja kettaseadmed(kõik eelnevalt proovitud ja töötasid). Kokku sai pandud ikka manuali jälgides .Tulemus siis selline ,et kui vool taha ühendada läheb emmel ilusti roh. diood põlema ja kui sisse lül. siis ka punane diood(kõik nii nagu manualis kirjas) aga pilti ette ei tule ja klaviatuuri tulukesed ei vilgu(nagu käivitamisel kombeks), kuigi muud asjad(prose vent. ja kettaseadmed) hakkavad tööle. Mingite jumprite tõstmist pole vaja soovitada kuna too plaat suht jumprite vaba(ainult clear cmos ja wake up ps2 ja usb).
Nii et kas annab veel miskit proovida või peab kohe garantiisse pöörduma.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
15.07.2004 22:23:25
|
|
|
Äkki sul ka samasugune probleem nagu mul hiljuti, nimelt torkasin HDD IDE juhtme kogemata valepidi sisse ja täpselt samad sümptomid.
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Denke
HV kasutaja

|
15.07.2004 22:58:17
|
|
|
Õnneks pole minu juhtumil võimalik juhet valetpidi panna kuna juhtmed sellised. Aga kas too kiibistik ikka toetab 1700 cellut 400fsb? Inteli leht väidab ,et toetab aga abiti kodukal ei öelda selle kohta midagi aga ei öelda ,et ei toetaks. Täitsa jama kohe kui pole inteli teemaga eriti kursis ja laisk olen ka, kohe kuidagi ei viitsi garantiisse joosta.
Edit: Sai garantiis käidud... oligi praak
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
02.04.2006 00:27:12
|
|
|
mul on täpselt samad sümptomid. abit kn8 sli punane tuluke läheb põlema. sisse lülitamisel läheb roheline tuluke ja ekraanile ei buudi mitte midagi. Äkki in mul ka ema praak siis. Kas sul väljavahetamisel need videokaardid ja cpud mis praak emaplaadil olles ka uuel plaadil tööle ka läksid või rikkus praak plaat need ka ära
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|