Just. Aga erinevalt sellest nailonist vms materjalist on plastmass jäigem. Selle tulemusena paindub korraga suurem pind. Kõige tobedamad on need koodlukkudega plastmasskohvrid. Õigesse kohta pressides või õigest kohast painutades saad kohvri lahti. Pole koodi vajagi _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
Betamax, ma ei tea mis rihmadest sa rääkisid aga minu jutt oli sellisest kus kaks rihma ristis
tollil on nende avamiseks universaalvõti minu teada ja ei pea noaga nüsima
üldiselt lukud koodiga või ilma on looma tõkestamiseks, inimest nad takistada ei suuda
Me räägime praegu kohvri vastupidavusest.
Mingi universaalvõtmega rihm on ulme ja mõttetult kallis valdava osa jaoks. "Tänavapildis" on näha, et kasutatakse tavalisi klamberkinnitusega rihmu nagu allpool oleval pildil. Mingeid ristrihmu pole ma viimastel aastatel ühelgi kohvril veel näinud.
mis pagana ulme ja kallis, nad on samas hinnaklassis
Too mõni võrdlus.
ma pole neid internetis taga ajanud
aga enda peres on üks olemas ja mäletamisi hind küll üldse mõtlema ei pannud, mõned eurod
mõte on tal vaid vältida kohvri tõmblukkude ülesütlemist, kui naine kohvri viimase piiri peale täis on pressinud
Kuidas selle Läti külastamisega hetkel on? Netis miski ankeet täita ja oma digitõend kaasa ning võib seal seigelda? _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Kuidas see lendamine üldse tänapäeval käib, lennujaamas-lennukis tuleb kogu aeg maskiga istuda?
lennujaamas nii ja naa. Üldiselt tuleb aga pooltel rippus lihtsalt kõrva otsas või ootealal polnud üldse...
Lennukis muidugi ei tasu protestima hakata, lohistatakse kohe välja _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Käisin lõunanaabrite juures. Maske minimaalselt. Ainuke koht kus maski kandmist hoolega kontrolliti oli tagasiteel külastatud SuperAlko. Võibolla turva tahtis end lihtsalt tähtsana näidata. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
bladerunner, Lätis sai alles käidud ja igal pool (noh neis mõnes üksikus kohas kus käisin) nõuti. Ülehomme taas sinna - eks paistab.
Leedus sama teema.
Poolas nii ja naa. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Eile käisin Riias, kedagi piiril vastas polnud dokumente kontrollimas.
Tagasitulles ainult Eesti politsei peedistas võõraste numbrimärkidega masinaid piirist veidi sisemaal.
Uute reeglite kohaselt peavad välisriikide kodanikud juba enne lendu tõendama enda vaktsineeritust, saama kolme päeva jooksul pärast reisi negatiivse COVID-19 testi tulemuse ja esitama oma kontaktandmed - see-eest karantiini jääma ei pea.
Jama. Kahe nädala pärast Hispaaniasse nädalaks ning novembris Šotimaale mõneks päevaks.
Peres muidugi kõik vaktsineeritud peale seitsmeaastase, vast ei piirata nendel reisidel.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.