Forza Horizon 5 launches for Xbox Series X|S, Xbox One, and Windows 10 on November 9th.
It will also be available with Xbox Game Pass and Xbox Game Pass for PC on day one.
väga lahe et tuleb tegelikult uus forza horizon ma väga ootasin ...jaapan oleks muidugi äge olnud aga mehhiko ka lahe huvitav kas mingi aeg autode list ka avaldatakse ja loodan et lastakse mingite uute autodega ka sõita .. videos mingi uus mersu paistab olevat ja tundub päris äss pill ... Tundub et seekord on väljalaske kuupäev ka veits hilisemaks lükatud,eelnevalt tulid forzad juba septembri lõpus.
Oleks etem mingi World Tour. Kus maakera erinevad locationid. Terve mäng üheskohas viskab kiiresti üle. Nagu see Inglismaa teema. Ei aitanud ka 4 aastaaega. _________________ zero
Minu põhihäda nende mängudega on ikkagi see, et kaardid on liiga väikesed. Mulle meeldib niisama sõita ja avastada maailma, teid lahti sõita, kasvõi achievementi pärast. Ja üsna kiirelt saavad need teed läbi sõidetud ja siis nagu kaob see avastamisrõõm ära kui samu teid hakkad korduvalt läbi sõitma _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Minu põhihäda nende mängudega on ikkagi see, et kaardid on liiga väikesed. Mulle meeldib niisama sõita ja avastada maailma, teid lahti sõita, kasvõi achievementi pärast. Ja üsna kiirelt saavad need teed läbi sõidetud ja siis nagu kaob see avastamisrõõm ära kui samu teid hakkad korduvalt läbi sõitma
TDU2 Ibiza ja Oahu ette võtta, üle 3000km teid mida läbi sõita
Oleks etem mingi World Tour. Kus maakera erinevad locationid. Terve mäng üheskohas viskab kiiresti üle. Nagu see Inglismaa teema. Ei aitanud ka 4 aastaaega.
Aitas ikka kül, mul on mingi 3k plus tundi mängu all pole vist väga ühtki nvd vahele jätnud kus poleks seasonal evente ära teinud.
Mäng on lihtsalt nii fun, poh see suur kaart v erinevad kohad, tähtis on kui detailne see on...
test drives on kül suur kaart aga täielik tühjus igav... Kahju ,et uues osas erilist uuendust pole, sama mäng aga uus kaart...
Mis seal ikka vaatame üle mis seal ka toimub ^^
Oleks etem mingi World Tour. Kus maakera erinevad locationid. Terve mäng üheskohas viskab kiiresti üle. Nagu see Inglismaa teema. Ei aitanud ka 4 aastaaega.
Probleem sellega oleks, et detailsus kaoks ära. Kogu maailma sisse tuues läheksime tagasi Ubisofti The Crew aegadesse.
Saab seda otse steami ka juba praegu osta kui jah siis kuidas seda teha ?
Esimeses postituses on kirjas, millal mäng välja tuleb.
tsitaat:
Forza Horizon 5 launches for Xbox Series X|S, Xbox One, and Windows 10 on November 9th.
Ma ei küsinud millal mäng välja tuleb vaid kas seda ka juba saab steami osta, Windows storese justkui preorderit saab ju teha hinnad asjad üleval , kas mängu on võimalik ka enne selle välja tulektut steami osta mitte ainult xboxi appi?
Q: When can I pre-order Forza Horizon 5?
A: Forza Horizon 5 is available now for pre-order across Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 PC and can be added to your Wishlist on Steam (Steam pre-order coming later this year)
Milleks sellise 30 sekundi liigutuse jaoks peab 2 päeva foorumis jahuma....
Hea on kui natukene ikka suurem on - rohkem sõitmist. Ootan kuna FH Eestisse jõuab järjega Kuna Eesti on nii väike siis võiks kogu map olla 1:1-le _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Näeb üsna hale ikka välja, ei mingit uuendust eelnevatega, uus map ja plärts mäng valmis!
Mis sa sinna mängu tahtsid siis ? paljaid naisi ?
peale hea graafika polegi seal midagi ju?
Ausalt öeldes paremat automängu PC peale ma ei tea momendil mis meeldiks mulle samapalju kui see forza aga kui sulle ei meeldi keegi ei sunni sind seda ostma . olen mänginud neid alates Horizon 3-st ja kõikidega olen rahul olnud ,isegi forza 7 autosporti sai ka mängitud kõvasti. kuigi see oli pmt ringarajdel paarutamine ja sellist vabadust ei olnud nagu horizonis, et sõida kuhu tahad. aga kui sa tead momendil pc peale mingeid paremaid automänge siis mine mängi neid.
Näeb üsna hale ikka välja, ei mingit uuendust eelnevatega, uus map ja plärts mäng valmis!
Mis sa sinna mängu tahtsid siis ? paljaid naisi ?
peale hea graafika polegi seal midagi ju?
Ausalt öeldes paremat automängu PC peale ma ei tea momendil mis meeldiks mulle samapalju kui see forza aga kui sulle ei meeldi keegi ei sunni sind seda ostma . olen mänginud neid alates Horizon 3-st ja kõikidega olen rahul olnud ,isegi forza 7 autosporti sai ka mängitud kõvasti. kuigi see oli pmt ringarajdel paarutamine ja sellist vabadust ei olnud nagu horizonis, et sõida kuhu tahad. aga kui sa tead momendil pc peale mingeid paremaid automänge siis mine mängi neid.
ei tea hetkel midagi paremat, lihtsalt tahtsin öelda et forza on kõige sisutühjemaid ja üksluisemaid automänge mida ma tean. võiks näiteks playstation mehed grand turismo pc peale tuua , siis oleks midagi
Mida sa saad teha GT-s mida sa ei saa teha Forzas....
Horizon on lihtsalt fun ja open wold....
Motorsport on ringrada...kindlasti ei saa see puhaste või puhtamate simulatsioonide vastu kuid olemuselt on ta ringraja mäng...
Ma ei tea mis uutes GT-s on kuid iidsetest on meelde jäänud et valid oma sõidu ja tee ringrajal ära ja kõik...ja kordad radu erinevate masinatega...jah ala 6h sõita mingit rada vist kuskilt mujalt ei leia (parandage mind)
nolifer, millepoolest sulle siis forza on sisutühi ? minuemeelest seal ikka tegevust ju on ? horizon 4 sõitsin iganädal neid evente... ja igast muida lahedaid asju ka oli .. noo nende garaazide otsimine oli jah veits nõme,ja neid oli nii vähe ka.. selleasemel võiks midagi muud olla ...
Senini on küll iga uue FH mängunga edasiminek toimunud. Vaevalt, et selgi korral koha peale tammuma jäädakse. Hetkeseisuga võib öelda, et visuaalne pool on edasi arenenud, kaart on suurem, kliima varieerub erinevates kaardi piirkondades, väidetavalt on autode helid paremad, katuse saad autol maha võtta (tilulilu, aga siiski oluline automängu puhul), teatud autode puhul saad valida erinevate sõiduviiside vahel (sport mode, street mode), Forzathon Live peaks veidi teistmoodi ülesse ehitatud olema. Paljusid asju pole veel nendes tutvustavates striimides käsitletud.
Eks kahe kuu pärast on näha, mis on positiivne, ja, mis on negatiivne. Kindlasti nad suudavad seal midagi ära käkkida nagu alati, aga üldjuhul on kogu kompott tervikuna suhteliselt hea olnud. Ringraja simu sellelt mängult oodata on jabur. Ralli jaoks on samuti eraldi mängud olemas (WRC ja Dirt Rally). Tegemist on avatud maailmaga casual autosõidu mänguga.
Kes sellest ringraja mängu on oodanud ?? mina lihtsalt mainisin et vahepeal enne forza horizon 4 tuli ju forza 7 välja ja sai seda mängitud vahepeal,mis oli ju ringrada. Horizonist vaevalt keegi ringaraja mängu tahab või ootab.Te teiste postitusi ka loete või kirjutate siia kinnisilmi
Kes sellest ringraja mängu on oodanud ?? mina lihtsalt mainisin et vahepeal enne forza horizon 4 tuli ju forza 7 välja ja sai seda mängitud vahepeal,mis oli ju ringrada. Horizonist vaevalt keegi ringaraja mängu tahab või ootab.Te teiste postitusi ka loete või kirjutate siia kinnisilmi
Soovitan seda viimast tungivalt sinulegi.
Kui ma sind oleks silmas pidanud oma postitusega, siis ma oleks eelnevalt seda tsiteerinud. Asi selles ongi, et mäng olevat sisutühi ja igav, aga, kui küsiti, mis teistmoodi võiks olla, siis tuli lihtsalt "ma ei viitsi" vastuseks. Loogiline järeldus oleks, et soovitakse tõsisemat võidusõitu, kuid selle jaoks on teised mängud.
Forza Horizon ei ole kindlasti sisutühi. Tegemist on minu arust ühe paremini tehtud open world automänguga üldse. Väga mitmekülgne valik evente ja iganädalaselt tuli uut contenti juurde, sh uusi game mode, autosid jne. Graafika oli hea ja mootor hästi optimeeritud. Veidi arcadelikum kui Motosport, kuid kordades parem igasugustest NFS-idest.
suht kasin, paljud suured nimed puudu, nt alfa romeo, bentley, bmw, bugatti, fiat, lancia, mazda
Over on the Forza Motorsport website, Playground stresses that this isn't the final list, and it will be expanded with more cars and manufacturers in the run-up to Forza Horizon 5's launch. The developer has also confirmed that the car roster of FH5 "will evolve further beyond its initial release."
suht kasin, paljud suured nimed puudu, nt alfa romeo, bentley, bmw, bugatti, fiat, lancia, mazda
Over on the Forza Motorsport website, Playground stresses that this isn't the final list, and it will be expanded with more cars and manufacturers in the run-up to Forza Horizon 5's launch. The developer has also confirmed that the car roster of FH5 "will evolve further beyond its initial release."
logish, mõtlesin pmst seda, et mõned neist tootjatest ja muud puuduvad masinad võivad pärast dlc-na olla vms, kui üldse
visuaalne areng tundub kahjuks väike olevat tolle rooli gameplay põhjal, nagu fh4 troopikas. aastaaegade vahetust kah pole, huvitav kas siis tugevat vihma vms on. loodetavasti sisu korralikult täiustatud
Kunagi tulid need forzad juba septembri lõpus välja, nüüd on nii hiliseks lükatud? võite juu vaadata eelmised kaks forza horizon teemat siin ju täitsa olemas.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.