Telefonis Google Play seda äppi ei leia. Arvutiotsing leiab, kuid ütleb, et mul ei ole seadet, millel see töötaks ja installida ei lase.
Ma ei tea, miks see nii on.
eraldi google pay rakendust pole eestis olemas.
kaardi lisad oma panga rakendusest google paysse.
Kas Google pay on üldse turvaline? Aegajalt varastatakse suurem kogus passworde. Kui ka kaardiandmed liikuma lähevad, tekitab see palju jama.
Googli poest ma sead Pay äppiei leia. Ehk ei ole ka midagi lisada.
Internetipangas (Luminor, LHV) ka ei leia kohta, mille kaudu kaarte lisada.
Kunagi kasutasin ja olin rahul mTaskuga. Aga viimasel ajal ei leia enam poode, kus seda kasutada saaks. Ei toimigi vist enam üldse ja on ajale jalgu jäänud
GPays genereeritakse sulle virtuaalne kaardinr , seega päris kaardinumbrit seal kunagi polegi. Kasutamise eelduseks rootimata telefon- seega kui custom rom peal siis seda kasutada ei saa.
kuidas on passwordid ja gpay seotud?
kustkohast sul kaardiandmed liikuma lähevad?
kui sa nendele küsimustele vastata oskad, siis saad ise ka aru, mis on turvaline ja mis mitte.
kui sul google payst token jalutama läheb, siis saab ainult selle tokeni kinni panna. selles kogu MDES süsteemi mõte ongi. et sa ei peaks oma kaardi andmeid kuskile panema.
kas ei olnud arusaadav, et google pay appi pole eestis võimalik alla laadida? oma panga appiga lisad kaardi google paysse. kas sa proovisid seda või lihtsalt jaurad? LHV omas on ilusasti kaardi kõrval google paysse lisamise nupp olemas.
bateman,
kas ei olnud arusaadav, et google pay appi pole eestis võimalik alla laadida? oma panga appiga lisad kaardi google paysse. kas sa proovisid seda või lihtsalt jaurad? LHV omas on ilusasti kaardi kõrval google paysse lisamise nupp olemas.
Vabandan, et sind ärritasin. See ei olnud mu soov.
Ehk selgitad, kui google payd ei saa Eestis alla laadida, siis kuidas saab google paysse (äpisse, mida pole) kaarte lisada?
google pay teenusena on eestis kasutatav. see on osa androidist. kasutad oma panga rakendust kaardi lisamiseks.
google pay app ei ole ei kaardi lisamiseks ega telefoniga maksmiseks vajalik. see on lihtsalt ilusam frontend info vaatamiseks. pole eestis saadaval.
miks sa lhv rakenduses google pay nupu vajutamist ei proovi?
Swedbanga rakenduses ei saanud kaarti lisada google Pay`sse, kui eelnevalt ei paigaldanud google pay apk faili.
Tegelikult käis asi hoopis vastupidi. Avades telefonis google pay rakenduse.. lisad kaardi. See nõuab läbi panga autentimist ja kui andmed klapivad ongi kaart google pay lisatud. Siin pole mõtet jahuda, et eestis ei saa kasutada. Saab küll. Kuidas seda teha on siin teemas eespool juba mämmutatud.
Makses telefoniga ilmub ekraanile Google Pay logo.
Suureks plussiks on veel see, et kaob ära 50€ piirang. Makses google Pay`ga on võrdväärne kasutades kaardi PIN koodi. Olgu siis arve 5€, 500€ või 1500€. Nii nagu kaardi limiidid seatud on, mitte mingit vahet ei ole. Oluline on, et telefon on sõrmejäljega avatud.
Ma kardan, et siin räägitakse praegu erinevatest asjadest. Osad käsivad lisada kaardi läbi netipanga.. mina soovitaks lisada kaart otse google pay`sse.
Avades telefonis Google Pay rakenduse on näha sellist pilti:
Oluline on, et ekraan oleks äratatud, ekraanilukku näiteks mina oma telefonil maha ei pea võtma, et maksta. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Oluline on, et ekraan oleks äratatud, ekraanilukku näiteks mina oma telefonil maha ei pea võtma, et maksta.
Ma olen proovinud, pelgalt ekraani äratamisel ei lase maksta. Eks see võib olla mudelis kinni. Mina pean sõrmejäljega ikka luku maha võtma aga ma ei näe, et see oleks probleem. Pigem on nii turvalisem.
pois11, see, millest sa screenshoti tegid, ei ole google pay rakendus. see on androidil settingute alt niisama kättesaadav. kui sa selle apk kujul lisama pidid, siis on sul kas vana android või tegid sa seda enne, kui google pay kasutamine google poolt eestis kättesaadavaks tehti. või mingi muu segadus.
pois11, see, millest sa screenshoti tegid, ei ole google pay rakendus. see on androidil settingute alt niisama kättesaadav. kui sa selle apk kujul lisama pidid, siis on sul kas vana android või tegid sa seda enne, kui google pay kasutamine google poolt eestis kättesaadavaks tehti. või mingi muu segadus.
Praegu on igatahes G Pay Play poest installitav. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
See rakendus ei ole telefonis vajalik maksmiseks ega kaartide lisamiseks _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kas wallet blokeerib mingiks ajaks kaardi lisamise võimaluse, kui see on korduvalt eemaldatud? Ei lase enam lisada. Kõik variandid on läbi proovitud, vahemälu, deinstallid. Teise android seadmesse laseb laseb panna.
Kahju, et Samsung Wallet ei lase eesti kaarte lisada, oleks olnud huvitatud. Tükk aega madistasin peale uue telefoni kättesaamist, kuniks guugeldades põhjuse leidsin.
Sain lisada, kui olin installinud Curve ja selle Walletisse lisanud. Peale seda lasi lisada ka pangakaarti. Nüüd ei olnud Curve enam vajalik ja deinstallisin selle. Netis oli soovitus installida läbi 3 osapoole rakenduse. Minu puhul see töötas. Miks otse installida ei lase, see jääbki teadmata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.