Tanel, sama kehtib tema eelkäija kohta. Nagu üks teine riik oma ajastu l6pul, kus üks riiklik matus järgnes teisele _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Ega sa seda (endist) kommunisti, lenini ordeni kavaleri, EKRE auesimeest m6tle? _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
No ei ole tegu ju Big Guy mõjuvõimu müümisega, ei ole. Oleks mõni Doni poegadest millegi sellisega tegelenud, röögiks tüübid siin üle üksteise, kuidas Trump tuleks maha võtta.
Sa oled ühte neist tulistamise üleelanutest kriisinäitlejaks nimetanud. Mis siin ikka lisada?
Right. Eks ma olen siis Alex Jones. Selge.
Aga kas sa oled siis tõepoolest seda teinud?
Pean end parandama, täpsem sõnastus oli kriisiaktor kusipeast Hogg. Kes konteksti tahab võib ise otsida, minu jaoks ei muuda see suurt midagi. Ning jah, see kolm aastat vana postitus jäi mulle kogu muu soga kõrval ilmekalt meelde, sest see on hea näide sellest kus ilmavaade lõppeb ja midagi totaalselt väärastunut algab. _________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles
...
Pean end parandama, täpsem sõnastus oli kriisiaktor kusipeast Hogg. Kes konteksti tahab võib ise otsida, minu jaoks ei muuda see suurt midagi. Ning jah, see kolm aastat vana postitus jäi mulle kogu muu soga kõrval ilmekalt meelde, sest see on hea näide sellest kus ilmavaade lõppeb ja midagi totaalselt väärastunut algab.
Ma saan aru, et protagonistile meeldib teisi sildistada, kuid ladina v6i kreeka keelsete tuletiste otsimine oleks siin puhtalt aja raiskamine.
Diagnoosi v6ib ju F peatükist otsida, kindlasti on see seal olemas, nagu siin eespool pakutud on, kuid milleks? Piirduda v6ib oma emakeelega ning nimetagem seda lihtsalt matsluseks. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Pean end parandama, täpsem sõnastus oli kriisiaktor kusipeast Hogg. Kes konteksti tahab võib ise otsida, minu jaoks ei muuda see suurt midagi. Ning jah, see kolm aastat vana postitus jäi mulle kogu muu soga kõrval ilmekalt meelde, sest see on hea näide sellest kus ilmavaade lõppeb ja midagi totaalselt väärastunut algab.
Kohe öelnud siis, et see jobu. Hogg on tüüp, kes polnud ise koolitulistamise ajal kooliski, vaid tormas sinna peale sündmust ja pressis end kõige keskele, et oma 15 minutit kuulsust saada ja selle pealt siis sõita ülikooli, kuhu ta ei kuulunud õppetulemuste põhjal.
---
Kohe öelnud siis, et see jobu. Hogg on tüüp, kes polnud ise koolitulistamise ajal kooliski, vaid tormas sinna peale sündmust ja pressis end kõige keskele, et oma 15 minutit kuulsust saada ja selle pealt siis sõita ülikooli, kuhu ta ei kuulunud õppetulemuste põhjal.
---
Siis kui meedia ei tee katet demokraatide lõputule valetamise ja pettusele. Jackil peab ikka vesi päris ahjus olema või siis munad lõkkes, kui Twitter täna sellise sammu ette võttis.
Siis kui meedia ei tee katet demokraatide lõputule valetamise ja pettusele. Jackil peab ikka vesi päris ahjus olema või siis munad lõkkes, kui Twitter täna sellise sammu ette võttis.
Ega ometi pole võimalik, et need kontod muul põhjusel suleti?
Ega ometi pole võimalik, et need kontod muul põhjusel suleti?
Muud põhjused, nagu.... ? Jube huvitav, et demokraatidel on tuline vajadus tõestada, et mingit valimispettust ei toimunud, tehes seda auditeid tampides ja segades ning takistades häälte ülelugemisi ja kontrolle. Minu meelest täiesti normaalne ja mina, teades et ma võitsin, teeksin täpselt sama. See oli taaskord iroonia, siinsetele lühikese bussi vendadele
---
Anubisele ja altidele meeldib rääkida, kuidas lollid Trumpi valijad ei vaktsineeri end ja panevad kõik ohtu. Kuidas selliste asjadega on, sama case? Mitte mingeid koroonateste, contact tracingut ega kontrolli ja selliseid lastakse kümnete tuhandete kaupa üle riigipiiri riiki sisse, kuhu nad ka kohe kaovad. Kui demokraatide sõnul on koroona nii räige oht, miks siis piiri kinni ei panda?
Valmiste kohta info levitamine, mis ei vasta tõele.
Need kontod kuuluvad osariikide senatite poolt autoriseeritud seltskonnale, kellel on nende osariikide poolt pandud kohuseks viia läbi audit. Ilmselgelt võitjad ju kiunuvad, röögivad, ähvardavad ja sõimavad, sest nad... võitsid. Jätkuvalt, hea loogika. Võitjate kohta on lugupeetud võitjad kuidagi hirmsasti ärevil.
Officer Hodges is asked why he uses the term "terrorists" to describe the Capitol insurrection.
He responds by reading the federal code definition of terrorism, which includes dangerous acts intended
"to influence the policy of a government by intimidation or coercion."
Lisaks riigipööraja staatusele on nad ka terroristid.
Officer Hodges is asked why he uses the term "terrorists" to describe the Capitol insurrection.
He responds by reading the federal code definition of terrorism, which includes dangerous acts intended
"to influence the policy of a government by intimidation or coercion."
Lisaks riigipööraja staatusele on nad ka terroristid.
Viewpoint: ‘The European Green Deal has been captured by chemophobic activists with no understanding of science’. Here’s how the EU can put sustainability ahead of ideology link
Pole siis ime, et sellised valearusaamad liiguvad kui nii kõrge mees ämbrisse paneb.
Sa ikka tahtsid öelda, et ta pole viimased paar aastat selget päeva näinudki, right? Tüübil on iga uue kohtumise jaoks uus lugu olemas. Küll sai ta paarkümmend aastat enne tegelikku sündmust mingid miljonid miilid täis ja keegi "Angelo" näpistas teda põskedest ja nüüd siis selgus, et tüüp on tegelikult hardcore rekkavend.
Ta lihtsalt kokutab, kuidas te saate teise kõnehäire üle niimoodi nalja teha
Lisaks veel link kuidas Trump rääkis oma onust tuumafüüsikust. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Pole siis ime, et sellised valearusaamad liiguvad kui nii kõrge mees ämbrisse paneb.
Sa ikka tahtsid öelda, et ta pole viimased paar aastat selget päeva näinudki, right? Tüübil on iga uue kohtumise jaoks uus lugu olemas. Küll sai ta paarkümmend aastat enne tegelikku sündmust mingid miljonid miilid täis ja keegi "Angelo" näpistas teda põskedest ja nüüd siis selgus, et tüüp on tegelikult hardcore rekkavend.
Mis seal nii imelikku on? Ta ju parandas end lõpus - "I got to."
I got to tähendas antud sõnavõtus et ta pidi sellega sõitma ehk 48 aastat Washingtonis parasiteerunud tüüp väitis sirge näoga, et ta oli kunagi rekkamees, sest muid valikuid pere toitmiseks ei olnud.
Mis seal nii imelikku on? Ta ju parandas end lõpus - "I got to."
I got to tähendas antud sõnavõtus et ta pidi sellega sõitma ehk 48 aastat Washingtonis parasiteerunud tüüp väitis sirge näoga, et ta oli kunagi rekkamees, sest muid valikuid pere toitmiseks ei olnud.
"I got to drive an 18-wheeler" tähendaks pigem, et ma sain sellega sõita, mitte, et ma olin kunagi rekkamees?
27. augustil 2020 toimund Bundestag'i tormijooksu saab vaadata siit:
https://www.youtube.com/watch?v=WvjiqJvaK8E _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.