Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
Stemugram
HV kasutaja
|
13.06.2021 11:31:47
iframe ja küpsised |
|
|
Mul on tehtud ühe töö jaoks üks abistav lehekülg (php) ning sinna sisse ma kuvan (iframe) ühte võõrast lehekülge. Kunagi kõik töötas väga hästi aga mingi aeg tekkis selline probleem, et see võõras leht kasutab küpsiseid ning ilma küpsisteta see võõras leht ei tööta.
Proovisin iframe, embed ja object aga läbi nende ei saa võõras leht küpsiseid kätte.
Kuidas lahendada see probleem?
Minu abistava lehekülje idee on selles, et seal ma kuvan korraga kahte lehekülge. Pool lehte on võõras lehekülg ning teine pool on minu enda lehekülg.
Minu enda lehekülg on siis andmebaasi kasutajaliides mille kaudu ma sisestan andmeid andmebaasi.
Seda probleemi saaks ka lahendada kahe brauseri aknaga aga nende vahel liikumine on liiga tülikas ja raiskab liiga palju aega.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
|
Fukiku
Kreisi kasutaja
|
13.06.2021 12:36:31
|
|
|
Kui sul hetkel on iframe lahenduses kaks lehte kõrvuti ja muud funktsionaalsust ei ole, kas siis kaks brauseriakent kõrvuti, mis kumbki võtab pool ekraanipinnast, ei anna sama efekti? Keegi ei käsi ju brauserit täisekraan vaates hoida, et pidev edasi-tagasi klõpsimine oleks.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
Stemugram
HV kasutaja
|
13.06.2021 12:48:51
|
|
|
Häda pärast ma olen ka kahte brauseri akent kasutanud.
Seda võõrast lehte ma pean väga tihti liigutama, seega kahe akna vahel klõpsimine röövib palju aega olgugi, et ma visuaalselt näen korraga mõlemat akent. Lisaks aadressiread ja muud brauseri akna ääred raiskavad palju ruumi.
Võõralt lehelt ma võtan andmed ning sisestan enda andmebaasi. Seal on andmed piltidel, seega midagi automatiseeride ning kopeerida ei saa. Andmeid on tuhandeid - seega iga kokkuhoitud millisekund teeb lõpuks päris suure aja kokkuhoiu.
|
|
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
kristjan*
Kreisi kasutaja
|
13.06.2021 13:46:53
|
|
|
Stemugram kirjutas: |
Võõralt lehelt ma võtan andmed ning sisestan enda andmebaasi. Seal on andmed piltidel, seega midagi automatiseeride ning kopeerida ei saa. Andmeid on tuhandeid - seega iga kokkuhoitud millisekund teeb lõpuks päris suure aja kokkuhoiu. |
Miks automatiseerida ei saa? Kui andmed on piltidel teksti kujul, siis scrape + OCR?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
|
58 |
|
tagasi üles |
|
|
Stemugram
HV kasutaja
|
13.06.2021 13:50:13
|
|
|
Kahjuks tegu on 100+ aastaste käsikirjaliste materjalidega. (jah, masinõpe ning tehisintellekt suudab ka midagi teha aga hetke see mind ei aita)
|
|
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
kussu
HV veteran
|
13.06.2021 13:57:03
|
|
|
Stemugram kirjutas: |
Kahjuks tegu on 100+ aastaste käsikirjaliste materjalidega. (jah, masinõpe ning tehisintellekt suudab ka midagi teha aga hetke see mind ei aita) |
Ehk kirjutad saagat oma andmebaasi ringi?
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
|
68 |
|
tagasi üles |
|
|
Stemugram
HV kasutaja
|
13.06.2021 13:58:10
|
|
|
Keegi peab seda ka tegema
|
|
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
Karlsson
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
|
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
|
Stemugram
HV kasutaja
|
13.06.2021 17:48:27
|
|
|
see ka ei tööta
|
|
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
napoleon
Unknown virus
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
|
59 |
|
tagasi üles |
|
|
LKits
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
|
13 |
|
tagasi üles |
|
|
Stemugram
HV kasutaja
|
15.06.2021 19:20:36
|
|
|
Kas on mingi näidis äkki või kuidas ma peaksin seda tegema?
Ma proovisin nii, et andsin käsitsi ette sessiooni id ja siis kasutasin stream_context_create ja file_get_contents ning str_replace abil muudan css ning js lingid õigeks. (muidu ta otsib neid minu serverist)
sellega tuleb küll leht ette aga kõige olulisem - andmetega foto annab "302 Moved Temporarily" veateate.
|
|
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
LKits
HV Guru
|
15.06.2021 20:02:00
|
|
|
Tõenäoliselt peaksid siis terve veebilehe (s.h css, javascriptid, pildid ja kõik) läbi enda PHP scripti laskma. Ära unusta mingit lihtsat kaitset peale panna, et suvalised trollid seda lehte kurjalt kasutama saaks hakata.
Aga võib-olla on iframe ikkagi lihtsam kuidagi "häkkida".
Näiteks: index.php?url=https://midaiganes.ee/style.css
Content Type peaks ka vajalik olema. Kusagilt sahtli põhjast leidsin sellised read, äkki abiks:
$fileurl = $_SERVER['REQUEST_SCHEME'] . '://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . explode('?', $_SERVER['REQUEST_URI'], 2)[0];
$site = "https://midaiganes.ee";
$headers = get_headers($site, 1);
$arrContextOptions = array("ssl"=>array("verify_peer"=>false, "verify_peer_name"=>false));
$str = file_get_contents($site, false, stream_context_create($arrContextOptions));
$str = str_ireplace(['href="/', 'src="/'], ['href="'.$fileurl.'/', 'src="'.$fileurl.'/'], $str);
header("Content-Type: " . $headers['Content-Type']);
echo $str; |
Seal tundub olevat mingi HTTPS/SSL ignoreerimise värk ka sisse ehitatud, vist oli selleks, et ignoreeriks SSL sertifikaatide errorit, kui SSL sertifikaat ei ole õige. Selle võid vahelt ära korjata, kui pole vaja.
_________________ itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
|
13 |
|
tagasi üles |
|
|