Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elder Scrolls III: Morrowind märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Superglue
HV veteran
Superglue

sõnum 11.07.2004 21:12:23 vasta tsitaadiga

Ma lasin omale Bloodmooni peale aga kuidas seda mängida saab? Mängu tööle pannes tuleb ikka tavaline morrowind.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ZAndlamb
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.07.2004 21:47:56 vasta tsitaadiga

Bloodmoon on juba juurde lisatud ta peabki tööle minema nagu tavaline morrowind, kui sa vaatad kaardi tippu siis sa näed seal juuurde lisandunud suurt saart a.k.a. solstheim
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
amd2500
HV kasutaja
amd2500

sõnum 11.07.2004 22:44:01 vasta tsitaadiga

kuidas yhes misoonis saab selle codebook -i kätte?see on see misioon mille saab fighter guildist balmoorast (mingi fire eye oli mehe nimi)
tagasi üles
mOnster
Kreisi kasutaja
mOnster

sõnum 11.07.2004 22:54:47 vasta tsitaadiga

amd2500 kirjutas:
kuidas yhes misoonis saab selle codebook -i kätte?see on see misioon mille saab fighter guildist balmoorast (mingi fire eye oli mehe nimi)
tuleb maha lüüa ega muu vist aita, ise lõin maha muidu ei andnud... icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 76
tagasi üles
bloodyone
HV kasutaja
bloodyone

sõnum 11.07.2004 22:58:41 vasta tsitaadiga

See on väga lithtne pead talle piisavalt raha maksma et suhtumine mingi 80+ oleks ja siis ta annab vabatahtlikult.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
bloodyone
HV kasutaja
bloodyone

sõnum 11.07.2004 23:03:51 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Nende dwemer artifactidega ma ise ka jamasin,igastahes ma võin sulle öelda,et need asjad on kindlasti seal majas sees ja kui ma ei eksi olid nad sellise kohapeal,et seal kus see kahtlustatav seisab on tema taga või seina ääres lauapeal hästi palju igast nagu savikruuse või peekreid.Hüppad laua peale ja minumeelest olid mõned need dwemer stuffid nende peekrite vahel või isegi ühe peekri all,niiet pidid need teise kohapeale tõstma ,et näha oleks.Kui muidu ei leia ,siis salvetsa ennem mäng ära löö tüüp maha ja näpi kogu kola,kui lõpuks üles leiad kus asjad on,siis võtad loadi ja aretad ilma muffi maha löömata välja kuda need vasakule panna.Tribuinaliga on osadel inimestel siis jama olnud kui bloodmoon ka samal ajal peal on, niiet võid proovida asja nii teha,et alguses võtad bloodmooni eest data failides linnukese ära.Kui seal soultstheimis(või mis iaganes see bloodmooni saar oli)käinud pole ei juhtu kindlalt midagi,kui aga käidud ja mässatud ,siis ma ei tea kuda see mõjub.Otseselt hullu poleks,sest ega sealt ausalt öeldes midagi asjalikku küll eriti ei saa.Vähemalt võrreldes tribunaliga.

Hm lihtsalt ei leia ja seal pole ütegi tegelast ka asi on selles et ma vahistasin juba selle mehe hause hlaalu questide tegemise käigus(illegaalne ebony trade või midagi sellist ) Kas see võib tõesti mõjutada?
tagasi üles
bloodyone
HV kasutaja
bloodyone

sõnum 11.07.2004 23:09:53 vasta tsitaadiga

See odrionto tapmine imperial legioni questis ei meeldi mull Bounty on suva aga see expelled from tempel on jama kas seda kuidagi ümber ei saa käia. Ja samas see pillirmage see neljas osa of the house of troble ma ei leia seda kuradi kinnast sealt üles. Ma olen seda kohta ennegi rüüstand et äkki keegi teab milline se välja näeb.
tagasi üles
mOnster
Kreisi kasutaja
mOnster

sõnum 11.07.2004 23:32:48 vasta tsitaadiga

bloodyone kirjutas:
See on väga lithtne pead talle piisavalt raha maksma et suhtumine mingi 80+ oleks ja siis ta annab vabatahtlikult.

la mooadn et tema tapmisest vägapalju kuraj seal mängus ei sünni mulle. ai raisk ta oli vist ju thives guildi boss ve? selle pärast ma expelld olengi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 76
tagasi üles
Xaltotun
HV vaatleja
Xaltotun

sõnum 12.07.2004 04:17:39 vasta tsitaadiga

Point on selles, et seda kode booki ei olegi vaja..
Kui varaste misioone teed siis tuleb aeg, kui selle mutti (kes seda raamatut tahab endale saada) kinni maxad ja ta tuleb su st varaste poole yle.. icon_smile.gif
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 12.07.2004 13:08:21 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Mis masinal häda Mafka icon_razz1.gif mina mängisin kunagi morrowindi sellise masina peal nagu 600 cellu ,192 mega rammi ja geforce 256 icon_lol.gif

einoh,masin just parimatest pole ja aeglane on see pann küll mida ma oman icon_razz1.gif ja viimasel ajal teeb lambist restarte ja shutdowne...vist maksab kätte icon_wink.gif aga jah...see ei määra icon_lol.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 12.07.2004 13:13:27 vasta tsitaadiga

selliste kehvemate masinatega annab mängida küll....mul endal oli varem radeon sdr, sellega jooksis ikka väga hästi....
siis vahetasin endale 8500 peale....efekte tuli mühinal juurde (dx7>8 ikkagi) aga nende effektide arvelt läks perfoormants isegi törtsuke viletsamaks....
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 12.07.2004 13:17:46 vasta tsitaadiga

Üldiselt on Morrowindiga selline lugu, et sõltub väga palju protsessorist. Radeon 9200SE + P4 3,0Ghz jooksutab asja märksa paremini kui Radeon 9800Pro + P4 1,6Ghz. Mootor on nagu ta on, tegelikult näeb päris hea välja, ainult pisut ebastabiilne.
bloodyone
HV kasutaja
bloodyone

sõnum 12.07.2004 20:59:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

la mooadn et tema tapmisest vägapalju kuraj seal mängus ei sünni mulle. ai raisk ta oli vist ju thives guildi boss ve? selle pärast ma expelld olengi

Eip ta pole boss aga tõesti ära kõike maha tapa kes ei anna sulle miskit või ei täida käsku. ((Litle bribe helps evrytime)) Sellega pead harjuma morrowindis on plaju queste kust pead taskust raha välja pigistama. Eriti mainquesti ajal Hause Telvanni Hroratoriks saamisel, kui ikka oled magguildis ja näitks hause raderonis või hlaalus on suhtumine 0 (pead saama mingi 5 vennaga 80+) et jah 10000 lännu.

Aga tõesti bloodmoon paistab kuidagi imelik 3 osa kas sealt midagi head ja kasulikku ka saab või on see necromancery keep ja valge karu ja hundi armor ainukesed head asjad.

Kui morrowindi vajadusest rääkida siis võib seda jooksutada ka 800mh 128 ram mingi ati 32mb videkaart. Käib 640x480 vaate kaugus poole peal sujuvalt. kui juba 256 ram paned 800x600 väike nokkimine vahes vihma torminga. (eks ta olene ka veidi kõvaketta kiirusest ja arvutis ise kah) Ise lasen praegu 1.8gh 256 ram video 32 peaks vähemalt 800x600 vaate kaugus põhjas sujuvalt minema. Aga jah läheb 800x600 vaatekaugus mingi 35% muidu liigub sujuvalt aga jah vihm või eriti lumi oleksid nagu okastraadis kinni. VIDEKAART LOEB SELLES MÄNGUS TÄIEGA kui sul on migni vanderfall00nothing Ikki peaks olema ATI või Gforce. Isegi mu vanal arvutil on ati 32 parem kui sõbra 64 kuigi tal isegi rammi rohkem et jah Mhz on pohh mängudes loeb vidjokaart
tagasi üles
Alr
HV vaatleja

sõnum 12.07.2004 23:31:15 vasta tsitaadiga

daman kirjutas:
Alr kirjutas:
Mul selline huvitav küsimus et kuidas saada Godsreachsis seda 90lvl ust lukust lahti???
Muukimine ei aita sest ütleb et ma pole nii osav...

Otsi scroll mis avab või tee spell, millega saab lukke 100 avada.

Äkki keegi viitsib väikese õpetuse siia visata kuidaS teha open spelli... icon_redface.gif icon_confused.gif

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 13.07.2004 08:03:53 vasta tsitaadiga

Alr kirjutas:
Äkki keegi viitsib väikese õpetuse siia visata kuidaS teha open spelli... icon_redface.gif icon_confused.gif

Kõigepealt pead omama ükskõik millist sellist spelli mis üldse nagu avab uksi.Olgu see siis ostetud või alguses valitud Tower sign oma.Lähed mage guild'i sellise tegelase juurde kellel saab menüüst panna spellmaking ja klikkad sinna.Uues aknas otsid üles selle vana ukseavamisspelli(mille tugevus nähtavasti kehv on a'la open 50pts. või nii)ja klikkad sellele,siis tuleb paremal pool aken lahti sealt paned range - on touch , magnitude 100 to 100 ja distance pane miski 1,paned oma spellile nime ja klikkad all buy.Kui mängu alguses kohe kiiresti raha teha(panna õigete kohtade pealt kallist kola tuuri ja maha müüa),siis alterationi treenida ja open 100 locks spell teha,siis saab väga kiiresti omale ikka ülima kola selga ära tuua(põhimõtteliselt saab siis kohe full ebony seti+ka mõned daedric jubinad omale tuua,cuirass of saviours hide,dragonbone cuirass jne.)
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 13.07.2004 10:02:55 vasta tsitaadiga

Jutt jumala õige, samas ära liiga alguses seda spelli endale tee. Lihtne põhjus: Nõrgal tegelasel pole lihtsalt niipalju mana et spell ära castida. Nii võibki juhtuda, et spell tahab saada 75mana, aga sinu karakteril on maksimaalne 35. Seega ka magic skilli treenida, muidu pole spellidest kasu miskit..
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 13.07.2004 12:52:33 vasta tsitaadiga

Ahjaa mana värk kah.Kuna ise tahtsin äeste kähku omale constant restore health ja fatigue itemid teha,siis ostsin tel branorast(kurat ei mäleta enam täpselt,igastahes sealt kus see mingi wizard tower oli icon_smile.gif )tüübi käest summon golden saint spelli ja tegin summon golden saint for 14 sec exquisite ringi(mille sai osta tel mora riietepoest kui ma ei eksi).Sellega sain päevas 3 korda summata golden saint,sest mana ja skill poleks sel ajal mingi valemiga luband.Nüüd võib huvi tekkida,et kuda ma ta maha nii käbe lõin ja veel nii ka ,et souli sain icon_razz1.gif Esiteks paar tühja grand soulgemmi saab lihtsalt tuuri tel branora wizard towerist panna.Spelli saab osta balmorast mage guild'ist soultrap for 60sec.Mah lõin tüübi daedric crescentiga icon_razz.gif Vibu omades saab selle suht lihtsalt kätte,sest kui open 100 locks olemas siis võtad tel fyrist kastist amuleti,kasutad, telepordid jooksed kohe paremale ja siis mingi nagu kuju ja posti vahelt lased tüüpi,tüüp jookseb ühe kohapeal vastu posti nurka ja kui seda miskit fireblast'i castib,siis see lendab ka vastu posti.Peale seda kui con restore health ja fatigue käes on juba suht pohhui.
tagasi üles
kix
HV vaatleja

sõnum 13.07.2004 19:35:10 vasta tsitaadiga

See tüüp, kes seal Balmora lähedal lossis on andis mulle ühe ülesande, et ma pean versauna korraldama. Ok... läksin rääkisin Thieves Guildis ära, öeldi kes need "pahad inimesed" on ja tapsin ära. Aga nüüd guardid hakkavad mind tapma kui ma sealt majast välja lähen, kus need tüübid olid :-/

Ja minust pole nendele mingit vastast ka, ma olen alles level 2. icon_redface.gif

Edit: Sain ära tehtud. Ma jooksin väljudes kiiresti üle Silt Strideri juurde, hüppasin alla (sain akrobaatikas leveli juurde ka icon_razz1.gif ), siis läksin sinna kindlusesse, jooksin kähku sisse ja enam ei aja guardid mind taga. 8)
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
bloodyone
HV kasutaja
bloodyone

sõnum 13.07.2004 22:07:04 vasta tsitaadiga

Aga kas siin mängus üldse head vibu ka eksisteerib omal marksman 89 aga jah see mis ma kõige parema morrowindist olen saanud oli vist shadowbow 10-40 Value 40k (kui ma ei eksi) sellest on isegi bount longbow parem 2-50 (muidugi constant effectina extravagant kuues) kas tõesti paremat ei eksisteeri kas archers are out
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 13.07.2004 22:30:32 vasta tsitaadiga

vibuga on ideaalne neid lendavaid tüütusi õhust ära noppida...ja muid kolle kes rännates närvidele käivad kah...kaugelt paari lopsuga asi lahendatud...
vähe kangemate vastaste vastu on vast tõesti lähivõitlus vähe parem lahendus...
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
kix
HV vaatleja

sõnum 13.07.2004 22:46:09 vasta tsitaadiga

Ma olen võlur ja sellega on hea vaenlasi tappa. Veresaun käis nii, et üks loits peale ja manalas vaenlane! Nõrgemate jaoks võlusin endale Daedric pistoda, kiivri ja saapad, ning surnud nad olidki!

Vibude kohta:

tsitaat:
-Auriel’s Bow Unique bow, 2-50 damage. Lighter than equivalent damage (daedric bow). 30000 value. Ralyn Othravel, a helmless guard at the Tower of Dawn in Ghostgate. Kill or steal to obtain it. A very good bow, but hard to get.

-Bonebiter Bow Main Quest Bow, 1-20 damage, damage agility at range 20 points when used. 105 value. Sul Senipal, a wraith in Juno section of Urshilaku Burial Caverns, SE of Urshilaku Camp. Rubbish as a weapon, but still unique.

-Bow of Shadows Unique Bow, 4-40 damage, cast when used, 30 second invisibility and fortify speed 20-30 for 30 seconds. 42000 value. On a table in Venim Ancestral Tomb, N of Zainab Camp. Powerful, even lighter than Auriel’s, and considerably easier to get. A good weapon.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 14.07.2004 08:15:56 vasta tsitaadiga

Daedric longbow saab ka palju lihtsamalt ja lv 1 chariga ää tuua.Nimelt balmorast välja tallates tuleb liikuda otse mööda jõe äärt edasi(kui väravast otse minna,mitte sinna vasakule keerata kus hiljem teelahkme kaudu calderasse saab)otse niikaua tallata kuni sild üle jõe vasakule viib,üle silla seal peaks siis paremal pool kaljudes olema koobas(ebony mine).Korra koopasse ja uuesti välja ,sest fire elementalite vastu pole algul vastast aga polegi vaja.Peale seda vivec'isse minna ja kui ma ei eksi siis hlaalu house'i pomo juurde(see on see fag vend kes üht missiooni tehes ütleb,et riided seljast võtaks),nii selle tüübiga ühes ruumis on mingi sõber ka tal icon_wink.gif ja sellega rääkides tuuneb see tegelane huvi,et kas ma mingit head kaevandust või värki ei tea,siis ütledksi ,et jaa ja seal ja seal miski ebony mine ja tüüp laseb vastutasuks valida kolme daedric asja vahel(axe,blade ja bow vist oli)ja kui bow võtta siis saadki daderic longbow.Mingit madistamist ega värki tegema ei pea.
tagasi üles
kix
HV vaatleja

sõnum 14.07.2004 08:34:14 vasta tsitaadiga

Tekkis nüüd huvi, et kas short või long blade? icon_biggrin.gif

ps! maagidele veel lihtsam võimalus. mages guildist ~50 gp eest bound longbow spell osta ! icon_lol.gif
tagasi üles
bloodyone
HV kasutaja
bloodyone

sõnum 14.07.2004 19:44:19 vasta tsitaadiga

No Tnx õnneks olen ma lvl 50 et jah fireelemendiga mul probleemi vist ei tule. Ja kas keegi teab kuidas ma vampiiriks saaks. Libahundiga sai juba lõppu tehtud. Päris lõbus oli aga jah tahaks veel vampiiri rolli proovida.
tagasi üles
bloodyone
HV kasutaja
bloodyone

sõnum 14.07.2004 19:48:26 vasta tsitaadiga

Aga kas ka klaasnooltest paremaid saab osta nagu ebony või kui eksisteerib siis daedric arrows. (kuigi isegi tavaliste nooltega saab daedra lord kahega surma.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elder Scrolls III: Morrowind mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.