|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
42% |
[ 227 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 529 |
|
| autor |
|
Kyami
HV kasutaja
|
24.04.2021 18:00:29
|
|
|
| Xiaomi telerit telia pult ei tunnista?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Rutz
HV Guru
|
24.04.2021 18:12:07
|
|
|
| indrpo kirjutas: |
S3 pole veel RF pult, seega toimib vaid IR kaudu.
Tee puldile reset, OK ja BACK korraga alla, siis vilgutab, siis 3x nool alla nuppu. Proovi kas siis toimetab.
|
Puldile reset proovitud ja patareid vahetatud, selles osas edasiminekut ei ole.
|
|
| Kommentaarid: 408 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
352 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.04.2021 19:12:39
|
|
|
| Hitaku kirjutas: |
| Xiaomi telerit telia pult ei tunnista? |
Viimati kuuldu kohaselt, Ruwido ehk Telia pulditootja jaoks, pole Xiaomi veel TV
Eelmine kord mainisin, et kui sellised päringud puldi häälestusel jõuavad veateatega Ruwido serverisse, siis ehk lisatakse ka uusi tootjaid ja mudeleid. Puhtalt loogika, mitte teadmine.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
0 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
24.04.2021 20:44:53
|
|
|
Kellelgi läbi ressiiveri ühendamisega probleeme pole olnud.
Kui otse teleka taha ühendada, siis töötab, aga kui ressiiveri - ükskõik mis hdmi port - taha ühendada, siis kui voolujuhe välja võtta ja tagasi panna, siis korraks näitab pilti et "please wait, preparing software" vms. Aga edasi pimedus. Midagi resode ühilduvusega paigast ära?
Arrise hokilitter ja harman kardon avr151.
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.04.2021 21:12:02
|
|
|
Miks sa vooluvõrgust välja katkud seda?
Mul teleka taga, sest ressi taga ei saanud pult tööle normaalselt ja paar jama veel. Ses suhtes vahet pole, arc olemas sama teeb välja
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
24.04.2021 21:33:15
|
|
|
Kas neid HBO jne asju teliatv.ee lehel ei saagi vaadata? Seal ainult mingi alamhulk kanalitest?
edit: Nevermind, leidsin üles. Suht ikaldus leht.
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
26.04.2021 16:10:39
|
|
|
K2 reklaamib Tšornobõli sellise jutuga "Kanal 2 omandas Tšornobõli katastroofi 35. aastapäeva puhul sarja eksklusiivse näitamisõiguse eritingimustel. Iga osa kordub järgmine päev Kanal 12 eetris, kuid tavapärane järelvaatamise võimalust sarjal puudub."
Kas see tähendab et Telia "salvestus" ka ei toimi?
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
26.04.2021 16:34:27
|
|
|
| netcat kirjutas: |
K2 reklaamib Tšornobõli sellise jutuga "Kanal 2 omandas Tšornobõli katastroofi 35. aastapäeva puhul sarja eksklusiivse näitamisõiguse eritingimustel. Iga osa kordub järgmine päev Kanal 12 eetris, kuid tavapärane järelvaatamise võimalust sarjal puudub."
Kas see tähendab et Telia "salvestus" ka ei toimi? |
See ei toimi siis kui kanalitootja edastab selle info edastajale. Ehk siis selgub.
Aga kui kellelgi vaatamata on ja vaja paremas kvaliteedis vaadata, siis ma ei tea mis aastast see HBOs on, aga ammu juba.
Minumeelest on võimalik teenusega ka tasuta proovikuu saada, kui varem soodustust kasutanud pole. Pead ei anna, mul vaadatud.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
26.04.2021 17:09:50
|
|
|
| Vaatasin ka kunagi HBO pealt, kanal2 võib oma ekslusiivid koos reklaamidega endale sisse istuda.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 750 loe/lisa |
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
26.04.2021 20:19:45
|
|
|
| Mul ka aegajalt telekas karjub, et unsupported mode vms. aitab ainult boksi korraks vooluvõrgust eemaldamine. Boks otse teleka taga. 4k ei ole.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 750 loe/lisa |
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
26.04.2021 21:53:53
|
|
|
| indrpo kirjutas: |
| See ei toimi siis kui kanalitootja edastab selle info edastajale. Ehk siis selgub. |
Mul ei tule nagu meelde et Salvestamise reklaamides või Salvestamisega liitumisel oleks kuskil kirjas olnud, et eksisteerivad ka mingid erilised saated, mille puhul Salvestamine järsku ei toimi. Vaatasin tootetingimusi ka, seal on kirjas nii (bold on minu poolt):
| tsitaat: |
| 3.1. Salvestamisega saab vaadata kõiki saateid kõikidelt kanalitelt, mis kuuluvad salvestusteenusesse. Salvestatud sisu saad järele vaadata 14 päeva alates salvestamisest, selle aja möödudes kustub sisu automaatselt. |
https://www.telia.ee/images/documents/tt/est/tt_teliatv.pdf
Hmm?
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
26.04.2021 22:21:35
|
|
|
Piisab kanalil väljastuses oma striimis üks bitt püsti panna ja kõik salvestavad boksid ja telerid keelduvad seda saadet salvestamast. Saab salvestada vaid suht lolli videomakiga analoogväljundist. Kui see süsteem meil siin Eestis toimib, siis peaks see mõjuma ka teenusepakkujate seadmetele. Kui mitte, siis antakse neile muul moel teada, et seda saadet salvestuses näidata ei tohi, nagu Oprah'ga oli.
...
Praegu K2 näitab, proovige need, kes Elisa Klassikust või STV kaablist vaatavad, kas saab teleri või digiboksi kõvakettale salvestada.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
26.04.2021 23:01:38
|
|
|
| Ma ei kahtlegi, et see salvestamise keelamine tehniliselt võimalik on, mul on lihtsalt selline tunne et tegu on jälle ühe asjaga, millest sobivalt unustati klientidele rääkida.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
26.04.2021 23:15:42
|
|
|
| pppd kirjutas: |
| Ma ei kahtlegi, et see salvestamise keelamine tehniliselt võimalik on, mul on lihtsalt selline tunne et tegu on jälle ühe asjaga, millest sobivalt unustati klientidele rääkida. |
Ole mureta, info antakse ekraanil alati edasi.
Seda on erinevate ülekannete raames lausa kohustuslik teha. Tootja sisu õigused kanduvad läbi kanali tootja edasi ka edastajatele ning detailsemalt ka sisu salvestamisse ja järelvaatamisse. Pakk lepinguid.
Mõnda asja tohib levitada otseülekandes, aga mitte salvestuses, mõnda asja ei tohi üldse üle kanda.. nagu näiteks YLE kanalitelt mõned spordiülekanded jms.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
26.04.2021 23:34:31
|
|
|
| 3.1. Salvestamisega saab vaadata kõiki saateid kõikidelt kanalitelt, mis kuuluvad salvestusteenusesse. Salvestatud sisu saad järele vaadata 14 päeva alates salvestamisest, selle aja möödudes kustub sisu automaatselt. |
https://www.telia.ee/images/documents/tt/est/tt_teliatv.pdf |
Mul pole lõpptarbijana õrna aimugi, millised lepingud tootja ja kanali ja edastaja vahel on sõlmitud ja mind ausalt öeldes eriti ei huvitagi, mina lähtun sellest lepingust, mille mina olen selle edastajaga sõlminud ja ootan, et edastaja täidaks selles lepingus mulle antud lubadusi.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
26.04.2021 23:57:13
|
|
|
| Siin peaks juba selgelt ain allas sekkuma.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
27.04.2021 00:37:57
|
|
|
| netcat kirjutas: |
Kas see tähendab et Telia "salvestus" ka ei toimi? |
salvestuse kohta ei tea aga hetkel nn järelvaatamine küll töötab
proovin salvestuse alla ka panna
|
|
| Kommentaarid: 127 loe/lisa |
   |
111 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
27.04.2021 01:20:56
|
|
|
Mul pole lõpptarbijana õrna aimugi, millised lepingud tootja ja kanali ja edastaja vahel on sõlmitud ja mind ausalt öeldes eriti ei huvitagi, mina lähtun sellest lepingust, mille mina olen selle edastajaga sõlminud ja ootan, et edastaja täidaks selles lepingus mulle antud lubadusi. |
Õige, lähtuma peabki sinuga sõlmitud lepingust. Samas kui juba selle argumendiga vehkima tulla, tasub leping ka lõpuni läbi lugeda. Näiteks punkt 4.6 tooks antud arusaamatuses selgust, et milliseid kohustusi edastaja sinu ees võttis.
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.04.2021 08:40:30
|
|
|
| erko kirjutas: |
Mul pole lõpptarbijana õrna aimugi, millised lepingud tootja ja kanali ja edastaja vahel on sõlmitud ja mind ausalt öeldes eriti ei huvitagi, mina lähtun sellest lepingust, mille mina olen selle edastajaga sõlminud ja ootan, et edastaja täidaks selles lepingus mulle antud lubadusi. |
Õige, lähtuma peabki sinuga sõlmitud lepingust. Samas kui juba selle argumendiga vehkima tulla, tasub leping ka lõpuni läbi lugeda. Näiteks punkt 4.6 tooks antud arusaamatuses selgust, et milliseid kohustusi edastaja sinu ees võttis. |
Ja, et oleks ajalukku talletatud:
https://www.telia.ee/images/documents/tt/est/tt_teliatv.pdf
4.6. TV sisu jätkuv kättesaadavus ja salvestamise võimalus ei ole tagatud ning sisu valik ja hulk
võib muutuda. Telia ei pea sellest ette teavitama, v.a muudatused telekanalite valikus, millest
teatatakse võimalusel üks kuu ette |
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
27.04.2021 09:04:27
|
|
|
Olgu see siis nii. Lubame, et salvestatavatelt kanalitelt saab kõike salvestada, kuid vabalt võib juhtuda, et tegelikult ikka ei saa.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
27.04.2021 21:36:53
|
|
|
| Näide Telia kavast. Soome peal on sari High Arctic Haulers, tõlgitud on see Kõrged Arktika veokid
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.04.2021 21:49:58
|
|
|
| alpha kirjutas: |
| Näide Telia kavast. Soome peal on sari High Arctic Haulers, tõlgitud on see Kõrged Arktika veokid |
Mõtlesid seda:
https://www.kava.ee/saade/1338931480
Google translate soome keelest eesti keelde:
Hyisen Northi prahtijad
Inglise eesti:
Arktika kõrgeveokid
Pole õrna aimugi kes selle tõlke välja mõtles aga Telia ei tegele selliste asjadega.
Olen seda meelt, et kui ikka tõlkida ei anna, olgu siis juba mõni asi originaalkeeles.
Eestis levivate filmide pealkirjad on ka vahel nii totakalt tõlgitud, et võid ju otsida aga õiget filmi ei leia sest eesti keeles on see hoopis midagi muud.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|