Nagu ma arvasingi.. Kui Erick siit kaob, siis on foorumiga lõpp.. Mingis mõttes on see hea uudis, sest seda ma lootsingi. Ja Erick vaevalt, et enam siia tagasi tuleb. Ja kui tulebki, siis ainult korraks. Mul on tema pärast väga hea meel. Kui sa seda loed Erick, siis päriselt on. Sa tead seda. Hoia oma naist, hoia oma last! Ainult abikaasad ja lapsed meil ongi. Kõik muu on naljanumber.
arny, rüütel valgel hobusel jälle kohal. FastPotty vajab tuge.
Jumal õnnistagu sind ja sinu perekonda. Kõike paremat ja päikest ja lilli ja ikka armastust südamesse!
Töökoht on naljanumber ? Mille eest ma siis enda peret toidan ?
irw, ilmselt ITimees. IT mõeldi välja suht mõni hetk tagasi. Enne seda said ka pered toidetud.
Ja PS, see võib sind nüüd shokeerida: liha jaa piim ei kasva selveri külmkapis iseenesest _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
FastPotty-ile on vist minust mulje jäänud nagu mingist sõltlasest, kes vaja WoT'i süstla otsast minema aidata - muidu läheb pere lõhki, jään tööst ilma ja lõpetan kusagil pimedas kangialuses 15 aastat vana läpaka peal mõnest restoranist rotitud WiFi kaudu arty't mängides, kui kerjamisest ja automakkide varastamisest aega üle jääb
Ma siis rahustan - kõik on hästi, WoTi asemel vabal ajal tegelen süvendatumalt aktsiatega, mängin Forza Horizon 4, vaatan rohkem filme ja loen. Miks WoT'i ei mängi? Vaba aega on liiga vähe, et seda hästi teha, ja kehvasti tegemiseks käsi ei tõuse. Tõsi, eile ostsin enda kontole Bourrasque'i. Võibolla mõni päev proovin järele, mida siis ikkagi teeb superuunikumiga mängust pea 6 kuud eemal viibimine. Kardan, et tomat valmis. _________________ WoT StatsTwitch Stream
Jumal õnnistagu sind ja sinu perekonda. Kõike paremat ja päikest ja lilli ja ikka armastust südamesse!
Yerba, katsu nüüd rahuneda. Suvi on tulemas, päike, soe tuuleõhk.. Võtad oma võrri kuursit välja, paned kiivri pähe ja näitad autojuhtidele keskmist sõrme. Sõidad tagarattal ja oled igatepidi äge. Unusta nüüd mind ära.
, kunagi oli sinusugustele laul, et kõrvade vahel vilistab vaid tuul, Tõnu Aare vist laulis. Pole ime, et selles mängus on see teistele mängijatele solvangute kirjutamine nii hull, et nad pidid seda kontrollima hakkama. Inimesed nagu ei saa kohe kui peavad teistele sitasti ütlema. Mul isiklikult suva, ma nii vana, et ei solvu ja ei võta isiklikult, eriti mingit foorumi jura. Kui sulle ei meeldi kui keegi näpu sinu suunas keerab siis ära ise ka näpuga vehi, lase olla. _________________
don't põe erick .. isegi teinud alates beta'st hunnikutes pause WoT'ist (kõige pikem oli ajateenistus ning see andis küll tunda)
aga .. hetkel olen püsivalt uue hingamislaineharjal olnud ..
tulemuseks viimase ~2000 lahinguga +0,23% winrate ja +51 punkti "e-sugutit"
hetkel 2449 overall, ainult 1 punkt jäänud, et ma ka endale ammu ette seatud eesmärgi saavutan ja muutun ka "lillaks poisiks"
ei teagi, mis pärast seda plaanis ..
Wednesday, April 14th Cold War Vehicles and Era-Based Matchmaker
Thursday, April 15th Four New Larger Maps
Monday, April 19th 3D Commanders
Wednesday, April 21st Cold War Co-Op mode/Co-Op Matchmaker
Friday, April 23rd Hull Patch Kits and Smokescreens + Cold War-Themed Camos, Emblems, and Inscriptions
Tuesday, April 27th (LAUNCH DAY!) World of Tanks: Modern Armor Update Notes
don't põe erick .. isegi teinud alates beta'st hunnikutes pause WoT'ist (kõige pikem oli ajateenistus ning see andis küll tunda)
aga .. hetkel olen püsivalt uue hingamislaineharjal olnud ..
tulemuseks viimase ~2000 lahinguga +0,23% winrate ja +51 punkti "e-sugutit"
hetkel 2449 overall, ainult 1 punkt jäänud, et ma ka endale ammu ette seatud eesmärgi saavutan ja muutun ka "lillaks poisiks"
ei teagi, mis pärast seda plaanis ..
No pärast WN8 2450 saab üsna vabalt ise valida klanni, kus mängida. Enamvähem kõik allapoole EU Top 10 on lahti. Ja XVM fookust hakkab juurde tulema, vastastiimi mängijad hakkavad sulle veidi enam kamikaze-rünnakuid korraldama. Arty fookus veits kasvab. Mingid tomatid käivad peale lahingut armastuskirju saatmas, kuidas sa oled fail cheater noob ja nemad oma E100-ga millel on avg dam 900 on maa sool. Muud nagu väga ei muutu.
PS - see, kui su mängu featuretakse ilma ise sisse saatmata kusagil Youtubes, on ikka väga kõva sõna Mul on seda äkki 3x juhtunud elus. Üks kord oli DezGames, ülejäänud kordadel mingid täiesti no-name kanalid. EDIT: vaatasin selle mängu ära, Shish'i reaktsioon kui see Type 4 asi juhtus oli küll kvaliteetmeelelahutus
PS2 - see "uue hingamise laine" tekibki siis kui saad järjepidevalt ja süvenenult mänguga tegeleda. Mul pole hetkel lootustki, ilmselt rögisen tuleliinil nagu koroonahaige. Kuigi kiusatus on täitsa tekkinud teha live stream, et siis koos siinse rahvaga katse ära teha, et kui palju siis ikkagi on mõjunud pikem paus.
ricom2ger kirjutas:
Konsoolid saavad külma sõja tankid.
Max jelly tunne on. Ammu olen juba tahtnud midagi säärast ja tõttöelda selline update PC peal tooks mu mängu tagasi küll. _________________ WoT StatsTwitch Stream
FastPotty-ile on vist minust mulje jäänud nagu mingist sõltlasest, kes vaja WoT'i süstla otsast minema aidata - muidu läheb pere lõhki, jään tööst ilma ja lõpetan kusagil pimedas kangialuses 15 aastat vana läpaka peal mõnest restoranist rotitud WiFi kaudu arty't mängides, kui kerjamisest ja automakkide varastamisest aega üle jääb
Ma siis rahustan - kõik on hästi, WoTi asemel vabal ajal tegelen süvendatumalt aktsiatega, mängin Forza Horizon 4, vaatan rohkem filme ja loen. Miks WoT'i ei mängi? Vaba aega on liiga vähe, et seda hästi teha, ja kehvasti tegemiseks käsi ei tõuse. Tõsi, eile ostsin enda kontole Bourrasque'i. Võibolla mõni päev proovin järele, mida siis ikkagi teeb superuunikumiga mängust pea 6 kuud eemal viibimine. Kardan, et tomat valmis.
WoT'ist peabki aegajalt pikema pausi tegema, täiesti normaalne.
Ma siis rahustan - kõik on hästi, WoTi asemel vabal ajal tegelen süvendatumalt aktsiatega, mängin Forza Horizon 4, vaatan rohkem filme ja loen. Miks WoT'i ei mängi? Vaba aega on liiga vähe, et seda hästi teha, ja kehvasti tegemiseks käsi ei tõuse. Tõsi, eile ostsin enda kontole Bourrasque'i. Võibolla mõni päev proovin järele, mida siis ikkagi teeb superuunikumiga mängust pea 6 kuud eemal viibimine. Kardan, et tomat valmis.
Iroonia on asjatu, Erick. Sina tead ja mina tean, et sa oled WoT-i sõltlane. Kas läheb mööda nädal, ilma, et sa WoT-ile mõtleksid? Ei lähe ju? Paar päeva - kahtlen isegi selles.
Mis on üldse sõltlase tunnus? Narkomaan igatseb oma doosi. Iga tund. Alkohoolik igatseb oma doosi - viina, veini, õlut, odekolonni..Iga päev. WoT-i sõltlane igatseb seda mängu - vähemalt kord nädalas.. Tuttav tunne, Erick?
Sul tundub mingi HV foorumi sõltuvus olema? Palu ometigi siinseid adminne, nad panevad sulle rõõmuga "AM 2a". Saad sõltuvusest vabaks ja oma elu peale tagasi, ehk E25 jälle "triikima".
Kuigi tundub, et viimasel ajal oled sa küll rohkem tier IV peale rõhku pannud. Eks vastased oled seal ka extra klassist. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
PS2 - see "uue hingamise laine" tekibki siis kui saad järjepidevalt ja süvenenult mänguga tegeleda. Mul pole hetkel lootustki, ilmselt rögisen tuleliinil nagu koroonahaige. Kuigi kiusatus on täitsa tekkinud teha live stream, et siis koos siinse rahvaga katse ära teha, et kui palju siis ikkagi on mõjunud pikem paus.
Iroonia on asjatu, Erick. Sina tead ja mina tean, et sa oled WoT-i sõltlane. Kas läheb mööda nädal, ilma, et sa WoT-ile mõtleksid? Ei lähe ju? Paar päeva - kahtlen isegi selles.
Mis on üldse sõltlase tunnus? Narkomaan igatseb oma doosi. Iga tund. Alkohoolik igatseb oma doosi - viina, veini, õlut, odekolonni..Iga päev. WoT-i sõltlane igatseb seda mängu - vähemalt kord nädalas.. Tuttav tunne, Erick?
Tead, mulle tundub, et sul on suurem mure selle mänguga kui mul Võibolla peaksid ise ka 6 kuud pausi pidama
grensu kirjutas:
võin "katsest" osa võtta
Väga vahva pakkumine, tule carry tomatit
Okei, no aga ma siis mõtlen mingi plaani välja ja jagan detaile kui asjaks läheb. Lepib aja kokku jne. _________________ WoT StatsTwitch Stream
Tead, mulle tundub, et sul on suurem mure selle mänguga kui mul Võibolla peaksid ise ka 6 kuud pausi pidama
grensu kirjutas:
võin "katsest" osa võtta
Väga vahva pakkumine, tule carry tomatit
Võtan väljakutse vastu, Erick. Teeme kuus kuud pausi mängust ja fooumist. Kas tunnistad kohe sõltuvust või või väljakutse vastu?
Okei, no aga ma siis mõtlen mingi plaani välja ja jagan detaile kui asjaks läheb. Lepib aja kokku jne.
Bot-de asemel võiks piirangu teha, et kuniks I klassi pole välja sõitnud seniks kõrgemale tech trees oma tankiga minna ei saa. Sunniks tomateid veidigi pingutama.
erick, tehke jah platooni ja võrrelge siis oma tulemusi nt.
Link _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Küsin uuesti oma küsimust, kusjuures tundub, et selle vastust teavad väga vähesed. Erick peaks seda küll kindlasti teadma, aga mingil põhjusel ei ole ta mulle seda öelnud.
Kui luua oma klann, täiesti nullist, siis kuidas aktiveerida seda nn. "airstrike" paketti? Õhurünnak või misiganes selle nimi on. Mul on neid "kastikesi" või ressurssi vms kümnete tuhandete jagu, aga aktiveerida ei saa/ei oska. Keegi oskas mulle mängus niipalju öelda, et tuleb kindluselahingut teha ja siis see aktiveerub, aga seejärel kadus ta silmist ja ma täpeslt ei saanudki aru, mis või kuidas.
Siis postitasin wot-i üldchatti selle küsimuse ja lubasin abipakkujale alguses 3000 kulda ja siis 5000 kulda ja siis 10000 kulda, aga ühtegi vastust tunni aja jooksul ei tulnudki. Mis annab lootust, et ma pole ainuke naiivne selles mängus.
Kuigi ma küsisin seda ka siin juba varem ja keegi ei vastanud, siis - kas keegi üldse seda teab?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.